פציעה נגררת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה נגררת
    אופיר
    24/04/2011

לפני כשנתיים סבלתי משברי מאמץ,לא טיפלתי לעתקופה של כמה חודשים וחשבתי שזה יעבור ובינתיים התעסקתי בסקי אופנים וכו' והייתי רץ עד כאב ומפסיק ולא נתתי לרגליים לנוח.
    עד שעשיתי מיפוי עצמות ואיבחנו אצלי שברי מאמץ בדרגה 3.
    נחתי שלושה חודשים,חזרתי בהדרגתיות עם מאמן כושר,ובשלב מסויים התחלתי להרגיש שוב כאבים ולאחר צילום נראה שהשברים קיימים הפעם בשתי הרגלים,נחתי עוד חצי שנה,ולאחר מכן שברתי כף רגל דבר שגרם לי לא לרוץ כמעט 9-10 חודשיים.
    הייתי רץ מגיל 14 עד גיל 15 וחצי כמעט 16 באופן מאומץ ארבע פעמיים בשבוע אימוניים קשים של שעה שעה וחצי ריצה.
    היום שנתיים אחרי אני לא יכול לרוץ יותר מ3 דקות עד שמתחילים לי כאביים עזים בשוקיים בשתי הרגליים.
    האם הגיוני שהשברי מאמץ עדיים קיימים?כי אני זוכר את הכאב וזה כאב דומה מאוד,אך לא נקודתי,כאב שמתחיל מתחת לברך בתחילת השוק ומתפשט לאורך כל השוק.
    מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה נגררת

הוספת תגובה

• פציעה נגררת - תגובה

חנן בן-עמי
    25/04/2011

ואוו - חתיכת סיפור..
    אז ככה: שברי מאמץ בשוקיים אמורים לעבור במנוחה אם אתה לוקח בחשבון שבתקופת המנוחה לא העלת המון במשקל וגם דאגת ששרירי הירכיים שלך יהיו חזקים.
    מדובר על שלב קריטי של בניית הגוף בנערותך ובתקופת הגדילה , העצמות מתארכות - אתה גבה - ולכן יש חשיבות לבנות מסת וחוזק שריר. הם יגנו עליך וימנעו מהשריר המצורף בתמונה לעבוד הרבה. אני מעריך שזהו השריר שכואב לך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו