מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוק.jekichan20/06/2009
הי, שוב לגבי השם נעם.
שמי מיכל מנצורי עוקשי
שם בעלי אבישי עוקשי
זאת אומרת נעם עוקשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על נעם
ליאת יוגב20/06/2009צירוף המספרים המתקבל ,כרגע מבלי להתייחס לתאריך הלידה - הינו 7 לא רק מבחינת השם הפרטי , אלא במקומות שונים במפה, ה- 7 משמעותו , עומק איכות , דרישה לשלמות , שיפוטיות , נוקשות ובגרות , כובד רב .
מה שנקרא - לטוב ולרע ,האם השם מתאים ? לא ברור
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק, אוהבת את השם נעםליאת יוגב19/06/2009
שלום.
אני בחודש שמיני להיריון, ואני אוהבת את שם נעם.
האם זהו שם טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על נעם
ליאת יוגב19/06/2009היו איתי בקשר לאחר הלידה , או צרפו את שם המשפחה , כדי שנוכל לבחון לפחות את צירוף המספרים המתקבלים בעקבות השם המלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםירון18/06/2009
שלום רב
בתי נולדה ב 1.6.09 בשעה 21.00
שמי מורן ובעלי ירון שם משפחה אביעד דסקלו
נשמח לקבל יעוץ איזה שם הכי מתאים ליהיא ליאה ואגם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורן
ליאת יוגב18/06/2009מבין השמות שהצעת , אין ספק שהשמות המומלצים הינם ליאה , או ליהי , ללא א ,
זאת מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית , כאשר מספר הגורל הינו 9 כך גם השם המלא , ואם כך דגש על ה-9 , שיש בו נתינה הבנה , רצון לבגדול , ועוד , כמו כן מתקבל גם מספר 6 , שהינו הרמוני במיוחד עם המספר 9 ,
השם ליהיא - יוצר מפה קרמטית , קרמה= תיקון על חיים קודמים , קרמה 16- שיעור במערכות יחסים , קרמה 19- מצבים קורבניים בתוך החיים .
כך גם במקרה של השם אגם , מתקבל שם מלא 16-7
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ירון18/06/2009רציתי לדעת גם בקשר לשם ליאל אם תוכלי להגיד לי אם הוא מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ירון18/06/2009וגם בקשר לשם ליאה מה עדיף ליה או ליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב19/06/2009השם ליה אפשרי גם כן , המפה המתקבלת על פי ליה , צורך בחופש ריגוש , ענייןן רב דינימיות , מול חלקים פרקטיים מאד .
השם ליאה גם הוא אפשרי , יוצר מפה שיש בה צדדים יותר רכים , יכולת הבנה נפלאה .
השם ליאל - לא מומלץ . בשל העובדה שנותן מספר קרמה 16-7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון20/06/2009תודה רבה
יש לי עוד שתי שמות שרציתי לדעת אם הם מתאימים
לינוי ונופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב20/06/2009בחירת השם נופר יכולה להתאים , זאת כאשר מספר הגורל הינו 9 ,
מספר המציין יכולת הבנה נתינה , מספר של צורך לתקן העולם ... ועוד
המפה המתקבלת בבחירת השם נופר , מפה נשית רגשית , מפה שיש בה עולם צרכים
לכיוון החופש , מול זה יכולות בכיוון הזוגי שותפי , כאשר השם המלא הינו 11-2 ואם כך
אפשר לראות את כל המפה גם בכיוון האי זוגי ,ה-11 הינו מספר אי זוגי , גם כי אפשר שתיקח אותו לכיוון ה-2 ולא 11 ואם כך צדדים מאד אינדבדואליים , כאשר גם יום הלידה 1 , ואם כך מספרים אי זוגיים , אלא שחשוב יהיה לה להיראות מאד הרמונית משפחתית זוגית , ולא פעם מה שנקרא פחות לקבל את הצדדים הפרטיים הקיימים בי . ואם כך פחות קבלה עצמית
ובכל זאת המפה בהחלט טובה , כאשר המספרים הינם מספרים רכים, נשיים , יכולת הבנה ,
סקרנות רבה , ועוד . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ירון21/06/2009ענית לי על השם נופר אבל על לינוי לא רשמת לי
אודה לך אם תגידי לי גם על השם לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב22/06/2009בהחלט ראיתי את צירוף המספרים המתקבל מתוך השם לינוי , אך מאחר ומתקבל מספר קרמטי - שיוצר בעייתיות בחיים אלה ....משום כך לא התייחסתי לשם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ירון25/06/2009הייתי רוצה לדעת גם אם השם ליאן מתאים
שם משפחה אביעד דסקלו
תאריך לידה 1.6.09* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב25/06/2009השם ליאן יכול בהחלט להתאים , כאשר המפה המתקבלת היא מפה מנהיגותית , חזקה , עוצמתית , יכולות ניהול התואמות לצורך הפנימי שלה , מספר 1 דומיננטי ללא ספק , יש משהו במפה שהולך עם יתר מספרים גבריים , 1 דומיננטי , ואם כך יכול ליצור בעייתיות לימים , ובכל זאת מפה מאד הרמונית . חזקה , מרשימה , ועוד .
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון26/06/2009המספר 1 זה יוצא עם השם משפחה אביעד דסקלו
או רק השם הפרטי זה יוצא מספר 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב27/06/2009אכן המספר 1 דומיננטי במיוחד , 70% מערך המפה =1 , וממש לא חשוב דרך החישוב , אך האמיני לי שלא טועה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון27/06/2009אני מאד אוהבת את השם ליאן
אבל רשמת שבמפה זה נותן מספרים גבריים ובעיתיות בהמשך מה זה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון27/06/2009ורציתי לדעת גם איזה שם אני יכולה להוסיף לשם ליאן
שהמפה תהיה יותר טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ירון30/06/2009תודה רבה על התשובות
רק רציתי לדעת עוד דבר אחד
בעלי ואני כל אחד רוצה שם אחר מה היית ממליצה
ליאן או מאי (מאיי)
פשוט על ליאן אמרת שזה נוטה למספרים גבריים
אשמח לתשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנכדי קוראים ראם
רותי25/06/2009לנכדי קוראים "ראם". קצת מאוחר לשנות כי הוא כבר כמעט בן 3. בכל זאת הייתי שמחה לדעת מה זה אומר בנומרולוגיה
רותי
ליאת יוגב27/06/2009כדי להתייחס לשם חייבת לקבל נתונים נוספים- תאריך לידה שם משפחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בבחירת שםלילך17/06/2009
שלום שמי לילך כץ ושם בעלי גיל יואב כץ
בתאריך 12/6/09 יום שישי בשעה 19:40 נולדה לנו בת רביעת ואנו מתלבטים בין השמות
שי, עמית ומיתר.
נשמח לקבל יעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב17/06/2009מאחר ומספר הגורל של ביתך הינו 2 , מספר המייצג צורך בשיתוף , זוגיות אינטימיות ,רגישות רבה , אך בעצם כל אחד מהשמות המוצעים , מיתר עמית ושי , נותנים באיזה שהוא מקום במפה גם את הספרה 1 - משום כך נוצרת בעייתיות , בכל אחד מהשמות , כי יוצר מפה קונפליקטית , בין ה -1 העצמאי ,ה יחודי , המנטלי , מול זה ה-2 שאליו נועדה , בללכת עם הצד הזוגי השותפי , ואם כך מפה שיש בה חלקים של פחד מללכת עם האמת וכן , מצבים של בעיות באינטימיות , בבחירת בן הזוג , מה רוצה ? צר לי , נסו להתחבר לשמות אחרים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שםטל17/06/2009
צהריים טובים,
בתי נולדה ביום 1.6.09 בשם היליה (שם פרטי) שרה (שם שני) לבו בשעה 2:58 לפנות בוקר.
אודה לבדיקתך, אודות התאמה וכמו כן, האם משליך על מצב רפואי? האם הסרת השם השני למשל תעזור? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טל
ליאת יוגב17/06/2009מספר הגורל של ביתך הינו 9 , כאשר במידה ואפשר להבין ששם המשפחה הוא לבו .
ואם כך , מתקבלת מפה נפלאה , חזקה , מנהיגותית , לא רואה כל הסבר לבעיה בריאותית , גם כי מודה שלא תמיד יודעת על כך ...
על כל פנים נראה שהשם השני הכתוב בת. ז לא יוצר בעייתיות , כך שאפשר להשאירה בשם היליה שרה לבו .
אם קיימת בעייה בריאותית כלשהי , נראה שתוכל להתגבר עליה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק חדשישראלה17/06/2009
שמי ישראלה בורג, שם בעלי ניר בורג
בננו נולד ב 15.6.09 בשעה 09:44
יש לנו בן בשם איליי ובת בשם ניצן
אנחנו מתלבטים בין השמות: גיל או גילי
והאם משנה מה שכתוב בתעודת הזיהוי או איך שקוראים לו ביום יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישראלה
ליאת יוגב17/06/2009אין ספק שהשם המועדף , הוא גילי , כאשר המפה המתקבלת , מספר גורל 5 = צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה , מול חלקים אחרים המראים על יכולת תקשורתית טובה , ושאיפות מטרות , וכו .
השם גיל , בעייתי במקרה של צירוף המספרים , מאחר ונוצר קונפליקט בין ה-5 גורל לבין ה-7 שיוצר בלבול רב . מצבים של פחד מאיבוד שליטה או לחילופין מצבים של איבוד שליטה
לכן השם הנכון לבחירה , מבין שתי האופציות הוא גיל .
אפשרו לו מידה של חופש וריגושים , תנועה ועוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק חדש
ישראלה17/06/2009הי ליאת
מתשובתך לא ברור באיזה שם לבחור
בתחילת ההודעה כתבת שהשם המועדף הוא גילי, ובסוף ההודעה כתבת שהשם הנכון לבחירה מבין שתי האופציות הוא גיל.
אז מה נכון?
והאם אפשר לרשום אותו כגיל בתעודת הזיהוי וביומיום לקרוא לו גילי? מה חשוב יותר?
תודה מראש
ישראלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ישראלה
ליאת יוגב17/06/2009מצטערת על הבלבול , השם הנכון לבחור בו הוא ג י ל י , כך גם חשוב לרשום ,
החשיבות היא קודם כל לאיזה שם מתכוונת , כשבוחרת השם . ,
ואם כך חשוב שההתחברות תהיה לשם גילי , השם גיל - בעייתי במיוחד , לא נכון לבחור בו ,גם לא בת.ז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת-ליאן או ליאלאורטל17/06/2009
מלפני ההריון הראשון שליתמיד אהבתי את שני השמות הללו במידה ויהיה לי בת.
היום אניבשבוע 36 +4 ימים.תאריך לידה משוער 11/7/09 .האם השמות מתאימים?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורטל
ליאת יוגב17/06/2009צריכה את כל הנתונים , לא רק שמות , מהו שם המשפחה , בואי נחכה ללידה ונבחן ביתר רצינות השמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שלא נולדליסיה17/06/2009
הצעת שם: נעם
שם משפחה: כהן יאנארוצ'אק
הערה: חלמתי ממש בתחילת ההריון שאני לא מצליחה לתת שם לילד ושואלת את הילד עצמו עם הוא יאהב את השם נעם. הוא עונה לי ברוגע שכל שם יהיה לא בסדר ועליי לא לדאוג. לכן מסקרן אותי ל
לדעת אם השם נעם אכן מתאים.
תאריך לידה משוער: 30.11
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון הודעה
ליסיה17/06/2009סליחה על טעות דפוס בהודעה... הילד אמר לי שכל שם יהיה טוב (ולא" לא טוב")
שמי: ליסיה (תאריך לידה 27.10.1977) ושם האב: סוני(תאריך לידה 13.09.1977)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליסיה
ליאת יוגב17/06/2009אין ספק שחייבים לבדוק את השם ביחס לתאריך הלידה , משום כך , רק אעיר
שהשם נעם בכתיב הזה , לא מתאים מאחר ומתקבלת מפה קרמטית , מספר 19-1 בשם המלא
שמשמעותו , מצבים קורבניים בתוך החיים ,הרגשת עליונות או נחיתות , שתמיד יושבת על תחושת חוסר בטחון , ממש לא מומלץ . אולי השם נועם , אך חייבים לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , כאמור . להשתמע לאחר הלידה , עם שמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןזיו15/06/2009
שלום רב
אנו מתקשים לבחור שם לבן שלנו שנולד ב 10.6.09
מהן המלצותיך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיו
ליאת יוגב15/06/2009את בחירת השם אמורה לעשות - אמא , הציעו אפשרויות ובהתאם להצעותיכם ,אעזור לכם לבחור השם המועדף . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן
זיו15/06/2009כמובן שזו בחירה של האמא - אנו מתלבטים בין יאיר לבין אלעד (חכמו)
האם את צריכה עוד פרטים??
זיו
ליאת יוגב16/06/2009האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוק הוא חכמו , במידה וכך ,
אז ראשית מספר הגורל של התינוק 9 , מספר המייצג צדדים של יכולת הבנה , נתינה , רצון לבגדול , נולד ביום לידה 10 ואם כך חלקים מנהיגותיים , מול זה השם אלעד - יוצר מפה שיש בה חלקים מנהיגותיים , אך גם פחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת עם החלקים המנהיגותיים הקיימים בי , כל כך צריך והכרחי בגישתו לרצינות ואיכות , וקיימים צדדים של פחד מללכת עם הצד המנהיגותי הקיים בו , מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה לתוך החיים מצבים של הפתעות ...
מעבר לכך , קיים צד הזקוק כל כך למרחבים , וכאילו קיימות דרישות מאד נוקשות , ולא מאפשרות מתוך החינוך , חברה סביבה הורים וכו ...
השם יאיר יוצר מפה שיש בה צדדים מאד פרטיים \ אינדבדואליים , עומק איכות מול צורך פנימי לבגדול , כמות ואיכות חשובים במיוחד , כמו לומר שני הצדדים , מפה מאד מנטלית , חכמה תובנה , אך גם מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים .
אז לשיקולכם , אלא אם כן קיימות אופציות נוספות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן
זיו16/06/2009ראשית כל תודה רבה על המידע המפורט - שבזכותו הבנו שאנחנו לא ממש סגורים על השמות הנ"ל.
היינו שמחים אם תמליצי לנו על 2-3 שמות שיתאימו למספר הגורל של הילד.
אגב שמנו - קרן וזיו ובננו הקטן אריאל (30.9.06) - נשמח לקבל קצת מידע גם לגביו
את אריאל בחרנו לא לפי ניתוח נומרולוגי, אלא לפי משמעות השם: 'ארי' + זיקת השם לירושלים והמילה 'אל' שבתוכו
תודה רבה
קרן וזיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זיו
ליאת יוגב17/06/2009כמה מילים על אריאל , מספר הגורל שלו הינו 2 , מספר המייצג צורך רב בהרמוניה , שלווה , שיתוף , כאשר הפנים כל כך רגיש , אך במציאות החיים , נדרש מאד לקצב אחר , להגיע להשיג ולהנהיג , גם אם זהו לא עולם הצרכים שלו . יש הרגשה , שמי מכם כהוריו , דמות מאד מנהיגה חזקה , האומרת לו , קדימה , להצליח .... וכל מה שזקוק לו - תמיכה ועידוד . שימו לב לכך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה רואים בעתיד?פ.15/06/2009
שלום,
האם ניתן לפי נומרולוגיה להעריך מה יקרה לילד בעתיד? ז"א האם תהיה לו פרנסה, זוגיות, ילדים?
בני נולד ב25.5.07 ושמו: אושר, שם משפחה: שקולניק.
בינתיים הוא כל שני וחמישי חולה ואני די מיואשת כבר ומחפשת ניצוץ שיגיד לי כי הוא יגדל להיות מבוגר נורמלי. אני אישית מאוד מאוד מחוברת לשמו ואין לו שום שמות חיבה ואין בכוונתי לשנות שמו, יש לי גם הרגשה פנימית חזקה מאוד שהוא יהיה משהו מיוחד בעתיד ויצליח מאוד אבל בינתיים אני נורא לחוצה וחרדתית. שמי: פולינה, בעלי: אלכסיי, שם משפחה: שקולניק.
מה תוכלי לספר עליו וליעץ? האם ניתן לראות אותו בעתיד המאוד רחוק?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פ.
ליאת יוגב15/06/2009אין לי מושג איך לעזור לך בעניין בנך . מצטערת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת ללא שםקרן15/06/2009
לליאת שלום
ביום שלישי 9-6-09
11:27 בבוקר ילדתי תינוקת מקסימה בלידה מוצלחת{נס מבחינתי} , עדיין אין לה שם,זה כמעט שבוע שקוראים לה "תינוקת", אנחנו מאוד מתקשים לבחור לה.
תחילה בחרנו את השם "הללי" אבל מאז שאמרו לי שבכתיב הפוך זה "יללה" ושזה שם לא טוב... באופן טבעי הרגשנו לא טוב איתו. מה דעתך? {לאחותה הבכורה קוראים אליה ואולי זה דומה מידי לשם הללי}
עוד שם שאנחנו מתלבטים לגביו: דריה {אבל חסרה לי לגביו תחושת ה100% האופיינית לנתינת שם בטוח}
שמות נוספים בעדיפות שנייה: טליה, עמליה, נסי {הנס שלי : אף על פי שזה לא כתיב נכון, יש לכתוב ולהגות ניסי אבל אני לא אוהבת את הצליל}
אם כל השמות לא מתאימים אני אכתוב עוד לאחר בדיקתך
תודה רבה בשם הקטנה
להתראות
קרן ואורי פרגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב15/06/2009מבין כל ההצעות שנתת , הללי , דריה טליה ועמליה , השם עמליה הוא המומלץ ביותר , מאחר ומתקבלת מפה המרככת משהו את הצד היותר נוקשה , כוחני , מטרתי , הקיים במספר הגורל שאליו נולדה = 8 , ה- 3 הוא מספר מבטא , חברותי פשרן וקליל . ואם כך , מבין השמות , אין ספק שעמליה הוא המועדף .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקalina15/06/2009
ליאת שלום,
שוחחתי עימך לפני כשבוע ובחרנו שם לבתינו הקטנה:
אמי ליזה, ילידת 20.5.09 ב-20:07 בערב. שם משפחה: גרין.
האם תוכלי לתאר לי את המפה שלה.
מודה לך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
alina
ליאת יוגב15/06/2009מספר הגורל של ביתך הוא 7 , מספר המציין צדדים של עומק איכות חכמה ידע למידה , מספר פחות סטנדרטי , וקיימת בו מידה של נוקשות . כאשר המספרים האחרים במפה על פי השם אמה גרין ,
ליזה כשם שני , האם הבנתי נכון , עוד בשיחתנו ? ואם כך המספרים האחרים מרככים מאד את המספר הנוקשה הקיים ב-7 . קיימת אפשרות לביטוי ויצירתיות , חיבור לילדים ועוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
alina16/06/2009שלום, ליאת!
למה מספר הגורל הוא 7 ולא 9?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
alina
ליאת יוגב17/06/2009את צודקת , טעות שלי , ואם כך מפה מאד הרמונית , חברותית זורמת , קלילה מבטאת ובקיצור נפלאה .
מתוך הנחה שהשם הנבחר הוא אמי וליזי , כשם שני .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם עמית- האם מתאים לתינוק ש......דגנית לוי15/06/2009
שלום, בן אחותי נולד ב14/6/09 בשעה 22:15
היא מתלבטת לגבי השמות יהלי או עמית.
מה מתאים לדעתך?
נשמח לתשובה בהקדם.
רוב תודות דגנית לוי ומיכל קדוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה של דגנית
דגנית לוי15/06/2009שלום
שכחתי לציין8 ששם המשפחה הוא קדוש.
שמות ההורים: מיכל ורני
תודה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למיכל ודגנית
ליאת יוגב15/06/2009בשתי השמות קיימת בעייתיות מסויימת , כאשר על פי השם עמית מתקבלת מפה עם בעייה תקשורתית כמו לראות שלא יקלטו אותו , מסר אחר שמציג החוצה לעומת החלקים הפנימיים שבו .
סוג של אג"נדה חברתית אחרת , ועוד .
על פי השם יהלי , גם אם המפה מאד הרמונית , מספרי 2 4 6 , מספרים זוגיים , המדגישים את הצד של "הילד הטוב " הולך על פי נורמות חברתיות , ובכל זאת בעצם העובדה , שמתקבל מספר 13-4 באחד המקומות במפה , מראה על קושי ובעייתיות , 13-4 = נעילות מחשבתית ,הרגשת חוסר שביעות רצון ועוד .
האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיים ומיכאלדיאנה14/06/2009
שלום ליאת
שם בני הבכור חיים גוזלן, נולד ביום 10.8.02. לחיים שם נוסף בת"ז: אביתר.
שם בני השני מיכאל גוזלן, נולד ביום 3.4.07. למיכאל שם נוסף בת "ז: אשר.
אבקש לשאול האם השמות מתאימים להם, מהם קווי האופי שלהם?
בתודה ובברכה
דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיאנה
ליאת יוגב14/06/2009מאחר וזהו אתר לבחירת שם לתינוק ? אתייחס בשאלתך , לניתוח המפה של מיכאל .
באם תרצי לדעת גם על חיים , מוזמנת לשלוח לי מייל .
על מיכאל , מספר הגורל שלו הינו 16-7 מספר המייצג צדדים מאד לא סטנדרטיים , צורך בפרטיות רבה , עומק ידע חכמה ולמידה , זהו היעוד שלו . מול זה קיים מספר 8 מאד דומיננטי במפתו ואם כך , ה-8 דורש פרקטיות מעשיות , מה פתאום ללכת עם הצדדים המאד לא סטנדרטיים וייחודיים הקיימים בו . כמו לא לאפשר לו את המקום המיוחד והאחר שאליו הוא נועד ,
קיימים במפה צדדים מאד נוקשים סגורים , כאשר בזכות יום הלידה ה-3 בילדות תראו גם מידה של פתיחות חברותיות , אך בעצם המפה במרביתה מוכיחה על צדדים יותר סגורים , כנאמר ,
האם מי מכם כהוריו , טיפוס מאד שאפתן , מנהיג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יונתןזיו14/06/2009
שלום רב. בתאריך 18.12.08 נולד בני וקראנו לו יונתן. האם השם מתאים לו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיו
ליאת יוגב14/06/2009מהו שם המשפחה של יונתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
זיו15/06/2009הוא רבפוגל. וגם כאן יש לי תהייה. שם המשפחה המקורי, כפי שגם נכתב בתעודת הזהות, הוא ראובפוגל. אנחנו כתבים בכל מקום "רבפוגל". מה עדיף?
זיו
ליאת יוגב15/06/2009ההתיחסות בניתוח השם היא באופן שאתם כותבים , ולא בהתייחס לאיך שפקיד משרד הפנים כתב .
ואם כך אענה על השם יונתן רבפוגל , מספר הגורל שלו = 13-4 מספר המייצג צורך בבטחון מסגרת יציבות , לא פעם גם הרגשה של חוסר שביעות רצון , חשוב ללמדו , שכאשר נסגרת דלת אחת לזכור שיש אפשרות שיפתחו 2 דלתות אחרות, כמו לדעת לקבל הגבלות ומסגרות ולא ללכת עם הראש בקיר .
הפנים סגור מאד מול זה ילמד איך להיפתח ,באופן מיוחד , מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , שני עולמות שונים , הבית מול החוץ . הקנו לו את מירב הבטחון האפשרי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)