מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבננותמי15/07/2009
שלום רב,
ב 13.7.09 נולד בננו בשעה 19:00.
שמותינו: אבי (אברהם) ביניא ותמי עמית. שם המשפחה של הילד יהיה ביניא.
תאריכי הלידה: אבי 11.1.73; תמי 16.1.70
השמות לגביהם אנחנו מתלבטים: נדב, רואי, עידו, עומרי/עמרי, נועם/נעם
ותודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמי
ליאת יוגב16/07/2009מבין השמות שהצעת , השמות עמרי או נעם הם השמות היותר מומלצים,
כאשר על פי השם עמרי , מתקבלת מפה שיש בה צדדים מאד זוגיים , מספרי 4 6 מאד דומיננטיים , הולכים בכיוון הסטנדרטי,מה שנקרא ילד טוב . צורך במסגרת אהבה יציבות ,
השם נעם ,מקבל מפה שיש בה צדים יותר דינמיים , פעלתניים , סקרנות רבה יותר , פעלתנות , אקשן , מול הפנים היותר זקוק לבטחון מסגרת יציבות ה- 4 כמספר גורל וכיום הלידה , ואם כך מראה על חיים יותר פעילים , ודינמיים .
לשיקולכם , בין שני השמות , השמות האחרים , כל אחד מסיבתו - לא מומלצים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתמיטל14/07/2009
שלום רב,
ילדתי בת ב 12.7.09 בשעה 12:47 בצהריים. שמי ליזה ממיה ושם בעלי אבי ממיה.
אני מתלבטת בין השם "משי" לבין השם "דבש"
האמת שיש לי 3 בנות , וההריון הרביעי היה "פנצ'ר" שקלתי להפיל ולאחר מכן התחרטתי על כן אני מחפשת שם בעל משמעות חיובית בלבד. "לכפר" על מחשבתי להפיל.
אודה לך באם תסייעי לי בחיפוש השם המתאים ביותר לנסיכה החדשה שלנו, שמות אחרים יתקבלו באהבה.
תודה מראש, ליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליזה
ליאת יוגב14/07/2009אם ובמידה ואלה הבחירות שלך , משי או דבש , השם דבר מתאים יותר , נותן מפה הרמונית במידה רבה יותר , גם כי , קיימים צדדים רכים מול הצד האחר , שעד כמה חשוב להיראות יותר חזקה , בעלת כוח ועוד , ושאף אחד לא יראה את הצדדים הרכים הקיימים בי .
השם משי - ממש לא מומלץ בשל צירופי המספרים המקבלים מפת חנק .
לא לבחור בשם זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתדורין14/07/2009
שלום ליאת
דיברנו כבר לפני מס' ימים בנוגע לביתי שנולדה ב-30.6. בשעה 22.20. יש לנו שמות נוספים.
מה דעתך על זוהר , מאיה , ירדן או לוטם. שמותינו הם דורין ומאיר מסילתי.
אנא בבקשה ,נשמח לשמוע את תשובתך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורין
ליאת יוגב14/07/2009אין ספק שמבין כל השמות המוצעים , השם מאיה הוא המומלץ ביותר , מתקבלת מפה נשית ורגשית ונפלאה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןשרי14/07/2009
שמי שרי בן דוד נוני ובעלי גלעד בן דוד האם השם ליעם מתאים מבחינה נומרולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרי
ליאת יוגב14/07/2009השם ליעם מתאים למי ? מהו שם המשפחה, תאריך הלידה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאלכסנדר ומריה12/07/2009
היום - 12 ביולי 2009 (20:35) נולדה לנו תינוקת.
השמות שלנו: מריה ואלכסנדר.
חשבנו על כמה שמות ונשמח לעצתך: אלכסנדרה, עדן, פרח, ליטל
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלכסנדר ומריה
ליאת יוגב12/07/2009מהו שם המשפחה של התינוקת , והאם חושבים עברית או רוסית ?
במידה וחושבים ברוסית , חשוב לבחון את צירופי המספרים ונתוני המפה כולה על פי השפה שההורים חושבים , בבחירת השם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
אלכסנדר ומריה13/07/2009שם המשפחה הוא אורינובסקי (URINOVSKY).
מה הכוונה ב-"חושבים רוסית" ?
שפת הדיבור בבית היא רוסית. הבן הבכור שלנו מדבר איתנו רוסית ובגן עברית. אך כאשר הוא אומר משהוא בעברית אנו זורמים איתו, אם זה שיר או סתם משפט. כמו כן קוראים לו ספרים בתי השפות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך
אלכסנדר ומריה13/07/2009האם את מתכוונת שעלינו לפנות לנומרולוג דובר רוסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מריה
ליאת יוגב13/07/2009בחירת שם וההתיחסות לניתוח מפה נעשית , בשפה בה האדם נולד , גם אם חיים בישראל ,
אך ברור לי שהרבה מאד מהאנשים שהגיעו מרוסיה , חושבים עדיין ברוסית ,ומשום כך חשוב להתייחס לבחירת השם בשפה בה התינוק נולד .
אוכל בהחלט להנחות ולייעץ , אם תיצרי קשר טלפונית ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר לטלפן?
אלכסנדר ומריה14/07/2009שלום ליאת,
התקשרתי אליך אך לא ענית
באילו שעות נוח לך לקבל שיחה?
תודה, אלכס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מריה
ליאת יוגב14/07/2009אפשר לנסות מחר ה-15.7. אחרי 11 בוקר עד 13.30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמיכל12/07/2009
שלום רב,
בשעה טובה נולדה לנו תינוקת מקסימה ואנו מתלבטים מאוד לגבי השם.
תאריך הלידה היה ב- 22.6.2009
השמות שחשבנו הם: מאי, עדי, לינוי
שם המשפחה הוא טאובר.
על איזה מהשמות הנ"ל היית ממליצה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בבחירת שם לתינוקת
מיכל12/07/2009בהמשך להודעה הקודמת
התלבטות בבחירת שם לתינוקת שנולדה בתאריך 22.6.2009
שמי ענבל, שם בעלי הוא רותם, שם המשפחה טאובר
שעת הלידה היתה 5:00 לפנות בוקר
התלבטות לגבי 3 שמות: מאי, עדי או לינוי
איזה מהשמות מתאים ביותר
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב12/07/2009בעצם , על כל אחד מהשמות אפשר להמליץ (מקרה נדיר ), לא תמיד קל להסכים לבחירה כזו או אחרת , ובכל זאת במקרה של בחירת השמות שהצעת , כולם אפשריים ,
כאשר מספר הגורל הינו 3 מספר המציין צדדים ילדיים מבטאים, זורמים חברותיים , ועוד .מול זה על פי השם מאי , מתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד זורמים מול גישה מאד פרקטית מעשית שאפתנית , כוחנית שורדת , מספרים שלפיהם מי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכירה מבפנים, הפנים יותר רגש , החוצה יותר כוח חוזק חוסן ועוד . סה"כ המפה נפלאה ....
השם עדי נותן מפה שיש בה חלקים אנרגטיים פעלתניים , שורדניים , שאפתניים , מטרות מול חלק אחר שיש בו , צדדים רכים יותר , ואולי אם כך התבנית של פחד מאיבוד שליטה , צדדים רכים מול צורת חשיבה האומרת , לא מה פתאום להיות רך , חייבת להיות חזקה מטרתית ועוד .
המפה על פי השם לינוי , מפה שיש בה צדדים מאד הרמוניים רכים , מבטאים , וכן צדדים פרטיים יחודיים , מול צורת חשיבה האומרת חייבים ללכת על פי הנורמות , להיות משפחתית הרמונית , ואם כך צדדים של פחד מאיבוד שליטה , החשיבה זוגית , משפחתית , הצדדים האחרים יותר פרטיים זורמים חברותיים .
ואם כך לשיקולך על כל האופציות והניתוחים , סה"כ המפות טובות , על כל מפה , כפי שיכולה לראות קיימת סוג של בעייתיות , ובכל זאת האם יש מושלם ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגםנגה אוכמן12/07/2009
שלום רב
שם בני הוא אגם אוכמן. הוא קיבל גם שם שני - כתיאל (שמו של חמי שיבדל לחיים ארוכים)
הוא נולד ב- 24.6.2009
אשמח לדעת אם שם זה מתאים לו
תודה רבה
נגה אוכמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נגה
ליאת יוגב13/07/2009נגה , כמה מילים על בנך , מספר הגורל שלו הינו 5 מיום לידה 6-24 כלומר קיימים במהות שלו מספרים רכים במיוחד , אך מציאות החיים אומרת , קדימה , חשוב שתצליח , תשיג , תתמודד , תשרוד , מי מכם כהוריו - מאד שאפתן השגי מנהיגותי , שזוהי הדרישה גם ממנו . אולי אף שניכם , כאלה . הילד זקוק גם לחופש , ריגושים , גיוון סקרנות , חברה ספורט ועוד . שימו דגש על עולם צרכים זה הקיים בו . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
נגה אוכמן13/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סער או סהראפרת12/07/2009
שלום, בני סער כמעט בן 8 תאריך לידה 13.09.2001
כשנולד התלבטנו אם לקרוא לו סער או סהר וכבר הרבה זמן יש לי תחושה שאולי סהר מתאים לו יותר ובאיזשהי צורה הנפש שלו תהיה שלווה יותר (בגלל שהמשמעות היא ירח המסמל רוגע ושלווה)
שם המשפחה הוא הורביץ
מה דעתך?האם להחליף את ה-ע' ב- ה'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפרת
ליאת יוגב12/07/2009לשאלתך האם לשנות שם בנך מסער לסהר , ובכן 80% מערך המפה , זהו השם שנבחר לאדם .
כך שזה כל כך גורלי לבחור שם באופן הנכון . האפשרות שאוכל , בקצרה לענות לך , (והרי זה אתר לבחירת שם לתינוק ,לא כפתרונות לילדים גדולים , אין לזה סוף...לשאלות) ובהחלט ניתן לפנות להתייעץ באופן אישי ...
על כל פנים , מספר השם המלא המתקבל בשם סער = 13 ואם כך , משמעות הדבר , שלא פעם קיימת הרגשה של חוסר שביעות רצון , הליכה עם הראש בקיר ,צדדים נוקשים , שקיימים , ואם כך , מתוך המפה ניתן להבין שגם , אם נשנה את שמו לסהר , עדיין מספר הקרמה 13-4 ילווה את דרכו, האם השם סהר מיטיב , לא בטוחה .
אם צריכה הסברים נוספים , התקשרי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתלירון12/07/2009
בעוד חודשיים בע"ה אני אמורה ללדת את בתי הבכורה. אני יודעת שלא בוחרים שם לפני שתינוק מגיע לעולם וגם אין בכוונתי לעשות כך, הבעיה היא שאיני מתחברת לשום שם. מתחילת ההריון מאוד רציתי את השם נועם אך בת דודה שלי נקראה בשם הזה, דבר שהוריד לי את החשק מהשם הזה למרות שאני מאוד אוהבת אותו.
כרגע יש בראשנו שלושה שמות ורציתי לדעת את משמעותם: גאיה, הילה והיא-לי. האם השמות האלו טובים? ודבר נוסף, ידוע לי כי זה לא מומלץ לתת לבת שם של בן, השאלה היא מהו שם של בן? שם שהוא זכרי או שם שהוא מקובל להיות של בן. כך למשל, השם עידן/ מעיין הם שמות זכריים ועדיין אני פוגשת לא מעט בנות הנקראות בשם זה. עד כמה זה נכון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין..
לירון12/07/2009שם משפחה: אביטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירן
ליאת יוגב12/07/2009כאשר מייעצת בבחירת השם לתינוקות , מאד מתייחסת לצירופים הרמוניים או קונפליקטים , ועד כמה לא נכון לבחור שמות שיוצרים מפות קונפליקטיות , או מספרים קרמטיים שיוצרים קשיים בחיים .
ואם כך לשאלתך שמות בנים בנות . לא לכך מתייחסת , אלא כפי שציינתי , עד כמה חשוב שהמפה תהיה הרמונית , ואם כך מבין השמות שהצעת , הילה היא לי וגאיה , השם היחידי שאפשר לראות כרגע , כמספרים הרמוניים הוא גאיה .
השמות האחרים -הילה, יוצר קונפליקט בין מספר 4 ל- 5 כמו לומר קושי . בעיקר בנושא של בחירת כיוון מקצועי , לימים . וכן מתקבלת מפה קרמטית 13-4 לא ממליצה .
השם היא לי מקבל קונפליקט בין מספרי ה-1 מול ה-2 .
ואם כך כפי שרואה , התייחסותי היא יותר לצירופי המספרים ועד כמה הרמוניים ולא עד כמה הם שמות של בנים או בנות .... זו התייחסות של רבנים ,שכבודם במקומם ...
נשתמע לאחר הלידה , נסי להתחבר לשמות נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות
לירון13/07/2009איך מגיעים למספרים האלה ומה ז"א קונפליקט?
שמי הפרטי הוא שרון ועד היום, לפי הנמרולוגיה, חשבתי שמספר המזל שלי הוא 7. טעות?
האם לוקחים בחשבון גם את שם המשפחה? מה את יכולה לומר לי על השם שלי?
תודה רבה,שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירן
ליאת יוגב13/07/2009קונפליקט משמעו , כאשר שני מספרים במפה הולכים בכיוונים שונים לחלוטין , כאשר קיים גם מספר 4 ומולו המספר 5 , נוצר סוג של התנגשות , כאשר ה-4 זקוק למסגרת בטחון יציבות , מול ה- 5 הזקוק לעניין תנועה ריגוש , חופש ועוד .
על מפתך , אין לי איך לענות ,שם פרטי לא אומר לי כלום , אלא רק על מערכת היחסים שלו עם עצמו , ואיך מצפה מעצמו ,מה קולטת שהעולם רוצה ממך ועוד .
אך השם הפרטי , נתון מאד קטן לכל ניתוח המפה שעושה .
מוזמנת לבוא ליעוץ - ללמוד , כדי שאוכל להסביר יותר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הזמן הסביר עד למתן שם לתינוקת ?דני12/07/2009
בשעה טובה נולדה תינוקת אך אם התינוקת טרם נתנה שם ולא נראה שהיא ממהרת
לדעתי זה לא סימן טוב עבור התינוקת
האם יש על מה להסתמך?
גם המשפחה שלה לחוצה שהאם עדיין לא מצאה שם לתינוקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דני
ליאת יוגב12/07/2009איך בעצם לענות ??
חשוב שהאם תתחבר לבחירת השם , כך שזה התהליך הנכון , האם נכון להאיץ ?, ממש לא ...
אני מאמינה שהאם בעצמה מודעת לצורך לבחור ,בסופו של ,דבר שם לתינוקת .
אתר זה נועד לעזור בבחירת השם , אני לא בוחרת , אלא מייעצת איזהו השם הטוב ביותר
מבין מספר אפשרויות . כל זאת ביחס לתאריך לידה ושם משפחה .
אז אם צריכים אותי , אני כאן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם אמצעי??סיסי12/07/2009
ליאת שלום,
בתאריך 15/04/2009 נולדה בתנו שמה מיקה בקרמוס.
אנו מתלבטים אם להוסיף לה שם אמצעי- רבקה
[על שם האמהות של בעלי ושלי-לשתיהן קוראים רבקה [ אימו של בעלי נפטרה מסרטן לפני שנתיים וחצי ]
מיקה נולדה עם ריאה ימנית שהאונה העליונה שלה לא התפתחה ובעקבות כך ליבה נמצא בצד ימין [מקווים שלא תהיינה לה בהמשך בעיות הקשורות לאי התפתחות הריאה]
למיקה שני אחים גדולים תומר נולד ב- 08/05/2003 ודור נולד ב- 17/03/2005
בעלי אורן נולד ב- 17/07/1968
שמי בת"ז סיגל אסתר [כולם קוראים לי סיסי] בקרמוס [לפני הנישואין שם משפחתי היה לוי]
נולדתי ב- 20/05/1970
נא המלצתך לגבי הוספת השם רבקה כשם אמצעי בעיקר לאור מצבה המיוחד
תודה מראש
סיסי
לכניסה לפורום בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
להצגת כל הדיון 2 שמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיסי
ליאת יוגב12/07/2009נראה לי מאד מתאים הוספת השם רבקה עבור ביתך מיקה , מתוך מגמה שיחזק משהו .
גם כי ,מודה , שפחות יודעת בענייני הבריאות , הקשורים אליה ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
סיסי13/07/2009ליאת שלום,
תודה על תגובתך והמלצתך.
מקריאת תשובותייך לשואלים אחרים ראיתי שגם הסברת וניתחת את השם...
אשמח לקרוא עוד על מיקה [רבקה] בקרמוס
תודה
סיסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיסי
ליאת יוגב13/07/2009המפה של מיקה , מספר הגורל הינו 3 ,מספר המייצג צורך בביטוי , ילדותיות, חברה , כאשר המפה כולה הולכת בכיוון רגשי במיוחד , נשי , נפלא .
קיימים מספרים קלילים , תקשורתיים במיוחד , כשכלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר שקולה , ואולי גם בישנית משהו .
לעומת החלקים היותר פתוחים ומבטאים הקיימים בתוך כל המפה , ואם כך עד כמה אוהבת להראות את הצדדים האלה החוצה ? שאלה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הפרטים מהתחלהאנחנו11/07/2009
היי ליאת,
אנחנו רוצים לקבל כבר החלטה....(מאוד קשה לנו...)
תאריך לידה: 6.7.09 בשעה 18:57
שם משפחה: זץ
שם האם: עדי
שם האב: ניר
מה לגבי מאור ויהלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנחנו
ליאת יוגב11/07/2009מספר הגורל של התינוק הוא 6 יום לידה 6, מדגיש את הצד הכל כך רגשי ,צורך באהבה הרמוניה , כאשר על פי השם יהלי , מתקבלת מפה המדחיקה את עולם הרגשות , מספרי 7 ו- 8 מספרים נוקשים , סגורים , וחד משמעי לא רגשיים , ואם כך , נוצרת כאן מפת חנק , הסוגרת את כל מה שנועד להיות ... בעייתי , מפת חנק , התוצאה שלה , יצור מציאות חייים שלפיה ,ימגנט אליו אנשים חונקים מגבילים , מצמצמים ... קיימת בעייתיות נוספת והיא הקושי באינטימיות , בשל מספר מתח 2 וכן פצע = 2 , משהו שלא אכנס אליו ביתר הסבר כאן . ובכל זאת מודגש הצד האינטימי , כנושא בעייתי .
השם מאור - מתקבלת מפה שיש בה צדדים מאד רגשיים על הציר החשוב ביותר , אך הבעייה שקיים פחד מללכת עם העולם הכל כך רגשי , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , ואם כך מציאות החיים לא פעם תביא למצבים של מה שנקרא , ה פ ת עו ת .
נוסף על כך מתקבלת מפה של פחות קבלה עצמית , וכן מפה חרדתית , האם להמליץ ???
קשה ....
דברו איתי ננסה ביחד למצוא השם המתאים והנפלא ביותר ,
בצאת השבת . נסו ל-052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה דודאי בלבד
עליזה11/07/2009ליאת תודה על התגובה
שם המשפחה הוא דודאי.
בן ציון הוא שמו השני של בעלי
אשמח לקבל תיקון לפרשנות, במידה ויש
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה- התגובה נוספה לא במקום
עליזה11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק - דחוף עוד מעט בריתעליזה10/07/2009
שלום
רציתי לבדוק התאמת שם לתינוק.
ילדתי בן ב- 06.07.09 בשעה 06:30
שמות ההורים: עליזה ואושרי בן ציון דודאי
אחים תאומים: אורי (בת) שחר (בן) בני 4.5
יש לנו 2 שמות מעודפים: עוז, סהר
אשמח אם תוכלי לייעץ לי איזה שם הכי יתאים לילד (וגם למה)
תודה רבה
עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליזה
ליאת יוגב11/07/2009מבינה ששם המשפחה הוא בן ציון דודאי , האם כך הוא הדבר ? לכך מתייחסת בניתוח המפה .
ואם כך , השם עוז - ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 6 מיום לידה 6 , כלומר קיים כאן צד רגשי במיוחד , צורך רב להרמוניה אהבה משפחה , אך יחד עם זאת רואים כאן את הצורך להתמודדות עצמאית לא פעם , גם אם מאד זקוק לשייכות לרגשות באופן כל כך מודגש , כאשר ,צד נוסף , הוא שמי אשריכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים כל כך רגש , מול החוץ יותר מרוחק ושומר חיץ והגנות , ואם כך אפשר לראות שכל אחד מההורים הולך בגישה אחרת .בדרך ההבנה של הילד , כאשר יקלוט מסרים כפולים מתוך החינוך שינתן לו .
השם סהר - יוצר מפה מאד נשית רגשית באופן כל כך מודגש , כאשר כלפי חוץ ישדר משהו אחר לחלוטין , ישדר עצמאות , יחודיות, חד משמעיות ופחות שיראו את הצדדים הכל כך רגשיים ואם כך מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , אם אני צריך להראות החוצה משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא ממש אוהב את מי שאני .
בעייה הקשורה בדימוי עצמי בעייתי , מעבר לכך בעייה נוספת היא הבעיה התקשורתית , כי החשיבה שונה מכפי שמשדר החוצה , כל הנושא החברתי יכול להוות קושי .
במידה והייתי צריכה להחליט מי מבין השמות עדיף - נראה לי דוקא שהשם עוז , למרות הבעייתיות גם בבחירת הזו ... לשיקולכם .
שוב תקנו אותי אם שם המשפחה אחר מהמצויין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה: דודאי
עליזה11/07/2009ליאת שלום
תודה על התשובה המהירה.
שם המשפחה הוא דודאי
בן ציון הוא שם שני של בעלי
אשמח לקבל ניתוח מפה מתוקן במידה וישנם תיקונים.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עליזה
ליאת יוגב12/07/2009השם עוז נראה עדיף , גם כי , כאשר מספר הגורל הינו 6 וכן יום הלידה , הצורך בשייכות באהבה בתמיכה כל כך הכרחי , מול זה המספרים האחרים הינם 5 ו-9 שמדגישים , שהילד יקלוט שצריך לגדול מתוך מקום של חופש , מרחבים ופחות שייכות .
המספרים במפה הינם מספרים רכים , אך הדרישה מאביו תהיה , שצריך ללכת על פי חוקים , להיות מעשי , ומה פתאום רך , ואם כך פחות קבלה עצמית
השם סהר , א. מפה של פחות קבלה עצמית , ב. מספרים חרדתיים ג. מספר קרמה 13-4 נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד .
ומשום כך ,השם עוז הוא היותר מומלץ ....
אם צריכים אותי , להמשך , אהיה בפלאפון אחרי השעה 12.3 עד 16.00 להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאד
עליזה12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת שלום! דחוף!!נעמה10/07/2009
אחותי (שימרית) ובעלה (אלעד), שפ משפחה- אלוני, ילדו בשעה טובה את בתם הבכורה אתמול 9.7.09 בשעה 10 וחצי בבוקר. עדיין אין שם לילדה, כרגע הם מעוניינים באלה או דפי. מחשבה נוספת הינה עניין ההברה האחת או פחות מ3 אותיות אשר נאמר לי שזה דבר לא טוב.
אשמח לקבל ממך חחות דעת כמה שיותר מהר. תודה מראש! נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין נוסף
נעמה10/07/2009אחותי רצתה שם יוניסקס או אפילו של שם בן. שם נוסף שחשבו עליו הוא זיו. אשמח לשמוע עצות לשמות אחרים ומה דעתך על השמות שהם רוצים.
דניאל, דני, יובל, עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נעמה
ליאת יוגב10/07/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 9 מיום לידה 9 מספר המייצג יכולת הבנה נתינה , רצון להגיע לבגדול , צורך במרחבים ועוד . מול זה השם זיו יכול להיות מתאים במיוחד , כאשר המפה המתקבלת , מאד הרמונית , מספרי שיש בהם יכולת הבנה נתינה , צדדים של ביטוי , משפחתיות , בקיצור נפלא
השם עמית גם הוא יכול להתאים , כאשר המספרים הבולטים הם מספרי 9 ו-5 מספרים המראים על צדדים הזקוקים לחופש ריגושים עניין סקרנות , תנועה , דינמיות רבה , מיומנות מקצועית לימים ועוד .
המפה על פי השם זיו המאפיין אותה , מפה נשית רגשית .
לשיקולכם בין שני השמות , השמות האחרים - לא מתאימים . כל אחד וסיבותיו הוא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה הקודמתדורין10/07/2009
ליאת שלום,
שכחתי לכתוב את השמות: לוטם , ירדן , נטע ואלמוג.
שבת שלום
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורין
ליאת יוגב10/07/2009דברי איתי - 052-3431920 ליאת
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)