מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתירון25/01/2010
שלום,
נולדה לנו תינוקת ב 19.1 בשעה 9:15 בבוקר.
אנחנו מתלבטים בין השמות: טל, יעל, אלונה, עלמה.
שמות ההורים - גלי וירון
שמות האחיות-נעה והילה.
נשמח להכוונה ולרעיונות נוספים לשמות "טובים"
תודה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירון
ליאת יוגב25/01/2010ומהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
ירון26/01/2010שם משפחחה - פלד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ירון
ליאת יוגב27/01/2010מבין השמות שהצעת ,אין ספק שהשם אלונה הוא השם המתאים ביותר , כאשר מתקבלת מפה מאד הרמונית , מספרים זורמים אנרגטיים פעלתניים , תוך גישה פרקטית מעשית ועוד .
נפלא . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת פלד
ירון28/01/2010ליאת המון תודה.
עלה לאחרונה השם ענת כאפשרות שאנו מתחברים אליה.
איך זה לעומת אלונה?
תודה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ירון
ליאת יוגב28/01/2010השם ענת עבור ביתכם , ב עי י תי במיוחד , זאת מאחר ונוצר קונפליקט מאד גדול בין מספר הגורל 5 לבין השם המלא 4 , מה שעלול ליצור אירועים משבריים בתוך דרך החיים ,
לא לבחור בו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםא25/01/2010
היי ,
אני אמורה ללדת ב-24/2/2010 ואני חושבת על השם יהלי האם מתאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
א
ליאת יוגב25/01/2010לא אוכל להתייחס , ללא ידיעה לתאריך לידה סופי כמו גם כאשר אין ידיעה לשם משפחתה של התינוקת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתזאב לוי25/01/2010
בתי נולדה בתאריך 5/6/210 וברצוני לתת לה את השם יהל ברצוני לבדוק אם שמה מתאים ביחס לתאריך הלידה שמה של האם הוא אלסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זאב
ליאת יוגב25/01/2010לא ברור מהו תאריך הלידה של התינוקת ,האם שם המשפחה הוא לוי ? (שם האם- פחות חשוב בניתוח המפה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
זאב לוי26/01/2010תאריך הלידה של הבת הוא 5/6/2010 וברצוני לתת את השם יהל לוי השאלה היא האם השם ושם המשפחה + תאריך הלידה מהווה בסיס טוב בהמשך להצלחה ואושר בחייה של ביתי תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זאב
ליאת יוגב27/01/2010התאריך 5.6.2010 עדיין לא הגיע , האם הכוונה לתאריך לידה משוער ,
האם קיימת טעות בתאריך ? עדיין לא ברור לי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
זאב לוי29/01/2010בוקר טוב ביתי הקטנה נולדה בתאריך 5/1/2010 (בפעם הקודמת טעיתי בהקשת התאריך) השם שבחרתי לקטנטונת הוא יהל לוי השאלה שלי היא האם השם ותאריך הלידה שלה מהווים הצלחה טובה בהמשך דרכה. ואם השם ביחס לתאריך הלידה מתאים . תודה לך מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זאב
ליאת יוגב29/01/2010השם נבחר , לא כן ?
אם כך מאחר ומספר הגורל של התינוקת הוא 9 , מספר המדגיש צורך במרחבים , חופש ריגושים עניין , מספר המדגיש יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , מול זה קיים צד אחר הזקוק לדעת "מה ילד יום"? פחד מללכת עם הצד המאד מעיז , ה-9 יש בו חלקים של אמונה שדברים מסתדרים , מול ה-4 הזקוק לדעת מה ילד יום ?כנאמר, כמו לראות סוג של קונפליקט , צדדים אחרים מוכיחים על חלקים מאד יחודיים פרטיים , אך חשוב להראות לאחרים עד כמה הולכת עם החלקים המשפחתיים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
זאב לוי30/01/2010השם עדיין לא ניתן לתינוקת אשמח לקבל המלצה לשם מתאים
תודה מראש זאב לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זאב
ליאת יוגב30/01/2010אם תבחנו את תשובותי לאורך הדרך , לא תוכלו למצוא , שאני היא זו שממליצה על שמות
נסו אתם להתחבר לשמות ואהיה בשבילכם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום כמה שאלותיעלי25/01/2010
שלום יש לי 3 ילדים ולשלושתם יש שני שמות ושניהם בשימוש ורציתי לדעת אם הם אכן מתאימים להם או להסתפק בשם אחד שהכי מתאים שמות ילדיי ותאריכי הלידה הינם:
יהלום שובל 9/01/03
אוצר אליה 21/03/05
שליו אושר 8/08/07
שם המשפחה הינו אהרון , אודה לתשובתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכלי
ליאת יוגב25/01/2010מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוק , משום כך , יכולה להפנות שאלתך על ילדייך
למייל שלי ,
חשוב להבין האם כשבחרת את שמות ילדייך , התכוונת לשני השמות,כפי שניתן להבין ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוקאלונה25/01/2010
שלום
רציתי לברר לגבי השם מייק לבני
הוא נולד ב 19.01.10 בשעה 11.55
שם המשפחה הוא מסלנסקי
האבא נולד ב 23.02.80 ואני נולדתי ב 15.12.82
ואילו שמות/ אותיות מתאימיות לתאריך הלידה שלו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלונה
ליאת יוגב25/01/2010האם זוהי ההצעה היחידה שקיימת , השם מייק ? האם השם לא נבחר עדיין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםמיכל25/01/2010
שלום ,
שמי מיכל פרג'י נולדתי ב 8/2/80
ובעלי שי פרג'י נולד ב 21/12/80
בתאריך ה- 14/01/2010 נולדה בתנו הבכורה ואנו מתלבטים לגבי השמות הבאים
ליהיא
הילי / היאלי
מיתר
לירן
מורין
אודה לתשובתך איזה שם הכי מתאים לנסיכה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שעת לידה 22:35
מיכל25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב25/01/2010השמות ליהיא היאלי , יוצרים מפה מאד רוחנית , צדדים פרטיים יחודיים .
השם ליהי , יוצר מפת חנק , מקשה לממש את מספר הגורל =9 ,
השם מיתר ולירן , יוצר מפה בעייתית בהיבט התקשורתי ואיך מציגה עצמי מול העולם .
ועוד בעיות
השם מורין , , נראה כמתאים ביותר , מספרים המראים על חופש ריגושים מול גישה פרקטית מעשית ,
לשיקולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותרוני25/01/2010
שלום רב,
אנחנו מתלבטים בבחירת שם לתינוקת שנולדה ב23.01.2010 בשעה 01:00.
ההתלבטות היא בין נוגה למיטל.
שם המשפחה איזנשטיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוני
ליאת יוגב25/01/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 9 , מספר המדגיש יכולת הבנה , נתינה , רצון לבגדול , צורך במרחבים , גישה אוניברסלית צורך לתקן העולם ועוד . מול זה על פי השם נוגה , מתקבלת מפה שלפיה מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים , הפנים מאד רגשי , החוצה - תראה לעולם צדדים יותר נוקשים מרוחקים ופחות מכילים... כמו לראות שני טיפוסי הורים , התנגשות בדעות ההורים , כל אחד מכם משדר משהו אחר לחלוטין
השם מיטל יוצר מפת חופש צורך בריגושים ,צדדים אינדבדואליים במיוחד.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר תואם
רוני25/01/2010מתשובתך אני מסיק. שאין התאמה טובה לאף אחד משני השמות. אני מבין שם שאינך נוהגת להמליץ על שם ספציפי.
מהו המספר אשר יתאים או יצור זרימה טובה עם תאריך הלידה?או לחילופין אילו מאפייני שם יתאימו יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רוני
ליאת יוגב25/01/2010האפשרות האחת היא ליצור קשר טלפוני ואנסה לענות על שאלתך.
אפשרות אחרת - לנסות להתחבר לשמות שאוהבים כך שאוכל לבחון אותם ביחס לכל המרכיבים .
שם משפחה תאריך לידה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רוני26/01/2010ליאת, קודם כל שוב תודה על ההסבר.
האם שינוי השם נוגה לנגה משפר את המצב?
שמות אחרים שהתלבטנו בהם : לילך, יערה ונעמה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו טיפה יותר ממוקדים
רוני27/01/2010שלום ליאת,
היינו רוצים לרשום את השם מחר עם היציאה מבית החולים.
סופית אנחנו נעים בין 3 השמות - מיטל, נגה (בלי ו') ונעמה.
עמדתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך את עזרתך בפעם האחרונה
רוני27/01/2010ליאת,
לפני שאנחנו רושמים את השם מחר בצהריים - מה יותר מתאים בין מיטל, נגה ונעמה?
שם המשפחה איזנשטיין
תאריך 23.1.10
תודה שוב,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רוני
ליאת יוגב28/01/2010מצטערת לא הבחנתי בשאלתך עד כה , מקווה שתשובתי רלוונטית ,
כאשר מבין השמות , לא אוכל לציין מיהו השם הטוב ביותר , הסברים על השם מיטל ונוגה ניתנו
השם נגה - לא לבחור בו בשל הקרמה הנוצרת בשם המלא 19-1 מצבים קורבניים לחיים
השם נעמה , יוצר מפה שכולה מספר 9 - מה שנקרא צירוף מאד מיוחד , אולי אף מדהים , מה שמבטיח שאין כל קונפליקטים בתוך המפה , אך מדובר בילדה הזקוקה במיוחד לאינדבדואליות , המון הבנה נתינה , צורך לתקן העולם , חלקים של תובנה בגרות , רצון לבגדול , משהו שהוא מאד למען האנושות , אוניברסלי , מעניין במיוחד
האם תמיד פשוט ? שאלה ...
אז לשיקולכם לאחר שפירטתי משמעות כל שם ,
ספר לי מה נבחר לבסוף , תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחנו לדחות ביום
רוני28/01/2010הי ליאת,
שוב תודה על היעוץ.
אני די תומך בשם נעמה. אשתי עדיין מתלבטת בין זה לבין הילה.
אם תמצאי זמן להשיב עד מחר - נשמח. מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילד שלישי- תוספתיעל24/01/2010
שכחתי לציין שם המשפחה - פרסקי
מאיה 7.12.05
אלון 23.2.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
מאיה קדם24/01/2010מהו תאריך הלידה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילד שלישייעל24/01/2010
1. אשמח לקבל חוות דעת לשם הילה (לאחות הבחורה שמה מאיה ואח אמצעי אלון)
2. האם אפשרי לקרוא לבת בשם שהוא גם של בנים: יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב24/01/2010לא ברורה השאלה , כאשר אין נתונים , שם משפחה ? תאריך לידה?
אם ברצונך לקבל תשובה , צרפי את הנתונים ואוכל להתייחס לבקשתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות של הבנות ליקטיה24/01/2010
שלום , יש לי שתי בנות :
איב תאריך לידה 29.01.2006
מיה תאריך לידה 25.10.2007
האם השמות מתאימים להן?
שם שלי קטיה ת. לידה 07.04.1978
האם שלי טוב לי?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שם משפחה
קטיה24/01/2010לינקוב שם משפחה
מה דעתך על השמות
איב 29.01.2006
מיה 25.10.2007
קטיה07.04.1978
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קטיה
ליאת יוגב24/01/2010בקצרה , על מיה , זקוקה להמון הכרה לכח הקיים בה , גישה מעשית במיוחד , לא פעם יכולה להיות מאד נוקשה ,
איב , זקוקה להמון תמיכה ועידוד , הקפידו לתת לה זאת ,יום הלידה 2 גורל גם הוא = 2 הבינו את מידת הרגישות הקיימת בה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לנכדה - נולדה 22/1/10ציפי23/01/2010
היי
אנו מחפשים שם לנכדתי שנולדה בשעה טובה 22/1/10 למיכל וכפיר אוסדון
חשבנו על רומי או יהלי
באם יש עוד שמות אנא עזרי לנו
המון תודה ויום נפלא
ציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפי
ליאת יוגב23/01/2010מאחר ולא נוהגת להציע שמות , אתייחס לשמות שבחרתם ,יהלי או רומי
אם כך על פי השם רומי , מתקבלת מפה שלפיה המספרים מאד דינמיים , מספרים המראים על צורך בעניין אקשן היסחפות , מול חלק האומר , חייבים להיות יותר שקולים ,אם כך, מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם החלקים היותר דינמיים ...
על פי השם יהלי , מתקבלת מפה שלפיה , כאשר מספר הגורל הינו 8 יום לידה 4-22 מספרים פרקטיים מעשיים , מול חלק אחר היותר מדגיש הצד הרגיש , רך ושותפי , מפה המראה על ריכוך מול ה-8 היותר חזק , סמכותי , פרקטי , מה שנקרא ריכוך מסויים ,
אך קיימת בעיית אפקטיביות , פער גדול בין מספר הגורל 8 לבין צירוף המספרים האחר 2 , כמו לראות בעייתיות במה שקשור במוטיבציה , קיימות הזדמנויות אך לא תמיד שואפת מספיק , מצד שני ,קיימות הזדמנויות אך לא תמיד קל לממש את כל ההזדמנויות ,
על פי השם רומי , מספרי הגורלות - 8 ו-22 מספרים פרקטיים ,כאשר המספרים האחרים מרככים , נשיים , פשרניים יותר . מה שמוכיח היבטים חיוביים בבחירת השם .
אז לשיקולכם , לאחר כל ההסברים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שלנויוליה23/01/2010
שלום,
בשעה טובה נולדה לנו בת בתאריך 23/01/2010 בשעה 06:20.
אנו רוצים לדעת איזה שם הכי מתאים לה בין השמות הבאים:
1. עדן
2. מישל
3. אמילי
4. מיטל
שמות של הורים: איגור + יוליה ליטמן.
נשמח לקבל את ההמלצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יוליה
ליאת יוגב23/01/2010חשוב לי לדעת האם כשבוחרים שם , חושבים בשפה העברית , או בשפתכם - רוסית ?
במידה וברוסית , נאלץ לשוחח שיחה טלפונית כדי לדייק בשיקול הדעת , בבחירה ...
אם אכן חושבים בעברית , תשובתי -
מספר הגורל של התינוקת הוא 9 מיום לידה 5 מספרים המייצגים צדדים הזקוקים חופש, ריגוש עניין , מרחבים ,
על פי השם מישל - המפה היא מפת חנק , גם אם מרבית המספרים הרמוניים ביניהם ובכל זאת בעייתי
כאשר מספר הגורל 9 - מספר אי זוגי , המספרים האחרים הינם מספרים זוגיים , המראים שהדרישה היא ללכת בתלם , מה פתאום ללכת על פי מי ההזדקקות הפנימית ?
השמות עדן ואמילי , יוצרים מפות קונפליקטיות - בעייתי במיוחד , לא לבחור
השם מיטל , יכול להיות לא רע , אך קיים קונפליקט בין איך שחושבת לאיך שמראה לעולם , שחשוב להתנהל , כמו לראות א. בעייה תקשורתית , ב. אבא שלא מקבל את איך אני חושבת .
אז מכל השמות לא אוכל להמליץ על אף אחד מהשמות ,בשל אותן סיבות מוסברות ,
אלא אם כן חשובים בשפה הרוסית כשבוחרים השם . ציינו זאת בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפת מחשבה
יוליה30/01/2010שלום ליאת,
אנו עדיין לא בחרנו שם לתינוקת שלנו. לגבי שאלתך על שפת מחשבות, אנו רוצינו לבחור שם כך שבאנגלית יהיה מתאים לה.
האם תוכלי לחשב זה עוד הפעם עם איפשרויות הבאות:
1. Mishel
2. Eden
3. Emily
4. Karin
5. Liora
שם של אימה Yulia ואבא Igor, שם משפחה Litman
תודה רבה,
יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יוליה
ליאת יוגב30/01/2010אם אכן חושבים באנגלית , כשבוחרים השם , חשוב שתוסיפי גם את שם המשפחה באנגלית .
כדי שאוכל לבחון זאת בצורה מדוייקת ,
בשאלתי , מהי השפה בה בוחרים השם , מאחר ויש לי הרושם שחושבים רוסית (תקנו אותי אם טועה)
בחירת שם נעשית בהתאם לשפה בה נבחר שמו של האדם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותדנה23/01/2010
הגוזל אמור להיוולד ב- 26/1. שם משפחה: פרום. אמא - דנה, אבא - עדי.
ההתלבטות: זיו, יובל, עומר, איתי. מה מתאים? האם זה שונה אם הוא יוולד ב- 25/1 או ב- 24/1?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב23/01/2010תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , אם כך אין ספק , שקיימת חשיבות לתאריך הלידה ביחס לבחירת השם , כך שאתיייחס כרגע , לשמות שהצעת , השמות איתי ועומר אפשריים , מאחר ולא יוצרים מספרים קונפלקיטיים או קרמטיים , לעומת זאת יובל וזיו מקבלים מפה קרמטית , קרמה - תיקון מחיים קודמים , קשיים בחיים אלה ...
לאחר הלידה , צרי קשר ואוכל לעזור לך ביתר דיוק .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בשם לתינוקתגיא ועדי22/01/2010
שלום. נודה לכם אם תדייקו אותנו בהתלבטות בשם לתינוקת שנולדה בלידה חלקה מאד ב 19.1.10 בשעה 20:20 בלילה גשום מאד ומיוחד.
שם האב גיא משה. שם האם עדי. שם המשפחה אדניה.
השמות על הפרק לפי סדר רצון האם: מתת. רות. תהל. מטר.
הערות:
1. סבתה של התינוקת -נקראת רות(רותי) ומתגוררת באותו ישוב.
2. אחיה של התינוקת נקרא הילל.
נודה על עזרתכם המפורטת. בברכה עדי וגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיא ועדי
ליאת יוגב23/01/2010מאחר והשמות מתת תהל ורות ערכם הנומרולוגי הוא 3 - כאשר בצירוף עם שם המשפחה מתקבל מספר קרמה 19-1 קשה לי להמליץ על שמות אלה , גם אם יום הלידה של התינוקת הוא 19- אך רק ב-10% מערך המפה מתקבל מספר קרמה המדגיש , מצבים של קושי תקשורתי , הרגשת עליונות או נחיתות , מצבים קורבניים , אך כאשר תבחרו במי מהשמות יתקבל אחוז מאד גבוה מערך המפה כמספר 19- מה שיוצר בעייה , גם אם על פי השם תהל מתקבלת המפה ההרמונית ביותר , מספרי 1 3 5 7 מספרים המראים צדדים יחודיים אינדבדואלים יכולת ללכת בדרכה המיוחדת .
השם מטר יוצר קונפליקט בעייתי במיוחד בין מספר הגורל - צמצום תאריך הלידה , לבין מספר השם המלא 22-4 , משום כך לא אוכל להמליץ על השם מטר .
הציעו שמות נוספים , צר לי שכך , אך מאחר וההסבר מאד ברור ללמה לא .. אפשר אולי להתחבר לאפשרות , שכדאי לבחון שמות נוספים כדי להיטיב עם התינוקת .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מתלבטים.שאלה חשובה נוספת.
גיא ועדי26/01/2010היינו מעוניינים לברר האם הוספה של יה לשם מתת (דהיינו היא תקרא מתת יה) יאזון את השם.
כמו כן שמות נוספים שאנו מעוניינים לבדוק איתך: אמרי, דריה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקקרין לוי21/01/2010
שלום,
אני צריכה ללדת ב"ה בחודש מאי בן, אשמח לקבל שמות יש לי בבית שני בנים
ששמם אורן (עם קמץ) וקורן (עם סגול).
אני מתלבטת על השם ליאם כמו כן מישהי יודת מה הפירוש לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרין
ליאת יוגב22/01/2010השם ליאם אפשרי , רק שחשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה ,
היי בקשר לאחר הלידה . הכיני שמות נוספים שמתחברת אליהם .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)