מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמץ
    תום
    26/06/2011

אני מתלבט מה אפשר לעשות כשהגוף מרגיש כאילו הוא לא נותן מעצמו יותר למרות שאני מנסה לדחוף את עצמי. אני אוכל מסודר, עושה פעילות עם מאמן אבל מרגיש מוזר שלמרות שאני מתאמץ אני לא מצליח להוציא יותר
    זה משהו נפוץ שקורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמץ

הוספת תגובה

• מאמץ - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    26/06/2011

מה הם הפרמטרים שאיתם אתה קובע האם הגוף נותן 100% ? אולי הוא כן נותן 100% ולך יש צפיות ליותר? אולי אתה באובר טריינינג, מתאמן יתר על המידה?
    אולי אתה משווה עצמך לאחרים? מה שחשוב זה להתייחס לעצמך.
    נסה לשפר במעט בכול שבוע . נסה לעבוד על אימונים בעצימות גבוהה לפרקי זמן קצרים יותר. אפשר זמן נאות להתאוששות. הכושר הגופני משתפר בשינה, האם אתה ישן מספיק 7-8 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמץ

תום
    27/06/2011

אני ישן מספיק, הכל כאילו טוב, אני ממש לא באובר, אני מרגיש שאני רוצה אבל הגוף קצת מונע ממני להגיע לרמה אחת מעבר. קצת דברתי עם חבר שלי שגם הוא מתאמן והוא אמר שלפעמים יש צורך בתוספים כמו של סולגאר VM 2000 שאמור לשפר ביצועים ספורטיביים במתאמנים, זה יכול לעזור במצב הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמץ - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    28/06/2011

יתכן שתוספים יכולים להועיל לך אך לפני שלוקחים כדי להיוועץ ולערוך הערכה תזונתית עם גורם מוסמך
    מה שמניע אותנו לעשות להשיג זה התשובה לשאלה למה? למה בדיוק אתה עוסק בספורט? למה אתה אתה רוצה להשיג יותר? אם יש לך תשובות אוטנטיות לתשובות אלו זה יתחיל לתדלק את המנוע שלך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו