פלטנר פסאיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטנר פסאיטיס
    דניאלה
    26/02/2011

הנני רוקדת מזה שנתיים רקודי עם פעמיים בשבוע,צועדת וחובבת כושר. לצערי, עקב צריבה בכרית כף הרגל ,הרופא אבחן לי דלקת והמליץ על מנוחה והמנעות מרקודים שבועיים לפחות. אני מעוניינת לצאת מזה כמה שיותר מהר מבלי לוותר על אורח החיים שלי ולהמשיך לרקוד. מה אוכל לעשות לכך? אני עושה פיזיוטרפיה ולייזר רך ,בינתים אין שפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטנר פסאיטיס

הוספת תגובה

• פלטנר פסאיטיס - תגובה

חנן בן-עמי
    26/02/2011

הי,

לפנטר פסיאטיס הכוונה היא למספר תופעות שעלולות לערב את הרצועה הפלנטרית, כמו לחץ על קשתות כף הרגל, רגישות בגיד אכילס, תנוחת ומנח כף רגל לקוים ועוד. לעיתיפ הרצועה מעורבת ברמה כזו שהיא מפתחת דלקת..
    חלק מהדברים שניתן לעשות.
    תנועה, מתיחות, גמישות, ייצוב כף הרגל קרסול (פרופריספציה), חיזוק שרירי התאומים,
    התאמת הנעלה נאותה שמתאימה לכף רגלך לריקודים (שונה לגמרי מהליכה ויום יום),
    גלגול כדור טניס (מצויין), עיסוי, דיקור, ועוד המון המון דברים
    רק תבחרי

שבוע טוב
    חנן בן-עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמן הדרוש להחלמה?

דניאלה
    27/02/2011

האם ניתן לחזור לריקודים בזמן ההחלמה, בתנאי שאשחה ,אעשה מתיחות,אחזק תאומים ועוד כל יום? או עלי לנוח-עובדה שמבאסת אותי וכן על אילו נעלים לריקודים אתה ממליץ? המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמן הדרוש להחלמה? - תגובה

חנן בן-עמי
    27/02/2011

זמן ההחלמה תלוי במספר גורמים. מימים ספורים עד חודשים לעיתים.
    אין צורך לתרגל ול"עבוד" כל יום. 4-5 פעמים בשבוע יספיקו ובכל מקרה שווה להתייעץ עם הפיזיו המטפל שלך.
    אין לי מושג לגבי נעלי ריקוד. אני מניח כל מה שמאפשר נוחות ותמיכה לכף הרגל, ספיגת זעזועים וכו'. לא כל מה שאופנתי מתאים לכל אחד. החוכמה כאן היא לנסות מספר זוגות ולראות מה הכי מתאים.

בסוף אימון\סשן ריקוד שווה לשים קרח למספר דקות על המקום הכואב.

שבוע טוב,
    חנן בן-עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטנר פסאיטיס - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    09/03/2011

בבעיה זו יש חשיבות למדרסים
    יש גם לבדוק האם קיים טונוס נירולוגי המתבטא בנוקשות הרקמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו