מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקמורן19/07/2009
שלום רב!
בני נולד ביום שישי 17.7.2009 בשעה 10.51 בבוקר. בניתוח קיסרי .
רציתי לדעת איזה מהשמות הבאים יכולים להתאים לו : ירדן, עופר, ארבל ,קורן .
שם המישפחה שטלצר..
שמי: מורן ברכה שטלצר 5.8.1976
שם בעלי: רביב שטלצר 03.10.1976
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורן
ליאת יוגב20/07/2009מבין השמות המוצעים השם קורן הוא השם המועדף, כאשר יום הלידה =8 וכן מספר הגורל, ואם כך הצד של ההשגיות מטרות , גישה פרקטית , כוח חוזק רב , זהו השיעור שלו .
כאשר על פי השם קורן , מתקבלת מפה שיש בה צדדים הרמוניים , גם כי אפשר לראות מידה של סגירות במספרי המפה , צדדים פרקטיים מעשיים , 8 ו-22 אף יכולים ללכת לכיוון מנהיגותי מאד .
קיימים צדדים המוכיחים על הצורך ללכת בתלם , להיות "ילד טוב " כאשר כלפי חוץ חשוב יהיה להיראות יותר מיוחד אחר שונה ולא סטנדרטי , לפעמים גם מה שנקרא , פחות לקבל את החלקים המאד שיגרתיים הקיימים בי ...
ובכל זאת מבין כל השמות , הוא המועדף , ללא ספק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לילדהקרן18/07/2009
שלום רב,
בתנו המתוקה וחסרת השם נולדה ב10/7 בשעה 17.08 (ניתוח קיסרי - לא יודעת האם רלוונטי) אנו מתלבטים בין מספר שמות:
אריאל, שרון, תום, זואי, אופיר
ו/או כל המלצה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב18/07/2009צייני את שם המשפחה של התינוקת ואוכל לעזור לך בבחירה הנכונה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
קרן19/07/2009שם משפחתינו - רגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב20/07/2009אני לא נוהגת להציע שמות , אך אתייחס לבחירת השמות שלך .
אם כן , השמות שרון תום הם האפשריים יותר .
מספר הגורל של התינוקת הינו 1 מספר המייצג צדדים עצמאיים יחודיים אינדבדואליים ,
לדעת לעמוד על האני שלי " , מול זה המספרים המתקבלים מתוך השם שרון , צדדים זורמים מאד , אך מצד שני אחריות רבה חשיבות רבה למשפחתיות , ואם כך צדדים אינדבדואליים מול חלקים הזקוקים מאד להרמוניה בית משפחה ,
לא רע , אך לא מושלם ....
השם אריאל .. מתקבלת מפה שיש בה צדדים זורמים מול אחריות רבה , סוג של קונפליקט בין העולם הפנימי , המהות , יום 1 גורל 1 אך מול זה השם המלא המייצג כישורים , =6 ואם כך אומר , שקיימות יכולות בכיוון המשפחתי , קיימת בעייתיות כאשר המספר 3 כמספר של ביטוי , וצורך לבטא עצמה קיים במפתה של אריאל , מול זה,מדובר במה שנקרא פצע גלגולי ,=3 עד כמה פשוט לי לבטא עצמי גם אם זוהי שאיפתי ???
השם תום , שקיימת טענה שבעייתי משהו ...
השם יוצר חלקים הרמוניים , על ציר גיבוש האישיות , 1 גורל 3 שם מלא ,ואם כך צדדים זורמים במיוחד מול החלק החושש ללכת עם האינדבדואליות , כי יודעת שחייבים להיות מאד משפחתית ביתית ומה פתאום לזרום ביתר ... שאלה מעניינת
ואם כך לשיקולך על כל אחת מההצעות שנתת ... כל שאר השמות יורדים לגמרי מהפרק . כל אחד וסיבתו הוא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתקרן18/07/2009
היי,
אני קרן ובעלי לירן (בני הבכור ירין) שם המשפחה קון
ילדתי נולדה בתאריך 15.07.09 בשעה 04:55
האם השם :אגם מתאים זה השם היחיד שהתחברנו אליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב18/07/2009מתוך השם אגם , מתקבלת מפה שלפיה ,העולם הפנימי הוא מאד רגשי , יום לידה 6 גורל 6 ,כאשר השם המלא המתקבל הינו 11-2 מספרים רגשיים במיוחד והרמוניים , אך מאחר והמספר 7 גם הוא חלק ממספרי המפה , מדגיש את הצד של פחד מאיבוד שליטה , כמו לראות את הפחד שלה מלהיסחף בעולם הרגשות . מפת פחד מאיבוד שליטה , מביאה מצבים של הפתעות ולכן - לא מומלץ לבחור בשם זה .
קיים גם צד של פחות קבלה עצמית , עד כמה תאהב לראות את עצמה כל כך רגש , כי על פי הדרישות שלכם - הוריה גם אמא וגן אבא , נראה , שקיימות כאן דרישות לצדדים מאד פרקטיים מעשיים ומה פתאום ללכת עם הצדדים הרגישים כל כך .ואם כך פחות אהבה עצמית
אז לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה בחירת שםלילי18/07/2009
תינוק שנולד 17/7 ב1 בלילה בניתוח קיסרי
שם משפחה פולק
האם אושרי מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לי לי
ליאת יוגב18/07/2009על פי השם אושרי , קיימות כמה בעיות , א. עולם הרצוי מול המצוי , שיוצר לימים , בעיות של חוסר סיפוק .תסכול רב ועוד .
ב. מספרים קונפליקטים , בין המספר 4 ל-5 שיוצר בעייה ,לימים , בבחירת כיוון מקצועי ובכלל .
ג.מספר קרמה 14-5 היוצר מצבים של חוסר שקט רצון לשינוי תמידי ועוד .
אלה מספיק סיבות שבגללן , לא נכון לבחור בשם אושרי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאורלי17/07/2009
אנו מתלבטים בקשר לשם לתינוק שנולד ב- 1/7/09 ב- 15:50.
ההתלבטות הינה בין אלון ויובל. שם המשפחה - לנמן
אורלי
ליאת יוגב18/07/2009מצטערת , לא אוכל להמליץ על אף אחד מהשמות שהצעת ,
המפה של אלון נותנת , א.מספרם קונפליקטיים , 5 מול 7 . 5 הינו מספר קליל זורם חברותי תקשורתי ,7- מספר כבד רציני בוגר , איכותי , אז מה רוצה ???אם מה הולכים?..ואם כך מצבים של בלבול ,כעסים עצורים רגשות קשים . מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים , או פחד מאיבוד שליטה ... לא מומלץ , באופן חד משמעי .
השם יובל , יוצר קונפליקט על הציר, שמציין את ציר גיבוש האישיות , מספר 1 הוא מספר הגורל ,מול זה 2 הוא מספר השם המלא ,ואם כך , עם מה הולכים עם הצד העצמאי , היחודי , האינדבדואלי ,שאליו נועד . או עם המספר 2 המייצג שיתוף פעולה , רגש , זוגיות ועוד . מה רוצה ?
בלבול , מה המיקוד ?מצבים כאלה יוצרים לאדם מצבי נמנעות ,ממש לא מומלץ
ידוע לי שזה בעייתי ,כאשר בוחרים שם כזה או אחר וכל שנשאר לשמוע הערות כל כך בעייתיות ,
ובכל זאת , אני מניחה שאם פניתם אלי , שקלתם זאת , ורציתם את הדבר הטוב ביותר עבור ילדכם .
האמינו לי , שלא טועה . מתוך נסיון של שנים ....
הציעו שמות נוספים ואהיה בשבילכם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אורלי19/07/2009ליאת, תודה על התגובה המהירה.
אני מבינה אם כך ששמות שנותנים בשם המלא 5 או 2 לא מתאימים.
אילו מספרים כן יכולים להתאים אם כך ? אני משערת שמדובר על מספרים בשם המלא- נכון ?
ושאלה נוספת - אם כבר הודענו לחברים ולמשפחה על שם מסוים ואף התחלנו לקרוא לו כך, האם בעייתי כבר לשנות או שבשלב זה עדיין בסדר ?
תודה, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב19/07/2009לא אתייחס לעניין הערך המלא של השם 5 או 2 , מאחר וההתייחסות היא לעוד פרמטרים
אך , במידה ובחרתם שם , והיום אנחנו כבר 18-19 יום לאחר הלידה , יש טענה האומרת , שהשם בעצם נבחר .
דברי איתי , אם תרצי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקסלבה17/07/2009
שלום,
היום ב- 17/07/2009 נולדה לי בת ראשונה. אני מטלבט מבחינת השם. יש שתי אופציות שאני מאוד אוהב אחת זו אוראל והשניה ליטל. מבקש את עזרתך מבחינת הפירוש והתאמה. שם המשפחה במידת הצורך סולודקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלבה
ליאת יוגב18/07/2009מבין שתי האופציות , אין ספק שהשם אוראל , עדיף , כאשר מספר הגורל הינו 8 וכן יום לידה 8 , קיימת מידה רבה של שאפתנות , הצבת מטרות , גישה פרקטית ,כוח, מול זה המספרים המתקבלים מתוך השם אוראל , מספרים הרמוניים למספר הגורל 8 , מספרי 3ו-9 , מידה רבה של רכות מול הכוח הפנימי , ללכת עם פשרות , ונשיות שזהו מצב נפלא ,בשל היותה בת . מפה נשית לבנות (כאשר מספר הגורל 8 הינו מספר גברי ) ואם כך עד כמה נפלא שהמספרים האחרים מרככים משהו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקלילי17/07/2009
שלום
חברה שלי ילדה היום בניתוח קיסרי ב1 בלילה תינוק
מתלבטת בין השמות הראל ולידור (שם משפחה פולק)
מה יותר מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לי-לי
ליאת יוגב18/07/2009מבין שני השמות המוצעים ,מתוך הבנה , שתאריך הלידה הוא 17.7
ואם כך , השם המועדף הוא הראל , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , במידה רבה , מספר הגורל -8 מספר המציין חוזק כוח , השרדות , שאפתנות מטרות , אך המספרים האחרים הקיימים במפה הינם מספרים רגשיים פשרניים , ל-8
קיימת מידה של בעייתיות , בשל הפערים הנוצרים בין מספר 8 לבין ה- 2 וה-3 . ואם כך צריך יהיה לא פעם לדחוף
כמו לומר לתת פושים . וכן לא פעם צריך למתוח היכולות , מה שנקרא בעיית אפקטיביות .
בשל הפער הגדול הנוצר בין מספר הגורל לבין שאר המספרים של המפה .(מספרי 2 ו-3)
ולמרות זאת , השם לידור בעייתי עוד יותר , כאשר מספרים נוקשים סגורים אובססיביים, נעילות מחשבתית , שיפוטיות רבה , ועוד .
עדיף אם כך הראל , אלא אם כן קיימות אופציות נוספות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתיעל17/07/2009
שלום
התינוקת שלי נולדה ב2.7 ולמרות כל הבדיקות התקינות מסתבר שיש לה אין סוף מומים ובעיות.
אני מתקשה לתת לה שם.
שם המשפחה הוא קהת ולהלן מספר אופציות לשמות :
נעה, אלה, אנה, גלי, טל, ליה, עדי, עלמה, רומי, רוני, שירה, שירי.
אולי שם מתאים יתן לה עתיד יותר טוב - מי יודע?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב18/07/2009פחות יודעת להתייחס לעניין ,הבעיות הפיסיות של ביתך , צר לי , אך חשוב בכל מקרה לתת לתינוקת מפה הרמונית , שתאפשר לה עד כמה שניתן יכולת התמודדות מירבית ..
ואם כך השם היחידי , המקבל מפה הרמונית זהו השם ג ל י , כאשר המפה המתקבלת כולה מפה זוגית , מספרים 2 6 8 , מספרים המציינים צדדים של ילדה טובה , ההולכת בתלם מידה רבה של רגישות , אך גם כוח השרדותי רב . מאחר ומספר השם המלא =8 .
ברור לי שנתת לא מעט שמות ובכל זאת , אם ובמידה וקיימות אופציות נוספות , הציעי
כל שאר השמות , כל אחד וסיבתו הוא , לא מתאימים , מפות קונפלקטיות , קרמטיות , ממש לא לבחור . באף שם אחר שהצעת .
השם גלי , ללא ספק , הוא הטוב מכולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
יעל18/07/2009מה עם השם דנה או דניאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יעל
ליאת יוגב18/07/2009השם דנה , יוצר קונפליקט בעולם הצרכים , כאשר מתקבל מספר 1 מול מספר הגורל =2 ואם כך , בעייתיות בכל הקשור באינטימיות , בבחירת בן זוג , לימים , מה רוצה מבן הזוג , מישהו חזק עוצמתי מוביל , או לחילופין , מישהו רגיש ,שותף הרמוני ??
השם דניאלה , המון רגש, ופחות קבלה עצמית , גם כי יכול יותר להתאים מאשר דנה ...
כאשר תבנית הערך העצמי נמצאת כאן . מה שנקרא , כל המפה הולכת בהיבט הרגשי ואילו החוצה , כלומר כמספר רושם , חשוב יהיה לה להיראות יותר חזקה עוצמתית , סימן שלא מקבלת את מי שאני = ביתר רגישות .ואם כך , לשיקולך .
מתקבלת מפה שיש בה יתר מספר 2 , לא בדיוק מדגיש היבטים של חוזק , בעייתי ,במיוחד בשל הקושי ,שציינת שקיים אצלה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציות
יעל19/07/2009מאיה, מעיין, נעמי, מיכאלה, מיקה, אמה, רונה, נעמה
מה דעתך?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יעל
ליאת יוגב20/07/2009מבין השמות , השמות נעמי או מעין , עם י אחת , הם השמות היותר מומלצים , כאשר מתקבלת בשני המקרים מפה הרמונית , אמנם רגשית ונשית מאד , אך צדדים משפחתיים זוגיים הרמוניים ונעימים ,אוהבת .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
יעל22/07/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לשנות את שמילודה פורמן16/07/2009
שלום נולדתי ב27 ל8 1996 ואני רוצה לשנות את שני לנועה אני רוצה לדעת אם השם מתאים לי או שאם לא אז איזה שמות יתאימו לי.כי אני רוצה שם בעל משמעות טובה.כי אני ביישנית ואני מקווה שאם השם החדש אני אפתח אז אני צריכה עזרה
לודה
ליאת יוגב16/07/2009אשמח לעזור לך , התקשרי אלי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
לודה פורמן17/07/2009שלום ליאת יש לי שאלה את לא תוכלי לכתוב לי את התשובה בפורום.
אני רק צריכה לדעת איזה שמות מתאימים לי.כמו שכתבתי בתגובה הקודמת נולדתי ב-27 ל-8 1996 ושם המשפחה הוא פורמן. רציתי לדעת אם השם נועה מתאים כי אני צריכה לבחור שם בעל משמעות טובה.אם השם נועה לא יתאים אז אשמח אם תמליצי לי על עוד שמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לודה
ליאת יוגב18/07/2009חשוב לי לדעת האם נולדת בארץ , ובמידה ולא , חשוב לבחון השם בשפה בה נולדת .
ומשום כך נכון יותר לשוחח טלפונית .קיימת משמעות מאד גדולה לשם הראשון שהאדם נולד אליו
בשפה בה נולד ...
להשתמע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
לודה פורמן18/07/2009שלום.
אני נולדתי ברוסיה ובבית אנחנו מדברים עברית ורוסית ביחד.
אני רוצה לשנות את שמי לשם עברי ישראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאלה16/07/2009
שלום,
נולדה לנו בת ב 13.7 בשעה 12.15 בצהרים.
אנו מטלבטים בין השמות עדן, נועה ושלי.
שמי אלה רוזנברג איצקוביץ ובעלי שלומי איצקוביץ.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוסנת
ליאת יוגב16/07/2009האם זוהי האופציה היחידה , למרות שאין כרגע ידיעה לתאריך הלידה
הייתי מציעה לנסות להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת שם לתינוק
אלה16/07/2009יש תאריך לידה, כמו שכתבתי 13.7 בשעה 12.15
אלה
ליאת יוגב16/07/2009שימי לב , בטעות רשמתי תשובה לגלית , כאשר ההתייחסות אלייך , בדקי את תשובתי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאוסנת16/07/2009
ליאת שלום ,
רציתי להתייעץ איתך לגבי קביעת השם לבן השני שיוולד בסוף אוגוסט :
אנו מתכננים לקרוא לו : טל
שם המשפחה: גרבלי
שם האם: אסנת אסתר
שם האב: שי
תודה רבה!
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לגבי שם לתינוק שיוולד
אסנת17/07/2009שלום ליאת,
אנו מתלבטים לגבי מתן השם "טל" לתינוק שיוולד באוגוסט
שם משפחה: גרבלי
שם האם : אסנת אסתר
שם האב: שי
תודה מראש אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסנת
ליאת יוגב18/07/2009מאד חשוב לבחון את השם גם ביחס לתאריך הלידה , נכון לעכשיו המספרים לא מספרים קונפליקטיים ולכן אפשר להסכים לשם , אך ממש לא סופי .
הכינו שמות נוספים , ונהיה בקשר לאחר הלידה . חשוב לציין שמספר השם המלא המתקבל הינו 14-5 מספר המציין צורך תמידי בשינויים , לעבור מדבר לדבר , 14-5 מספר קרמטי , שלא פעם צריך הרבה גיוון ועניין סקרנות ולחוות את העולם .לאסוף אנרגיות מחודשות ולהתחיל דברים מחודשים .
אז לשיקולכם . ובכל זאת נהי ה בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקחיה16/07/2009
ילדתי תינוק מתוק בתאריך 9.7.09 בשעה 23:58 תאריך עברי יח' בתמוז. מתלבטים בקשר לשם: אופק או אורי (uri) או עופר או שחר. השם שלנו (ההורים) אבי וחיה עזריה. מה דעתך?
חיה
ליאת יוגב16/07/2009ראשית מספר הגורל של התינוק הינו 9 מיום לידה 9 - משמעות הדבר , שהמהות שלו היא בכיוון של הבנה נתינה לתקן את העולם , רצון לבגדול , צורך במרחבים ועוד
מבין השמות שהצעת, השם אורי יכול,להיות נפלא כאשר מתקבלת מפה מאד הרמונית , מספרי 9 ו-5 כמספרים דומיננטיים , מספרים הזקוקים לחופש וריגושים והרבה מרחבי מחיה , משהו שפחות קל לו ללכת על פי נורמות , בתלם .מידה רבה של סקרנות , שובבות אבל נ פ ל א .
השם שחר , יוצר מפת חנק , מספרים הסוגרים את עולם הצרכים , מספרי 2 6 8 עם שם פרטי 4 כמו לראות שנועד לדבר מסויים , א ך יקלוט מתוך החברה סביבה הורים מורים , שחייבים ללכת על פי סטנדרטיים , להיות ילד מאד משפחתי זוגי , מעשי ועוד .
יש מחיר למפת חנק . כאשר יכולה להיווצר בעייה בריאותית , או צורך ביום מן הימים לנתץ דרך .
השם עופר - יוצר מפה נפלאה גם כן , אך קיימים כאן מספרים נשיים רגשיים מדי . ומדובר בכל אופן בבן ולא בבת , מפה נשית לבנים יוצרת בעייה באינטימיות , לימים .
לשיקולכם .
בחנתי גם את השם עופר - לא לבחור בו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בחירת שם לתינוק שבדרך?ישראלה16/07/2009
שלום
רציתי לשאול שאלה לגבי בחירת שם לתינוק שבדרך , אני מאוד אוהבת את השם עמית לבן שמשמעותו = חבר לבעלי קוראים רועי (משעמות = רע) האם זה לא יוצר בעיה שהמשמעות
זהה ????
אשמח לקבל תגובה ,
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישראלה
ליאת יוגב16/07/2009לא רואה כל בעייה בבחירת השם עמית , שמשמעותו רע , גם אם תואם למשמעות השם של בעלך , המילה רע - ידיד - תמיד בעלת קונוטציה חיובית .
צריך רק לבחון זאת גם ביחס לשם המלא ותאריך הלידה .
נסי להתחבר לשמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם אריאל או עידולירון16/07/2009
שלום רב
ביום ראשון האחרון נולד לי ילד
אנחנו מתלבטים בין השמות עידו או אריאל שם משפחה ולנסי
הילד נולד בתאריך 12.7.09
בברכה
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ליאת יוגב16/07/2009מבין שתי השמות שהצעת , השם המועדף הוא עידו , כאשר מתקבלת מפה שיש בה חלקים זורמים קלילים , מבטאים , תקשורתייים , ילד סקרן במיוחד , אך גם קיים צורך תמידי בשינויים וריגושים .מול זה צדדים מאד מבטאים יצירתיים , כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר רציני איכותי ומעמיק , כמו לראות את הצד של פחות קבלה עצמית , ואם כך , אם חשוב להראות כללפי חוץ צדדים בוגרים רציניים , סימן שלא תמיד אוהב את מי שאני ,מה שנקרא - פחות קבלה עצמית.
האם האבא הוא הדמות היותר דורשת ונוקשה משהו ??
השם אריאל בעייתי בכך שיש במפה צדדים של פחד מאיבוד שליטה , כאשר קימים צדדים כל כך רגשיים , אך מה פתאום ? לא מוכן לאבד שליטה . ואם כך יוצר ומביא מצבים שבהם יהיו הפתעות בחיים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתגלית15/07/2009
שלום
אנחנו מתלבטים בין שני שמות לבת שתוולד בסוף החודש- אליענה או עלמה
תודה
גלית ואוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלית
ליאת יוגב16/07/2009גם אם אין כרגע תאריך לידה , צרפי את שם המשפחה של התינוקת , כדי שאפשר יהיה לראות נתונים חלקיים ,לפחות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת-
גלית16/07/2009שם המשפחה של התינוקת הוא אמגר
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלית
ליאת יוגב16/07/2009נכון לעכשיו שני השמות יכולים להתאים , אך כמובן , שצריך לבחון זאת גם
ביחס לתאריך הלידה , לא סופי .
היי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלית
ליאת יוגב16/07/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ,
במידה והשם הינו איצקוביץ , קיימת בעייתיות עם כל אחד מהשמות שהצעת
כאשר מספר הגורל הוא 4 וכן יום הלידה =4 ואם כך החוויה היא שעל פי השם עדן , אין את תחושת הבטחון שלה זקוקה . זוהי מפת חנק , ואם כך - יוצר אירועים מעגליים שלפיהם תמגנט אליה אנשים , שלא יתנו לה את תחושת הבטחון שזקוקה לה , הרגשה של ניכור וקור ....
גם מתוך השם שלי , קיימת אותה בעייתיות ,
השם נועה יוצר מפה של פחות קבלה עצמית , סגירות חרדות , גם אם כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות יותר קלילה זורמת תקשורתית ,
מצטערת על התשובה , אך לא אוכל להמליץ על אף שם ....נסי להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)