מידע רפואי
פורומים
- נטורופתיה ותזונה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- מחלות חניכיים
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הפרעות דיבור, ליקוי דיבור, גמגום
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- איפור וטיפוח
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- רפואת עור משלימה
- זכויות רפואיות
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- מין וסקסולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- טשטוש בעין אחת שבוע וחצי אחרי PRKזיו03/05/2018
טשטוש בעין אחת שבוע וחצי אחרי PRK, האם חלק מהליך ההחלמה? למה לא קורה בעין השניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
ד``ר אליה לוינגר06/05/2018עדיין זמן קצר מהניתוח. בכל מקרה זמן ההחלמה אחרי prk ארוך יותר. בכל מקרה אם יש החמרה ממליץ על בדיקת הרופא המנתח.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטישטוש בעין אחת
ד``ר אליה לוינגר12/05/2018שלום רב,
כעיקרון תהליך ההחלמה בין שתי העיניים יכול להיות לא בקצב דומה ולכן ההבדל בין שתי העיניים. חוץ מזה אני ממתין לחכות עבר רק שבוע וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כתם אדום צמוד לקרנית 4 חודשים לאחר הניתוחנועה09/05/2018
שלום ד"ר,
עשיתי אצלכם לפני 4 חודשים את הניתוח,
מלפני חודש בערך מופיע לי כתם אדום קטן צמוד לאישון בעין ימין, כל פעם זה בא והולך..
ממה זה יכול להיות? אני כבר לא שמה טיפות ליובש-ב"ה אין לי יובש.. אני מקפידה לישון כמו שצריך, משקפי שמש אני פחות מקפידה.. אשמח לתשובתך.. זה לא נותן לי מנוח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום
ד``ר אליה לוינגר12/05/2018לום רב,
על פי התיאור ככל הנראה מדובר בנגע מחוץ לעין שלא מסכן את הראיה.
בכל מקרה ממליץ לפנות לבדיקה כאשר הוא מופיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- האם מותר להרכיב עדשות צבע?אודליה08/05/2018
כמה זמן אחרי הניתוח אפשר להרכיב עדשות צבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר להרכיב עדשות צבע?
ד"ר אליה לוינגר09/05/2018כעיקרון לא ממליץ על עדשות צבע כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מספר גבוה לנער צעיראלכס29/04/2018
הבן שלי בן 13 יש לו 5 בעין אחת וקרוב ל-5 בשנייה, האם יכול לעשות ניתוח בגיל כזה בשל המספר הגבוה? אם לא, באיזה גיל הכי מוקדם הוא יוכל לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
ד``ר אליה לוינגר06/05/2018הגיל צעיר מידי בכל מקרה. אפשר לפנות לבדיקה בגיל מאוחר יותר.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמספר גבוה לנער צעיר
ד"ר אליה לוינגר07/05/2018המטופל בגיל צעיר מידי לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מספר קטן - האם שווה את הסיכון?יובל26/04/2018
רוצה להיפטר ממשקפיים, המספר שלי נמוך ואמרו לי שאחרי כמה שנים המספר יכול לחזור ובמקרה שלי זה לא שווה את הסיכון. מה דעתך?
ד``ר אליה לוינגר06/05/2018לצערי לא אוכל לתת יעוץ ללא ידיעה של כל הנתונים ולכן אני ממליץ על בדיקת התאמה.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- יובש בעיניים חודשיים אחרי ניתוחעינת24/04/2018
חודשיים אחרי ועוד סובלת מיובש בעיניים וגם הראייה התדרדרה, אמנם טוב יותר מלפני הניתוח אבל לא 100%. זה אומר שהניתוח לא הצליח?
ד``ר אליה לוינגר06/05/2018בהחלט לא. ממליץ בכל מקרה על בדיקה ויעוץ של הרופא המטפל.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מהם השיקולים לבחירת סוג הניתוח?דודי22/04/2018
מהם השיקולים לבחירת סוג הניתוח - PRK או LASIK?
ד``ר אליה לוינגר06/05/2018במהלך בדיקת ההתאמה נלקחים בחשבון פרמטרים רבים כגון: גיל המטופל עובי קרנית גודל המספר ומבנה הקרנית.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תרומת קרנית אחרי ניתוחגרייס17/04/2018
אני חתומה על כרטיס אדי ורציתי לדעת אם ניתוח להסרה מבטל את האפשרות לתרום את הקרנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
ד``ר אליה לוינגר17/04/2018שלום רב
בחלק מהמקרים לאחר ניתוח הסרת משקפיים לא ניתן לתרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- האם יש מספר גבוה מדי לניתוח?נרי15/04/2018
האם יש מספר גבוה מדי בשביל לעשות את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר גבוה לניתוח
ד``ר אליה לוינגר15/04/2018שלום רב
כעיקרון מדובר בשילוב של מספר גבוה ועובי של הקרנית. בכל מקרה אם לייזר לא מתאפשר אז אפשר לשקול ניתוח השתלת עדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- השתלת עדשה לראיה אחרי השתלת קרניתגלעד11/04/2018
האם ניתן להשתיל עדשת ראיה , לעין שעברה בעבר השתלת קרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עדשה
ד``ר אליה לוינגר11/04/2018שלום רב
כעיקרון הדבר אפשרי כמובן לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הסרת משקפיים לפני גיוסדניאלה10/04/2018
הבנתי שלא נהוג לעשות את הניתוח לילדים, אבל הבן שלי ממש מתעקש לעשות את הניתוח לפני שהוא מתגייס, עכשיו מסיים יב'. זה אפשרי בשבילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לפני גיוס
ד``ר אליה לוינגר11/04/2018שלום רב
לציין שיש קודם כל צורך ביציבות של המספר ופרמטרים נוספים. אם מספר חודשים לפני 18 אפשר אולי לשקול זאת לאחר בדיקת התאמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- נקודת חן יכולה להפריע?גרי08/04/2018
רציתי לדעת האם נקודת חן באישון יכולה להפריע לניתוח באיזושהי צורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד``ר אליה לוינגר08/04/2018שלום רב.
כעיקרון לא. אך יש צורך באישור רופא מטפל שלא היה שינוי בגודל או בצורה בתקופה האחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- טיפות מרשם אחרי הניתוחשי05/04/2018
חג שמח, אני מטפטף לעצמי את הטיפות בעין, במידה והרגשתי שלא כל הטיפה נכנסה לעין / חצי בחוץ ניתן לטפטף טיפה נוספת? מדובר על 3 התרופות במרשם שנתתם, ויגהמוקס, סטרודקס והטיפות מלאכויות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות
ד``ר אליה לוינגר06/04/2018שלום רב וחג שמח.
אין בעיה להזליף עוד טיפה. עודף בטיפות פשוט יצא מתוך העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- צילום רנטגן אחרי ניתוחרן05/04/2018
שלום,
האם יש בעיה לבצע צילום רנטגן באיזור הברכיים, לאחר ניתוח אינטראלאסיק? הכוונה בגלל הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
ד``ר אליה לוינגר05/04/2018שלום רב
אין מניעה כלל. בריאות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- יעוץ ואנפטרמציה להסרת מולטיפוקלעליזה03/04/2018
אני מעונינת להסיר משקפיים מטלטיפוקל, בת 53 לקרוב יש מספר יותר גדול מרחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד``ר אליה לוינגר03/04/2018שלום רב
ממליץ על בדיקת התאמה ולאחריה אפשר לקבוע האם הדבר אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?