יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    ג'ון
    17/06/2011

האם יש סיכון בביצוע 5 אימוני כדורסל בשבוע+ 2-3 אימוני אתלטיקה שמשולבים עם כוח פלג גוף עליון כמובן שיבוצעו בימים של הכדורסל,כך שיהיו 2 אימונים ביום-לילד בן 16.
    אם יש סיכון,מהו? לגדילה אולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה - תגובה

חנן בן-עמי
    19/06/2011

השאלה היא למה אתה מורגל? אם זוהי מתכונת שאתה עובד לפיה מספר שנים ומספק לגוף מספיק מזון איכותי (לא חטיפים וסוכרים פשוטים) בין האימונים אז זה יכול לעבוד.

אם אין הקפדה על תזונה מתאימה, המון שינה ומנוחה, טיפול בגוף ותשקיע בגמישות ומתיחות בכדורסל - תגיע רחוק.

אימוני אתלטיקה וכוח יחד עם כדורסל אינם פוגעים בגדילה. עובדה שזה עובד בקרואטיה..הלוואי כל הספורטאים היו משלבים את זה בתוכניתם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ג'ון
    19/06/2011

תראה,החלום שלי הוא להיות הכי טוב שאני יכול.תקופת הקיץ הוא זמן טוב לעבוד וכמה שיותר.אם אני אקפיד על 8 שעות שינה בלילה,מתיחות טובות בסוף כל אימון,ג'אנק פוד אני לא אוכל וגם אם כן זה פיצה מידי פעם.. אז אני יודע שכדי להשתר צריך לעבוד הרבה וממש חזק,כולל אתלטיות. בקיץ יש זמן,בזמן לימודים,שזה חובה אצלנו כי גם אם אני אעבוד הכי חזק שיש שום דבר לא מבטיח שאגיע עם זה רחוק..רק סיפוק עצמי. יש בזמן לימודים זמן מועט לעבוד,כי צריך להוציא תעודת בגרות טוב ,אלא החיים בישראל. אז מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

חנן בן-עמי
    20/06/2011

הייתי מציע לך לבנות את עצמך נכון להמשך העונה, כדי שלא תשקיע הכל עכשיו ואז תגיע מרוקן - מנטלית ופיזית - לאמצע וסיום העונה הבאה.

בהצלחה
    השמיים הם הגבול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו