מידע רפואי
פורומים
- השתלת שיער
- פוריות רפואה סינית
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- רפואת משפחה
- מחלות חניכיים
- סקס ויחסים
- טנטרה, מיניות
- כירופרקטיקה
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- מחלות ריאה אסטמה
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- ויטמינים תוספי מזון
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- חושבת לעשות את הניתוח להסרת משקפייםדנה02/04/2018
היי, אני חושבת לעשות את הניתוח להסרת משקפיים באסותא אופטיק אצל פרופסור אירית בכר והייתי מעוניינת לשמוע המלצות עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושבת
ד``ר אליה לוינגר02/04/2018שלום רב.
ממליץ ראשית לבצע בדיקת התאמה ואחכ לבחור מנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ראייה מטושטשת שבוע אחרי ניתוחנורית01/04/2018
הראייה שלי מטושטשת שבוע אחרי, זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיה מטושטשת
ד``ר אליה לוינגר01/04/2018שלום רב
נתחיל מהסוף, זה בהחלט אפשרי. תלוי בסוג הניתוח, גובה המספר ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- לשם מה טיפות עיניים ALPHAGANטניה27/03/2018
שלום רב, אני אחרי ניתוח לייזר כבר כמעט 10 שנים, בכמה חודשים האחרונים מרגישה ירידה בראייה, הייתי במרפאה שעשיתי את הניתוח, ונתנו לי לטפטף את הטיפות ALPHAGAN, ובעוד 3 חודשים לחזור לבדיקה חוזרת, רציתי לדעת לשם מה התרופה ?
הרופא אמר שאני לא אבהל זה תרופה להפחתת הלחץ התוך־עיני, אך ציין שאצלי אין שום לחץ תוך עיני, אבל אני עדיין מפחדת להשתמש בטיפות הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלפאגן
ד``ר אליה לוינגר30/03/2018שלום רב
בנוסף לאפקט הורדת הלחץ התוך עיני היא גם מורידה בחלק מהמקרים גם מספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- חזרה לצלילה אחרי ניתוחגליה29/03/2018
אני רוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים. אני צוללת בתדירות גבוהה ורציתי לדעת אם יש מניעה לחזור לצלילה אחרי הניתוח? האם יש בעיות עם הלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלילה
ד``ר אליה לוינגר30/03/2018שלום רב
לאחר כ 3 חודשים צלילה של כוכב אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- טיול לאחר אינטרלאסיק - שאלותאלמה27/03/2018
נותחתי לפני 5 ימים באינטרלאסיק במרפאות עניים ע"י ד"ר שמואל לוינגר:
1. רציתי לטייל בפסח במדבר יהודה , עין גדי וכו' , יוצא שבוע וחצי אחרי הניתוח. האם יש בעיה ועדיף להמנע בגלל השמש, חול, האתגריות בטיול או שאין בעיה?
2. אני רואה בסה"כ טוב אך יש שעות שאני רואה מטושטש יותר או שקשה לי להתמקד ולהתפקס, מורגש בעיקר בעבודה מול מסכים וקריאת כתב קטן . האם אני צריכה להמעיט בעבודה מול מסך?
הילות בלילה סביב פנסים - אמור לעבור עם הזמן?
לסיכום, תוך כמה זמן הראיה אמורה להתייצב? והאם יש הגבלה על עבודה מול מחשב?
3. משקפי מגן-בתוך הבית והמשרד עד מתי?
4.נגעתי בטעות עם הפיה של הטיפות בעין יש סכנה?
5. ניקוי הריסים וההפרשות סביב העין עם מגבונים סטרלים של eyes care של ד"ר פישר .אפשרי?
6. בטפטוף האנטביוטיקה לעיתים צורבות לי העניים. זה תקין?
והאם תקין שאני מרגישה את המרירות של האנטיביוטיקה בגרון לאחר השימוש בה?
7. במקלחת , עדיף לנסות לא להרטיב את העניים? ניתנו הוראות שניתן לחפוף לאחר 4 ימים..אתמול חפפתי ונכנס לי שמפו לעיין וזה ממש שרף.
מודה מראש על התשובות.
נסיתי לרכז את כל השאלות ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראלאסיק
ד``ר אליה לוינגר30/03/2018שלום רב.
ארכז גם אני את התשובות על הכל כן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מספר גבוה לנער בן 14ליאת26/03/2018
לבן שלי יש מספר משקפיים גבוה מאוד והוא רוצה להסיר אותם. האם אפשרי לבצע ניתוח בגיל 14 אם המספר יציב יותר משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נער בן 14
ד``ר אליה לוינגר26/03/2018שלום רב.
למרות שהמספר יציב שנה עדיין בגיל זה יש סיכוי גדול לשינוי שלו בהמשך. ממליץ בשלב זה להמתין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- פסי אור אחרי PRKניצן25/03/2018
חודשיים אחרי ניתוח PRK ובימים האחרונים בעיקר בלילה אני רואה מעין פסי אור,א בל רק בעין שמאל. האם הכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס אור
ד``ר אליה לוינגר25/03/2018שלום רב.
כעיקרון הדבר אפשרי. בכל מקרה ממליץ על בדיקה של הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כמה זמן לנפני ניתוח להפסיק להשתמש בעדשות?נעם22/03/2018
כמה זמן לפני ניתוח צריך להפסיק לשים עדשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת עדשות
ד``ר אליה לוינגר22/03/2018שלום רב
ממליץ מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מספר משקפיים גבוה מאודנגה21/03/2018
האם למי שיש מספר גבוה - 11 יכול לעשות את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר גבוה
ד``ר אליה לוינגר22/03/2018שלום רב
האופציה הטובה יותר במספרים היא השתלת עדשה ולא ניתוח לייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הסרת משפקיים אחרי היפרדות רשתיתחיים20/03/2018
האם מי שהיה לו היפרדות רשתית יכול לעשות ניתוח להסרת משקפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות רשתי
ד``ר אליה לוינגר20/03/2018שלום רב
כעיקרון דבר אפשרי. ממליץ לפנות גם לרופא הרשתית המטפל ולבקש את אישורו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח תיקון אחרי לייזרנתנאל19/03/2018
שלום. עשיתי ניתוח לייזר לפני כ-15 שנה בשתי העיניים (מספרים לפני התיקון 6-7) ולפני כ-3 שנים ניתוח תיקון (מספר לפני ניתוח התיקון 2 בערך). השאלה היא אם בעתיד אצטרך (חלילה) ניתוח תיקון נוסף-זה משהו שבכלל אפשרי או שבשום אופן לא ניתן יהיה לבצע ניתוח נוסף (ללא קשר לעובי הקרנית).תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח תיקון
ד``ר אליה לוינגר20/03/2018שלום רב
קשה לי לתת תשובה חד משמעית מאחר והדבר תלוי במספר גורמים. כעיקרון לא מומלץ לבצע מספר אב של תיקונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תחושת גרד לפני ניתוחאביטל18/03/2018
אני אמורה לעשות ניתוח השבוע אבל מהשבוע שעבר יש לי תחושת גרד בלתי פוסקת בעין ימין. האם ללכת לניתוח בכל זאת או לבטל ולקובע למועד אחר אחרי שהעין תירגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר אליה לוינגר18/03/2018שלום רב
ממליץ להבדק על ידי הרופא המנתח לפני הניתוח על מנת לראות שלא מדובר בדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- חזרה של צילינדר אחרי ניתוחאמנון15/03/2018
לפני 7 שנים עשיתי ניתוח, עדיין רואה טוב אבל הצילינדר חזר. יש דרך לתקן את זה בשנית? ולמה זה חזר מלכתחילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר
ד``ר אליה לוינגר15/03/2018שלום רב
כעיקרון הדבר אפשרי. בכל מקרה יש צורך בבדיקה יסודית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה עם פירוט הכולל תצלומים ומסמכיםשוהם (כינוי)14/03/2018
שלום דוקטור לוינגר, לפני מספר ימים העלתי שאלה עם פירוט הכולל תצלומים ומסמכים רפואיים, ענית שאין ברצונך להתייחס לכךבפורום, לאחר זמן מסויים השאלה שלי נמחקה.
ברצוני להבין
1. מדוע אינך מוכן להתייחס לשאלה בפורום?
2. מדוע השאלה נמחקה?
3. האם ניתן ליצור את קשר באישי על מנת לקבל את התייחסותך לשאלה?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיקת הודעה
ד``ר אליה לוינגר14/03/2018שלום רב.
ראשית לא אני מחקתי את ההודעה. שנית לא אוכל לתת יעוץ רפואי במסגרת הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאז יש דרך ליצור איך קשר בפרטי?
שוהם (כינוי)14/03/2018טלפון? אימייל? (יש רופאים שאםשר לדבר איתם בפרטי במסגרת באקו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהקשר
ד``ר אליה לוינגר14/03/2018שוב שלום.
לצערי לא. ניתן למצוא אותי בדרכים המקובלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאז באיזה דרך ניתן להשיג אותך?
שהם15/03/2018?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- חלופה לטיפות טירס נטורל פרימאיר14/03/2018
כמה שבועות אחרי ניתוח, יובש חזק שלא ממש משתפר. טיפות טירס נטורל פרי לא עוזרות. האם יש טיפות אחרות שיכולות להיות יעילות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלופה לטיפות
ד``ר אליה לוינגר14/03/2018שלום רב.
בהחלט יש מספר חלופות הכוללות: סיסטיין הילוקומוד אירוניק בפנטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?