מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שםקטי#25/08/2007
שלום שמי קרינה צסרסקי רק נכנסתי להריון {לא יודעת מה יש בבטן) אנחנו רוצים לתת לתינוק שם שמתחיל באות ב מה את מייאצת לנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרינה
צלילה שפיר26/08/2007לקרינה
אני מייעצת שתיקחי לעצמך את הזמן, ושההחלטה על השם תיעשה מייד אחרי הלידה, תוך התייעצות בינך לבין האב. לא לתת ליותר מדי אנשים לייעץ, כי זה יכול לבלבל.
האות ב' מדברת על בית, בסיס, ביטחון, על קשר לעבר (שימי לב שיש לה קצה שהולך לאחור).
בשלב זה לא הייתי מציעה לך להתביית על שם מסוים, אפילו לא על אות ראשונה.
אם תהיה התלבטות לאחר הלידה, אשמח לעזור, אפשר גם בטלפון מבית החולים, כי הכי מומלץ זה שתדברי אתי יום או יומיים לאחר הלידה,
בהצלחה!
צלילה 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון בתאריך לידה..אלדד24/08/2007
עמך הסליחה אך מהתרגשות נדמה שתעיתי
תאריך הולדתו 17-8-07
בשעה 2:35 לפנות בוקר
שמו : אריאל לב ברוך+שם משפחה
בתודה אלדד וקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלדד
צלילה שפיר24/08/2007מי אמר שהחיים חייבים להיות קלים. לא מסרת שם משפחה, כך שהבדיקה שלי אינה שלמה. חוץ מזה, השם כבר ניתן.
מה שאני יכולה לעשות בשלב זה לטובת הבן הוא לספר לכם שלפי תאריך הלידה שלו חשובה לו מאד המסגרת המשפחתית ויציבותה. כדאי שתדעו שכבר מילדות תהיה לו חשיבה מאד בוגרת, שאולי יהיה קשה לכם להבין אותה. אף על פי כן מצווים אתם כהורים, ובאופן מיוחד האב, לעודד אותו בדרכו המיוחדת, גם כשאינך מבין את דרך חשיבתו. הוא ניחן בשכל חריף במיוחד, ובאינטואיציות מדהימות. חכו ותיווכחו.
נכון, לאנשים מיוחדים לא הכל פשוט וזורם. הדבר החשוב ביותר שאתם יכולים לעשות לטובתו זה לומר לו עד כמה שאפשר את האמת, להסביר לו דברים כמו לבוגר, וכמובן לאהוב מכל הלב. מאחלת לכם הנאה בגידולו, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר מתאים?עדי24/08/2007
ב-21.8.07 בשעה 9:42 בבוקר נולדה לנו בת מקסימה . שם המשפחה שלנו הוא דולב ורצינו לדעת מה יותר נכון לקרוא לה : שחר , רותם או טל ?
לתשובתך אודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
צלילה שפיר24/08/2007לעדי
אכן מקסימה הבת, אך לא פחות מזה רגישה ועדינה, בטוחה אני שתדעו לגדל אותה עם כל האהבה לה היא ראויה
השם טל הולם אותה, רותם פחות, ושחר בשום אופן לא.
בהצלחה. לשאלות נוספות אפשר לפנות בטלפון 3643685 052* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלו עוד שמות
עדי25/08/2007מה לגבי עופרי , טליה , אליה או שירה
אנחנו ממש בהתלבטות רצינית .
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
צלילה שפיר26/08/2007אנא התקשרי לטלפון שלי ואשתדל לעזור
צלילה 6391715 04 3643685 052* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי דולב
צלילה שפיר27/08/2007אסדר לך את השמות לפי "סדר העדיפויות הנומרולוגי", לפחות כפי שזה נראה בשלוש בדיקות שונות שאני עורכת:
טליה, טל, אליה, שירה, רותם
לא הייתי נותנת עופרי
ההחלטה היא כמובן שלך ביחד עם האב,
בהצלחה, ותודה על פנייתך, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתנטלי23/08/2007
שלום רב,
נולדה לנו תינוקת ב-17.08.07 ב-23:02.
אנחנו מתלבטים בין השמות אווה, איווה, איב, מיה או קארין - שם משפחה שלה הוא לנדה.
אשמח לקבל ייעוץ ממך.
בתודה מראש, נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
צלילה שפיר23/08/2007נראה שלשם מיה יש יתרון ממש קטן על יתר השמות. לא הייתי קוראת לה איב, כל יתר השמות מתאימים.
לפי תאריך הלידה מדובר בתינוקת שעתידה להיות ילדה ואחר כך אישה מאד חכמה ובוגרת. נסו לתת לה חיזוקים, למרות שאולי יהיה לכם קשה להבין את דרך חשיבתה המיוחדת. במיוחד היא זקוקה לחיזוק מהאב, אם תקבל אותה זה יקל עליה להגיע להישגים מאד מרשימים, אם זה בלימודים, ומחקר. בכל מקרה היא תהיה מספיק חזקה כדי להשקיע מאמצים בכל תחום בחייה, וההצלחה תאיר לה בזכות מאמציה.
היא ראויה להרבה אהבה ופירגון. מאחלת לכם הרבה הנאה בגידולה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
נטלי23/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןיוליה23/08/2007
שלום,
אני ובעלי מאוד מתלבטים בבחירת שם לבננו שאמור להוולד בניתוח קיסרי מתוחנן בעזרת השם ב 07/09/07. שם המשפחה שלנו רדקוב ואנחנו מתלבטים בין שמות גיא, נועם, עידן, יניב ליאור ואלון.
אודה מאוד לעזרתך, יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
צלילה שפיר23/08/2007אנא פני אלי אחרי הלידה ואשמח לעזור לך. אפשר גם בטלפון
6391715 04 3643685 052* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקליאת23/08/2007
אחותי ילדה ב 22.8 תינוק בשעה 13:02 מה השם המתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחות ליאת
צלילה שפיר23/08/2007יפה שאת דואגת לאחותך, ואולם זו היא ובעלה שצריכים להציע שמות. אני יכולה לבדוק שמות שמקובלים על האם. אשמח אם היא תתקשר אלי, מזל טוב, צלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דנהתמר תמי23/08/2007
שם בתי דנה 26 ספטמבר 1982
איך זה משפיע על זוגיות הכרת בני זוגות ונישואין האם השם נכון לה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר תמי
צלילה שפיר23/08/2007לאם המודאגת
באופן כללי השם נכון לה. לא ציינת שם משפחה כך שהבדיקה שערכתי היא חלקית בלבד.
לפי תאריך הלידה בתך היא טיפוס מאד עצמאי, עם חשיבה הגיונית ומעשית. היא זקוקה לחופש פעולה ומחשבה.
חשוב לציין בכל מקרה שבתך כבר מספיק בוגרת לדאוג לעצמה, ואם תשקול להחליף שם אשמח לעזור לה באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםהילה23/08/2007
בתאריך 16.08 בשעה14:18 נולדה ילדתי. השם שחשבנו עליו הוא טוהר - האם מתאים?
יש עוד כמה שמות כאופציה: יהב , יהלי, ענבר
אודה לתשובה. הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
צלילה שפיר23/08/2007ללא שם משפחה, וללא שיחה איתך, הבדיקה היא חלקית בלבד.
לפי בדיקה חלקית זו יהלי הכי מתאים. אם את יותר אוהבת את השם טוהר, אנא התקשרי ואוכל לעזור לך יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתניר22/08/2007
אתמול , ב - 21/08/07 בשעה 17:43 נולדה לנו תינוקת מקסימה. חשבנו על השם יהלי.
האם השם מתאים לתאריך?
שם נוסף שחשבנו עליו הוא מאיה.
מה יותר מתאים?
ולסיום , שאלה כללית : האם גם שם המשפחה צריך להכלל בחישוב מספר הגורל?
תודה מראש,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניר
צלילה שפיר23/08/2007מספר הגורל נקבע לפי סיכום הספרות של התאריך
שם משפחה בהחלט נחוץ לצורך בחירת השם, כי אני בודקת מספר בדיקות של התאמה בין שם מלא לתאריך.
הכי רצוי זה שהאם תפנה אלי בטלפון, כי היא זו שאמורה לתת שם. כמובן שהיא תתחשב בדעתך, אך אנא הרשה לה להחליט, ורק אם יש לך התנגדות אמיתית לשם שהיא נותנת, רק אז תתערב.
באופן כללי, רצוי שכמה שפחות בני משפחה אחרים יהיו מעורבים במתן השם. זו החלטה שלך ושל האם בלבד, כל היתר אמורים לקבל את החלטתכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר והילה מזל טוב
צלילה שפיר23/08/2007בהתחשה בשם המשפחה שטרנפלד, השמות גאיה, יהלי טובים מבחינה נומרולוגית באותה מידה.
לפי התאריך מדובר בילדה עם לא מעט מזל וקסם אישי, ואני בטוחה שתיווכחו בכך במהרה, אשמח לעמוד לרשותכם בשאלות נוספות, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ניר23/08/2007היי צלילה ,
תודה רבה על תשובתך.
שתי שאלות נוספות יש לנו :
1. האם אין בעיה ששם המשפחה מתחלף (אחרי חתונה)?
2. האם גאיה מתאים יותר מגיה?
תודה מראש,
הילה וניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניר
צלילה שפיר24/08/20071. מקובל שמחליפים שם לאחר חתונה, וכמובן שיש לזה השלכות, לאו דוקא בעיה. לפעמים השם החדש דווקא עוזר או מקל. אם רוצים לדעת יותר רצוי לשבת פנים אל פנים עם מומחה שיתייחס לתאריך הלידה, שם פרטי ושמות משפחה, וגם יישמע ממקור ראשון איפה האדם נמצא, איפה טוב לו, מה היה רוצה להשיג וכו'.
2. גאיה עדיף!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
ניר24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאילנה מצליח22/08/2007
בתי ילדה בן ב-21/8/07 בשעה 10:35 מתלבטת בין שם אייל ,עילאי,נעם,איתי אודה על תשובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב לסבתא המאושרת!
צלילה שפיר22/08/2007לאילנה
לא ציינת שם משפחה, לכן הבדיקה לא יכולה להיות שלמה.
ובכל זאת אייעץ לכם על סמך הנתונים שציינת.
אך קודם כל אספר לכם שלפי תאריך הלידה מדובר בתינוק עם לא מעט מזל מצד אחד, אך גם רגיש פגיע ויכול להיות גם תלותי מצד שני. הוא צפוי לגדול ולהתעניין בנושאים רבים, וכך גם כישרונותיו יכולים להתפרש על פני הרבה נושאים. אם ירצה יוכל לגדול ולהיות מוסיקאי מצליח, אך יהיו פתוחות בפניו גם הרבה אפשרויות אחרוות.
שם שנותן בגימטריה 4 יכול לחזק אותו, ולעזור לו לבחור בחירות חד משמעיות.
מבין השמות שנתתם עילאי וגם נועם (עם ו') נותנים 4.
כאמור, הבדיקה אינה שלמה ללא שם משפחה
מזל טוב, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לשאלה
אילנה מצליח22/08/2007שם משפחה מינק . האם זה משנה בבחירת אחד מהשמות שציינתי ,תודה על תשובתך ,אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לסבתא!
צלילה שפיר22/08/2007זה הופך את נועם לשם מועדף - לפחות לפי 3 בדיקות שונות שאני עורכת
ועם כל הכבוד לסבתא, ההחלטה הסופית היא של האם, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם.מרטה21/08/2007
שמי מרטה,ונולדתי בתאריך .20-12-1986,יום שבת ,2 בצהריים.
רציתי לשנות את שמי ל טליה או שיר..אבל לפני כן אני נורא מתלבטת. והאם זה ישפיע על עליי לטובה..או לרעה.אשמח לקבל את חוות דעתך..תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרטה יקרה
צלילה שפיר21/08/2007ניחנת כנראה בקסם אישי יוצא מגדר הרגיל. לפי תאריך הלידה שלך את טיפוס מאד רומנטי, עם טעם טוב בכל מה שקשור באסתטיקה, אולי גם מחוברת היטב למוסיקה.
כדי לייעץ לך לגבי החלפת שם, אני זקוקה ליותר פרטים עליך.
קודם כל שם משפחה, אבל לא פחות מזה, אני צריכה לשמוע ישירות ממך מה מפריע לך בשם הנוכחי. כמו כן אצטרך לדעת אם השם מרטה ניתן לך בארץ, או אולי נולדת בארץ אחרת? והכי חשוב מבחינתי הוא מה את רוצה להשיג באמצעות השם החדש.
בקיצור, הבדיקה מורכבת. אני יכולה לייעץ, אך את זו שבסופו של דבר תצטרכי להחליט עם איזה שם את מתהלכת בעולם.
לייעוץ נוסף - צלילה 3643685 052* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלילה שלום!
מרטה24/08/2007שמי המלא הוא מרטה אהרון, ונולדתי בישראל.השם מרטה מעכב אותי בכל התחומים בחיים,תמיד אני האחרונה,אין לי התקדמות,אני "ניתקעת" במקום.אין לי הצלחה למרבה צערי לא בזוגיות,לא עם החברים,ולא בלימודים.
כל הדברים שאני עושה בחיים הם מסורבלים.אני מרגישה ואני יודעת שאני משקיענית,יש לי את המרץ,ואת החריצות..אך ברגע שמגיע הזמן לקטוף את הפירות, אני בין האחרונים לקטוף..אם בכלל.
אני מעוניינת בשם שיר, או חן.אחד מבין השניים שיתאים לי,ויקדם אותי.אני רוצה להשיג בשם הצלחה,נפש קלילה,להיות נאהבת ואוהבת,ביטחון עצמי,עוצמה,שאפתנות,כריזמטיות.
אלה בעצם דברים שלא הצלחתי לממש עד כה.
האם לשנות את השם מרטה לשם שני?או שלמחוק אותו לבכלל?במידה והשםמרטה ישאר אז יהיה חן מרטה אהרון./שיר מרטה אהרון.
במידה ולא והשם מרטה לא ישאר.אז יהיה חן אהרון/שיר אהרון.
זקוקה לעצתך..אשמח לתגובה חזרה. בתודה מרטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרטה
צלילה שפיר24/08/2007מרטה יקרה
את רק בת 20 ואת רוצה הכל על מגש של כסף?
את שאפתנית ש"חבל על הזמן" ויחד עם זה את רוצה נפש קלילה, להיות אוהבת ונאהבת.
לא אמרתי שאי אפשר, אלא שלפני זה את אמורה ללמוד מי נועדת להיות באמת.
הלימוד הזה לא חייב לקחת חיים שלמים. שינוי שם בהחלט יכול לעזור, אבל זה יעזור יותר אם תהיי מודעת יותר לרגישות המיוחדת שלך. וגם תדעי לשים לב איפה את לעתים מקלקלת לעצמך.
לפי הבדיקה שערכתי, הייתי במקומך מתלבטת בין שני שמות:
שיר מרטה
חן (בלי מרטה)
ואולם ההבדל ביניהם הוא די גדול, ולפני שתחליטי אני ממליצה לך לפרגן לעצמך פגישה פנים אל פנים עם מומחה שיסביר לך ובעיקר ישמע אותך, איך את חולמת את עצמך בעתיד.
אנא זכרי ששינוי שם אינו דבר של מה בכך, הוא אמור לבוא ביחד עם העמקת המודעות בעצמך, אחרת השם החדש יישאר רק על הנייר.
אשמח לייעץ לך בהמשך, אפשר גם במייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתסיגי20/08/2007
ביתי נולדה בתאריך 15.04.04 שמה עדן ביטון האם הילדה צריכה חיזוק או הגנה כי יוצא שהיא הרבה פעמים חולה והמליצו לי להוסיף את האות ה לשמה\
תודה מראד
סיגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגי
צלילה שפיר20/08/2007אכן השם עדנה עדיף ויכול להקל, בהצלחה, צלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי מקצועי לפי שםפנינה20/08/2007
צלילה שלום
שמי פנינה נולדתי 13.03.56 ביום שני בשעה 7.30 בבוקר
רציתי לקבל ממך עצה אני עבדתי מזה 16 שנים פקידת ביטוח אצל סוכני ביטוח וכרגע אני לא
עובדת לקחתי לי כצת חופש קיבלתי הצעה לעבוד במוסך הסדר של חב' ביטוח לטפל בלקוחות
שמגיעית למוסך ולהעביר דיווח לחב' הביטוח חצי מישרה
כמו כן יש לי עוד הצעה אצל סוכן ביטוח למישרה מלאה וגם יש אפשרות לעבוד עד 14.00 בצהרים
פשוט נימאס לי לעבוד עם סוכנים כי זאת עבודה שדורשת ממך כל הזמן לתת ואני עכשיו מתלבטת
בניהם מה את יכולה לייעץ לי
תודה מראש
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנינה
צלילה שפיר20/08/2007העבודה במוסך נראית לי מתאימה ליכולת הארגון שלך, וגם ליכולת שלך לטפל בלקוחות
בהצלחה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה
פנינה23/08/2007צלילה אני מאוד מודה לך עזרת לי בבחירה גם אני חשבתי כמוך ותשובתך הביאה אותי להחלטה סופית
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצלילה - תגובה להודעה שלי.מירה20/08/2007
צלילה שלום, השארתי הודעה לגבי ביתנו.
היא נולדה ב- 2.8.07 אנו ההורים - אמיר ומירה כהן
והשם לילדה - מעיין יאלי כהן.
עדיין לא מאוחר לשנות מבחינתנו במידה ואינו מתאים, למעשה הוחלט על כך
סופית לפניי יומיים.
אין לי מושג מיהי ליאת יוגב שפנתה אליי ....
אשמח לקבל ממך תגובה
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירה
צלילה שפיר20/08/2007ליאת היא נומרולוגית שהייתה בעבר גם מורה שלי, וכיום היא גם מורה וגם חברה.
תשובתה הייתה מאד עניינית - פניתם להתייעצות יותר מ-10 ימים לאחר הלידה, ואז כבר היה לכם שם.
כמו שכתבתי גם לאחרים - הכי חשוב הוא שאת, האם, תתחברי לשם.
לא הצעת אפשרויות אחרו, ואני כנומרולוגית מנועה מלהציע שמות
כבר כתבתי לא פעם שכל שינוי גורם קודם כל בלבול, ואת זה את לא רוצה.
לפי תאריך הלידה מדובר בילדה מאד מוכשרת. כשתגדל וודאי תבחינו שיש לה חשיבה הגיונית טובה, וגם אינטואיציות נהדרות. כנראה שתהיה גם לא מעט עקשנית.
השם שנתתם טוב באופן כללי, מחזק את היכולת שלה לנתינה ללא גבולות.
גדלו אותה עם הרבה אהבה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
מירה22/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמי מרים ושיניתי למירימרים20/08/2007
שלום , שמי מרים ונולדתי ב- 09-04-70 ושיניתי את שמי למירי בגלל ברכה שהרב אמר לי לכן ברצוני לדעת עם השם מתאים לי , תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי - מרים
צלילה שפיר20/08/2007מירי היקרה
בחירת שם יכולה אולי להיות דומה לבחירת בגד - גם כאן וגם שם יש תמיד פנים לכאן ולכאן. התשובות בדרך כלל אינן חד משמעיות.
ואולם יש הבדל אחד גדול בין בחירת בגד לבחירת שם - בגד אפשר להחליף, ללבוש פעם זה ופעם אחר.
לגבי שם - בדרך כלל לא מומלץ להחליף, או להחליף כמה שפחות, למשל בעקבות נישואין.
אם את באמת רוצה להבין משמעות השמות שלך, רצוי לפנות לייעוץ מקצועי. יועץ טוב יבין מה את רוצה להשיג או לתקן בחייך באמצעות השם החדש, ויוכל לייעץ לך איזה שם יתמוך בשינויים שאת רוצה.
בכל מקרה הבדיקה נעשית בעזרת תאריך הלידה ושם המשפחה.
לא הייתי ממליצה לך להסתפק בתשובה שטחית, ולצערי במסגרת זו לא ניתן לענות באופן מקיף יותר
לפי התאריך יש לך אינטואיציה טובה משל עצמך, אולי כדאי לך לשאול את עצמך איזה שם את אוהבת, וללכת עם זה עד שתפרגני לעצמך ייעוץ פנים אל פנים אצל מומחה שתרגישי שאת יכולה לסמוך עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)