פציעה בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בברך
    ניצן
    08/02/2011

קוראים לי ניצן ואני בת 15 וחצי. רקדתי כ-5 שנים ולפני חצי שנה הייתה לנו תקופה עמוסה בחזרות והופעות ובסופה התחלתי להרגיש כאבים חזקים בכל איזור הברך. עשו לי צילום ומצאו שיש שחיקת סחוס חמורה ובעקבות צילום נוסף נשללה אופציה של קרע במיניסקוס. הומלץ לי לשתות "ארטריל" שאמור לשחזר את הסחוס ולנוח כמה שיותר. עברה מאז חצי שנה ולא מורגשת הקלה בכאבים אלא רק החמרה, המקום מתנפח ומשנה צבע. כל פעם שחזרתי אל האורטופד הוא אמר שזה ככה ושאין מה לעשות, אבל רציתי לשאול אם יכול להיות שיש משהו בנוסף לשחיקת סחוס? אם כן איזה אילו אפשרויות יש וכיצד ניתן לדעת וודאית אם זה אכן זה?
    תודה מראש , ניצן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה בברך

הוספת תגובה

• פציעה בברך - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    13/02/2011

זה נדיר למצוא שחיקת סחוס בגיל כול כך צעיר
    יש לבדוק את תפקוד כף הרגל, כי לרוב מרבית שחיקות הברך נובעות מבעיות בכף הרל. יש גם לבדוק את מנח האגן היכול ליצור שינויים באורכי הגפיים ולגרום לשחיקת הברכיים. ממליץ לך על בדיקה מקצועית ומקיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו