מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שםטל27/08/2007
אני מצרפת כאן פרטים אודות שמי ושם משפחתי ותאריך לידתי ואשמח לדעת אם אין בעיות בשם שלי
טל ישעיה
22.3.1972
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
צלילה שפיר28/08/2007לטל
השם טל מסתכם לספרה 3, הוא מתאים לתאריך, ומוסיף מזל וקלילות לצירוף הבוגר והאחראי הנובע מתאריך הלידה. כמובן שבמסגרת זו לא אוכל לפרט כל מה שרואים במפה הנומרולוגית שלך, אשמח לעשות זאת באופן פרטני.
צלילה
טל' 685 643 3 052 15 17 639 04 מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה חוזרתטל27/08/2007
שלום
שאלתי לפני כן אם השם מתאים לי ושכחתי לציין שם משפחה
השם זמירה גלעד ונולדתי בתאריך 7 באוגוסט 1971 ואשמח לדעת אם השם מתאים לי
בתודה
זמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזמירה
צלילה שפיר28/08/2007לזמירה
השם מתאים מאד. הוא מסמל עצמאות, אנרגיה חזקה ויוזמה. צירוף תאריך הלידה שלך מופנם, והשם מאפשר יותר פתיחות. את כנראה מאד מוכשרת, כאשר יש דגש על כישרון לטפל באחרים. פעילות כזו יכולה לסייע לך לפרוק אנרגיה רגשית חזקה. כאשר אינך מטפלת באחרים, את עלולה ליצור לעצמך בעיות מיותרות.
האם הכיוון המקצועי שלך קשור לטיפול?
אשמח אם תיידעי אותי, צלילה
טל' 685 643 3 052 15 17 639 04 מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת בת חצי שנה - האם מתאים?גלית לכ27/08/2007
הי,
בתי נולדה ב- 16.2.07 ושמה שירה כהן. יש לה שם שני יעל בת"ז (אנו לא קוראים לה כך הלכה למעשה).
שמות ההורים גלית, גונן.
האם השם מתאים לה? , קשה לנו לוותר עליו כי אנו מאוד אוהבים אותו.
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
צלילה שפיר28/08/2007גלית היקרה
הסירי דאגות מיותרות מעצמך ומבתך. גם שירה וגם שירה יעל שמות מתאימים ותומכים בכושר המנהיגות, ובחכמה היתרה של בתך.
צירוף המספרים 7-9 שנמצא בתאריך הלידה מדבר על אינטואיציות יוצאות מגדר הרגיל, אך גם על קושי להבין אנשים אלו בגלל היותם ייחודיים כל כך.
אני מאמינה שהיית רוצה לתת לבתך את המקסימום, וכאן אולי אוכל לעזור לך – חשוב שתתני לה חיזוקים, עידוד ותמיכה, גם אם יהיה קשה לך להבין דרך חשיבתה המיוחדת. אולי הקדמתי קצת את המאוחר, כיוון שכיום היא רק בת חצי שנה. ואולם דרככם המשותפת עוד ארוכה, ואני מקווה שתזכרי העצה.
אשמח לעזור גם בהמשך הדרך, צלילה
טל' 685 643 3 052 15 17 639 04 מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאמאלוי27/08/2007
שלום,
בני נולד ב- 22.8
שם המשפחה לוי
האם מתאים לו השם אורי?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענבל לוי מזל טוב ללידה ולברית
צלילה שפיר27/08/2007לענבל
השם אורי מתאים מבחינות מסוימות, אך עלול להיות בו גם קושי, בעיקר בגלל ששתי אותיות בשם המשפחה חוזרות בשם הפרטי. הקושי במקרה של אורי יכול להתגלות רק אחרי גיל 36, ויחד עם זה הייתי שוקלת שנית את הבחירה.
משיחה טלפונית איתך הבנתי שגם לילדים בגדולים יותר נתתם שם שהאות ו' נמצאת בו. מכיוון שאין לי תאריכי לידה שלהם, אינני יודעת לומר אם גם אצלם יכולה להתעורר בעיה.
מבחינות אחרות השם מאד מתאים. מדובר בילד רגיש, ועם זאת תגלו במהרה שהוא מעשי והגיוני. השם אורי מעניק לו חוזק לעמוד על שלו מצד אחד, ובשילוב עם שם המשפחה הוא נותן לו קסם אישי יוצא דופן.
אשמח לשמוע מכם בעתיד, כדי שתספרו לי יותר על בנכם
מזל טוב לברית, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לפנייתיאילן27/08/2007
ביתי נולדה בתאריך 10.08.07
החלטנו לקרוא לה : אופק
שם ההורים אסנת ואילן בן ארוש
יש לציין שהיא נולדה כחודש לפני הזמן.
האם הבחירה בשם זה נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסנת ואילן
צלילה שפיר27/08/2007להורים המאושרים
השם אופק בהחלט מתאים זו ילדה שנועדה לגדולות. כשתגדל תגלו שהיא בעלת חשיבה מעשית והגיונית, זריזה במעשה ובחשיבה, עצמאית ויצירתית. יכול להיות שילדותה תהיה מלווה באי שקט, ותזדקקו ללא מעט סבלנות וכוחות פיזיים. היא עשויה להיות גם עקשנית לא קטנה.
השם אופק בן ארוש תומך היטב במספר הגורל שלה במובן זה שהיא נועדה ללכת בגדול, כולל כושר מנהיגות וכושר הישרדות בלתי רגיל.
גדלו אותה עם הרבה סבלנות ואהבה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוק שנולדענבל צא27/08/2007
בני נולד ב- 11.8.07 בשעה 7:15, שם משפחה אמבר, שמות ההורים ענבל ושי. הברית מחר (נדחתה בשל צהבת), הייתי מעוניינת לבדוק את מידת ההתאמה של השמות איתי, תומר ויובל (עם עדיפות לאיתי). אודה לתשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענבל - מזל טוב לברית המילה ובהצלחה
צלילה שפיר27/08/2007ענבל היקרה
בן מאד מיוחד נולד לכם.
השם איתי יתאים מאד, גם תומר ויובל שמות טובים
שימרו עליו היטב בשנה הראשונה, כי הוא ילד מיוחד ויוצא דופן
לדוגמא אצרף לכם קטע ממה שנאמר עליו, רק מהעובדה שהספרות 369 אינן מופיעות בתאריך הלידה שלו.
חוסר 3,6,9 – השראה
גאונות השראתית, יכולת לקבל רעיונות ע"י השראה. מדובר באומנים, כותבים, מדענים שיכולים להעשיר את העולם ברעיונותיהם. לפעמים אדם כזה יעדיף להיות מרוחק משאר העולם כדי שמוחו יהיה רגוע ויקבל השראה.
עלול להיות חוסר שקט פנימי, כי המידע שהאדם מקבל יכול להיות חיובי או שלילי. לכן יש צורך ללמוד להתאזן כבר בילדות , להיות מגובש מבפנים, ובעל שלווה פנימית.
במידת הצורך ובבוא הזמן, אשמח לתת לכם עצות חינוכיות, הנובעות מתאריך הלידה המיוחד שלו.
מאחלת לכם הצלחה והנאה בגידולו של התינוק והילד המיוחד בו זכיתם
מזל טוב לברית המילה החל היום , צלילה
טל' 685 643 3 052 15 17 639 04 מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת בלבוליעל27/08/2007
צלילה שלום,
שמי יעל בן סירה. נולדתי ב - 22.9.1980 (יום ב' ואמי זוכרת שזה היה בצהריים אך לא זוכרת שעה מדוייקת).
אני עומדת כבר כמה זמן בפני התלבטות גדולה כיצד להשלים את הכנסתי בנוסף לעבודה אחת שכבר יש לי אך היא אינה מספיקה (אני מורה למחול (במשרה חלקית) לתלמידים עם צרכים מיוחדים דרך משרד החינוך). הציעו לי לחזור ללמד אחר הצהריים אך לא לימדתי שנתיים ואני פשוט פוחדת לחזור וחוששת שמא זהו לא המקצוע בשבילי. יש לי את אותם החששות לפעמים גם לגבי מקומי בחינוך המיוחד (על אף שבספטמבר אני מתחילה את שנתי השלישית במקצוע).
חוץ מזה אני לא מצליחה למצוא לי בן זוג וגיבשתי רצון עז (אני פוחדת להחליט ולהצהיר כי אז אני עשויה להתאכזב אם לא אגשים זאת) למצוא חבר עד יום הולדת 27 (שהולכת ומתקרבת) ולא להיות לבד. יש עוד משהו שהייתי רוצה להגשים אבל אם לא אספיק (כי אני מתקדמת לאט בתחום הזוגיות אז שלפחות יהיה לי חבר או מישהו שהולך לכיוון). יש לי גם קטע כזה שאני לא יוצאת או מסתכלת לכיוון (כי היום הכל באינטרנט) של בחורים מעל גיל 32. האם זה נכון לי? האם אפשר לדעת כזה דבר בנומרולוגיה?
אני בעצם תוהה עד היום או היום (לאחר שסיימתי את כל לימודיי) אם אני במקצוע הנכון וגם הייתי שמחה לדעת אם יש בי את מה שדרוש כדי לחנך כיתה שלמה ולא רק ללמד מקצוע אחד. זה אומר להיות אסרטיבית כדי להשיג לתלמידים את צרכיהם, לעמוד מול הורים, "לנהל" את צוות הכיתה ולהיות בקשר עם הצוות שמטפל בתלמידים וכו'.
האם את יכולה לעזור לי דרך הפורום (או המייל) או שזה מורכב מדי ועדיף פגישה אישית? אני פשוט לא בטוחה שאני יכולה להרשות זאת לעצמי, כמה שהייתי רוצה לתת זאת לעצמי.
רוב תודות,
יעל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל היקרה רק הריקוד יביא את התשובה!
צלילה שפיר27/08/2007יעל היקרה
פנייתך הכנה מאד נגעה לליבי!
ותשובתי – רק הריקוד יביא את התשובה
לדעתי המקצוע שלך (מורה לריקוד לתלמידים מיוחדים) מאד נכון לך.
אך איפה והאם את רוקדת בעצמך?
גם את הפחדים הרבים המלווים אותך רואים במפה הנומרולוגית, אשמח לנסות ולעזור לך יותר
אנא פני אלי במייל או בטלפון, ואולי אמצא דרך להפנות אותך הלאה למקומות היותר טובים שגם תוכלי לעמוד בהם מבחינה כלכלית.
האם הזדמן לך להכיר בן זוג פוטנציאלי לפני כשנה וחצי? אם כן איפה הוא עכשיו?
יפה שאת מתכננת לעצמך באיזה גיל תתחתני. במפה הנומרולוגית שלך אכן יש סימן לכך שזה יקרה בגיל 27. רואים גם שנושא הריון עולה באופן מאד חזק.
לא כתבת איפה את גרה, כך שאוכל להפנות אותך למקום מתאים
בכל מקרה קחי בחשבון שהחודש שלפני יום ההולדת הוא לעתים קשה. זה הזמן גם לרפא את פצעי השנה החולפת שטרם נרפאו, כדי להיכנס לשנה חדשה עם אנרגיות מחודשות. מבחינתך זה גם יום הולדת פרטי, שנופל תמיד סביב ראש השנה הכללי.
תודה על פנייתך הכנה, צלילה
טל' 685 643 3 052 15 17 639 04 מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באם בחרו לי שם מתאיםטל26/08/2007
שמי זמירה ונולדתי בתאריך 7 באוגוסט 1971 אשמח לקבל מענה אם השם מתאים
בתודה
זמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזמירה
צלילה שפיר26/08/2007בבדיקה חלקית שערכתי השם בהחלט מתאים.
למה בדיקה חלקית?
א. כי לא מסרת שם משפחה
ב. כי שאלות כאלה עדיף לבדוק בשיחה אחד על אחד, שבה מבררים אם יש קשיים מיוחדים
אשמח להיפגש איתך, ולהסביר לך יותר על תאריך הלידה שלך, כי בו טמון הייעוד ועוד לא מעט פרטים שתוכלי להיעזר בהם בהמשך דרכך
היי ברוכה, צלילה טל' 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןשיר26/08/2007
שלום רב,
בתאריך 13/8/2007 נולד לנו בן,
והחלטנו על השם: איליי,
שם המשפחה: אלדר.
אשמח לדעת האם השם מתאים לו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
צלילה שפיר26/08/2007אני מעדיפה שם שלא יתחיל באותה אות כמו שם המשפחה, וגם שיהיו בו כמה שפחות אותיות זהות לאותיות של שם המשפחה. בשם איליי יש גם א' כאות ראשונה, וגם ל' שחוזרת בשם המשפחה.
אינני יכולה לומר בוודאות שזה יעורר קושי, או איזה קושי עלול להתעורר, אך מהבחינה הנומרולוגית, אינני יכולה להמליץ על שם זה.
אני ממליצה שתנסו לחשוב על עוד שם אחד לפחות, ואשמח לבדוק גם שמות נוספים.
צלילה טל' 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הגנה לביתיסיגי26/08/2007
ביתי בת שלוש וחצי, שמה עדן ביטון ותאריך הלידה הוא 15 באפריל 2004 . האם השם מתאים לה ?
והאם צריך לתת לה הגנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגי
צלילה שפיר26/08/2007לאם המודאגת – חוץ מחכמה יתרה אינני רואה שום בעיה מיוחדת בקשר לבתך, רק תני כבוד ליכולת השכלית יוצאת הדופן שלה, שמלווה גם עם אינטואיציות נהדרות.
האם יש איתה בעיה מיוחדת שבגללה התעוררה השאלה?
את מוזמנת לפנות גם בטלפון, צלילה
טל' 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת: אופקאילן26/08/2007
ביתי נולדה בשעה טובה בלידה מוקדמת שם אישתי אסנת שמי אילן משפחת בן ארוש האם השם שבחרנו לה אופק הוא בחירה נכונה.
בתודה אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילן היקר
צלילה שפיר26/08/2007מזל טוב!
אנא חזור אלי עם תאריך הלידה
צלילה, טל' 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןלימור26/08/2007
ב - 10.9.07 אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי ללידת בני ( אחרי 2 בנות ) חשבנו על השם איתמר !
מה את אומרת ?
שם המשפחה - גלס
תודה
לימור ותומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור היקרה
צלילה שפיר26/08/2007עדיין מוקדם מדי לקבוע, גם אם יש תאריך לידה מתוכנן
את מוזמנת להתקשר בטלפון לאחר הלידה עם הפרטים
ואולי כשתראי את בנך כבר יהיה לך ברור איזה שם מתאים לו?
צלילה טל' 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאילנית26/08/2007
אני מחפשת זמן רב ,
שם לתינוקת שתיבלד בעזרת ה' בעוד חודש ושבוע
אבקש לימצו שם המיתחרז למשפחת אהרון
אשמח מאוד עים תעזרו
שומחת מאוד מאוד:אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית היקרה
צלילה שפיר26/08/2007לאילנית היקרה
לצערי לא אוכל לעזור לך בשלב זה
עד ללידה את מוזמנת לחפש שמות בעצמך. יש ספרים בנושא, יש גם שני אתרי אינטרנט שאני מכירה שבהם אפשר לראות רשימת שמות לפי א-ב ולבחור שמות שמוצאים חן בעינייך.
פתחי אוזניך לשמות של אנשים, שמות ילדים שאת רואה ומוצאים חן בעיניך.
לאחר שתלדי את מוזמנת לחזור ולהתייעץ.
לצורך הייעוץ אזדקק לתאריך הלידה, כמה שמות שנראים לך, ושם משפחה
בהצלחה, ולא לדאוג יותר מדי, צלילה
טל' 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים ליטל26/08/2007
שמי שגית דואני ואני נולדתי ביום 21 בינואר 1976
אשמח לדעת אם השם מתאים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשגית
צלילה שפיר26/08/2007מתאים מאד, אם תרצי יותר פרטים אשמח אם תפני בטלפון, צלילה
685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין 3שמותהריונית25/08/2007
אני בחודש שישי, הריון שני. יש לי בן שנקרא איתי. אני מצפה לבן נוסף ב-22.11 ומתלבטת בין השם עדי, שאותו אני אוהבת, אבל: פירוש השם הרי הוא תכשיט (שם עצם זכר). האם העובדה שהשם עדי נפוץ בקרב בנות הופך אותו לשם פחות רצוי לבן מההיבט הדתי? (הרי לא ממליצים לתת לבן שם נקבי וההיפך).
השם השני הוא יונתן- אלא שהוא נדוש ביותר. אך עדיין יפה בעיני...
ומה לגבי עינב? גם נשי מדי?
אציין כי להיבט הדתי קיימת חשיבות רבה בעיני, אף כי אינני דתיה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להריונית
צלילה שפיר26/08/2007הריונית יקרה
כיום כבר כמעט שאין הבחנה בין שמות של בנים לשמות של בנות, כך שאני מאמינה שעד שהבן יגדל המשמעות של ההפרדה הזו תלך ותקטן.
אינני יכולה לענות לך לגבי ההיבט הדתי, כי אני לא מספיק יודעת בנושא זה. אם זה חשוב לך, אני ממליצה שתפני לרב שמקובל עליך
לגבי השמות שנתת – בעבר עדי היה דווקא שם של בן, ורק אחר כך התחילו לקרוא כך לבנות
לגבי שמות נדושים – הרבה שמות חדשניים הופכים עם הזמן לנדושים, וקשה לצפות איזה שם יהפוך נדוש.
אני מציעה לך שעד הלידה תכיני רשימה של שמות שאת אוהבת, ומקווה בשבילך שלאחר הלידה תדעי בעצמך איזה שם הכי מתאים לבנך
הייתי מציעה לך לערב כמה שפחות סיבות והסברים לבחירה, וגם כמה שפחות יועצים, פשוט לבחור ממקום נקי מה שנראה לך מתאים לתינוקך, כמובן שהשם צריך להיות מקובל על האב.
אם תזדקקי לעוד עצה אני אשמח לעזור אחרי הלידה
בהצלחה, צלילה 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)