מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלטנר פסאיטיסדניאלה26/02/2011
הנני רוקדת מזה שנתיים רקודי עם פעמיים בשבוע,צועדת וחובבת כושר. לצערי, עקב צריבה בכרית כף הרגל ,הרופא אבחן לי דלקת והמליץ על מנוחה והמנעות מרקודים שבועיים לפחות. אני מעוניינת לצאת מזה כמה שיותר מהר מבלי לוותר על אורח החיים שלי ולהמשיך לרקוד. מה אוכל לעשות לכך? אני עושה פיזיוטרפיה ולייזר רך ,בינתים אין שפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטנר פסאיטיס - תגובה
חנן בן-עמי26/02/2011הי,
לפנטר פסיאטיס הכוונה היא למספר תופעות שעלולות לערב את הרצועה הפלנטרית, כמו לחץ על קשתות כף הרגל, רגישות בגיד אכילס, תנוחת ומנח כף רגל לקוים ועוד. לעיתיפ הרצועה מעורבת ברמה כזו שהיא מפתחת דלקת..
חלק מהדברים שניתן לעשות.
תנועה, מתיחות, גמישות, ייצוב כף הרגל קרסול (פרופריספציה), חיזוק שרירי התאומים,
התאמת הנעלה נאותה שמתאימה לכף רגלך לריקודים (שונה לגמרי מהליכה ויום יום),
גלגול כדור טניס (מצויין), עיסוי, דיקור, ועוד המון המון דברים
רק תבחרי
שבוע טוב
חנן בן-עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמן הדרוש להחלמה?
דניאלה27/02/2011האם ניתן לחזור לריקודים בזמן ההחלמה, בתנאי שאשחה ,אעשה מתיחות,אחזק תאומים ועוד כל יום? או עלי לנוח-עובדה שמבאסת אותי וכן על אילו נעלים לריקודים אתה ממליץ? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמן הדרוש להחלמה? - תגובה
חנן בן-עמי27/02/2011זמן ההחלמה תלוי במספר גורמים. מימים ספורים עד חודשים לעיתים.
אין צורך לתרגל ול"עבוד" כל יום. 4-5 פעמים בשבוע יספיקו ובכל מקרה שווה להתייעץ עם הפיזיו המטפל שלך.
אין לי מושג לגבי נעלי ריקוד. אני מניח כל מה שמאפשר נוחות ותמיכה לכף הרגל, ספיגת זעזועים וכו'. לא כל מה שאופנתי מתאים לכל אחד. החוכמה כאן היא לנסות מספר זוגות ולראות מה הכי מתאים.
בסוף אימון\סשן ריקוד שווה לשים קרח למספר דקות על המקום הכואב.
שבוע טוב,
חנן בן-עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלטנר פסאיטיס - תגובה
ד''ר שמי שגיב09/03/2011בבעיה זו יש חשיבות למדרסים
יש גם לבדוק האם קיים טונוס נירולוגי המתבטא בנוקשות הרקמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?