מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתשרונה24/10/2013
שלום
בעקבות התלבטות רבה בבחירת שם לתינוקת שלנו אשר נולדה ב 10.10.13 בשעה 8:52 נשמח לעזרתך...
אנו מתלבטים בין השמות שקד ואריאל (שם המשפחה הוא דיין )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב24/10/2013מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המוכיח על צדדים פרקטיים מעשיים ,שאפתנות , השגיות מול העובדה שפחות תאהב סמכויות , המון חוזק פנימי שקיים ,כשבאה ללמוד גם הכח שבתוכה ..
שני השמות אריאל ושקד , יוצרים ערך גימטרי 8 , משום כך , השם המלא המתקבלת הינו 19-1 שהינו מספר קרמטי (חוב מגלגולים קודמים וקשיים בחיים אלה), לא פעם הרגשת עליונות , או לחילופין נחיתות , מסכנות , קורבנות .
אם בכל זאת מתעקשים לבחור את מי משני השמות , השם אריאל הוא היותר מומלץ , מפה דינמית , סקרנות , עניין ובסה"כ מפה הרמונית , כשלא ניתן להתעלם מהחוב הקרמטי 19-1 לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
שרונה26/10/2013הי ליאת
תודה על התייחסותך אך
לא כל כך ברור לי מתשובתך האם שני השמות טובים ומתאימיח ואילו אריאל המומלץ מבין שניהם? האם אריאל הוא אכן שם טוב ומתאים לה ויוצר מפה הרמונית?? חשוב לי להיות שלמה עם הבחירה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
ליאת יוגב26/10/2013שרונה , מאחר והצגתם את שני השמות הללו , יכולה לומר מהם הנתונים המתקבלים ואיזה השלכות לחיים , חוב קרמטי , לא מומלץ ! זאת ציינתי , אך במידה ואין שמות נוספים , תבחרו השם אריאל , עם ההשלכות של החוב 19-1 , כנאמר ..
במידה ומעוניינים לבחון שמות נוספים , צרפו אפשרויות ואומר לכם מהו השם הראוי !
חשוב לציין , שאמא אמורה להתחבר לשם שבוחרת ולאהוב אותו !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
שרונה26/10/2013הי ליאת
שמות נוספים עליהם חשבנו : אמה, אמי, ,שי ,שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם עליו חשבנו
שרונה26/10/2013הילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שם עליו חשבנו - תגובה
ליאת יוגב26/10/2013נפלא שהצעתם שמות נוספים !
השמות שי או הילי , בהחלט יכולים להתאים , יום הלידה (10)ומספר הגורל (8) מספרים הנחשבים למספרים גבריים , כמו גם מנהיגותים , מכאן שקיימים בה צדדים שכאלה .
אך בבחירת השם שי , כמו גם בהילי , שני שמות היוצרים צירוף מספרים רך נשי חברותי והרמוני ביחס לנתוני מספר הגורל .
תבחנו מהו השם שאליו מתחברים יותר , מבין השניים ותחליטו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןאילת23/10/2013
שלום,
אני אמורה ללדת בתחילת ינואר. אני מודעת לעובדה שצריך תאריך לידה מדוייק, אך רציתי לשאול אם יש שמות שכבר עכשיו ניתן לקבוע שאינם מתאימים. השמות שחשבנו עליהם הם: בן, דן, עופר, אוהד, סער
שם המשפחה: לביא
תודה רבה,
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לבן - תגובה
ליאת יוגב23/10/2013לשאלתך - השמות דן וסער , לא מתאימים , מתקבלים צירופים קרמטיים = חוב מגלגולים קודמים , וקשיים בחיים אלה ...
עופר , עפר או אוהד , אפשריים , גם כי , נכון יהיה לחשוב על שמות נוספים , כדי להיטיב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אילת23/10/2013תודה רבה על התשובה. מה עם השם בן? שם המשפחה, כאמור, הוא לביא.
שוב תודה,
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב24/10/2013השם בן , יוצר מפה רכה מדי , גם כי , צדדים חברותיים וכו.
צריך לבחון זאת ביחס למספר הגורל , כלומר , צמצום תאריך הלידה .
להשתמע , לאחר הלידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן - תגובה
חנה עטיה23/10/2013לאילת שלום,
אני יכולה בשלב זה להצביע על שמות שמראש לא יתאימו.
השמות האפשריים בשלב זה - אוהד, עופר (ככה ככה).
בכל מקרה, רק לאחר שתלדי ונדע את תאריך הלידה המדויק נוכל לבחון את השמות מחדש ולראות האם הם הרמונים לתאריך הלידה המלא שהוא היעוד.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאסנת22/10/2013
שלום רב.
נולדה לי נכדה בתאריך 18/10/2013
וההורים רוצים את השם תבור, שם משפחה - לינדר
מה דעתכן, האם השם יתאים לתאריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב22/10/2013מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המוכיח על צורך בידע למידה , דרישה לשלמות , עומק ורצינות , מול זה על פי בחירת השם תבור , מתקבלת מפה שיש בה צדדים מופנמים , חרדתיים , כמו גם פחות קבלה עצמית !
(הצגתם שם אחד בלבד ) , אך אם בכל זאת , מתייעצים , קיימות לא מעט בעיות בבחירת שם זה . מי שמכיר מבחוץ - לא מכיר מבפנים , תנהג בעולם החיצון שונה מבעולם המוכר , ביתי . תראה את כל אחד מהוריה כטיפוס שונה לחלוטין , כמו גם , כפי שציינתי מפה שמוכיחה על צדדים חרדתיים במיוחד !
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי שם לבןמבולבלת21/10/2013
שלום,
בני נולד ב 17.10.13 הברית עוד 3 ימים ואני ובעלי ממש מתלבטים
ולא יודעים איזה שם לבחור שיהיה טוב עבורו
אנחנו מתלבטים בין אריאל, גיא, יהב, יונתן, נדב
איזה שם הכי מומלץ או אם יש אופציות אחרות עדיפות?
תודה רבה
הורים מבולבלים ( הילה תאריך הלידה שלי 14.7.81* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי שם לבן - תגובה
ליאת יוגב21/10/2013מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
מבולבלת21/10/2013שם המשפחה הוא שיפמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם משפחה - תגובה
ליאת יוגב22/10/2013מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המוכיח על הצורך באהבה , הרמוניה , משפחתיות כמו גם , צדדים רגשיים , תוך דרישה לשלמות רגשית !! חיבור ליופי ואסתטיקה ועוד .
בחירת השם גיא , יכול היה בהחלט להתאים בשל מידת ההרמוניה המתקבלת , כמו גם , מתקבלים מספרים גבריים מול מספרים נשיים - באיזון רב , אך בשל העובדה שמספר הפצע הגלגולי הינו 6 , תואם למספר הגורל=6= יעוד ,דבר היוצר בעייתיות ,
נבחנו גם השמות האחרים , שלפיהם נוצרות מפות נשיות ! מדובר בבן !
לכן נכון יהיה לבחון שמות נוספים שהערך הגימטרי שלהם הוא 5 .
(בנוסף לגיא=5)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
מבולבלת22/10/2013תודה על התשובה המהירה
מה לגבי השמות נועם או לביא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות נוספים - תגובה
ליאת יוגב22/10/2013השם לביא , יוצר מפה קונפליקטית , בעיקר על ציר גיבוש האישיות , כמו לומר , בלבול בין הצורך למשפחתיות אהבה , לבין יכולת התפקוד העצמאית , עם מה נכון ללכת ??
מי שיכירו מבחוץ לא יכיר אותו מבפנים , בעייתי !..
השם נועם , מפה מודחקת , מי מבין לעולם הצרכים שלי ?? בעייתי !
נסו להתחבר לשמות פרטיים שהערך הגימטרי שלהם הוא 5 , ניתן להיעזר באתר "שם לי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בבחירת שםזיוית20/10/2013
חנה שלום ,
בהמשך לעצתך ,
מה דעתך לשם יהלי (שם משפחה בנזון)לבן שאמור להיוולד בתאריך 7/11 ?
בנוסף רציתי לשאול על בני הבכור עומר שנולד בתאריך ה 23/10/11
האם ריבוי מספרי 1 בשם ובתאריך הלידה לא קשה מעט?
גם אצלי השם הפרטי ושם המשפחה (כץ) ותאריך הלידה הם במס 1
אנחנו עקשנים מלידה ,ף האם לא כדאי למתן עם השם?
תודה
זיוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור ליאת וחנה , תודה
זיוית20/10/2013סליחה ליאת וחנה!
עבור ליאת וחנה , תודה - תגובה
ליאת יוגב20/10/2013זיוית , מאד נכון יהיה להמתין לאחרי הלידה , כדי לבחון מהו השם הנכון ,
אם אכן , זהו תאריך הלידה - השם יהלי - לא מתאים , בשל העובדה , שיוצר מפה המוכיחה על הדחקות לעולם הרגשות , כמו גם , מתקבל מספר קרמטי - 13- המוכיח על נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון ועוד .
השם עומר , לבנך הבכור , יוצר מפה מאד הרמונית , דינמית , קצב ועניין רב .
להשתמע , לאחר הלידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ בבחירת שם
זיוית21/10/2013מכיוון ומדובר בניתוח קיסרי הקבוע מראש
זהו תאריך הלידה 7/11/13
הבנתי כי עליי לבחון שמות עם ערך נומרולוגי 1 והשם יהלי הוא כזה.
כך שכעת אינני יודעת לאיזה כיוון לכוון , האם תוכלי להסביר יותר איללו שמות עליי לבחון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ייעוץ בבחירת שם - תגובה
ליאת יוגב21/10/2013מאד אפשרי שאכן תלדי בתאריך המצויין , כשהכל כמובן אפשרי , לא כך ?
מעבר לכך , צודקת כשטוענת שהשם יהלי = 1 אך , לא כל שם שהערך הגימטרי שלו 1 , יכול להתאים , כאשר מתקבל צירוף מספרים 13-4 , על פי כל אותיות א ה ו י , של השם המלא , לא נכון להמליץ על בחירת השם , 13-4 משמעותו , נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון ותקיעות .
ומכאן, יהיה נכון להתחבר לשמות נוספים שהערך הגימטרי שלהם הוא 1 !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שם מבין השמות אתם ממליצים?שלי20/10/2013
אני מתלבטת בין השמות אמילי, לי
אם יש לכן הצעות אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה הוא בנובסקי
שלי20/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא בנובסקי - תגובה
חנה עטיה20/10/2013שלום לך,
אם ברצונך בעזרה על המלצה לשם לתינוק שנולד.
חשוב לדעת את תאריך הלידה והאם ילדת בן או בת.
אשמח לעזור לך לאחר שתמסרי את המידע המדויק
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקזיוית19/10/2013
שלום כתבתי קודם , אני מיועדת ללדת בניתוח קיסרי בתאריך ה 7.11.13 בן .
שם משפחתינו הוא בנזון. אנו מתלבטים בין מספר שמות: איתמר, טל , מעיין.
אשמח מאוד לייעוץ בבחירת השם.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב20/10/2013מספר הגורל של התינוק , אמור להיות 6 ,בהתאם לתאריך ה-7.11 , כאשר ה-6 זקוק לשייכות , משפחתיות , הרמוניה ועוד . מול זה , על פי בחירת השמות טל ואיתמר , מתקבל שם מלא 1 , המנוגד ל-6 , בכך , שמאלץ התמודדות עצמאית ,
משום כך , ובשל סיבות נוספות , נכון לבחון אופציות נוספות .
חיזרו להתייעץ לאחר הלידה , או לחילופין - שוחחו איתי , בשמחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי איתמר הכי יפה
שלי20/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
זיוית20/10/2013שלום בהמשך לתשובתך , אני עתידה ללדת בתאריך 7/11 מה דעתך על השם יהלי , ערך נומרולוגי 1 . דרך אגב את בני הבכור ילדתי בתאריך 23/10/11 בשעה13:00 ושמו עומר גם בעל ערך 1 . האם שילוב של שם ותאריך במס 1 הוא לא חזק מידי ? אשמח לעצה והסבר
תודה זיוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםזיוית19/10/2013
שלום רב אני מיועדת ללדת בניתוח קיסרי בתאריך ה 7.11.13 בן .
אנו מתלבטים בין השמות : איתמר, טל, מעיין.
אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי ייעוץ בבחירת השם, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם - תגובה
ליאת יוגב19/10/2013אם אכן תלדי בתאריך המצויין , השמות שהצעת , כל אחד יוצר קונפליקט למספר הגורל , משום כך , לא נכון להמליץ על מי מהשמות הללו , נכון , אם כך , לנסות ולהתחבר לשמות נוספים , נסו להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם , 1 -
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ בשם
זיוית19/10/2013אשמח אם תוכלי לפרט בנוגע לקונפליקט שציינת , האם החישוב למס 1 הוא ללא שם המשפחה ? שמו של בני הבכור הוא עומר שגם הוא מציין מס 1 . לצערי אין לנו ככ רעיונות נוספים פרט לשמות שכבר ציינו . האם תוכלי לייעץ בתחום ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםלירון בלס17/10/2013
שלום שמי לירון בלס ובתאריך ה14.10 נולד לי בן זכר בשעה 15:00. לא מזמן נאמר לי שהשמות שרציתי (איתי, איתמר, עמית וגיא) אינם טובים ועלי לחפש שם נוסף שערכו הוא 6. רציתי לשאול האם השם יותם הוא טוב? ואם כן, האם אין לו קונוטציה של יתום או תום? שמו של בעלי הוא ארז.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם - תגובה
ליאת יוגב18/10/2013לירון , צירוף המספרים המתקבל מתוך בחירת השם יותם - מוכיחה על כך , שלא בדיוק מאפשרים לילד ללכת עם עולם הצרכים שלו , כמו לומר , עד כמה מישהו חיצוני לי מבין לעולם הצרכים שלי ? להישאר ולהיות "ילד" לתמיד ! כמו גם מפת פחד מאיבוד שליטה .
דברי איתי ואנסה לעזור לך ..
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקרוני עמבור17/10/2013
במז"ט נולד לי בן ב 7/10 לפנות בוקר. הוא נולד בשבוע 26 ונמצא בפגיה ואני מתלבטת לגבי השמות: איתי, גיא, ליאור, או שני שמות- איתי עוז. אני מחפשת שם שני בעל משמעות של בקיאות/ אריכות ימים. אשמח לעיצה.
תודה, רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה17/10/2013לרוני שלום,
מה שם משפחה של הילד ??
שם שני נכנס לחישוב המפה רק אם הוא בשימוש ביום יום.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
רוני עמבור17/10/2013שם המשפחה הוא עמבור.
אני לא חודעת כמה השם השני יהיה בשימוש יום יומי.
פשןט רציתי שם נוסף שייגן עליו בתקופה הקרובה הצפויה לו בפגייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה - תגובה
חנה עטיה17/10/2013לרוני שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 14/5 - יעודו להיות פקח ומסתדר, חברותי ונחמד, אוהב שינויים ותנועה ופחות רגיש.
חשוב להעניק לילד שם שיוסיף לו עוצמה וגבריות כדי להקל עליו לעבור את ארועי חייו.
השם גיא יוצר לילד מפה הרמונית, חזקה, דינאמית ועוצמתית.
היעוד מוקף במספרים גבריים, השרדותיים, השגיים, דינאמיים.
חשוב לאפשר לילד חופש, לנהוג בדרכו שלו ולהיות עם פחות ציפיות גבוהות מהסביבה הקרובה אליו.
בקיצור לשמור על נפשו.
לשאלתכם - השם עצמו יוצר את השאיפות והרצונות בחיים, את מה שאנו מקרינים כלפי העולם, התדמית שנראית לנו שתהיה אהובה על הסביבה. והכי חשוב השם המלא הוא היכולות הנרכשות שלנו במהלך חיינו. חשוב שתהיה הרמוניה בין השם לתאריך הלידה.
בהצלחה רבה בגידולו.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
רוני08/11/2013מה לגבי השם יותאי? אני יודעת שאין לו משמעות בעברית, אבל זה שם שמהדהד לי הרבה זמן בראש.
כשהוא יגדל הוא כבר יעניק לו משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לרוני שלום,
רק עכשיו ראיתי את ההודעה.
השם יוחאי לא מתאים - יוצר דיס הרמוניה בתחום הזוגיות ובחירות הלב.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רוני10/11/2013לא יוחאי, אלא יותאי, עם תו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לרוני שלום,
מצטערת,
גם יותאי לא טוב - אותן אותיות אהו"י - ולכן קושי בתחום הזוגיות וגם דברים נוספים. מפה מאוד דיס הרמונית. הקו המרכזי יעוד - יכולות, עלול להעיד על קושי גיבוש האישיות ומשברים בחיים.
מאוד לא מומלץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקלירון בלס16/10/2013
שלום, בתאריך ה- 14.10.2013 נולד לנו בן זכר ואנחנו צריכיםעזרה בבחירת לתינוק. שם האמא לירון ושם האבא ארז, שם משפחה בלס.
האפשרויות הן: איתמר, איתי, עמית, גיא.
נשמח לעזרה,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב16/10/2013התשובה לשאלתכם , ניתנה היום בסביבות השעה 13.30 , שימו לב לתשובה !!
מכאן , יהיה נכון להתחבר לשמות נוספים ולחזור ולהתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
לירון בלס17/10/2013ומה לגבי השם יותם? יש לו ערך של 6.
אך האם אין לו קונוטציה של יתום או תום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב16/10/2013התשובה לשאלתכם , ניתנה היום בסביבות השעה 13.30 , שימו לב לתשובה !!
מכאן , יהיה נכון להתחבר לשמות נוספים ולחזור ולהתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
לירון בלס17/10/2013ומה לגבי השם יותם? יש לו ערך של 6.
אך האם אין לו קונוטציה של יתום או תום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקנורית16/10/2013
נולד לנו בן במזל"ט בתאריך 14.10.13 בשעה 15:00, שם האבא ארז ושם האם לירון, שם משפחה בלס.
מתלבטים מאוד לגבי שם.
האופציות הן: איתמר, איתי, גיא, עמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב16/10/2013מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המוכיח על צדדים ילדיים , יצירתיים , חברותיים , צורך בביטוי , כמו גם , רגישות רבה , במהות , יום וגורל = מספרים ילדיים חברותיים וקלילים כאשר , כל אחד מהשמות שהצעתם , יוצר קושי במפה , מרבית השמות כמו איתמר , איתי , המפה המתקבלת - מפה נשית , רכה מדי , עבור בן !! דבר העלול ליצור קושי באינטימיות לימים !! השם גיא , יוצר מפה שיש בה שיעור במערכות יחסים , והמון בלגן !!
השם עמית , אופציה שיכלה להתאים , ובכל זאת , נכון יהיה לנסות ולהתחבר לשמות נוספים!
שמות שהערך הגימטרי שלהם 6 - עשוי להתאים , חיזרו להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומים.משפחת כהן16/10/2013
שלום רציתי לדעת איזה שם מועדף לתאומים שייוולדו בעזרת השם לפי תאריך ניתוח קיסרי 26 לנובמבר שם משפחה כהן. אנחנו מתלבטים בין השמות איתמר, עומר, עילאי, יובל, הראל ,אורי, שליו, יונתן, שחף, יהב, רביד....חשבתי גם על שילוב כמו אורי יהונתן, או הראל דוד (דוד על שם / ולפי בקשת הסב) תודה רבה מראש והמשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמות לתאומים. - תגובה
ליאת יוגב16/10/2013אם אכן , ה-26.11 יהיה תאריך הלידה , מספר הגורל של התינוק = 7 עומק איכות רצינות , ידע , חכמה ועוד , אך למרות הרשימה המאד גדולה , ניתן לומר , שהשמות רביד ויובל , אפשריים במידה רבה . כל השמות האחרים - ממש לא מומלצים .
לשאלתך , לגבי השמות הראל דוד או אורי יהונתן , האם בכוונתכם לקרוא לתינוקות בשמות אלה ביום יום , או רק כשם שני ? במידה וכשם שני , אין משמעות לשם השני בניתוח המפה הכוללת .
נסו להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם הינו 6 , חיזרו להציע שמות נוספים !!
להשתמע , לאחר הלידה
(ניתן להיעזר באתר "שם לי" )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
משפחת כהן16/10/2013היי, תודה רבה על התשובה לגבי 2 שמות אכן נעשה שימוש רק בשם הראשון :הראל, אורי ..האם זה מתאים. ניסיתי לעשות חיפוש שמות לפי ערך נומרולוגי 6 והמחשב לא נתן רעיונות אולי יש לכם רעיונות לעוד שמות כאלה? יום טוב.
המשך.. - תגובה
ליאת יוגב16/10/2013הראל ואורי - שמות לא מתאימים , במידה וזהו תאריך הלידה ..
אין ספק , שניתן למצוא שמות בערך גימטרי 6 !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
משפחת כהן16/10/2013היי , מה לגבי השמות ליעד, סער, סהר?
המשך... - תגובה
ליאת יוגב17/10/2013ליעד , אופציה טובה ! חיזרו להתייעץ לאחר הלידה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקרוני14/10/2013
שלום,
נולד לנו בן במזל"ט בתאריך 9.10.13 בשעה 01:47 (לפנות בוקר), שם האבא נועם ושם האם רוני, שם משפחה לבל.
מתלבטים מאוד לגבי שם.
האופציות המועדפות הן: יואב, עמית
מה דעתך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה14/10/2013לרוני שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 16/7 - יעודו להיות חכם ומעמיק, איכותי ובוגר, רציני, פרפקציוניסט וכו'. ה 16 הקארמטי עלול להקשות עליו לממש את היעוד עד שיתגבר על השלילי של המספר. חרדות, פחדי נטישה כו'. יש לדעת שרגשותיו מאוד עמוקים ופחות יאהב לשתף ולכן יש לתת לו הרגשה שכן מבינים אותו ורגישים אליו.
השם יואב יוצר מפה הרמונית לילד - מפה המאופינת על ידי מנטליות, אהבה ללמודים, חוכמה, יכולת להגיע לרוחניות גבוהה לאחר התפתחות אישית. כמו כן נוצרת מפת מנהיגות לילד.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והשם השני?
רוני14/10/2013תודה על התשובה המהירה.
מה לגבי עמית? לא מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והשם השני? - תגובה
חנה עטיה14/10/2013לרוני שלום,
נכון, עמית יוצר מפה לא הרמונית לילד.
כאשר מה שבולט זו הדיס הרמוניה בתחום התעסוקה, לימודים ועבודה.
ובנוסף לכך הוא יפגין תדמית של איש קליל וחברותי ובתוכו יהיה רציני וכבד. זה אומר שלא תמיד יאמר מה באמת הוא מרגיש, אלא יאמר מה שנראה לו שמצפים ממנו לומר. זה קושי בהבעת רגשות כלפי העולם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת מקסימהאתי14/10/2013
שלום רב,
שם ההורים :
אלי ואתי יוסף
תאריך לידה 10.9.13
השמות המועדפים אלינו הם:
אדווה
הדס
נויה
תובל
המון תודה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוקת מקסימה - תגובה
ליאת יוגב14/10/2013אם ובמידה ועדיין לא נבחר שם לתינוקת , אין ספק , שמבין השמות שהצעתם , השם הדס , הוא השם היותר מתאים , המפה המתקבלת מפה שיש בה צדדים של עומק , דרישה לאיכות , ידע למידה , כמו גם , צדדים חברותיים , חלק מסויים קיימים מספרים גבריים , אלא שבזכות בחירת השם , נוצרים מספרים נשיים ,רכים , חברותיים ..
נפלא ! בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)