פורום הסרת משקפיים בלייזר - יש לך שאלה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

27/06/2007

מאיזה גיל אפשר לעשות הסרת משקפיים בלייזר? אני בת 16, יש לי מספר גבוה ואני מתה להוריד את המשקפיים, אני יכולה או צריכה לחכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הוספת תגובה

• גיל מינימלי לניתוח להסרת משקפיים

ד''ר דוד לנדאו
    27/06/2007

גיל ההתבגרות מתאפיין בצמיחה מהירה של כל הגוף ושינויים הורמונליים משמעותיים.
    גם העיניים מעורבות בתהליך ולכן אנחנו צופים בשינויים במרשם המשקפיים לעיתים קרובות יחסית.

אנחנו שואפים להפוך את הניתוח להסרת משקפיים לחוויה חד פעמים ככל הניתן ולכן יש צורך ביציבות של מרשם המשקפיים לפני שעושים ניתוח לייזר להסרת משקפיים.

הדרישה היום היא שינוי של פחות מחצי מספר במרשם לאורך שנה אחת לפחות כאשר יש תיעוד של שתי בדיקות בהפרש של שנה לפחות (בדרך כלל אנחנו מבררים מתי נופקו המשקפיים האחרונים) ואם מרשם המשקפיים 'דומה מאוד למרשם הנמצא בבדיקת ההתאמה ניתן לאמר שיש יציבות, אם יש שינוי של יותר מחצי מספר יש צורך להמתין עד להתייצבות המספר.

גיל שמונה עשרה שנים מקובל היום כגיל מינימלי לניתוח לייזר להסרת משקפיים וזאת בתנאי שמרשם המשקפיים יציב.

אם אפשר, עדיף להמתין לגיל 23 שנים כדי לעבור את ניתוח הלייזר מכיוון שאז המערכת האופטית יותר בשלה ויציבה.

אז, נראה לי שכדאי לך להמתין עוד מעט בסבלנות.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר לעיניים
    רובי
    26/06/2007

המספר שלי 9.5 ו11 ויש צילינדר וחצי בשתי העיניים, יש אופציה לעשות ניתוח או איזה דרך להוריד את המספר?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר לעיניים

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים במספרים גבוהים.

ד''ר דוד לנדאו
    26/06/2007

רובי שלום,

כמות המספרים שינתן להסיר בניתוח לייזר להסרת משקפיים תלוי מאוד בעובי הקרנית.
    ככל שהקרנית עבה יותר ניתן להסיר יותר מספרים.

המרשם שלך גבוה יחסית ואתה זקוק לקרנית עבה על מנת שנוכל להסיר את כל המספרים בעזרת ניתוח הלייזר.

במידה ועובי הקרנית לא מאפשר ניתוח לייזר להסרת משקפיים ניתן להציע השתלת עדשה מלאכותית תוך עיניית בנוסף לעדשה הטבעית הקיימת (Phakic intar-ocular lens).

בגילאים מבוגרים (מעל 55 שנים) ניתן להציע ניתוח קטרקט מניעתי עם השתלת עדשה מולטיפוקלית
    (refractive lens exchange)

הרשה לי להזמין אותך לבדיקת התאמה, במסגרת בדיקה זו ימדד עובי הקרנית וניתן יהיה לייעץ לך בצורה יותר פרטנית ואישית לגבי האפשרויות העומדות בפנייך.

לרשותך תמיד

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה