מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החירת שם לתינוק שנולד ב27.7.2007אלי30/07/2007
האם השם אביב מתאים לתאריך, שמות ההורים אלי וירושה בן חמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק 3 בלבד
ענת זנזורי30/07/2007אלי שלום רב
רק גימטריה 3 מתאימה לשם של בנך ,אנא ממך שום גימטריה אחרת
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה בבקשה להסביר ולפרט יותר?
אלי31/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר מפורט
ענת זנזורי02/08/2007אלי שלום רב
אני אסביר ,לבנך ישנה סביבתיותמאוד גדולה הקשורה לכל תחומי הטיפול , נפש וסוציאלי ,עד שהוא יגדל ויבחר לעסוק באחד מהתחומים האלה ,מאוד חשוב לי שהגורל לא ישים אותו בסיטואציות האלה קודם לכן, מאוד חשוב לי לתת לו שם שיגן עליו וישמור עליו ולכן מאוד היה לי חשוב לכוון אותךל לגימטריה הנוכנה ביותר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בשם לבת!!!אורלי30/07/2007
ענת שלום
תאריך הלידה האחרון שלי הוא 8.11, אנחנו מחכים לבת ראשונה ומתלבטים בין השמות נועם ושחר.
אשמח לשמוע את המלצתך.... שם המשפחה פסטינגר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לכוון על תאריך "משוער"
ענת זנזורי31/07/2007אורלי שלום רב
אנני יכולה לתת לך הכוונה על תאריך לידה משוער ,שהרי ברור לאת לא תלדי בתאריך שציינת, אנא ממך לאחר הלידה חזרי אלינו לפורום ואני אשמח לעזור לך
שתהיה לך לידה קלה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמהאנה30/07/2007
שמי אנה תאריך הלידה שלי הוא 7/11/85
האם מתאים לשמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם מצויין
ענת זנזורי31/07/2007אנה שלום רב
השם לך מצויין לתאריך הלידה שלך ,אם אמך היתה מתייעצת איתי הייתי אומרת אך ורק גימטריה 2 , תאריך הלידה שלך מראה על ילדה שמאוד זקוקה לחופש ומרחבים פתוחים , את טיפוס שמאוד לא אוהב ש"חונקים" אותה גם בתחום הזוגי ,את צריכה את "האוויר" שלך ,,ולכן השם אנה מאוד טוב לך ,בהחלט ייתכן שישנם דברים אחרים שניתן לראותם בתאריך להידה ,כמו למש \ל תקופת ההתלבטיות שבה את נמצאת כעת ועוד.. אך לגבי השם הכל תקין
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןלימור30/07/2007
שלום ענת,
קיבלתי תאריך לידה לניתוח קיסרי - 10.9.07 וחשבנו לקרא לבן שיוולד במזל טוב : איתמר או אוהד.
מה את אומרת?
ואם זה לא מתאים , אילו מספרים כן מתאימים לתאריך הזה?
תודה מראש
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתהיה לך לידה קלה
ענת זנזורי30/07/2007לימור שלום רב
מכיוון שהניתוח עוד הרבה זמן הרבה דברים יכולים עוד להשתנות , אנא ממך חזרי לפורום לאחר הלידה על מנת שהתאריך יהיה וודאי,
תודה והכי חשוב לידה קלה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם של בנימיטל30/07/2007
אני מסוקרנת לגבי השם של בני והשילוב שלו עם תאירך הלידה. נראה שיש הרבה את הספרה 4 ומעניין אותי מהי המשמעות:
שמו הפרטי: נדב (11/2) שם שני: דוד (5) - מופיע רק בת.ז
שם משפחה: כרמונה (6)
תאריך לידה: 4.4.2004 (5)
מה ניתן להגיד על האופי שלו לפי הנומורולוגיה?
האם מחשבים גם את השם השני בניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר חוץ מהשם השני
ענת זנזורי30/07/2007מיטל שלום רב
יש לבנך תאריך כל כך יפה וגם השם הוא בסדר ,אז נכון שיש לך ילד סופר עקשן ומאוד לא אוהב שאומרים לו מה לעשות ,אך השם לשו נדב מאוד מאזן אותו ונותן לו מעט רגישות , מלבד את יש לו תאריך מצויין ען הרבה כספים , טיפוס מאוד פרקטי והכל בסדר ,דווקא לא אהבתי את החיבור של שתי השמות ,זה נותן גימטריה 7 וממש לא מתאים
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק שנולדשוקי29/07/2007
נולד לנו בן ביום חמישי 26.7.07 בשעה 22:12 ואנו מתלבטים איך לקרוא לו: נועם או אורי(עם חולם) או שגב.שם האב דודי ושם האם שגית. שם המשפחה לנצ'נר.
נודה על תשובתך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גימטריה 8 - שגב
ענת זנזורי30/07/2007שגית שלום רב
הטוב יותר עבור בנך הוא השם שגב ,למרות שגם אורי הוא טוב , בנך הקטן נולד עם תאריך לידה ש לאיש עסקים וללא ספק השם שגב שבגימטריה הוא 8 מאוד יעזור לו לממש את הפוטנציאל הרשום בגורלו
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןאבא29/07/2007
ענת שלום ,
בשבוע הבא 06.08.07 אשתי אמורה ללדת בעזרת השם בניתוח קיסרי
אנו מתלבטים לגבי מס' שמות בינהם , לירון ,עמית או שם אחר שאת יכולה להמליץ עליו כך שיתאים
לתאריך לידה זה .
תאריך הלידה שלי :03.01.71
תאריך הלידה של אשתי - 19.05.70
אודה לתשובתך המהירה .
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציין את מין העובר
ענת זנזורי30/07/2007לאבא החמוד
קודם כל אני מברכת אתכם ללידה קלה ,משאלת לא הבנתי האם מדובר בבן או בבת ,כי הדבר מאוד משמעותי , נתקלתי כבר בלירון ובשם עמית גם לבן וגם לבת , אנא ממך ציין את מין העובר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין העובר - הוא בן
מוטי31/07/2007ענתי שלום
מין העובר הוא בן
אם יש לך רעיון לשם שיכול להתאים ונוכל לאמץ אותו בשמחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת אותי ?
מוטי01/08/2007ענתי ,
ביקשת את מין העובר והשבתי - בן , ולא חזרת אליי עם תשובה
אנא עני לי
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגימטריה 1
ענת זנזורי02/08/2007לאבא שלום רב
לא שכחתי , מבין השתיים השם הטוב יותר הינו לירון ,הנותן גימטריה 8 , במידה והינכם מעויינים במספרחם נוספים ,אז גם גימטריה 1 טובה מאוד , יש לכם ילד עם המון כספים בגורל ולכן מאוד חשוב שידע לממש אותם , הוא יהיה גם אנרגטי וגם תזזיתי , ,אולי דווקא הייתי מכוונת יותר לגימטריה 1 ופחות 8 כמו לירון ,אני לא רוצה שהוא יהיה יותר מידי אנרגטי , לגבי השם עמית - ממש לא
לסיכום , תנסו לחפש שם בגימטריה 1 שיצן לו יכולת ניהול טובה בעתיד
שיהיה מזל טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אבא02/08/2007קודם כל תודה
ענת
האם את מכירה אתר שמרכז שמות לפי גימטריה כך שאוכל לבחור מתוך מבחר שמות
שם מתאים שנותן גימטריה 1 .
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בגמטריה -1 מה עדיף מהשניים ?
אבא06/08/2007ענת
לאחר בדיקת שמות רבים חיפשתי שם בגימטריה 1 שהכי מתאים לתאריך הלידה
ע"פ המלצתך והשמות שמצאתי הם - רתם ,יואב
מה עדיף מהשניים
תזכורת:
תאריך הלידה - 06.08.07
שעה- 10:23
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיקולכם
ענת זנזורי07/08/2007את האמת אין הבדל ,לשיקולכם האישי
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ענת נעים מאוד.שרית28/07/2007
רציתי לשאול על ילדי היקרים:
גיא - 31.07.1998 שעת לידה 12:10 בצהריים
נועה-לי- 30.11.2001 שעה 18:23 אחרה"צ
רומיאל- 20.6.2005 שעה 11:48 בצהריים.
אשמח אם תאמרי לי גם על בעלי ועלי:
שמי שרית מוריה 24.02.1973 נולדתי בדקה לחצות.
(אגב כאשר רומיאל נולדה הוספתי את השם מוריה לשמי ואני חייבת לומר שאני לא מבינה מדוע אבל הרבה יותר טוב לי אני יותר אוהבת את התוספת.
בעלי: איל יעיש 03.06.1972 נולד בצאת שבת.
תודה רבה רבה לך מראש.
שרית מוריה חזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם ההורים שלנו.
שרית28/07/2007במידה וצריך ושחכתי לכתוב....
שם הורי (שרית) שוורץ בטי ואיזו
וההורים של איל:חזן טרז וחנניה.
תודה רבה לך ושבוע מצויין.
שרית מוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת סליחה מראש.....
שרית28/07/2007הי ענת ואני מבקשת להתנצל שכתבתי את כל השמות ביחד.
כשדיפדפתי במה שכותבים לך, הבנתי שלא ניתן לכתוב לך את כל השמות ביחד אז על מה שתעני אני יגיד תודה רבה.
וסליחה.
שבוע טוב.
שרית מוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההוספה לא שינתה דבר
ענת זנזורי30/07/2007שרית שלום רב
אכן איני יכולה לענות על שמות כל בני המשפחה במייל אחד ,גם לא כדאי לכם כי אז לא אוכל להתרכז ולענות בהרחבה על כל שם , אנא ממך את שאר השמות פשוט פצלי למיילים נפרדים.. בקשר לבנך גיא , השם גיא הוא בסדר עבור בנך , יש לגיא שילוב מעניין בתאריך הלידה ,מצד אחד הוא ילד עקשן שמאוד לא אוהב שאומרים לו מה לעשות ,ומצד שני הוא ילד שמאוד אוהב לעזור ולפרגן והוא רגיש ,השם בסדר והכל תקין
דרך אגב לגבי שמל ,ההוספה של השם מוריה , רק שתדעי שבהוספת השם מוריה לא עשית דבר כי הגימטריה היא 9 ולכן השם ששית אשר נותן 1 בגימטריה ותחברי אליו את הגימטריה של השם מוריה הנותן 9 בייחד זה נותן 10 השווה לגימטריה 1 ושוב אנחנו חוזרים רק לשם שרית ,אבל מכיוון שאת לא יודעת , נראה לך שהיה שינוי משמעותי ,הישנוי היה קורה גם אם לא היית עושה אותו ,פשוט בדיוק שהחלפת את השם בדיוק "יצאת לדרכך" מבחינה נומרולוגית ,זאת אומרת שהתחת כביוכול את חייך והגורל התחלי לפרגן לך ,גם ללא קשר לשם מוריה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת תודה רבה רבה על תשובתך את צודקת
שרית מוריה.31/07/2007גיא הוא בדיוק מה שכתבת עליו.
נשמה תהורה, יחד עם ילד שרוצה לעשות מה שהראש שלו אומר.
כל הכבוד את גדולה.
שרית מוריה חזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת אם השם מתאים?לירון צור27/07/2007
שם- לירון
תאריך לידה- 12.021983
שם האם- אסתר
שם האב- בנימין
שם משפחה לפני נישואין- מחפודה
שם משפחה אחרי נישואין- צור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לקראת הריון
ענת זנזורי30/07/2007לירון שלום רב
אכן השם לירון מתאים לך מאוד ומראה על בחורה מאוד אנרגטית , מצד שני את גם טיפוס מאוד מאוד יצירתי ומאוד רעיוני ,כל יום יש לה המצאה אחרת נכון??? בשדרך כלל אחרי הנישואין אנחנו משתנים ,מעט וזאת מכיוון שגם המספר הגימטריה של שם המפשחה משתנה ,אך אצלך אן כל שיוי ,גם השם מחפודה וגם צור שניהם אותה גימטריה
הכל בסדר,,את לקראת הריון , אז ...שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש התאמה?titi27/07/2007
האם מתאימים השמות לילדים?
גיתית-97\10\12?<
שגיא-99\11\13
נטע -04\1\4
שניר -06\5\25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
titi29/07/2007מדוע את לא עונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרים לי פרטים
ענת זנזורי30/07/2007תיתי שלום רב
אכן לעיתים אני עסוקה ולא תמיד אני בפורום ,אני מנהלת גם פורומים אחרים ,מרצה מקבלת לקוחות ועוד ,אבל אני מאוד משתדלת לענות לכולם
בנוגע לשאלתך ,ראשית אין לי את כל הפרטים כמו שם משפחה ושמות ההורים ,דבר נוסף בשאלתך אנא ממך כל ילד בנפר , פשוט פצלי את שאלתך ל3
תודה ממתינה ממךש לפרטים החסרים
תודה
ענת
מבטיחה לענות לך במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
titi02/08/2007שמות ההורים:מלי 17.8.73
עמוס 24.9.72
גיתית12.10.97
שגיא13.11.99* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוספת
titi02/08/2007שם משפחה:בדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לשנות משניר לניר
ענת זנזורי02/08/2007מלי שלום רב
גיתית בתך הינה ילדה מאוד יצירתית ,השם גיתית בגימטריה שווה למספר 4 הוא בסדר אך לא התאמה מושלמת , אבל בסה"כ הכל נותן לגיתית פרקטיות בחיים וזה בסדר,
השם שגיא מתאים וטוב לבנך
נטע הינה ילדה רגישה הפעולת לרוב ע" אמוציות , השם שלה הופך אותה למעט יותר רגישה אבל עדין ההתאמה טובה
יש לי בעיה עם השם שניר השווה בגימטריה למספר 2 , תאריך הלידה של בנך שניר מראה על ילד שמאוד זקוק לחופש ולמרחבים משל עצמו ולכן לשקט פנימי ,השם שני הופך אותו לרגיש יותר ולא ממש יעזור לו בבגרותו ,הייתי מאוד ממליצה לשנות זאת לניר ולתת לו קצת יותר ראיה חומריות לחיים ופחות שנטי כפי שתאריך הלידה שלו מראה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
titi02/08/2007תודה ענת מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם אחייןירדן26/07/2007
שלום ענת, נולד לי אחיין השבוע, וההורים שלו מתלבטים בין עידו, יותם, יובל ויואב - יש משהו מבחינה תאריכית שמתאים יותר? תודה, ירדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר תאריך לידה
ענת זנזורי26/07/2007ירדן שלום רב
אני מאוד רוצה לעזור לאחיין שלך ,אבל אנא ממך ציין תאריך לידה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים ?לימור24/07/2007
רציתי לדעת האם השם - לימור - מתאים לתאריך הלידה 25.9.71 ?
שם האם - פרינה
שם האב - מנה
שם משפחה - ליכט
תודה\
לימור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר התאמה !!
ענת זנזורי26/07/2007לימור שלום רב
לצערי הםש שלך ממש לא מתאים לתאריך הלידה שלך ,כיום את אדם מבוגר ,ואני בטוחה שישנה לך בעיה של חרדות וחששות ועוד....
אני מקווה שאת נמצאת בסביבתיות טיפולית בתחם עיסוקך , בכל מקרה הגימטריה 7 לשמך אינו מתאים בכלל ,יש לך כבר ריבוי של מספרי 7 בתאריך הלידה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןקרן24/07/2007
הי,
כשענית אתמול על השאלות, דילגת על שלי
איזה שם מתאים לתינוק שנולד ב - 19/07/07 בשעה 09:30?
שם המשפחה- קוזניץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
ענת זנזורי26/07/2007מצטערת אם דילגתי ,שיהיה לכם ראשית מזל טוב
הגימטריה המתאימה כאן היא די רחבה ,נולד לכם ילד עם הרבה כספים חומריות ושפע ,וכך גם אתם תרגישו , הגימטריה הנכונה יכולה להיות: 1,3,5,8,9
שיהיה במזל
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמהליז עליזה24/07/2007
לענת שלום
רציתי שתבדקי לי את שמות ילדי האם מתאימים לתאריך לידתם
שם הבת הוא : ליפל תאריך לידה 1.6.2001
שם שהבן הוא : ליטן תאריך לידה 16.2.2007
ושמי הוא ליז עליזה
אודה על תשובתך
יום טוב
ליז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה טובה
ענת זנזורי26/07/2007ליז שלום רב
השמות של ילדייך טובים מאוד ,במיוחד של בנך ליטן , השם ליטן הוא בגימטריה 9 ונותן לו חוזק ושמירה , ליטן הוא ילד רגיש ויהיה גם לעיתים מעט דאגן ,והשם מאוד טוב לו
גם השם ליפל אכן טוב והוא גימטריה 6 ליפל ילדה מאוד משפחתית ,אך תגדל להיות מנהל לא קטנה
השמות טובים
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה הקודמתליז24/07/2007
האמת שכן...
אני מרגישה קושי בהרבה דברים וחשבתי אם אני צריכה אולי לשנות שם אם זה בכלל מותר
ואם כן אז לאיזה...?
או שזה כבר לא יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תושבה לליאן
ענת זנזורי26/07/2007ליאן שלום רב
היה לי ברור שתאמרי לי שיש לך קושי, לדעתי הינך זקוקה להכוונה נומרולוגית מלאה ,על מנת לבדוק בדיוק איפה הקושי ,כי לעיתים הקושי נובע בעיתוי מסויים , ללא ספק הבעיה אינה נמצאת רק בשם ,אשמח לעזור לך ולכוונתך מחוץ לפורום
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)