מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקותשירי13/08/2007
שלום
אנחנו עתידים ללדת ב 10 בינואר תינוקת.
ההתלבטות שלנו היא בין רומי, לי-אל, ליאל ואליאן.
האם השמות האלה מתאימים ואם כן איזה מהם הכי מתאים.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת של שירי
צלילה שפיר13/08/2007שירי - כדי לתת שם יש לחכות ליום הלידה המדויק, תאריך משוער לא מספיק. בבוא הזמן אשמח לייעץ לך. רצוי שתצייני גם את שם המשפחה. בינתיים אני מאחלת לך הצלחה,צלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת זקוקה לעזרתךהילה13/08/2007
ראשית ברצוני להגיד איזה יופי של אתר חיפשתי הרבה זמן אתר שיוכל לעזור לי בבחירת שם עם יעוץ בתאריך ושמחתי לראות איך את משתדלת לענות לכולם בכל כך הרבה נועם וסובלנות (ובנוסף גם ללא תשלום)
אז תודה מראש ולשאלתי אני מיועדת ללדת ביום ראשון הקרוב נ19/08/07בניתוח קיסרי בן
השמות שאני מתלבטת לפי עדיפות :
נועם (אפרופו נועם) אם ו או בלי
גיא
יובל
דניאל
אם יש לך עוד שם שאת ממש ממליצה אני ישמח לשמוע
פרטים נוספים במידה ואת צריכה לי קוראים הילה שם משפחה יצחקי ת.לידה29.5.73
בעלי שלומי יצחקי ת.לידה 01.09.72
מודה לך מראש על עזרתך ומקווה שתוכלי לענות לי בהקדם.
הילה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה היקרה - קצת סבלנות
צלילה שפיר13/08/2007הילה היקרה
אשמח לעזור לך אחרי הלידה. כללית עדיף שם שהאיות שלו ברור מראש. בינתיים את מוזמנת לחשוב על שמות שאת אוהבת. בסופו של דבר חשוב שהשם שתתני יישמע לך מתאים. בהצלחה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
ענת כהן31/12/2008שלום, שמי ענת כהן וילדתי בשעה טובה בן ביום ו' 26.12.2008 בשעה 17:50 אנו מתלבטים בין השמות עומר או תום (גם לגבי הכתיבה עם או בלי ו' בשניהם) אשמח לתשובה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
אורחת21/08/2007הי צילה,
בשעה טובה ילדתי בן ביום ראשון ה 19.08 בשעה 12:00 בצהריים,
אשמח לשמוע האם לדעתך השם נועם מתאים לילד לפי תאריך הלידה ?
האם יש חשיבות לכתיבת השם עם חולם מלא או חסר?
אשמח לתשובה מהירה ,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
ורד07/11/2008שלום ענת, אנו מתלבטים בבחירת שם לביתנו שנולדה ב 28/10/2008 בשעה 19:30. חשבנו על ליה או ליהי. מה המלצתך? תודה, ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
ליאת יוגב07/11/2008מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
ורד07/11/2008שם משפחתנו הוא : בן דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
צלילה שפיר21/08/2007מזל טוב לכם!
אינני יודעת שם משפחתכם, כך שהתשובה אינה מלאה. בכל אופן גם נעם וגם נועם עלולים ליצור קושי. עדיף כנראה שם שיתן בגימטריה 3 או 5, אלו יכולים להקל ולתת יותר מזל.
לפי תאריך הלידה, סביר שכאשר יגדל בנך יש לו פוטנציאל להיות אדם חרוץ, שמוכן להשקיע מאמצים רבים כדי להגיע למטרות שיציב לעצמו. הוא צפוי לגדול ולהיות אדם אינטליגנטי, עם חשיבה בוגרת, וגם ניחן באינטואיציה טובה.
כלומר, לא מעט מתנות קיבל בנך.
האם את יכולה לחשוב גם על שם אחר?
אוכל לייעץ טוב יותר אם תוסיפי גם את שם המשפחה.
לייעוץ נוסף אנא התקשרי לטלפון 052-3643685* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אורחת21/08/2007ראשית תודה על התשובה
שם משפחתי הוא יצחקי והעדפות נוספות לשם הם יובל וגיא
אשמח לתשובה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
צלילה שפיר21/08/2007בהתחשב בשם המשפחה, כנראה שבכל זאת עדיף השם נועם
נראה שהייעוד של בנך הוא לעזור לקבוצות גדולות של אנשים. אז נכון שזה לא אמור להיות קל, אך ניתנו לו כל הכלים כדי להגיע לייעודו.
בנך אמור לגדול ולהיות אדם אחראי באופן יוצא דופן, אוהב אדם, ועם חכמה יתרה
אני מאחלת לך שתגדלי אותו עם כל האהבה שלה הוא ראוי, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה רבה על העזרה הצלחת לשמח !
אורחת21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם עומר הוא שם טוב???עינב קישאלס13/08/2007
שמי עינב ושם בעלי הוא אבי. ב-01.08.07 בשעה 14:34נולד לנו בן וקראנו לו עומר. הדאגה שלנו לגבי השם החלה כאשר מכרים שונים אמרו לנו שהשם אינו טוב וכ'ו -האם השם טוב???? האם כדאי להחליפו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב היקרה
צלילה שפיר13/08/2007לפי הגישה שלי לא מחליפים שם רק בגלל שמישהו אמר לך שהשם אינו טוב. עצם השינוי עלול להכניס בלבול נוסף לחיים. כלל ראשון בהחלפת שם הוא לא להחליף. אנא התרכזי בגידולו של עומר מתוך ביטחון שמדובר בתינוק שיגדל להיות עם יכולת אישית גבוהה, חכם ועצמאי. כך מגלה לנו תאריך הלידה שלו. אנא התרכזי בגידולו מבלי לחפש לעצמך סיבות לדאוג.
מאחלת לך הרבה הנאה בגידולו של עומר, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבננומור12/08/2007
שלום. שמנו מור ומיכאל וירצר. נולד לנו בן ביום שישי ה- 10/08/07 ואנחנו עדיין מתלבטים איך לקרוא לו. חשבנו על אריאל , לביא, עידן או עידו. מה לדעתך השם הטוב ביותר או אם אף אחד מהם האם יש לך המלצות? תודה רבה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור היקרה
צלילה שפיר13/08/2007עידו נראה לי השם המתאים ביותר. בכל מקרה, הכי חשוב שאת תתחברי לשם, כיוון שאת האדם שהכי קרוב לבן שלך. רק שתדעי שנולד לך בן שיגדל להיות אדם עם אידיאלים גבוהים וכושר מנהיגות. גדלי אותו עם הרבה אהבה, כפי שהוא ראוי, ואנא, אל תתמהמהי יתר על המידה בבחירת שם.
מנסיוני, ישנן לא מעט שיטות לבחירת שמות, כך שכמספר היועצים, כך מספר השמות שיציעו לך. לכי אחר נטיות ליבך, וכך ייטב לכולכם
מאחלת לך הרבה הנאה בגידול בנך, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לבתאחת12/08/2007
שלום
אני מעוניין לדעת אילו שמות מתאימים לבת תאריך לידה משוער 28.12.07 ובהנחה וזה יהיה התאריך
שם משפחה גולן
יש לי העדפה לשמות אשכנזים ואו לועזים אשמח לשמוע דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת גולן - עוד קצת סבלנות!
צלילה שפיר13/08/2007לצערי לא אוכל לייעץ בבחירת שם לפני הלידה עצמה.
בינתיים אתם מוזמנים להרכיב רשימת שמות שמקובלים עליכם.
החשוב ביותר הוא שלאחר הלידה האם תרגיש שזהו השם המתאים ביותר לתינוקת שלה.
מומלץ לא לוותר לעצמכם בקטע הזה. פחות לסמוך על מה שאחרים אומרים לכם, ויותר על מה שהאם מרגישה.
שיהיה במזל טוב, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שמי מתאים לי?טל (אורטל) אב12/08/2007
שלום ענת.
קוראים לי טל. ז"א טל אורטל. לפני חודשיים הוספתי את ה"טל" כשם ראשון לת.ז. מעולם לא אהבתי את שמי הקודם "אורטל". אבל מטעמי התחשבות בהורים שלי השארתי אותו כשם שני.
נולדתי ב22/9/80 (השנה יום ההולדת שלי יוצא ביום כיפור...).
אני מסיימת בימים אלה את לימודי תזונה קלינית טבעית ורציתי לדעת אם השם החדש הוסיף לי (מעבר להרגשה הכללית הטובה) לתחום האישי, הזוגיות, המקצועי או שהוא יזיק לי?!
אשמח לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטל
צלילה שפיר13/08/2007טל (אורטל) היקרה, אנא צייני את שם המשפחה ואוכל לעזור לך, צלילה שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת המשךקובי ואריאלה12/08/2007
היי ענת,
בהמלצתך הענקנו את השם לתינוקת שנולדה לנו את השם נוי.
תאריך הלידה שלה 27/07/2007 .
אך יחד עם זאת נאמר לנו כי השם נוי אינו מוצלח לא מבחינת מפת הלידה ולא מבחינת ניבוי מספרי ה- 5 בשם וחוסר במספרים :3,4,7,8 שדרושים לה ע"פ המפה. המספר 3 אינו מקנה שום הגנות ושמירות כמו כל מספר אחר שאינו נמצא באיזון עם שאר המפה ושם המשפחה.
אבקש לברר מה משמעות הדבר, והאם רצוי לשנות את השם?
אנא הרחיבי מעט בתשובתך ונשמח אם תפרטי.
המשך יום קסום,
קובי וארילאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקובי ואריאלה - לא מומלץ להחליף שם
צלילה שפיר13/08/2007למעט מקרים חריגים מאד, לא הייתי ממליצה להחליף שם שכבר נקבע
תמיד יהיה מי שימצא חיסרון בשם. ואגב, בדרך כלל כמספר היועצים, כך מספר השמות שימליצו לכם עליהם.
אם בכל זאת אתם רוצים לבדוק דברים לעומק, אני ממליצה לכם לא להסתפק בתשובות שתקבלו בפורום. צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי ענת, האם שמי מתאים לי ולמקצועי..אור:)11/08/2007
שלום ענת,
שמי אורלי ברוק נולדתי בתאריך19.11.1984 ,האם שמי מתאים לי ולבחירת מקצוע ממקצועות הבריאות כמו למשל סיעוד, פיזיותרפיה???
תודה, והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
צלילה שפיר13/08/2007אורלי היקרה
כללית, השם מתאים, וכך גם המקצועות שבחרת ללמוד
כדי לייעץ יותר לעומק רצוי לקיים שיחה אישית שבה אפשר יהיה להבין את ההתלבטויות שלך, לעזור לך להתקרב למי שאת, ובסופו של דבר, להחליט בעצמך מה מתאים לך.
זכרי - כמעט כמספר היועצים, כך מספר העצות שתקבלי, ואת הרי לא רוצה שמישהו יחליט בעבורך מה מתאים לך מבלי שתביני לעומק במה מדובר.
במיוחד לגביך, חשוב שכל נושא שבו תעסקי, יהיה מספיק חשוב לך, כך שתקדישי לו את כל מרצך,
מאחלת לך הצלחה בהמשך דרכך, ואנא, אל תחפשי לעצמך קיצורי דרך!
צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם ל בן שנולד ב 06/08/07 19:13מרט11/08/2007
שלום רב,
שמי מרט סחן תאריך לידה 18/10/1976
שם של אשתי - אולגה סחן 03/01/1977
שאלה : האם מקובל לתת שם אמצעי? לאיזה כיוון מבחינת מספרים אנו צריכים ללכת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרט - שם לבן
צלילה שפיר13/08/2007לבן שנולד ב- 6/8/2007 יכולים להתאים שמות פרטיים שמסתכמים לספרה 1.
לגבי המקובל - זה תלוי בסביבה שלכם. כללית נראה לי ששם אחד יותר נפוץ.
אנא, אל תחכו זמן רב מדי בנושא השם. הכי חשוב הוא שאת, מרט, תרגישי שהשם מתאים לבנך. את יכולה לקבל המלצות מאחרים, אך ההחלטה היא בסופו של דבר שלך.
זכרי, את אמורה לדעת מה הכי מתאים לבן שלך, עד שידע לקבל החלטות בעצמו.
מאחלת לך הצלחה והנאה בגידולו, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שתיוולד בקיסרישרון11/08/2007
שלום, אני מיועדת ללדת בניתוח קיסרי ב- 21.8.07. אנחנו מתלבטים בין כמה שמות: רוני, רומי, יולי, מאיה ומיקה. חוץ מזה משמעות של שמות חשובה לי, ולא מצאתי ממש משמעות ליולי או מיקה. אם את יודעת אשמח לשמוע גם בהקשר זה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
צלילה שפיר13/08/2007שרון היקרה
מיקה הוא סוג של מינרל עמיד בפני חום, משמש כמבודד חשמלי.
יולי הוא שם החודש שבו נולד יוליוס קיסר.
ההמלצה היא שתחכו ללידה עצמה, ואז תחליטו על השם המתאים ביותר לבת שלכם. לצורך בחירה סופית של השם, אל תהססו להשתמש בתחושה שלכם, ובמיוחד את כאם, מוזמנת לנסות ולהחליט לפי "תחושת הבטן" שלך, אבל רק לאחר שתראי את בתך.
שיהיה במזל טוב, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמיכל10/08/2007
שלום, אנו מתלבטים בבחירת שם לתינוקת שנולדה בתאריך 3.8.07 בשעה 05:05
שם המשפחה- שגיא. האופציות שלנו הן: אנה, דנה, אלונה, ליאה ותמרה.
אשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
צלילה שפיר14/08/2007מיכל, אם טרם נתת שם, אז דנה הוא השם היותר מתאים, במקום שני ליאה. בהצלחה, צלילה שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שנתנו כבר שם
מיכל14/08/2007בחרנו באנה כי זה השם ששנינו הכי התחברנו אליו.
האם הוא מתאים?
אם פחות מתאים, האם כשמוסיפים שם שני - נחמה, זה הופך אותו למתאים יותר?
מה קורה אם בוחרים שם שמאוד מתחברים אליו ומבחינה נומרולוגית הוא פחות מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין
צלילה שפיר14/08/2007למיכל
הכי חשוב שתהיו שלמים עם השם, ובמיוחד את כאם, אמורה לדעת הכי טוב מה מתאים לבתך.
לעניין מה קורה אם - אין תשובה כללית. צריך לבדוק בנפרד מה המשמעויות של השם הפרטי, השם המלא (כולל שם משפחה) ואיך הם תואמים את תאריך הלידה.
מפאת העומס, לא אוכל כרגע לבדוק באופן מפורט את הוספת השם נחמה.
היו שלמים עם מה שבחרתם, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקdror70710/08/2007
שלום רב,
אתמול נולד לנו בן במזל טוב
תאריך לידה 9 לאוגוסט 2007. שעת לידה 10:25
שם משפחה - טבת
שמות מועדפים: אופק, אורן, איתי, אסף, רון, תומר
תודה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדרור
צלילה שפיר14/08/2007השם המומלץ - אורן, אבל רק בתנאי שהשם מוצא חן בעני האם
בהצלחה, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שמי מתאים לי ?מיכל10/08/2007
קוראים לי מיכל ויסר ונולדתי בתאריך 30.8.1993
האם שמי מתאים לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
צלילה שפיר14/08/2007מיכל היקרה
כללית השם מתאים. אלא אם כן יש לך בעיה מיוחדת עם השם הזה, לא הייתי ממליצה להחליף.
לידיעתך - חלק גדול ממה שקורה בחייך מוכתב ע"י תאריך הלידה. רק אם מתגלית בעיה מיוחדת עם השם, כדאי לשקול החלפה, וגם אז אני ממליצה כמה שפחות לשנות. לא מקובלת עלי האופנה של החלפת שמות. כל החלפה יוצרת קודם כל בלבול וסיבוך נוסף בחיים, ואת זה את לא רוצה!
כל טוב, ולמדי לחיות את מי שנועדת להיות, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים לי?אולגה09/08/2007
שלום רב!!!
רציתי לברר האים השם מתים לי נולדיתי ב25/12/75 באוקראינה בלידה אימא שלי ז"ל קארתה לי מישה זה השם ש היו קוראים לי ב אוקראינה אבל כשעלינו לארץ השם נהפך ל מיכאל דרך הגב נולדתי ב 7.45 בבוקר.
רציתי לברר האים השם מיכאל מתאים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאולגה
צלילה שפיר14/08/2007מבין השמות שנתת - מישה הוא הכי מתאים. אבל לא כתבת שם משפחה, כך שהבדיקה לא הייתה שלמה.
בהצלחה, צלילה שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןחופית08/08/2007
היי
אנחנו מתלבטים בין כמה שמות. הילד שלנו אמור להיוולד ב 27/12/07 וחשבנו על:: עומר, ליאור, יובל או גילי. מה דעתך? מה עדיף? אגב שם המשפחה הוא- סכס. חשובה לי גם ההתאמה בין השם הפרטי לשם המשפחה (מבחינת הצליל ואולי גם מבחינה נורמולוגית, אם קיימת).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחופית - עוד קצת סבלנות
צלילה שפיר14/08/2007לחופית - קביעת שם נעשית רק אחרי שהתינוק נולד. מתאימים את השם גם לתאריך וגם לשם המשפחה. בכל מקרה, קחי בחשבון שהכי חשוב הוא שאת תרגישי שהשם מתאים לבנך. אני מקווה שאחרי הלידה תוכלי להרגיש איזה מבין השמות שחשבת עליהם, הוא המתאים ביותר. אז בינתיים התאזרי בסבלנות... צלילה שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה....
חופית14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)