ריצה-פלטפו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה-פלטפו
    dari
    13/02/2011

שלום לכם
    אני בת 27, מנסה למצוא את הנישה שלי בעולם הכושר הגופני,
    ניסיתי בעבר לרוץ ולא הצלחתי להתמיד, כעת מעוניינת לחזור ולכן יש לי כמה שאלות:
    -בעבר כשרצתי, בשטח פתוח (דרכי עפר בעיקר) סבלתי מדי פעם מכאבי ברכיים/ תחושה של חולשה בכל האזור הזה. ע"פ האורטופד שנבדקתי אצלו הכל בסדר בברכיים שלי. הוא טוען שאני צריכה לחזק את הארבע ראשי וזה יהיה בסדר. כפות הרגליים שלי שטוחות יחסית ומעולם לא השתמשתי במדרסים. האם הכאבים בברכיים יכולים להיות קשורים לפלטפוס? מה כדאי עם כך לעשות- האם נעלי ריצה טובות יכולות להספיק? האם כדאי לרוץ עם מדרסים? האם זה לא פוגע באיזונים של הגוף להשתמש במדרסים אחרי כל השנים שלא השתמשתי? האם מדרסים צריכים להיות בהתאמה אישית?
    היום דיברתי עם חבר שרץ הרבה שנים ויש לו רגישות בברכיים ועם הנעליים של brooks הוא מרגיש בסדר, האם אתם ממליצים?
    תודה רבה!
    שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה-פלטפו

הוספת תגובה

• ריצה-פלטפו - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    15/02/2011

ריצה בטוואי של שדות ודרכי עפר עדיפה על כביש
    אכן, מרבית פציעות כף הרגל נגרמות בשל ליקויים בכף הרגף ואם אכן יש לך אז רצוי לרוץ עם מדרסים. ולא כול מדרס אלא מדרסים ביומכאניים לפי מידת גבס.
    ממליץ גם על נעלי ריצה עם בקרת תנועה BROOKS יכולות להיות נעליים טובות
    כדי לחזק את הברכיים בצעי תרגילי פטרייה. או פשוט לעמוד על רגל אחת בעניים עצומות תוך כיפוף קל של הברך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרס ביומכני

dari
    15/02/2011

שלום ותודה רבה על התגובה.
    ניסיתי לבדוק ברשת מהו מדרס ביומכני נתקלתי בקישור המסביר שאין דבר כזה
    ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו