מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם דחוף!!!דורין10/07/2009
ליאת שלום,
לצערי עדיין אין לנו שם לילדה. היא נולדה ביום ג' ה-30.6.09 בשעה 22.20 .
שמי דורין ושם בעלי מאיר. שם משפחתנו מסילתי.
מה דעתך על השמות : לוטם , ירדן , נטע , אלמוג ועפרי?
נשמח לקבל את תשובתך.
תודה רבה מדורין ומאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורין
ליאת יוגב10/07/2009התקשרי אחרי השעה 12.3 צהריים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם דחוףדורין מסילתי09/07/2009
שלום ליאת
לצערי , עדיין אין לנו שם לתינוקת. היא נולדה ביום ג' ה-30.6.09 בשעה 22.20.
שמי דורין ושם בעלי מאיר. מה דעתך על השמות הבאים עבור בתנו:
לוטם , נטע ,ירדן ואלמוג.
נשמח ביותר לקבל את תשובתך.
תודה רבה
דורין ומאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורין
ליאת יוגב09/07/2009אולי כדאי לדבר טלפונית?? 052-3431920
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתבעילום שם08/07/2009
ליאת שלום,
בתי נולדה בתאריך 04/07/09 בשעה 12:27 בצהריים
אני מתלבטת בין כמה שמות והם : מאי, ליאל, נופר, אופיר
מעבר לכך אני אשמח לרעיונות אחרים אם נראה לך שיש שם שמתאים יותר....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
בעילום שם08/07/2009יש לי בן בכור בשם נועם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעילום שם
ליאת יוגב09/07/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
בעילום שם09/07/2009הוא שרוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את ההודעה.....
בעילום שם09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על ההצקה זה דחוף.....
בעילום שם10/07/2009יש לנו עד מחר להחליט על שם לפני שבת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעילום שם
ליאת יוגב10/07/2009מבין השמות , המוצעים השם נופר יכול היה להיות הטוב מכולם ,אלא שמתקבל כאן מספר קושי 2 המייצג את הקושי באינטימיות , מה גם שמתקבל פצע שהוא 2 ואם כך מדגיש את הקושי לימים , בנושא האינטימיות , לכן לא אוכל להמליץ בסופו של דבר על השם.
השם ליאל יוצר מפה קרמטית -16-7 שיעור במערכות יחסים .
השם מאי , מפה קונפליקטית בין ה- 4 בגורל ל-5 שם מלא , בעייתי במיוחד , בכל הקשור בגיבוש האישיות .
השם אופיר , מספרים גבריים מדי , גם כי לא רע , ואולי זו האופציה הטובה מכולם בסופו של דבר , מספרים זוגיים , ילדה סטנדרטית ההולכת בתלם , ובכל זאת אי אפשר להתעלם מהמספרים היותר גבריים ,, שלא תמיד תאהב לראות עצמה כל כך סגורה נוקשה , מעשית ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי
בעילום שם10/07/2009השמות דניאל או הילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....
בעילום שם10/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעילום שם
ליאת יוגב10/07/2009שם דניאל , יכול להיות בהחלט מתאים , כאשר בכל בחירה קיימת בעייתיות
המפה המתקבלת מתוך השם , הפנים שזקוק כל כך לבטחון יציבות , אך אירועי החיים
יתכנו למקום של המון מרחבים , פתיחות ליברליות ולא תמיד תוכל להרגיש את תחושת הבטחון המתבקשת .... ומצד שני מדובר במפה מנהיגותית , עשיה בגדול , העצמה של דברים .
מה שנקרא לטוב או לרע ...
גם השם אופיר מאד יכול להתאים , כפי שציינתי , אז לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת חדשהפאולה08/07/2009
שלום,
ב5/7/2009 נולדה לנו בת לאחר 3 בנים(עמית, אלון ואור)
אנו מתלבטים בין השמות: גיל, ניצן, זיו, הדר, גילי.
השמות שלנו הם מייק ופאולה כהן.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פאולה
ליאת יוגב09/07/2009מבין השמות , השם זיו הוא המומלץ ביותר , מספרים קלילים זורמים חברותיים , תקשורתיים מבטאים , ונפלאים . תוך גישה מעשית פרקטית , מפה מאד אנרגטית פעלתנית ספורטיבית ונפלאה .\
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוקשלומית08/07/2009
שמי שלומית פורטי . תאריך לידה 12/11/1979 אני מעוניניינת ללמוד גרפיקה . האם זה מתאים לי?
מה מתאים לי לעסוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלומית
ליאת יוגב09/07/2009זהו אתר לבחירת שם לתינוק , בהחלט עוסקת בכל הקשור בהתאמה מקצועית ,
יכולה לפנות אלי ל-052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה כרוך בעלות
שלומית14/07/2009זה עולה כסף?
שלומית
ליאת יוגב14/07/2009כמובן , זהו המקצוע שלי ..
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שם מתאיםra08/07/2009
שלוםליאת,התייעצתי איתך בעבר ,אך בסוף ילדתי בתאריךה16/6 ולא ב13/6
ילדתי בת בשם נגה ,רציתי לדעת מה דעתך , היא נולדה ב3:24 ,שם ההורים עידן ורמה ליטבק,
התיעצנו עם רב ודיי זרמתי עם מה שהרגשתי , מקווה שבחרנו נכון,
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ra
ליאת יוגב08/07/2009השם נגה עבור ביתך , נראית בחירה טובה ,כאשר המספרים במרביתם הם מספרים רכים רגשיים , הרמוניים , מפה שמוכיחה על צורך באהבה משפחה , יכולות בכיוון הזוגי , שיתופי , כאשר המפה במרביתה הינה מפה זוגית , מראה על צורך להיות ילדה טובה סטנדרטית , כאשר כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר קלילה זורמת , סתגלנית ועוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ra09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת חדשהאסף08/07/2009
שלום רב,
ביום ה 6.7.09 בשעה 5:37 נולדה לנו הבת השניה שלנו, חשבנו לקרוא לה באחד מהשמות הבאים :
הילי , היא-לי , היאלי אילי , לתינקות החדשה ישנו אח בשם יהלי כבן שנתיים שנולד ב 4.07.07
רצינו לדעת מה השם המומלץ , מה השם הכי מתאים על מנת ליצור הרמוניה וחיבור של בתנו הדשה עם האח שלה., שם עם השגחה ומזל
תודה על תשובה מהירה
אסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה
אסף08/07/2009שכחתי לציין כי שם המשפחה שלנו הוא כהן
אסף
ליאת יוגב08/07/2009מבין השמות שהצעת , אין ספק ,שהשם אילי הוא המומלץ , כאשר, מספר הגורל של התינוקת הוא 6 מיום לידה 6 ואם כך דגש לאהבה הרמוניה , משפחתיות , מול זה המספרים האחרים המתקבלים הינם מספרים הרמוניים אם מספר הגורל על פי השם אילי , כמו לראות צדדים מאד שאפתניים השגיים , מטרתיים בשילוב טוב לב רב . הבנה נתינה , האם מי מכם כהוריה , דמות מאד מנהיגותית חזקה .
השמות האחרים ממש לא מומלצים , כל אחד וסיבותיו הוא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שבדרך...tuti08/07/2009
שלום,
תאריך המשוער שלי הוא 30.08.2009,
שמי אלה ולבעלי קוראים אולג, שם משפחה רוזוב.
אנחנו מחכים לבן ויש הרבה התלבטוית לגבי שמות. השם היחיד ששנינו מסכימים הוא איתן.
האם השם מתאים או שעדיין מוקדם לבדוק...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
tuti
ליאת יוגב08/07/2009מאחר והשם המלא של איתן רוזוב , נותן מספר קרמה 16-7 ומדובר בשיעור במערכות יחסים , מעבר למפה קונפליקטית , לא אוכל לאשר השם , גם בלי ידיעה לתאריך הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן בכור נולד לנו- זקוקים לשםאנחנו08/07/2009
שלום רב,
בננו הבכור נולד אתמול 6.7.09 בשעה 18:57.
שם האב- ניר
שם האם- עדי
שם משפחה זץ.
השם המועדף עלינו- דניאל.
האם השם מתאים?
כמו כן שמו של הסבא הוא דן(דני), האם יש בכך בעייתיות?
(אין לנו כוונה לקרוא את הילד על שמו)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנחנו
ליאת יוגב08/07/2009מספר הגורל של התינוק הינו 6 מיום לידה 6, ואם כך קיימים צדדים מאד רגשיים זקוקים להרמוניה ,אהבה ומשפחה , מול זה השם דניאל זץ , מקבל מפה שכולה מפה ר ג ש י ת מדי , בעיקר כשמדובר בבן , מספרים נשיים לבנים יוצרים קושי בנושא אינטימיות ,לימים.
אך הבעייה היותר גדולה , שכלפי חוץ יעדיף להראות לעולם את הצד היותר גברי שלו , ואם כך פחות קבלה ואהבה עצמית , למה אני רוצה להראות משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא אוהב את מי שאני .
בעייתי . מקווה שקיימות אופציות נוספות .
תמיד מקשה עלי כאשר מתייעצים ומציגים שם אחד בלבד . ומה אומר ? ובכל זאת חייבת להיות מדוייקת ונכונה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לנכד השני של אחותידודי07/07/2009
שלום רב
הנני פונה בשם אחותי הגדולה ממני בשנה,ראובני שרה.
לבן הבכור של אחותי וגיסי נולד בן שני שם הורי התינוק
שימי(שמעון) ושרית ראובני שם המשפחה נעורים של שרית הוא מליק
תאריך לידה בתאריך 3.7 יום שישי לפנות בוקר בשעה 04:25
לילד הראשון קוראים אופק
אשמח מאוד לקבל המלצה על שם ,הברית ביום שישי הקרוב.
תודה רבה
מנחם דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דודי
ליאת יוגב08/07/2009אם תבחנו את תשובותי לאורך הדרך , לא נוהגת להציע שמות לתינוקות ,
הציעו שמות שאוהבים (אחותך), ואעזור לכם להחליט על השם המועדף
מבינה ששם המשפחה של התינוק ראובני . האם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת חדשהלירון07/07/2009
שלום,
נולדה לנו בת ביום חמישי ה 2.7 בשעה 18:29,
האם השם ליאן הוא שם טוב עבורה?
שם המשפחה הוא יוסף.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ליאת יוגב08/07/2009מאד בעייתי כאשר מציגים לי רק אופציה אחת ,אז מה אומר ??
השם ליאן יוסף יוצר קונפליקט מאד ברור בנושא בחירת בן זוג , לימים ,
כאשר מספר הגורל הינו 2 מיום לידה 2 ואם כך מודגש צד רגשי ,שותפי ,הרמוני
אך כאשר מתקבל מספר 1 , ביחס ל-2 כמו לראות שלא מוכנה בצורת החשיבה ללכת עם הצד הכל כך זוגי שותפי, מה שאומר פוחדת להיסחף לעולם הרגשות , האינטימיות , בעייתי במיוחד
אנא הציעי שמות נוספים , שאוכל לבחון ולהתייחס אליהם , בתקווה למפה הרמונית יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםדנה07/07/2009
שלום, שמי דנה ובעלי דב (דובי) אלדור, צפויה ללדת בין ה 16.9.09 ל19.9.09
(תאריך לידה משוער), התחלנו לחשוב על שמות לתינוק שלנו, אנו מבקשים את הכוונתך, מתלבטים בין דורון, איתי וגיא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב08/07/2009תשובתי באופן ברור לא סופית , כאשר אין ידיעה לתאריך הלידה .
מבין השמות השם גיא הוא המתאים , ולא אכנס כרגע להסברים .
ובכל זאת הכינו שמות נוספים , כדי שאפשר יהיה לבחור השם הנכון ביותר
ביחס לתאריך הלידה ... להשתמע לאחריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם דחוווףיפעת07/07/2009
שלום
בתי נולדה ב27.6.09 בשעה 11:32 בבוקר אני מתלבטת בין השם צוף לשם אן
שם משפחתי הוא אוהד ושם בעלי הוא גיא כתבת לנו שצוף מתאים האם גם אן מתאים או שאולי כדאי לקרוא לה צוף אן אוהד(לתת לה את שני השמות גם יחד ) מחר אנחנו חייבים להחליט
בברכה ובתודה
יפעת אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב08/07/2009בחירת השם צוף נפלאה , אין סיבה להוסיף השם אן , נראה לי מיותר ,
וברור שממש לא לבחור בשם אן אוהד . כי אז מתקבלים מספרים נוקשים , גבריים , סגורים ובעייתיות נוספת בשל מספר 13-4 היוצר נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון .
היי שלמה עם בחירת השם צוף , נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ...
יפעת27/07/2009שלום ליאת
מצטערת שאני מנג'סת שוב מבטיחה שזו הפעם האחרונה
אז.. קראתי לבתי צוף אוהד ומאז כל הסביבה מרימה גבה אני היחידה שמתה על השם הזה אפילו רשמתי אותה כבר במשרד הפנים אבל היום כשהיאבת חודש (נולדה ב27.6.09) אני שואלת אותך סופית האם היה עליי לבחור ברון /רוני /דנה /רוי/נועם או פשוט לשים פס על התגובות ..
תודה מקרב לב מבולבל
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפעת
ליאת יוגב27/07/2009במידה ואוהבת ומתחברת לשם צוף , היי שלמה עם הבחירה ,השם יוצר מספרים רכים למקום היותר כוחני שקיים ב-8 שזהו מספר הגורל ,ואם כך אפשרות נפלאה להתחבר לצדדים רכים פשרניים , נשיים , יכולת ביטויית נפלאה , יצירתיות ,
מה גם ש- 80% מערך המפה של התינוק , זוהי המפה הראשונה שאליה נולד ....
מעבר לכך , בחירת השם - נפלאה .
השמות האחרים , כל אחד וסיבותיו ,פחות מומלצים .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםדורין מסילתי07/07/2009
שלום ליאת,
בהמשך לשיחתנו , בתנו נולדה ביום ג' ה-30.6.09 בשעה 22.20 . מה דעתך על השמות :
הילה , טליה , סהר ולילך ?
תודה על תשובתך
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורין
ליאת יוגב08/07/2009מאחר ומספר הגורל הינו 2 על פי השם לילך , מתקבל שם מלא 1 ,שיוצר קונפליקט על כל נושא האישיות , בעייתי במיוחד , קונפליקט מאד מקשה בדרך החיים .
השם סהר , יוצר קונפליקט בין מספרי 5 ל-7 הגורם לבלבול , מצבים של איבוד שליטה ,כעסים ועוד השם הילה , מקבל מספר קרמה 13-4 שמשמעו , נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון- ואם כך ,לא מומלץ . מצטערת , שלא יכולה לאשר אף לא אחד מהשמות שבחרת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתלאי06/07/2009
שלום,
נולדה לנו בת בשעה טובה.
בתנו נולדה ביום ראשון, 28.6.09 בשעה 17:32 .
שמי הוא: לילך ( 7.9.74), שם בעלי: אהרון ( 14.2.72) . שם משפחה: ספיר
אנחנו מזה שבוע מתלבטים בין מספר שמות:
המועדף עלינו: מיקה- קונוטציה לשמו של אבי אשר הוא חולה אונקולוגי, בן 64, הוא ציפה לבן ולהיות הסנדק, לכן היה חשוב לי להעניק שם לילדה אשר מזכיר את שמו בתעודת הזהות: בלבד - מישה, ביום יום הוא נקרא משיח, משה. האם השם מיקה מתאים?
שמות נוספים הם: אלה, אלית ( מלשון אל), יהלי, אופיר.
אם יש שמות נוספים מומלצים לפי שמותינו ולפי תאריך הלידה של הילדה נשמח לקבל.
שמות ילדינו הנוספים הם: לירון17.3.01 ( בת) עילאי 27.10.05(בן)
נשמח לקבל תשובה במהה,
אנחנו כבר רוצים לקרוא בשמה.
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאי
ליאת יוגב06/07/2009מספר הגורל של התינוקת הוא 9 - מספר המייצג צדדים מנהיגותיים , מה גם שיום הלידה =1 המדגיש עוד יותר התכונה הנ"ל , רצון לבגדול , טוב הבנה נתינה , צורך במרחבים , כאשר מבין השמות המוצעים , מיקה - לא מומלץ , זאת מאחר ומתקבל שם מלא 19-1 היוצר מצבים קורבניים בתוך החיים, 19-מספר קרמה בעייתי במיוחד , תיקון על חיים קודמים , לא פעם הרגשת עליונות , או לחילופין נחיתות מסכנות ועוד . לא לבחור בו .
השמות אלית או יהלי , הם השמות המקבלים מפות הרמוניות .
השם אלית , יוצר מפה מלאת אקשן עניין היסחפות פעלתנות , מפה הרמונית במיוחד ונפלאה .
השם יהלי גם הוא אפשרי , מתקבלת מפה מנהיגותית , שאפתנית חזקה , מטרתית ורצון לבגדול .
לשיקולכם .
השמות האחרים גם נבחנו - לא מתאימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך - בחירת שם לתינוקת
לאי07/07/2009ראשית, תודה על היענותך המהירה.
שנית, למרות שהשם האהוב עלינו היה מיקה, החלטנו שלא נבחר בו.
לפי מה שכתבת הכוון הוא לשם אלית, שמשמעותו הוא אל אם אני לא טועה או יהלי.
האם השם אלה לא יכול להתקבל? גם המספר הנמרולוגי שלו הוא 9 כמו באלית.(בעלי נוטה לכוון שם זה)
השם אלית לקוח מהאנטרנט, מאתר זולו, האם הוא נאמר בצרה או בקמץ?
מה עם השם קרני? גם אותו ראיתי באתר זולו והמספר הנומרולוגי שלו הוא 9., האם הוא גם יכול להתאים?
הבנתי שאופיר לא מתאים, מיקה גם כן לא מתאים, לא הבנתי את הערך הכולל 19, היות והערך הנומרולוגי של השם מיקה הוא 2.
תודה על הכוונתך והמלצתך לשמות, אשמח לשמוע את המלצתך גם על השם קרני או אלה.
מצטערת שאני כל כך לא החלטית, אך משום מה אני חייבת להרגיש שלמה ובטוחה עם הבחירה הסופית. ( כן, כך אני בכל החלטה, קשה לי להחליט...)
תודה ויום טוב,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה / התייעצות נוספת דחוף
לאי09/07/2009שלום ליאת,
אני מציעה שמות נוספים, היות ואין הסכמה מלאה ביני לבין בעלי לשם אלית, הוא מעוניין בשם אלה.
מה דעתך על השם אלה?
העדפה שניה, השם הילה/ מעיין/ שירה?
תודה, זה דחוף לנו, היות והיא כבר שבועיים ללא שם ואנו רוצים לברכה השבת בביה"כ.
תודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאי
ליאת יוגב10/07/2009הציגו שוב הנתונים - שמות אפשריים ,תאריך לידה ושם משפחה
לאי
ליאת יוגב10/07/2009אוקיי , נראה לי שהבנתי הנתונים , ובכן , מספר הגורל הוא 9 ואם כך מבין השמות , אלה הילה מעיין או שירה , השם הנכון ביותר , ללא ספק הוא מ ע י י ן , חשוב לציין זאת עם 2 י ,
המפה המתקבלת , מספרים דינמיים פעלתניים מלאי אקשן עניין , ביטוי , תקשורת ובקיצור מפה נפלאה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)