מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות ילדיישרון08/09/2007
שלום צלילה,
שמות ילדיי
סתיו וקנין ת.לידה 19.02.1995
אופק וקנין ת.לידה 30.03.1997
אורן (עם קמץ) 24.09.2003
האם שמות ילדי מתאימים להם?
בברכת חג שמח
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
צלילה שפיר09/09/2007הפורום נועד לסייע בבחירת שם לתינוקות שנולדו
לייעוץ נוסף 6391715 04 תודה וחג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאתי06/09/2007
שלום חברה טובה שלי ילדה בת ומחפשת שם שמסתכם נמרולוגית ב- 3 או 5 - המלצות תתקבלנה בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
צלילה שפיר06/09/2007מזל טוב לחברה, ויפה מצידך שאת מנסה לעזור בבחירה
אלא שזה עניין של ההורים לקבוע שם לילדתם
בקשי מחברתך ומהאב לחשוב על שמות. אינכם צריכים להתמקד דווקא במספרים מסוימים, אלא בשמות שנשמעים טוב באוזני האם והאב.
כנומרולוגית אני נמנעת מלהציע שמות, אני רק עולה לבדוק שמות שההורים רוצים.
יש ספרים עם רשימות של שמות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאורית06/09/2007
שלום,
ילדתי בתאריך 2.9.07 בת מקסימה לשני אחים ששמם תומר (17.11.2000) ודקל (5.4.02).
השם שחשבנו אליו הוא מעיין.
האם לדעתך השם מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
צלילה שפיר06/09/2007מזל טוב לכם
אוכל לתת תשובה יותר מלאה אם תכתבי לי גם את שם המשפחה
בכל מקרה מדובר בילדה שמהר מאד תגלו שיש לה אינטואיציה יוצאת מגדר הרגיל.
השם מעיין תומך בעובדה זו, אך כאמור, שם משפחה יסייע לבדיקה.
אני מעדיפה לשוחח איתך בטלפון לצורך בדיקת ההתאמה, כי הבדיקה אמורה להיעשות ביחד איתך
צלילה 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
צלילה שפיר06/09/2007בדקתי את השם מעיין ביחד עם שם המשפחה מקמל
משיחת הטלפון שלנו הבנתי שזה השם שאת מתחברת אליו. גם לכך אני חייבת לתת משקל בבדיקה.
הבדיקה נעשית לפי מספר חישובים ומבחנים. ככל שבודקים יותר גורמים, כך הבדיקה מסתבכת מטבע הדברים
מבחינה זו ל"מומחים" עם ידע צר יחסית, קל לתת תשובות חד משמעיות. אצלם זה "טוב" או "לא טוב".
כנומרולוגית שבודקת מכל הכיוונים, קשה לי לפעמים לענות בפסקנות כזו.
בקיצור - אינני פוסלת את השם מעיין
היו ברוכים, מזל טוב, היו קשובים לבתכם, היא מאד מיוחדת, עם יכולת תקשור. גם רגישה לא מעט
מאחלת לכם הצלחה בגידולה, ואשמח לשמוע בעתיד כמה אתם נהנים מכישוריה המיוחדים.
רק אל תהפכו אותה למתקשרת בטרם עת. תנו לה לגדול, כבדו את מה שהיא אומרת, ואל תצחקו עליה אם אינכם מבינים מאיפה מגיע אליה המידע. גם אל תהפכו אותה לליצן החצר.
ושוב מאחלת לכם הצלחה והנאה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוןג.05/09/2007
בתי נולדה ב 20.10.93 הלידה חלה ב 22:25 וקראנו לה שרון. האם השם מתאים לתאריך הלידה?
לתגובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
צלילה שפיר05/09/2007מאחר והשם כבר ניתן, אני לא רואה טעם רב בבדיקה הזו
אם את רוצה לדעת יותר על ביתך, אשמח לעזור, אך לא במסגרת הפורום
חג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור
ג.06/09/2007תודה על תשובתך. יחד עם זאת, הסיבה להתייעצות המאוחרת נובעת מהחשיבה כי תמיד ניתן להוסיף אות כדי לשפר את התאמת השם (למשל שרוני ) האם זה משנה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ג
צלילה שפיר06/09/2007לשם לידה יש משמעות הרבה יותר גדולה מאשר לשמות אחרים
לכן מומלץ להתייעץ
תוספת אפשר להוסיף גם בשלב מאוחר יותר, ויש די הרבה נושאים שלא יישתנו גם אם תשפר
אם בכל זאת מעניין אותכם לבדוק, אתם מוזמנים לפנות אלי בטלפון
צלילה 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקטלי05/09/2007
שלום, תאריך הלידה הצפוי שלי הינו 9/9/07 בעז"ה. איזה שם הכי מומלץ לבן לדעתך מבין השלושה שבם אני מתלבטת: גיא, רותם ותומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
צלילה שפיר05/09/2007בשלב זה אני מציעה שתכיני שמות שמוצאים חן בעינייך
הנומרולוג לא אמור להציע שמות
אני יכולה לבדוק רק אחרי הלידה, ולעזור לך למצוא שם שאת אוהבת, ושהכי טוב שאפשר לבחור.
שיהיה בהצלחה בלידה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת.שירה!!04/09/2007
רציתי לדעת מה אומר השם איתי והוא נולד ב - 10.5.92
זה חשוב לי מאוד. תודה מראש ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאורה
צלילה שפיר04/09/2007מדובר כנראה בילד חכם באופן יוצא דופן, גם בוגר. זה לא אומר שקל לו בחיים.
עוד פרטים עצות וטיפים - אפשר לקבל במפגש אישי, בטלפון, במכתב או במייל האישי
שנה טובה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצלילה היקרה!
שירה!!05/09/2007תודה רבה שענית לי.
יש לי עוד כמה שאלות.אשמח אם תשאירי את האימייל הפרטי.
תודה מראש ושנה טובה , ליאורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה
צלילה שפיר05/09/2007האימייל שלי:
[email protected]
צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השמות מתאים לנו?????אורית04/09/2007
שלום,
שמי אורית שמחה ותאריך לידיתי : 26.7.75
בעלי שמו אבנר ותאריך לידתו: 27.11.75
ביתי שמה אגם ותאריך לידת: 5.8.06
אשמח לקבל את דעתך לגבי השמות.
תודה רבה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
צלילה שפיר04/09/2007הפורום נועד לעזור להורים לבחור שם לתינוק שנולד
שם הוא אחד ממרכיבי האישיות, ביחד עם שם המשפחה.
באבחון נומרולוגי אפשר להגיע ללא מעט מידע גם על האישיות וגם על מהלך החיים, ואולם אני מעדיפה לעשות זאת אחרי בשיחה פנים אל פנים.
שנה טובה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות ילדיימירי04/09/2007
צלילה שלום, שמי מירי מאור ביתי בת 7.5 נולדה ב-14.01.00 ושמה שביט,בני נולד בתאריך 10.02.03 ושמו נדב ילדים מקסימים, הייתי רוצה לדעת אם השמות מתאימים להם?
כמו כן תאריך הלידה שלי הוא 30.04.79.
שם בעלי שבתאי תאריך לידתו- 25.12.71.
מחכה לתשובתך תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי
צלילה שפיר04/09/2007מירי יקרה
הפורום נועד לעזור להורים לבחור שם לילד שנולד
לשם לידה יש חשיבות מיוחדת, כיוון שהוא משפיע על חלק מהחוויות שהילד יעבור וגם על חלק מכישוריו.
עוד חשוב לציין שלפחות 75% ממה שקורה נקבע לפי תאריך הלידה, עליו אין לנו השפעה בדרך כלל.
במסגרת זו אינני יכולה להתייחס אישית לשמות של ילדים שכבר ניתנו, או לניתוחי אופי של ילדים או מבוגרים.
אשמח לסייע בפניה אישית
שנה טובה
צלילה 6391715 04
שנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועה שליאיריס04/09/2007
שלום רב,
ביתי נועה דיאמנט נולדה ב- 13.04.07.
שמות ההורים איריס ואודי (שם מלא - אהוד אברהם).
אשמח לחוו"ד.
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס
צלילה שפיר04/09/2007איריס יקרה
הפורום נועד לסייע להורים לבחור שם לאחר הלידה
אשמח לעזור במידת יכולתי בפנייה אישית בטלפון
שנה טובה, גדלי את נועה בהנאה מרובה
צלילה 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נ נח אהרוןחנה03/09/2007
שלום לך...
שמו של בני הוא נ נח אהרון (נ נח נחמ נחמן מאומן) נולד ב - 18.7.2006 לבן משפחת בן דוד.
אשמח מאוד לקבל את חוות דעתך לגבי השם שלו.
תודה וחג שמח
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לא עונה לי?
חנה04/09/2007שמתי לב שפתחת את ההודעה אני פשוט לא מבינה למה אין לי תשובה?
אם קשה לך לפרש את נ נח (נ נח נחמ נחמן מאומן)
פרשי לי רק את אהרון
תודה מראש חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה יקרה
צלילה שפיר04/09/2007אנא עייני בתשובה שעניתי היום למירי
חג שמח, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלילה יקרה
חנה05/09/2007ענית לי לגביי שתי בנותיי נתת לי לגביהם קווי אופי
רציתי רק לדעת גם לגביי בני אך אם החלטת שלא אני לא יתווכח
תודה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקל03/09/2007
שלום, רציתי לדעת, שמי לילך, 29.6.1976
בעלי אמיר 12.12.1976 ילדתי ב- 11.4.2007
קראנו לבננו עומר
שם משפחה ירון
בבקשה, האם השם הזה מתאים לו?
נורא חשוב לי שהשם של האוצר שלנו יתאים לו מבחינה נורמולוגית (משהו ששחכתי לבדוק לפני שילדתי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
צלילה שפיר03/09/2007לילך היקרה
התאמת שם לילד דומה לעתים להתאמת חליפה לאירוע חשוב.
חשוב שהחליפה לא תהיה צרה, שלא תגביל את התנועה, אך גם שלא תהיה רופפת מדי, פן תישמט בזמן האירוע, והאדם יישאר חסר הגנה.
לעיתים יש מצבים שבחירת השם יכולה להקשות על החיים. הסיכוי לכך גדול יותר כשיש אותיות בשם המשפחה, שחוזרות בשם הפרטי. בדרך כלל זה לא רצוי. במקרה של עופר – זה לא יוצר בעיה.
בין שתי הקיצונויות האלה, יש עניין של בחירה. גזרה כזו, גזרה אחרת, עניין של טעם, שינויים לפי טעם ההורה.
בראש וראשונה יש לזכור שחלק גדול ממרכיבי האישיות והגורל נקבעו מראש ע"י תאריך הלידה
כך למשל, תאריך הלידה של בנך מעיד על חשיבה רגשית, על צורך בטיפול הדוק, במיוחד מצד האם. אוהב וזקוק להשתייך למסגרות חזקות.
השם עומר יכול לתת לו עצמאות מסוימת, יציבות, בגרות, אך גם משחקי כבוד ועקשנות פה ושם. כמובן שהכל מכוון לגיל קצת יותר מבוגר.
באופן כללי השם הוא טוב, לא יוצר בעיה.
גדלי אותו עם הרבה אהבה, הוא זקוק לכל גרם ממנה, שאת מסוגלת להעניק!
שנה טובה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שמי מתאים לי?יפה02/09/2007
צלילה שלום,
שמי יפה לוסניצה לייזרוביץ
לייזרוביץ - שם נעוריי
את השם לוסניצה הוספתי בנישואיי השניים
ת.לידה 14/7/1953
האם שמי מתאים לי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפה
צלילה שפיר03/09/2007ליפה
במקרה שלך קשה לי להגיד משהו על השם ללא שיחה פנים אל פנים איתך
בעבר היו לך לפחות עוד שני שמות – שם בתעודת לידה, שם מנישואין ראשונים, ועכשיו שם מנישואין שניים. כל השמות האלה עדיין מלווים אותך, גם אם שינית אותם.
אם את זקוקה לעצה, אוכל לנסות לעזור, אבל רק בשיחה של פנים אל פנים, שבה אשמע ממך באיזה סוג של קשיים את נתקלת, מהם השאיפות שלך, איך את רוצה שהשם יתמוך בשאיפותיך.
שנה טובה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים???אורחת02/09/2007
שלום רב,
בני איתי נולד בתאריך 25.04.07 בשעה 16:32 ,
האם שמו מתאים לו ומהם התכונות שנראות לך ע"פ תאריך זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להורים של איתי
צלילה שפיר03/09/2007סביר מאד שהבן שלכם מצויד בכישורים של פסיכולוג.
רגישות, רצון לעזור וחכמה - אלה הכישורים העיקריים שאפשר לראות בתאריך הלידה.
לגבי השם - ללא שם משפחה קשה לי להשלים הבדיקה.
אם אתם מעוניינים ביותר פרטים, אני מציעה שתפנו בטלפון 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת שם
אורחת06/09/2007שם המשפחה שלנו הוא בן משה אשמח לשמוע האם השם איתי אכן מתאים לו,אני מזכירה לך הוא נולד ב 25.04.07 בשעה 16:32
תודה מראש ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורחת
צלילה שפיר09/09/2007אני חוזרת ומבקשת שתתקשרי בטלפון 6391715 04, צלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדי שליחנה02/09/2007
עדי נולדה ב18:2:07 בבית משפחת ירון להורים אלי ואורלי
האם שמה מתאים ומהם קווי האופי? תודה מראש. אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להורים של עדי
צלילה שפיר03/09/2007להורים המאושרים
האם הספקתם לעמוד על הקליטה המהירה של בתכם?
אני מניחה שהיא עדיין צעירה מדי, אך בהמשך סביר שתגלו שמדובר ב"גאונית אינטואיטיבית" שתדע המון דברים בלי ללמוד, שתדע לחבר קטעי מידע שהובאו לידיעתה לכלל הבנה מעמיקה.
אפשר לומר כבר עכשיו שהיא ניחנה בכישורי תקשור יוצאים מגדר הרגיל.
השם הפרטי יצייד אותה במזל, והשם המלא ייתן לה חוזק ועוצמה
יכול להיות שיהיה לה קושי עם שגרה, היא תהיה זקוקה לפעילות מרגשת ומלהיבה.
אולי כבר עכשיו אפשר להבחין בקסם האישי שלה? באור הזורח ממנה?
רק דבר אחד אני מבקשת מכם ההורים – תנו תמיכה להרגשותיה, אם הם נכונים, אך אל תנסו להשתמש בכישורי התקשור שלה, לפני שתגיע לגיל שבו תהיה מספיק חזקה מבחינה רגשית..
אל תסתירו ממנה את האמת, אך גם אל תעודדו אותה לפתור בעיות של אחרים, לפני שתהיה בוגרת.
אהבה, אהבה, ותמיכה – לזה היא זקוקה.
שתהיה לכם שנה טובה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שםליבנת02/09/2007
שמי ליבנת , נולדה לי בת ששמה דנה היא בת 10 חודשים (10/11 ).
מישהי אמרה לי שכדאי לי להוסיף לה את השם - הילה .
מה את אומרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבנת
צלילה שפיר02/09/2007לא ברור לי מה הסיבה
אשמח לייעץ בטלפון או בפגישה 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמה של דנה
ליבנת03/09/2007שמה של ביתי הינו- דנה ויסמן . הוריה שמם- ליבנת ואהוד .
כמו שאמרתי נולדה ב-10.11.2007 לפנות בוקר.
הייתי אצל מתקשרת והיא המליצה לי על הוספת השם הילה .
האם זה נראה לך ? האם השם דנה מתאים לביתי ? תוכלי קצת לפרט על דנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)