מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע צבועניות אחרי ניתוחבסי21/08/2018
האם יש מניעה לשים עדשות מגע צבעוניות למי שעשה ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשה ציבעונית
ד``ר אליה לוינגר21/08/2018שלום רב,
כעיקרון אין מניעה אך כעיקרון יש להמנע עד כמה שאפשר.
במידה ויש אי נוחות לאחר הרכבת העדשות מיד להסיר אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- התייצבות הראייה לאחר ניתוח השתלת עדשהאיתמר19/08/2018
היי,
אני בן 35 ובשבועות האחרונים עברתי בשתי העיניים ניתוח להשתלת עדשה (היה לי מספר 10). לפני כשבוע הוציאו לי את התפרים בעין השנייה ולמרות שהראייה השתפרה היא עדיין לא באיכות שהייתה כאשר הייתי מרכיב עדשות מגע. הסבירו לי שכרגע המספר הוא 0 אך נשאר לי קצת צילינדר וצריך לחכות עוד. האם זה מצב נורמלי? כמה זמן יכול לקחת לראייה עד שהיא מתייצבת למצב קבוע? האם יכול להיות שזה עניין של יותר משבועיים שלוש? אשמח לשמוע עוד חוות דעת. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייצבות הראיה
ד``ר אליה לוינגר22/08/2018שלום רב,
כעיקרון הדבר בהחלט אפשרי. היתי ממתין עוד קצת לאחר הסרת התפרים. לעיתים התיצבות המספר לאחר הסרתם מתרחשת עוד כמה שבועות אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לתיקון ראייה מקורבעמוס19/08/2018
האם יש ניתוח לתיקון רוחק ראיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוחק ראיה
ד``ר אליה לוינגר21/08/2018שלום רב,
כן בהחלט אך דורש בדיקת התאמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הסרת משפקיים כשיש יובש בעינייםגונן16/08/2018
האם יובש כרוני בעיניים מונע את האפשרות לעשות ניתוח להסרת המשקפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד``ר אליה לוינגר16/08/2018שלום רב,
כעיקרון אם יש יובש כרוני משמעותי לא מומלץ על ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מרפק בעין אחרי ניתוחדפנה14/08/2018
שבועיים אחרי ניתוח וקיבלתי מרפק בעין מחבר שלי מתוך שינה. האם זה יכול להשפיע על ההתאחות ועל הראיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפק בעין אחרי ניתוח
ד"ר אליה לוינגר15/08/2018שלום רב,
אם אין שינוי בראיה אין מקום לדאגה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מה עושים אם נשאר צילינדראופיר12/08/2018
הבנתי שאם יש צילינדר גבוה אז לא תמיד אפשר לתקן, האמנם? מה עושים אם נשאר צילינדר? האם יש טעם בכלל לעשות הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אופיר
ד``ר עמי הירש12/08/2018מקובל כי היכולת לתקן צילינדר היא עד 5 דיאופטר.
במידה והצילינדר שלך גבוה יותר ייתכן ויש מקום להציע לך נתוח השתלת עדשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- חזרה לעדשות אחרי ניתוחאביטל09/08/2018
לפני 8 שנים עשיתי ניתוח. חזר המספר, כרע לא מעוניינת בניתוח נוסף אבל מאוד סובלת מהמשקפיים. האם יש מניעה מלחזור להרכיב עדשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב ,
ד``ר אליה לוינגר10/08/2018כעיקרון אין מניעה. ממליץ על בדיקה והתאמה של אופטומטריסט בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כמה זמן לוקח להסתגל למונוויז'ןיואב05/08/2018
שלום רב. אני בן 45. מרכיב עדשת מכע אחת בעין שמאל מספר 3.25. עין ימין 6/6. אמור לעבור ניתוח zלאסיק בעין שמאל ותיקון מונוויז'ן. כמה זמן לוקח להסתגל למונוויז'ן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונויזן
ד``ר אליה לוינגר05/08/2018שלום רב,
ברוב המקרים מיד אחרים עד 6 חודשים ויש כאלה שלא מסתגלים כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מצמוצים אחרי ניתוח אינטראלאסיקגדעון05/08/2018
עשיתי ניתוח אינטראלאסיק לפני שלושה חודשים, סובל ממצמוץ בלתי נסבל, מתי זה אמור לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיצמוץ
ד``ר אליה לוינגר05/08/2018שלום רב,
יתכן ומדובר ביובש ממליץ לפנות לרופא המנתח לבדיקה וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח prk להסרת משקפייםעדן02/08/2018
שלום,
אני שבועיים אחרי prk. האם מותר לשטוף את הפנים עם סבון פנים Acnil (נגד פצעונים) של ד״ר פישר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PRK
ד``ר אליה לוינגר02/08/2018שלום רב,
כן אפשר אין מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח prk להסרת משקפייםאילנית01/08/2018
שלום רב,
אני כשנה לאחר prk. במשך כחודש נהניתי מחדות ראייה מעולה אך לאחר מכן נתקפתי בוירוס שגרם לעכירויות רבות.
מטופלת בסטרואידים עד היום בתקווה להיגמל, היות והם נוטים לחזור לאחר הפסקה מסטרואידים.
מציקה לי מאוד התחושה של סינוורים והילות בלילה.
שאלתי היא - האם לאחר העלמות העכירויות, תופעת הסינוורים וההילות יחלפו גם הם? או שמא הם לא יחלפו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PRK
ד``ר אליה לוינגר02/08/2018שלום רב,
כאשר העכיריות יעלמו גם הסינוורים וההילות יעברו גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הכרח בליווי וטיפול אחרי ניתוחירון31/07/2018
אמור לעשות את הניתוח בקרוב, רציתי לדעת כמה הכרחי סיוע וליווי לאחר הניתוח. מישהו צריך לאסוף אותי? אי אפשר להסתדר בכלל לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליווי
ד``ר אליה לוינגר31/07/2018שלום רב,
בהחלט ליווי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- סנכרון של העיניים אחרי ניתוחתמיר29/07/2018
הבנתי שבניתוח קטרקט של עין אחת יכולה להיות בעיית סנכרון עם העין השנייה. מה הסיכויים שזה יקרה ואיך מטפלים בזה אם זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינכרון
ד``ר אליה לוינגר30/07/2018שלום רב,
במידה ואין הבדל בין שתי העיניים לאחר הניתוח (הכוונה למספרים) אין בעיית סינכרון בין העיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- צייס פרימיום שיטת Smileשלי25/07/2018
קראתי על השיטה והבנתי שהיא מיושמת רק במכון אחד בארץ. בהנחה שהשיטה מתאימה לבעלי קרניות דקות - שבדרך כלל עוברים ניתוח שההחלמה שלו מאוד לא נעימה - מדוע לא מיישמים את השיטה ביתר המכונים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי שלום
ד``ר עמי הירש25/07/2018גם במכון בו מיושמת השיטה, השמוש בה הינו במקרים בודדים
לדעתי על השיטה להשתפר תוך המתנה למאמרים ונסיון בתהליך המתואר בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שטיפת פנים אחרי ניתוחאוריאן24/07/2018
כמה זמן אחרי הניתוח צריך לשמור על הפנים ולהימנע ממים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת פנים
ד``ר אליה לוינגר24/07/2018שלום רב,
הייתי נמנע משטיפה ישירה של הפנים כשבוע מהניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)