מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןבעילום שם06/07/2009
שלום רב,
בשעה טובה ילדתי בן ב 2/7/09 י' בתמוז תשס"ט
אני מעונינת לקרוא לו ניתאי . האם השם יתאים לו?
שמי עידית 6/7/1972 כ"ד תמוז
בעלי נדב 24/4/1967 י"ד בניסן תשכ"ז
אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעילום שם
ליאת יוגב06/07/2009מהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
בעילום שם06/07/2009שם המשפחה של התינוק -רז
עידית ונדב רז.
מעונינים לקרוא ניתאי רז.
כל יתר הנתונים בהודעה הקודמת.
תודה רבה עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
בעילום שם07/07/2009הי ליאת לא ענית לי והזמן שלי קצוב. תודה מראש עידית
אם לדעתך השם לא מתאים אנא יעצי לי מה כן מתאים תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעילום שם
ליאת יוגב07/07/2009מאחר ומספר הגורל של התינוק 2 - והמספר האחר הדומיננטי במפה הוא 3 , מדובר במספרים מאד רגשיים נשיים , והרי מדובר בבן , לכן פחות יכולה להמליץ על השם .
נסי לבדוק אפשרות לשם אחר, שאליו מתחברת ...מפה נשית אצל בן - יוצרת בעיה באינטימיות וכן בלבול בזהות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
בעילום שם07/07/2009שלום ליאת , תודה על תשובתך .
מה עם השם יהלי רז?
כפי שציינת מס הגורל 2 האם השם הזה יכול להתאים לו?
כל הנתונים בהודעה הקודמת.
תודה עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעילום שם
ליאת יוגב08/07/2009מאחר ועל פי השם יהלי רז , מתקבל קונפליקט בין מספר הגורל 2 לבין מספר השם המלא 1 , שמדובר בקונפליקט מאד בעייתי , במציאת דרך בחיים , במה רוצה ? האם עצמאות יחודיות , כשנולד להיות 2 , רגש שיתוף הרמוניה , קונפליקט היוצר מצבי נמנעות . ובעיות אין סופיות
מעבר לכך , מדובר במפת חנק , מספרי 1 ו-7 מספרים מבודדים לעומת מה שנועד להיות , כאשר גם יום הלידה וכן הגורל =2 מה שנקרא המהות היא כל כך להרגיש לשתף פעולה , אך מצד שני שומר המון חיץ מהעולם זהיר שלא להיפגע , מרחיק עצמו ועוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
בעילום שם08/07/2009אודה לך אם תרשמי לי איזה מספרים הולכים טוב עם מספר גורל 2 ואני אמצא את השם בהתאם .
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עידית
ליאת יוגב08/07/2009זו לא דרכי , למצוא איזה מספרים הולכים עם מספר כזה או אחר ,מכיוון שקיימים מספר פרמטרים בבחינת השם , שלא אכנס אליהם בפורום , אם תרצי תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני ונוכל להמשיך בשיחה על העניין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמן שלך קצוב???
שירה11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותנים שם בברית ב- 10.07
עליזה11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אנחנו08/07/2009היי ליאת,
תודה על התגובה המהירה.
לאחר שדניאל ירד...
חשבנו על מספר שמות נוספים:
עומר,שחר, תומר, עומרי
אולי הפעם הצליח לנו?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנחנו
ליאת יוגב09/07/2009מבין כל השמות נראה שהשם תומר הוא היותר מומלץ , כאשר המפה מראה על צדדים רגשיים מול חלק אחר שלפיו יכולת השרדותית , תימרון קלילות , תקשורת , וקצב ...
מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים מאד רגש , אלא שכלפי חוץ יראה יותר סתגלן , שורדני , וכו . ואם כך למרות שקיימות אי אלו בעיות , בכל זאת מבין כל השמות המוצעים אין ספק שזהו השם המועדף . עומרי - בעייתי , מפת פחד מאיבוד שליטה , עומר - בעייתי - רצוי מול מצוי שיוצר מציאות של תסכול , ואם היה לי ... קושי בלא להרגיש מסופק אף פעם .
שחר , רגשי נשי מדי .
ואם כך השם תומר הוא היותר טוב .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון נוסף
אנחנו09/07/2009נשמע שתומר, יותר טוב- אבל לא מצוין...
מה לגבי יהלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד אחד
אנחנו09/07/2009מאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנחנו
ליאת יוגב09/07/2009חיזרו על הנתונים , שם משפחה תאריך לידה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
אנחנו10/07/2009תאריך לידה:6.7.09
שם משפחה:זץ
שמות ההורים: עדי וניר
רעיונות לשמות נופים: מאור, יהלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
דורין10/07/2009שלום ליאת ,
האם גם השמות האלה אינם מתאימים? היינו רוצים לדעת על מנת לקחת אותה לבית הכנסת.
נשמח אם תייעצי לנו באתר. ושוב התינוקת נולדה ביום ג' ה-30.6.09
שמותינו מאיר ודורין מסילתי. ושוב תודה רבה על ההיענות והסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת החדשהדורין מסילתי06/07/2009
ליאת שלום,
נולדה לנו תינוקת ביום ג' ה-30.6.09 בשעה 22.20 אנו מתלבטים בנוגע לבחירת השם עבורה.
חשבנו על זהר ,צליל או אריאל. שם משפחתנו הוא מסילתי. נשמח לקבל כיוון לשם מתאים, אפילו אחר.
תודה על העזרה
דורין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורין
ליאת יוגב06/07/2009לא נוהגת להציע שמות , אלא מתוך הבחירה שלך ,אתייחס ואתן לך את תשובה ,מהו השם המועדף ,
השם זהר , יוצר מפת פחד מאיבוד שליטה , מספרים רגשיים מול צדדים הפוחדים להיסחף בעולם הרגשות. לכן לא מומלץ , השם אריאל יוצר מפה שלפיה החוויה תהיה שאין לי את מה שהכי זקוקה , כאשר מספר הגורל הוא 2 הצורך הוא בתמיכה ועידוד , אך בשל השם אריאל , החוויה היא שלא נותנים לי זאת ... לא מומלץ .
השם עפרי , בעייתי גם באופן הכי מודגש , בשל הקונפליקט בין ה-2 גורל ל-1 השם המלא .
השם צליל - מקבל מפה יותר הרמונית , גם אם בילדות יכולה להיות מופנמת יותר , ובכל זאת , זהו השם היותר מומלץ . צדדים שיש בהם צורך בביטוי , עניין אקשן , מול הצורך הפנימי ל- שלווה והרמוניה , ובכל זאת משהו טוב קיים במפה . אם אלה כל השמות ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לביתי החדשהמיכל03/07/2009
שלום, נולדה לי תינוקת ביום שלישי האחרון ה-30.06.09 בשעה 15:17. שם המשפחה הינו גואטה.
יש לנו התלבטות בין שני שמות - האחד יהלי והשני אופיר. הייתי רוצה לדעת מה יתאים לה יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל
ליאת יוגב03/07/2009אין ספק , שמבין שני השמות המוצעים השם המועדףהוא אופיר , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית במיוחד , גורל 2 המייצג צורך בשיתוף אינטימיות זוגיות , כך גם כל מספרי המפה צדדים רגשיים נשיים , גם כי כלפי חוץ חשוב להראות יותר מעשית פרקטית ופחות לקבל הצד הרגשי הכל כך מודגש במרבית מספרי המפה , ובכל זאת המפה הרמונית במיוחד , מספרי 2 6 3 כמספרים דומיננטיים , נפלא .
מספרים המאפשרים לבטא את הצדדים הרגשיים הקיימים בה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שם מתאים לבן????בן דוד מירב03/07/2009
בס"ד אני אמורה ללדת בן (אם ירצה השם ב 30/11) ברצוני לשאול אילו מבין השמות הכי מתאים
ליעד , אמרי , עומר , יועד לביתי קוראים יהלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירב
ליאת יוגב03/07/2009מלבד השם יועד , השמות האחרים יכולים להתאים , אך חשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה , כך שלגמרי לא סופי .
כל זאת בהתייחס לשם המשפחה בן דוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות מתאימים?מנאר03/07/2009
שלום,
האם לשמות שלנו יש השפעה על החיים שלנו?
אם כן האם אפשר לבדוק אם השמות שלנו מתאימים? ומה הם הפרטים שאני צריכה לשלוח לך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנאר
ליאת יוגב03/07/2009אין ספק - ששם הוא גורל , מראה על התהליכים האירועים והמצבים שקורים בחיינו ,
אך מאחר ומדובר באתר לבחירת שם לתינוק ולא ליעוץ מעבר לכך ,
יכולה לפנות אלי באופן אישי , למייל שלי ואשמח לתת תשובות .
חשוב לציין, שם מלא מולד ותאריך לידה . במידה ולא נולדת בארץ חשוב לרשום השם בשפה בה נולדת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שםג'ניפר02/07/2009
אהלן השם שלי הוא טלי ברודי ונולדתי ב 1.10.1990
אני ממש לא מתחברת לשם שלי.. רציתי לדעת בכל זאת אם השם טוב עבורי למרות שאני לא מתחברת אליו ואם לא אם כדאי לי לשנות אותו.. ואיך אפשר לבדוק איזה שם כן יתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב02/07/2009מאחר וזהו אתר לבחירת שם לתינוקות , לא אוכל לענות לך באתר זה ,
אם תרצי תוכלי לפנות אלי למייל ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבן שלי קוראים עדן שמוע-לימי02/07/2009
ויודעי דבר טוענים שהשם לא מתאים לו
אני לא ממש מאמינה בתחום ומאוד אשמח אם תוכלי לאמת או להפריך את הדברים
עדן שמוע
ת.לידה 16.8.1995
נולד בערך ב 23.00 בלילה
בתודה מראש
לימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לימי
ליאת יוגב02/07/2009במשפט אחד , המפה של בנך נפלאה , הרמונית מבטאת ויצירתית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןשרי02/07/2009
בוקר טוב,
אני אמורה ללדת בסוף אוגוסט בע"ה
ורציתי לדעת איזה שם מומלץ יותר, אילעי או נאור?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרית
ליאת יוגב02/07/2009אין לי מושג , אין לי נתונים - שם משפחה , תאריך לידה , צרי קשר לאחר הלידה ואשמח לענות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יהליחסויה02/07/2009
היי
ביתי נולדה בתאריך 26.6.09 בשעה 15:45, היא נולדה פגה במשקל של קילו בערך ואני רוצה לבחור לה שם מיוחד, השם שלי הוא ליאת והמשפחה תהילה (מופיע בתעודת זהות: תהלה), יש לקחת בחשבון שכנראה אחליף את שם המשפחה.
מה דעתך על השם יהלי? (הכוונה ל: יה-לי)
תודה מראש
יהלי
ליאת יוגב02/07/2009נכון לעכשיו אתייחס לשם המשפחה תהילה , כפי שמשתמשים ביום יום ופחות על פי איך רשום על ידי הפקיד במשרד הפנים ,
כאשר מספר הגורל של התינוקת הינו 7 - מספר המייצג צדדים פרטיים , אינדבדואליים , עומק איכות דרישה לשלמות ,
מול זה השם יהלי תהילה , מקבל מפה שיש בה צדדים מאד פרטיים לבדיים , בכל משמעות , כאשר כל מספרי המפה הולכים מאד לכיוון פרטי , בעיקר מספרי 1 ו-7 כל כך דומיננטיים , ואם כך , תעדיף את הצד הפרטי במיוחד ....
א. לא נראה לי שאת שואלת האם כדאי ? כי בעצם בחרת בשם
ב. ההתיחסות היא מאד לשם הראשון שהאדם נולד אליו , גם אם במהלך הדרך תחליטי על שינוי שם המשפחה 80% מערך מפתו של האדם , זו המפה הראשונה אליה נולד .
ג. קיימים צדדים מאד פרטיים עם קצב מאד איטי , מול הדרישה להגיע להצליח להנהיג . כשהפנים נבהל מזה משהו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהלי
חסויה05/07/2009היי ליאת
לא הבנתי כלל את סעיף ג- מה זאת אומרת צדדים פרטיים עם התפתחות בקצב איטי..לא הבנתי בכלל..
דבר נוסף- לא החלטתי כלל עדיין על השם. אני מתלבטת ולכן מתייעצת.
האם השם יהלי מתאים?
איך הגעת למספר 7? איך מחשבים גורל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסויה
ליאת יוגב06/07/2009את מספר הגורל מקבלים על ידי חיבור כל מספרי תאריך הלידה
ואם כך ה-26.6.2009 נחבר הכל ונקבל 7 , כל מספרי המפה פרטיים הכוונה למספרים אי זוגיים , כאשר מפה אי זוגית מדברת על צדדים מאד אינדבדואליים , אדם ההולך על פי דרכו המיוחדת , ופחות על פי נורמות ועל פי מה שמקובל , זה בסדר , אלא שמספרי 7 ו-1 הם המספרים הכי לבדיים , ועד כמה היינו רוצים לתת לילדינו את היתר לבדיות , במשמעות שזהו הצורך הכי חזק בעבורם ?
לכן פחות המלצתי על השם , גם כי המפה הרמונית בכללותה , אך לשיקולך .
קיימים גם צדדים שיש בהם צורך בקצב איטי יותר שזהו ה-7 , 7 במהותו מאופיין בצד הכבד יותר איטי , רציני בוגר , מול זה המספרים האחרים שהינם 9 ו-1 מדגישים ומראים על קצב מסוג שונה ,מהיר הרבה יותר ואם כך , זוהי ללא ספק תהיה הדרישה של הסובבים אותה , הורים מורים וכל השאר , כשהפנים זקוק למשהו אחר , מבחינת הקצב .וכאן נשאלת השאלה עד כמה נותנים לי להיות את מה שנועדתי ?
מקווה שברורה יותר , אם צריכה לדבר איתי , ברצון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
חסויה09/07/2009היי ליאת,
מה דעתך על השם נויה?
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסויה
ליאת יוגב09/07/2009השם נויה בעייתי במיוחד , קונפליקט בין מספרי 5 ל-7 בלבול , כעסים עצורים רגשות קשים , לא לבחור בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה12/07/2009אני חייבת כבר לבחור לה שם!!!
מה דעתך על השמות: דפנה, ליהי, מאיה, גליה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסויה
ליאת יוגב12/07/2009מבין השמות השם היותר מומלץ הינו מאיה , גם כי נוצרת כאן מפה שיש בה חלקים נוקשים בצד הפנימי שבה , מה שנקרא במהות , נוקשות אובססיביות , מול חלקים יותר מרככים , יכולת הבנה רבה .
צדדים מופנמים , מול עד כמה הרצון שלה לראות עצמה יותר פתוחה זורמת . ואם כך פחד מלקבל עצמה , בעולם הכל כך מופנם סגור .
כל שאר השמות, פחות מומלצים .
כאשר מתחילים "להתקשות " מזמינה להתקשר . לבחירתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת 05.03.09חן01/07/2009
שלום
שמי חן דר תאריך לידה 25.10.1974 שם בעלי אלדר בקצי ( מבוטא בקשי וכך הוא גם כותב אותו )
תאריך לידה 21.02.1969
אנחנו מתלבטים לגבי שם לתינוקת
מיכל או אור
וגם לגבי שם משפחה חדש למשפחה
האופציות -
בר
בראון \ בר- און או להשאר בקצי \בקשי
נשמח להמלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חן
ליאת יוגב02/07/2009לא הבנתי האם התינוקת נולדה ?
לגבי החלטה על שינוי שם המשפחה , דורש הרבה יותר התעמקות בנושא ,
מוזמנים להגיע לביקור אלי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנולדה ב 05.03.09
חן02/07/2009כן התינוקת נולדה
ב 05.03.09* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חן
ליאת יוגב02/07/2009מדובר בתינוקת בת 4 חודשים , לאיזה שם נולדה ,לא מבינה האם עכשיו את שואלת באיזה מהשמות לבחור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהלי
חסויה04/07/2009היי ליאת
לא הבנתי כלל את סעיף ג- מה זאת אומרת צדדים פרטיים עם התפתחות בקצב איטי..לא הבנתי בכלל..
דבר נוסף- לא החלטתי כלל עדיין על השם. אני מתלבטת ולכן מתייעצת.
איך הגעת למספר 7? איך מחשבים גורל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסויה
ליאת יוגב05/07/2009לא רואה השאלה , אם תוכלי לחזור על הפרטים , שם מלא תאריך לידה , אענה לך בשנית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםיפעת01/07/2009
שלום
בתי נולדה ב27.6.09 בשעה 11:32 בבוקר אני מתלבטת בין השמות צוף ,טים,רון
שם משפחתי הוא אוהד ושם בעלי הוא גיא
בברכה
יפעת אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב02/07/2009מתוך הבנה שגם שם משפחתה של התינוקת הוא אוהד , השם צוף הוא הטוב ביותר
מספרים הרמוניים , כאשר מספר הגורל מדגיש כוח רב , שאפתנות מטרות , השגיות אך זהו גם מספר גברי , מול זה בשם צוף אוהד - מתקבלת מפה מרככת את מספר הגורל , ופשוט נפלאה , ביכולת הביטוי , צדדים חברותיים זורמים ונפלאים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתירון01/07/2009
בתי נולדה ב 1.6.09
שמי ירון שם אשתי מורן שם משפחה אביעד דסקלו
תודה רבה על התשובות
אשתי ואני כל אחד רוצה שם אחר
הייתי רוצה לדעת איזה שם הכי מתאים ליאן ,מאי (מאיי) או נופר
פשוט אמרת לאשתי שהשם ליאן נוטה למספרים גבריים
האם תוכלי להסביר לי מה זה אומר
אשמח לתשובתך בהקדם פשוט הילדה כבר בת חודש ועדיין אנחנו לא יודעים איזה שם לקרוא לה
ירון
ליאת יוגב02/07/2009צרו איתי קשר טלפוני -052-3431920 להשתמע , ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאילנית01/07/2009
ליאת שלום,
בתאריך 26.06.09 בשעה 03:00 נולד בני הראשון.
אנו מתקשים בבחירת שם ומתלבטים בעיקר בין:
עידו, איתן, אורי ( אור) ואוהד.
שמי: אילנית
שם האב: ניר
שם משפחה: פוגל
(שם משפחה של האמא : לוי פוגל )
אשמח לקבל תשובה מהירה היות והברית מחרתיים.
תודה מראש
אילנית
אילנית
ליאת יוגב01/07/2009אין ספק שמבין כל השמות השם המועדף הוא אוהד ,כאשר מדובר במפה הרמונית , מפה מנטלית במיוחד , כאשר המספרים הדומיננטיים הינם 7 ו- 9 ואם כך מייצג צדדים שיש בהם הבנה רבה , חכמה רבה , תובנה , כאשר מבין כל השמות ברור שזהו השם המתאים ביותר ,
כל אחד מהשמות האחרים מקבלים תוצאה בעייתית , בשל צירופים קונפליקטים , או קרמטיים .
במידה וקיימים שמות אחרים, הציעו ,
אך מאד אפשרי שזהו השם . אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
אילנית01/07/2009ראשית, תודה רבה על תגובתך המהירה :)
מה לגבי השמות: עדו, יונתן , איתי ?
תוכלי להמליץ לנו על מספר שמות מתאימים למפת הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אילנית
ליאת יוגב02/07/2009ראשית , אני לא ממליצה על השמות ,הבחירה היא שלכם ובהתאם לכך עונה איזהו השם המועדף .
השם עדו פוגל , נותן מפה שיש בה חלקים מבודדים יותר , פרטיים במיוחד , גם כי לא תמיד יאהב עצמו בעניין .
השם יונתן , ממש לא נכון לבחור בו - מתקבל מספר קרמה 13-4
השם איתי , יכול בהחלט להתאים , מאד תואם את המפה המתקבלת על פי השם אוהד .
גם כאן נוצרים מספרי 7 ו- 9 מספרים מנטליים , חכמה רבה , תובנה ,
משהו בשם איתי מוכיח על עדיפות , על פני השם אוהד .
לשיקולכם , אם תרצו להבין מהו הדבר - צרו קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
אילנית02/07/2009תודה רבה על התשובה.
רק שאלה אחרונה:: מה לגבי השמות תומר, תמיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אילנית
ליאת יוגב02/07/2009השם תומר , יכול בהחלט להתאים , מתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד פרטיים , צורך בביטוי מצד אחד , מול תובנה רבה , צדדים לימודיים , החלק הפנימי דורש איכות , נוקשות אך קיימים מספרים מרככים את אותה נוקשות ולכן אוהבת הבחירה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתימיכל01/07/2009
שלום,
בתי נולדה ב05.05.09 בשעה 22:00
קראנו לה בשם מאי. שם המשפחה הוא שני .
האם זה מתאים?
או שעדיף שמות כמו נעה או ליאן
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל
ליאת יוגב01/07/2009השם מאי שני לביתך - נפלא , זאת מאחר ומתקבלת מפה הרמונית מספרי 3 6 , הם המספרים הדומיננטיים , מספרים המייצגים צדדים רגשיים נשיים , צורך רב בביטוי , קלילות , אך גם יכולת לקיחת אחריות .
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתשרון יוסף30/06/2009
ליאת שלום,
באריך 21.6.09 בשעה 11:15 נולדה בתנו הבכורה (בקיסרי)
אנו מתקשים בבחירת שם ומתלבטים בעיקר בין:
רותם, שני, יהל, עדן ועדי
שמי: שרון
שם האב: שחר
שם משפחה: יוסף
אשמח לקבל את עזרתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרון
ליאת יוגב30/06/2009מבין השמות שהצעת , השמות היותר מומלצים הינם - שני או עדי ,
כאשר מספר הגורל של התינוקת הוא 2 מספר המייצג צורך בשיתוף זוגיות אינטימיות , שלווה רוגע ועוד . מול זה השם שני יוצר מפה שיש בה צדדים רגשיים במיוחד מול חלק אחר האומר - מה פתאום ? חייבת להיות פרקטית מעשית ואם כך עד כמה זהירה בלהיסחף בעולם הרגשות , ואם כך מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , מצב המביא בתוך החיים למצבים של הפתעות ..
השם עדי גם הוא מראה על מפת פחד מאיבוד שליטה וגם מפה שיש בה פחות קבלה עצמית ,
כאשר מרבית מספרי המפה הינם מספרים זוגיים , אך בעצם החוצה חשוב לי להיראות יותר מיוחדת אחרת שונה , ואם כך עד כמה אוהבת את החלקים הסטנדרטיים (שהמספרים הזוגיים מייצגים )
כל שאר השמות המוצעים - יוצרים בעייתיות בהיבט של מספרים קרמטיים ולכן לא נכון לבחור בהם .
עדן יהל ורותם .
לשיקולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרון יוסף30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)