דלקת בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד
    יעל
    22/12/2007

שלום,

טוב, אני כמעט מיואשת, אז אנסה בכל זאת למצוא פה נקודות אור.
    לפני כשנה וחצי עשיתי במשך חודשיים פעילות אינטנסיבית ביותר (אירובי, קיקבוקסינג, קארטה וכו'),
    כן, מעט הגזמתי, אך הרגשתי טוב ולא התאמצתי מעל גבול היכולת שלי. בכל מקרה, באחת מהפעמים מישהו נתן לי קונטרה למתיחה ברגל (אני עמדתי, והוא מתח את הרגל שלי, ישרה, לכיוון הפנים), נכון, אני לא רקדנית בלט אך הרגל שלי נמתחה דיי קרוב לפנים עד שקצת כאב והוא הרפה. מסתבר, בדיאבד, שלא הייתי צריכה בכלל להגיע למצב הזה, אך כבר נעשה. כמה ימים אח"כ התחלי לכאוב לי ממש באזור הירך החיצונית (פונה לצד ימין) באותה הרגל וממש התחלתי לצלוע. פניתי לאורטופד שקבע כי זו דלקת בגיד, נתן כדורים, מנוחה ופזיוטרפיה. וחשבתי שעבר, אך כשהתחלתי לעשות הליכות שוב, הכאב חזר.
    העיניין הזה נמשך כבר שנה וחצי.. כל פעם שאני מתחילה לעשות פעילות גופנית ואפילו הקלה ביותר כמו הליכה (מעט מהירה)- שוב מתחיל לכאוב!

אני לא יודעת כבר מה לעשות! ככה יהיה לי כל החיים? אני בחיים לא אוכל לעשות פעילות גופנית??.... אני צמאה לפעילות גופנית, לרקוד שוב, לרוץ...
    אני מתוסכלת.. כבר לא יודעת מה ניתן לעשות...

טוב... יכולתי לספר את העיניין בשורה וחצי אך היה חשוב לי לאמוד על כל הפרטים כדי לספק לכם את כל המידע.

מקווה לתגובה.. מקווה לאופטימיות..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד

הוספת תגובה

• אופטימיות זה אנחנו

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    23/12/2007

אבל אין תחליף לבדיקה גופנית טובה, כדי למקם את הכאב, ולבצע בדיקות הדמייה לפי הצורך. יש דלקות גידים שאכן אורכות מספר רב של חודשים (24 גם).. אפשרות אחרת היא שישנו קרע חלקי של גיד/ שריר או אף תלישה של חלקיק עצם שהתאחה לא טוב. קשה לענות מכאן - צריך בדיקה ע"י רופא ספורט/ אורתופד שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו