תשישות לאחר שחייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשישות לאחר שחייה
    טל
    30/03/2011

שלום.
    אני בת 37 ושוחה כשנתיים 3 פעמים בשבוע. אני עושה אימון של 2-3 ק"מ ולמרות שכנערה חשתי המון חיוניות לאחר השחייה, כיום זה הפוך, אני מותשת לגמרי ומתקשה לתפקד לאחר מכן. יש לציין שאני גם הולכת ורצה לסירוגין ולא חווה תשישות כזו לאחר מכן. האם יש הסבר לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשישות לאחר שחייה

הוספת תגובה

• תשישות לאחר שחייה - תגובה

חנן בן-עמי
    30/03/2011

הי טל,

זה הזמן לבדיקות דם ובחינת סוגיית התזונה (כולל מינרלים חיונים) ושעות המנוחה. זה ייתן לך יותר מידע לגבי התנהלות הגוף

לעיתים שווה לרווח את זמני האימונים לעבוד על גיוס שרירים שונים בכל פעם.
    גם מצב של "אימון יתר" אפשרי - זה מרגיש כאילו את מתאמנת המון אך התוצאות לא משתפרות....בבדיקה אצל רופא אפשר לבחון האם זוהי מחלת הנשיקה ובכלל זה יכול להיות עוד המון תופעות אז שווה להעמיק בנושא.

אל לנו להשוות את עברנו ויכולתנו הגופנית מלפני 20 שנה למצב הנוכחי. גם הרכב המשפחתי שלך לא נראה אותו הדבר אחרי 20 שנה מיום הקניה, לרבות המצב המכני....

משך ההתאוששות כיום בין מקצה אימונים אחד למשנהו לוקח יותר זמן, וכל התהליכים הביולוגיים לוקחים יותר זמן. ככה זה. מזדקנים :-)

שיהיה בהצלחה
    חנן בן-עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו