מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות אולטראסאונד של הברך אחריתומר05/02/2011
שלום,
אני משחק כדורגל בקבוצה וביום שישי לפני שבועיים קיבלתי מכה חזקה כאשר כדור נבעט לאזור כף הרגל הפנימית שלי ממרחק קצר מאוד פחות ממטר.
הקרסול שלי בריא לגמרי הבעיה היא בברך שהרגשתי סיבוב קטן וכאב לי ומאז אני לא יכול להתאמן.
הלכתי לפיזיוטרפיסט הוא עשה לי 2 טיפולים והוא אמר לי שאני לא צריך יותר טיפולים אלא רק לחזק את הרגל אבל מאז הפגיעה אני לא מרגיש שיפור משמעותי במצב הרגל ואני מתאמן 4 פעמים בשבוע ריצות וחיזוקים לפי מה שהפיזיוטרפיסט נתן לי לעשות וגם במכון כושר ובריכה לסירוגין לפי תוכנית עבודה.
השאלה שלי היא אם אני צריך לעשות את כל החיזוקים האלה ולרוץ או שבכלל אני צריך לנוח כדי שזה יעבור לי?
עוד משהו שיכול לפגוע בהחלמה שלי היא שאני לוקח רואקוטן חודש במינון נמוך מאוד של 40 מיליגרם לשבוע (2 כדורים).
אלה התוצאות של הבדיקת אולטראסאונדשל ברך ימין בהשוואה לשמאל:
גיד קוודריצפסט ב.מ.פ
גיד פטלרי ב.מ.פ
L.C.L ב.מ.פ
I.T.B ב.מ.פ
M.C.L המשכי, אך מעובה ומעט היפואקוגני בקטע דיסטלי לסדק המפרקי.
בורסה סופראפטלרית אין עדות לנוזל
בורסה פראפטלרית אין עדות לנוזל
בורסה אינפראפטלרית שטחית ועמוקה - אין עדות לנוזל.
A PES ANSERINUS ללא נוזל
אזור פופליטאלי לא הודגמו שינויים פתולוגיים, אין עדות לציסטה ע"ש בייקר.
מבנה גרמי תקין
לסיכום: קרע חלקי של MCL הדיסטלי בדרגה 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות אולטראסאונד של הברך אחרי - תגובה
ד''ר שמי שגיב07/02/2011בגדול רצוי החלמה אקטיבית
כך שפעילות מבוקרת ושיקומית עדיפה על מנוחה מוחלטת
יש לבדוק האם נגרמו חבלות מקבילות כתוצאה מהפגיעה
יש גם לבדוק האם נפגעה מערכת העצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?