מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בגידיעל22/12/2007
שלום,
טוב, אני כמעט מיואשת, אז אנסה בכל זאת למצוא פה נקודות אור.
לפני כשנה וחצי עשיתי במשך חודשיים פעילות אינטנסיבית ביותר (אירובי, קיקבוקסינג, קארטה וכו'),
כן, מעט הגזמתי, אך הרגשתי טוב ולא התאמצתי מעל גבול היכולת שלי. בכל מקרה, באחת מהפעמים מישהו נתן לי קונטרה למתיחה ברגל (אני עמדתי, והוא מתח את הרגל שלי, ישרה, לכיוון הפנים), נכון, אני לא רקדנית בלט אך הרגל שלי נמתחה דיי קרוב לפנים עד שקצת כאב והוא הרפה. מסתבר, בדיאבד, שלא הייתי צריכה בכלל להגיע למצב הזה, אך כבר נעשה. כמה ימים אח"כ התחלי לכאוב לי ממש באזור הירך החיצונית (פונה לצד ימין) באותה הרגל וממש התחלתי לצלוע. פניתי לאורטופד שקבע כי זו דלקת בגיד, נתן כדורים, מנוחה ופזיוטרפיה. וחשבתי שעבר, אך כשהתחלתי לעשות הליכות שוב, הכאב חזר.
העיניין הזה נמשך כבר שנה וחצי.. כל פעם שאני מתחילה לעשות פעילות גופנית ואפילו הקלה ביותר כמו הליכה (מעט מהירה)- שוב מתחיל לכאוב!
אני לא יודעת כבר מה לעשות! ככה יהיה לי כל החיים? אני בחיים לא אוכל לעשות פעילות גופנית??.... אני צמאה לפעילות גופנית, לרקוד שוב, לרוץ...
אני מתוסכלת.. כבר לא יודעת מה ניתן לעשות...
טוב... יכולתי לספר את העיניין בשורה וחצי אך היה חשוב לי לאמוד על כל הפרטים כדי לספק לכם את כל המידע.
מקווה לתגובה.. מקווה לאופטימיות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטימיות זה אנחנו
ד''ר נעמה קונסטנטיני23/12/2007אבל אין תחליף לבדיקה גופנית טובה, כדי למקם את הכאב, ולבצע בדיקות הדמייה לפי הצורך. יש דלקות גידים שאכן אורכות מספר רב של חודשים (24 גם).. אפשרות אחרת היא שישנו קרע חלקי של גיד/ שריר או אף תלישה של חלקיק עצם שהתאחה לא טוב. קשה לענות מכאן - צריך בדיקה ע"י רופא ספורט/ אורתופד שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?