מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתרינת13/11/2013
ביתי השניה נולדה בתאריך 12-11-13 בשעה 10:35 השמות שאנחנו מתבטים הם שאנטל,שירה,אריאל,תהילה,ובאנגלית השמות הם summer,Amber ,שם המשפחה רוזן Rosen
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב13/11/2013עמית , לא הבנתי את שאלתך , האם חושבים בשפה העברית , כשבוחרים השם ? או באנגלית , במידה ובאנגלית , אנא כתבו את כל אחד מהשמות בשפה האנגלית , בצירוף שם המשפחה , כפי שנכתב באנגלית !
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות באנגלית
רינת13/11/2013השמות באנגלית:summer Rosen,Ayelet Rosen,Tehila Rosen,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות באנגלית - תגובה
ליאת יוגב13/11/2013יופי , תודה שכתבתם זאת באנגלית , כך יכולה להתייחס לבחירת השם הנכון .
מבין השמות שהצעתם , השם tehila הוא השם היותר מתאים , כאשר המפה המתקבלת , במרביתה הרמונית !! מספר גורל 2 , , צורך בשיתוף אינטימיות , זוגיות , כאשר השם המלא המתקבלת =9 מדגיש שקיימים בה צדדים של הבנה נתינה רבה , כמו גם שאפתנות השגיות ,
השמות האחרים - באופן חד משמעי , פחות מתאימים !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
רינת13/11/2013עם נוסיף לשם עוד שם כלומר Tehila Ariel Rosen
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו ההפך
רינת13/11/2013Ariel Tehila Rosen שהשם הראשון הוא היה בשימוש יום יומי והשם Ariel
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
או ההפך - תגובה
ליאת יוגב13/11/2013בחירת השם תהילה , באנגלית כמובן , נכונה , כאשר הוספת שם שני אריאל , אפשרי בהחלט ! אך לא להיפך , לא לקרוא בשם אריאל כשם ראשון ותהילה שם שני , מאחר ויוצר מפת חנק !! שמשמעות הדבר , שתרגיש שלא מבינים לעולם הצרכים / רגשות שלה ..
כל זה , בהתייחס לשם באנגלית ,
חשוב לראות שהצורך הפנימי של הילדה , הכלה ותחושת שייכות , מאד זקוקה לעידוד ותמיכה , להקפיד שלא לדרוש ממנה קצב מהיר , מכפי שזקוקה לו בבפנים ,
האם מי מכם כהוריה - דמות מאד מנהיגה ומובילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחרונה
רינת14/11/2013האם ניראה לך שהשם תהילה אריאל רוזן הוא הכי מושלם מתאים לתינוקת מכל הבחינות?והאם זה מתאים לה בשני השפות אנגלית ועבירית)ונראה שאני האמא עם הכוח הדומיננטי בבית כלומר יותר החלטית איך זה ישפיע עליה,
ועוד שאלה אחרונה - תגובה
ליאת יוגב14/11/2013מבין השמות שהצעת , השם תהילה בשפה האנגלית הוא היותר מתאים !
כאשר נלקח בחשבון , שהשם אריאל , ישמש כשם שני בלבד !!!
לא ניתן להתאים שם "מושלם" גם בשפה העברית כמו גם , בשפה האנגלית .
מאחר ולפי טענתכם , חושבים בשפה האנגלית , זוהי הבדיקה שנעשתה ,
כלומר , השם תהילה רוזן , בשפה האנגלית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
רינת14/11/2013מה עם השם אריאל כשם יחיד? Ariel Rosen האם הוא יכול להתאים ?
ועוד דבר - תגובה
ליאת יוגב14/11/2013ariel המפה המתקבלת הינה מפה של הדחקה , תחושה שלא יבינו לעולם הצרכים שלה . עד כמה קל יהיה לה לממש היעוד ? נועדה להיות 2 , שיתוף, רגש , הבנה ועוד . החוויה שלא פעם תדחיק את עולם הצרכים שלה . מתוך גישה פרקטית מעשית שאפתנית הישגית .. בעייתי !
אם לא שלמים עם השם תהילה , תציעו עוד אפשרויות ואהיה בשבילכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שמות
רינת15/11/2013אלין,לוסיל,שנטאל,מיתר,אנחנו צריכים לתת היום את השם לבית החולים לפני שנעזוב
עוד שמות - תגובה
ליאת יוגב15/11/2013כיתבו לי השם בשפה האנגלית , כדי שלא אטעה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שנחליט על השם
רינת15/11/2013השם שהוחלט הוא תהילה אריאל רוזן למרות שבעלי קצת חושש שהאמריקים לא יכולים להגיד את השם.השאלה שלי השם הוא עם כוח ועצומה האם היא תהיה עם אופי מוצלח ודעתן?תודה עמית
נראה שנחליט על השם - תגובה
ליאת יוגב16/11/2013לשאלתך על אופיה , מצד אחד רואים את הרגישות הרבה , הצורך בהכלה ועידוד , מספר גורל 2 , (צמצום תאריך הלידה) מול החלק היותר עוצמתי , מנהיגותי , יכולת עשייה בגדול , שאפתנות , תוך גישה מעשית ועוד .
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינת16/11/2013תודה שעניתם לי בכל שאלה מהר מאוד שהיה לכם שבוע מבורך ודוב תוסה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האת השם מתאיםאירה11/11/2013
היי,
ברצוני לבדוק האם השם שבחרנו לבתנו שכרגע בת שנה וחצי מתאים לה. אולי כדאי לשקול הוספת שם שני.
עדן פטליאר - נולדה ב-16.5.12.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האת השם מתאים - תגובה
ליאת יוגב11/11/2013אירה , השם עדן נבחר ! המפה מוכיחה על צדדים יותר נוקשים עצורים רגשית , מול החלק שחשוב לה להראות צדדים יותר רכים ורגשיים .
נכון יהיה להוסיף לה שם פרטי שהערך הגימטרי שלו 7 , אך קיים תהליך שנכון לעשות , כאשר מוסיפים השם .התקשרי ואכוון אותך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקענת10/11/2013
שלום חנה ברצוני להתייעץ איתך לגבי שם לתינוקת שלי שאמורה להיוולד בניתוח קיסרי בתאריך-18.11. הייתי רוצה לקרוא לה בעדיפות ראשונה אורין, עדיפות שנייה ליה ועדיפות שלישית אריאל. בנוסף, לצערי גילו לה לאחרונה מום קשה בלב ונאמר לנו כי היא תאלץ לעבור ניתוח לב פתוח בגיל חודשיים לערך. רציתי עוד לדעת האם כדאי לדחות את הניתוח הקיסרי לתאריך ה-21.11 כי נאמר לי בזמנו שתאריך ה-21 הוא התאריך הטוב ביותר בנומרולוגיה. אודה על תשובתך.. ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת שלום,
מאחלת לך לידה קלה וטובה.
אני צריכה את שם המשפחה שאליה הילדה תיוולד.
לגבי התאריך לניתוח - אי אפשר לומר שה 21 הוא התאריך הטוב ביותר בנומרולוגיה.
הוא תאריך טוב מאוד כאשר הוא מתאים לתאריך הלידה המלא.
במקרה שלך הייתי ממליצה על ה 18/11 - כי אז היא תהיה חזקה, השרדותית, דינאמית, מנהיגה וכו'.
וגם נמצא לה שם טוב.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcjhr, ao k,hbue
ענת10/11/2013הי חנה..ראשית תודה על התגובה המהירה. שם משפחתנו הוא עמרני-בלנגה השם העקרי הוא כמובן עמרני, של בעלי, אני פשוט לא שיניתי את שם משפחתי והשארתי בלנגה. תודה...ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcjhr, ao k,hbue - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת,
חשוב לדעת איך את מתכננת לקרוא לילדה - האם בשני השמות או רק בשמו של בעלך ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ענת10/11/2013נראה לי שרק בשמו של בעלי אלא אם כן תאמרי לי שהשם בלנגה יוסיף לטובה. כרגע בני אילון רשום על שם עמרני בעיקר למרות שיש מקומות בהם הוא כתוב בשני שמות המשפחה כמו בקופת חולים. מה עדיף. אני שואלת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת,
מה שחשוב זה איך היא תהיה רשומה בתעודת הזהות. זאת החלטה שלך.
לגבי השמות שהצעת:
אם אתיחס לשם עמרני - השמות שהצעת לא מומלצים, בכדי ליצור לילדה מפה הרמונית..
מציעה לחכות ללידה, לחשוב על שמות נוספים ולאחריה אעזור לך בשמחה.
תאריך הלידה עצמו הוא קריטי בהמלצה על שם מתאים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ענת10/11/2013תודה, אם אוסיף את שם המשפחה בנוסף בתעודת הזהות? כי השם אורין כ"כ מצא חן בעינינו ולקח לנו זמן רב לחשוב עליו. מעבר לכך, אין לנו שום שם נוסף כרגע, נשמח להמלצות.
בנוסף רצינו לשאול, אם אנחנו מתקשרים אליך כמה את גובה בעבור ייעוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת שלום,
כפי שאמרתי, רק כאשר נדע את תאריך הלידה המדויק אוכל ליעץ על שם מתאים לילדה.
לגבי השם אורין עמרני בלנגה - זה יוצר מפה מאוד דיס הרמונית לילדה - מאוד לא מומלץ ועדין אין את תאריך הלידה.
בכל מקרה את צריכה להחליט לאיזה שם משפחה הילדה אמורה להיוולד.
לגבי המלצות - אתן לכם המלצה למספר הנומרולוגי של השם, אך מעדיפה לחכות ללידה.
לגבי יעוץ אישי, אם תרצו להתקשר אני לרשותכם ואז אידע אותכם לגבי המחיר.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ענת19/11/2013הי חנה אני חוזרת אלייך לאחר שילדתי אתמול כפי שתוכנן ב18.11. בהמשך לשיחתנו הקודמת אמרת לי כי השמות אורין וליה לא מתאימים ורציתי לשמוע ממך אלו כן שמות מתאימים לתאריך זה ולשם משפחה עמרני.. ד. א הילדה נולדה בערך בשמונה ורבע בבוקר אם זה מוסיף משהו.תודה.. ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה19/11/2013לענת,
מזל טוב לך ללידת הילדה.
מה שאני יכולה להמליץ לך זה להיכנס לאתר בשם "שם לי" ולחפש שמות במספר 5.
זה לא אומר שכל שם שתציעי יתאים, אלא אבדוק ואעזור לך בשמחה למצוא לילדה שם טוב כדי שיהיו לה חיים טובים.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקלילך10/11/2013
שלום,
האם השם אוראל לבן שנולד ב 7.11.13 בשעה 2:51, שם משפחה ווסרמן מתאים ונכון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013לילך , מספר הגורל של התינוק =6 גם השם המלא =6 המשמעות לכך ,מספר נשי , רגשי, חברותי , צורך רב באהבה , הרמוניה , שלמות רגשית , כמו גם , צורך במשפחתיות ועוד , המספרים המתקבלים במפה הם מספרים רכים נשיים , כלפי חוץ , יהיה חשוב לו להראות צדדים יותר נוקשים וגבריים ! מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ,מפה נשית עבור בן - עלולה ליצור בעיות באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית ..
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם מתווסף שם שני זה משנה?
לילך10/11/2013תודה על המענה המהיר.
אם מתווסף השם יעקב זה משנה משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם מתווסף שם שני זה משנה? - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013החשיבות היא קודם כל בבחירת השם הראשון !! השם שאליו את מתכוונת , לא השם שמוסיפה בת.ז. אלא אם כן , בוחרת לקרוא לתינוק אוראל יעקב , ביום יום ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתינוקתשרית10/11/2013
אני יודעת שאני לא יכולה עדיין להתייעץ פה..אבל אין לי אפילו כיון לשם לתינוקת כלומר אין הסכמה ביני לבין בעל.הלידה תהיה ב17-11-13 והמשפחה רוזן
השמות הם אמבר(כלומר השם באנגלית),תהילה,שנאל,לידן,ענבל,ענבר,לינור,אלקסס,
סבאנה,לוסיל,סאמר,שירז ומאוד מקווה שתיתנו לי כיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמות לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013צדקת כשטענת שאין אפשרות להחליט עדיין על הבחירה .
למה הכוונה "השם באנגלית" , האם חושבים עברית כשבוחרים השם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיון לשם לתינוקת
רינת10/11/2013אומרים שעדייף לתת שם ישראלי.שם עם משמעות וקשה לנו להתחבר לשמות
כיון לשם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013אתם חושבים עברית ? זו השאלה החשובה , באיזה שפה חושבים כשבוחרים השם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לילדה
רינת10/11/2013זהו שבעלי אמריקי ואני ישראלית ויש לנו ממש בעיה בקשר לשם.וקשה לנו להתחבר לשם ובמיוחד שהיה מיוחד
שם לילדה - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013את חושבת בעברית ? זו השאלה , גם אם בעלך אמריקאי ,
הטענה היא שמי שבוחרת השם לילד זוהי אמא.!!לכן בודקת איתך , מהי השפה שחושבת ביום יום ? במידה ובאנגלית , חשוב שתצייני כל אחד מהשמות בשפה האנגלית .
אך חשוב לחכות לאחרי הלידה , כדי לעשות זאת , אין סיבה לבחון פעמיים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
רינת10/11/2013ומה עם השם אמבר באנגלית האם הוא מתאים?
שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב11/11/2013עמית , במידה וחושבים באנגלית , חשוב שתכתבי לי השם בשפה האנגלית
גם את שם המשפחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב11/11/2013עמית , במידה וחושבים באנגלית , חשוב שתכתבי לי השם בשפה האנגלית
גם את שם המשפחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לתינוקת - תגובה
גם את שם המשפחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם יונתןטל09/11/2013
היי
בני בכורי נולד בליל שבת 30.8 בשעה 20:55
הענקנו לו את השם - יונתן. אשמח לשמוע קצת על השם.
תודה ושבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השם יונתן - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013מהו שם המשפחה של התינוק ? גם כי השם נבחר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמש
טל10/11/2013יונתן שמש
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמש - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013תותי , השם יונתן מוכיח על מפה נוקשה , עצורה רגשית , כמו גם פרפקציוניסטית .
השם נבחר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר בת שבועיים ועדיין אין שם!קארין09/11/2013
שלום רב,
בתנו השנייה נולדה בתאריך 25.10.13 שם משפחתה הוא מאיר ואנחנו פשוט לא מצליחים להגיע להחלטה בנוגע לשם
הצעות שעלו:
יעל, נועה, שקד, כרמל, ירדן, גלי
נשמח מאוד לעזרתכן! או כיוון לפחות לאיזה מספר נומרולוגי צריך להתאים השם שלה או כיוון כללי
תודה רבה
קארין מאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבר בת שבועיים ועדיין אין שם! - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013מספר הגורל של התינוקת הנו 5 , מספר המוכיח על צורך בחברה , תקשורת, עניין רב ,מה שנקרא - סקרנות ,ריגושים ותנועה וכו. השמות יעל וכרמל יוצרים צירוף מספרים 19-1 מספר קארמטי המעיד על מצבים קורבנים , מסכנות או עליונות . מה שנקרא - בעיה תקשורתית . השם ירדן , אפשרי , כאשר הדבר המתקבל , המפה היא מפה רכה וחברותית בעיקרה , מול החלק שכלפי חוץ חשוב יהיה לה להראות צדדים יותר נוקשים , חזקים , כח רב , מה שנקרא- פחות קבלה עצמית . למרות זאת מבין השמות זהו השם היותר מתאים .
נועה יוצר צירוף קרמטי 16-7 - שיעור במערכות יחסים , נעה - גם הוא לא מומלץ - קארמה 13 -4 , מצבים של תקיעויות וכו. השם גלי - גם הוא מעיד על צדדים רכים חברותיים , אך קיימת סוג של בעייתיות , שלא אוכל להסביר כאן ...
אם תחליטו שלא לבחור בירדן , נסו להתנווט לשמות פרטיים 7 , 1 .
לשיקוכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שקד?
קארין11/11/2013תודה על התשובה המהירה,
האם שקד גם לא מתאים? לא ענית לי לגביו...
ועד כמה ירדן לא מתאים? אני מתקשה למצוא שמות שהערך הנומרולוגי שלהם 1 או 7 שאהבנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף, האם נעמי יכול לעבוד?
קארין11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם נוסף, האם נעמי יכול לעבוד? - תגובה
ליאת יוגב12/11/2013קארין , השמות נעמי ושקד , הערך הגימטרי שלהם הינו 8 מכאן שהשם המלא המתקבל הינו 16-7 , מספר המוכיח על שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות , - לא מומלץ !!
השם ירדן , נתתי פירוש למשמעות המתקבלת , כל הסבר נוסף , ניתן יהיה לשוחח ולדעת על המשמעות הנוספת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות אפשריים נוספים
קארין12/11/2013היי ליאת,
שוב תודה על תשובתך המהירה
אשמח אם תחווי דעה על שמות נוספים שהעלנו בתקווה שבזאת נגיע להחלטה סוף סוף :)
איילת
דיה
נילי
נטעלי או נטע
ענבר
שוב תודה רבה,
קארין מאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות אפשריים נוספים - תגובה
ליאת יוגב12/11/2013קארין , אתחיל ואומר שמבין השמות , השם דיה הוא המתאים ביותר , מפה הרמונית , דינמית , עם חלקים מנהיגותיים , שאפתנות רבה ובקיצור , בכל תחום בחיים , נוצר צירוף הרמוני , חברה , זוגיות , קריירה ועוד .
השמות האחרים , כל אחד וסיבתו - פחות מתאים !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינת16/11/2013תודה שעניתם לי כל כך מהר כל פעם שהייתה לי שאלה.שהיה לכם שבוע מבורך ושוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתוכלי לעזור לי שוב
קארין16/11/2013היי ליאת,
לצערי הרב השם דיה לא עבר את הסכמתו של בעלי
נותרנו עם האופציות הבאות:
אילה/איילה
גאיה
ענבר
ירדן
שחר
נעמי
אודה לך מאוד אם תעזרי לי שוב
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםטלי07/11/2013
בתאריך 6/11/2013 הצטרף למשפחתנו נסיך אשמח לבדוק האם השם עידו או אביעד או נדב מתאימים לבחירת שמו, שם המשפחה דיארי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם - תגובה
ליאת יוגב07/11/2013טלי , אין ספק שמבין השמות שהצעת , השם עידו, הוא היותר מתאים .
מספר הגורל של התינוק הינו 5 , מספר המוכיח על הצורך בחופש , ריגוש , עניין סקרנות , חברה , תקשורת ותנועה , מול זה , השם עידו , יוצר הרמוניה בין כל חלקי המפה , מפה המוכיחה , על מידה רבה של דינמיות , כמו גם , צדדים מנהיגותיים ומובילים , שנדרש אליהם , האם מי מכם , כהוריו , דמות מאד עוצמתית ומנהיגה ?
בהצלחה ! גם השמות האחרים נבחנו - אך לא מתאימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה, תודה רבה!!!
טלי08/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםזיוית07/11/2013
שלום רב בני נולד הבוקר בשעה 7:33 שם משפחה בנזון . השמות עליהם חשבנו הם איתמר, מעיין, טל, יהלי . אשמח מאוד לייעוץ בבחירת השם . תודה
בחירת שם - תגובה
ליאת יוגב07/11/2013זיוית , מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המוכיח על צורך בהרמוניה , אהבה , משפחה , מספר רגשי , רך , חברותי , כאשר השם יהלי , יוצר מפה המדחיקה את עולם הצרכים שלו , כמו גם , מספר 13 -המתקבל ויוצר , נעילות מחשבתית , נוקשות , תחושת חוסר שביעות רצון וכו. השם איתמר , יוצר שוב הדחקה לעולם הרגשות , כמו גם , צירוף קונפליקטי בין ה-6 בגורל לשם מלא 1 , המוכיח שנדרש להתמודדות עצמאית , כשזקוק מאד להכלה ושייכות .
מעיין , הדחקות לעולם הרגשות , נוקשות פרפקציוניזם ועוד .
מעין - מפת פחד מאיבוד שליטה , בעייתי !
צר לי , אך חשוב יהיה לנסות ולהתחבר לשמות נוספים !!
חיזרי להתייעץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
זיוית07/11/2013תודה על המענה המהיר מה בדבר השמות : איתן , אמיר , אביתר , פלג , איתי ?
בחירת שם - תגובה
ליאת יוגב07/11/2013זיוית , השם איתן , יוצר מפה מאד רוחנית , פילוסופית , צדדים המעידים על צד מנטלי , יחודי , מול החלק שחשוב להראות לעולם עד כמה זוגי , אינטימי , פחות קבלה עצמית ועוד .
השם אמיר , מפה נוקשה ופרפקציוניסטית , כמו גם , תחושה שלא מבינים לעולם הצרכים שלו ... השם אביתר , גם כאן ,נוצרת מפה ,שלפיה ירגיש שההורים דורשים ממנו להיות השגי דינמי , שאפתן ,אך לא מבינים עד הסוף לעולם הצרכים שלו .. השם פלג , - אפשר שיותר מתאים , גם כי , דורשים ממנו להיות יותר חברתי ,גם אם צריך מאד הפרטיות שלו ,
לדעתי , נכון יהיה להציע עוד שמות , או לשוחח !
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת 3 שבועותעינת07/11/2013
הי. הבת שלי כבר בת 3 שבועות ועוד לא הגענו להסכמה על שם. נולדה ב 18.10 בשעה 11:15, שם משפחה כהן. נאמר לי שמתאימים לה שמות שהגימטריה שלהם 9, האם נכון?
איזה עוד מספרים של שמות מתאימים לפי הגימטריה?
מה דעתך על התאמת השמות אופיר, סתיו, שני ועינבל? האם אפשר ענבל בלי יוד? (משום מה בעלי רוצה שהשם יהיה קצר יותר ולכן בלי יוד)
תודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תינוקת בת 3 שבועות - תגובה
ליאת יוגב07/11/2013עינת , מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המראה על צדדים פרטיים , עומק , ידע למידה , דרישה לשלמות , מידה של נוקשות , השם אופיר , יוצר צירוף קרמטי 13-4 המוכיח על מידה של נוקשות , חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד .
השם סתיו , מראה על עוצמות רגשיות במיוחד , גם כי , לא רע - משהו מרכך , את הנוקשות של ה-7 .. אפשרי !
השם שני , מוכיח על כך , שמספר הפצע הגלגולי שלה תואם למספר הגורל , דבר העלול להקשות לממש היעוד , עומק ידע למידה והמקום היחודי שלה ..
השם עינבל - בכתיב זה , הוא היותר מתאים , מספרים נשיים , חברותיים , מרככים , במידה מסויימת את ה-7 כמספר הגורל .
לדעתי , זוהי האופציה היותר טובה .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עינת10/11/2013תודה ליאת. בעלי ואני מתחברים יותר לשם סתיו. מה כוונתך בעוצמות ריגשיות? אשמח ליותר פרוט על השם הזה והאם את רואה בו תכונות זיכריות?? חשוב ביותר!!
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013השם סתיו , יוצר עוצמות רגשיות , יכולה להעיד על אנשים שהגיעו ליעוץ עם הצירוף המתקבל במפה על פי השם סתיו , והעידו שהילדות לא תמיד היתה קלה , כי הכל עוצמתי , רגשי , קיימות תובנות רבות במפה הזו , כמו לראות סוג של הסתכלות על דברים בהיבט רוחני , פחות פרקטי , מעשי , גם כי , הדרישות שלכן , כמי שבוחרים השם , לילדה יותר מעשית פרקטית , אך היא תהיה בעולם יותר "מרחף" רוחני , עד כמה שילדים יודעים להתחבר לרוחניות ...
אם לא ברורה , ניתן להתקשר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאורית06/11/2013
אשמח להמלצה לשם לתינוקת שם המשפחה הוא : שחורי..והשמות שמתלבטים הם :
שליו,מיתר, אביב, ירין,
היא אמורה להיוולד באמצע סוף מרץ, מה מבין השמות הכי מתאים ומומלץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב06/11/2013נכון לעכשיו , כל השמות בהחלט אפשריים ,
חזרי להתייעץ לאחר שתלדי , כשאז נוכל לבדוק השם ביחס לתאריך הלידה .
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתיאומיםמשפחת כהן05/11/2013
בוקר אור ב26 לנובמבר אעבור ניתוח קיסרי , תאומים רציתי לדעת האם הצירופים לאחד יובל , ולשני הראל הם בסדר? או הראל ו יהונתן? או אורי והראל? יהלי והראל? תודה מראש והמשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או אולי...
משפחת כהן05/11/2013איתמר והראל?
או אולי... - תגובה
ליאת יוגב06/11/2013מספר הגורל של התאומים - 7 , במידה ואכן בתאריך זה תלדי ...
מספר המוכיח על עומק , איכות , רצינות , בגרות , צורך בידע למידה , כמו גם פרטיות ,
אתייחס לכל אחד מהשמות שהצעתם , השם הראל , מפה קונפליקטית ובעייתית במיוחד , קונפליקט בין מספר גורל 7 לשם מלא 5 , היוצר מצבים של בלבול , כעסים עצורים , רגשות קשים , כמו גם מצבים של איבוד שליטה !
השם יובל ,מפה שיש בה חלקים מרככים את הצד הנוקשה שבא מיום לידה 8 לגורל 7 , צדדים יותר רכים , חברותיים וכדו.
השם אורי - מפת חנק , הרגשה שלא מבינים אותו , כי דורשים ממנו ללכת בתלם ,להיות מעשי פרקטי , מסגרתי וכו, מול החלק האחר שקיים בו , חלק יחודי , פרטי .. כלומר , יקרו מצבים שימגנט אליו אנשים שלא יבינו לעולם הצרכים שלו ...
בעייתי !
השם יהונתן - מפה שיש בה המון עוצמות רגשיות , כמו חנק , הסבר על השם אורי ..
כמו גם , מי שיכיר אותו מבחוץ לא יכירו מבפנים , הפנים נוקשה , החוצה ישדר רכות רגישות השם איתמר , מפה פרפקציוניסטית , שוב , מי שיכירו מבחוץ לא יכיר מבפנים הפנים מאד פרטי , החוצה יהיה חשוב לו להיראות יותר זוגי והולך בתלם , מפה מאד נוקשה ! השם יהלי - מפת פחד מאיבוד , פחד מלראות עצמו בנוקשות , כמו גם בעצירות הרגשית שקיימת בו , לפעמים ילך עם הצדדים החברותיים קלילים , לעיתים עם הצדדים העצורים רגשית ונוקשים ...
מכאן , שאפשר לראות שהשם יובל , הוא היותר מתאים ,לאחר כל הפירוט , שיקלו מה נראה לכם כיותר מתאים ??? נכון יהיה להציע שמות נוספים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משפחת כהן07/11/2013בוקר אור, את האמת קצת מייאש חלק מהשמות רציתי מאד..שמות נוספים אופק, תומר , אראל האם יכולים להיות בסדר?תודה מראש והמשך יום נעים.
המשך - תגובה
ליאת יוגב07/11/2013אראל , זוהי אופציה טובה , מאחר והמפה המתקבלת הנה מפה הרמונית , מספרים אי זוגיים , אך גם מאד פרטיים , יחודיים , בדרכו המיוחדת , כמו גם , יכולת להסתדר בעולמו הפרטי , בלבדיות !כמו גם , מפה עצורה רגשית , חשוב לציין , שכלפי חוץ , יהיה חשוב לו להראות עצמו יותר חברותי , רך ורגיש , עד כדי , פחות קבלה עצמית , למה חשוב לו להראות משהו אחר מכפי שהוא ? כמו גם , יאמץ לא פעם את התכונה , הזו להיות חלק מדרכו , חברותי קליל זורם .
לסיכום המפה - הרמונית , עם כל ההיבטים הנוספים שציינתי .
השמות האחרים , תומר , אופק - לא מתאימים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתרינת30/10/2013
האם השם לידן הוא גם שם של בת?הוא שם שמאוד מצא חן איך אני לא בטוחה שיד לשם פירוש האם תוכלו לכתוב לי לגבי הפרוש תודה
שם לבת - תגובה
ליאת יוגב30/10/2013אין לי כל מושג לגבי משמעות השם , נסי במקומות אחרים לבחון מה המשמעות לשם זה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדליאור30/10/2013
היי. אנחנו מתלבטים בין כמה שמות. תינוק שנולד ב29. 10.13. איך השמות, ירין, שקד, יניב, ינון, רון, גולן. או אם יש שמות מתאימים יותר. משפחה כהן. תודה רבה
שם לילד - תגובה
ליאת יוגב30/10/2013מספר הגורל של התינוק הינו 9 , מספר המראה על יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , תוך צורך במרחב , כמו גם , מספר מנהיגותי ועוד . מול זה , מבין השמות שהצעתם , אין ספק , שהשם שקד , הוא השם היותר מתאים , נוצרת מפה הרמונית , צדדים דינמיים , צורך בקצב ועניין רב !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתקרן29/10/2013
הי , ת.ל.מ 6/11 משפ. אודלס יש בן בשם עמיעד יליד 15/7/ ההורים : אסי ואיריס
השמות שרוצים : הדר ,הודיה, תבל ,,האם מתאימים ?
יש שמות אחרים שאת יכולה להמליץ ? יום מקסים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמיעד יליד 2010
קרן29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמיעד יליד 2010 - תגובה
חנה עטיה29/10/2013לקרן שלום,
כדי להמליץ על שם מתאים נחוץ תאריך לידה מדויק, ולכן רק לאחר הלידה ניתן לעזור לך בהמלצה על שם.
בשלב זה אני יכולה לשלול שמות לא מתאימים: הדר, הודיה, תבל.
בעצם כל השמות האלו לא מומלצים.
את השמות רק את יכולה להציע ואני אבדוק איזו מפה התנהגותית הם יוצרים.
מציעה שתחשבי על שמות נוספים ותפני לאחר הלידה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה,תודה..
קרן29/10/2013אבל אולי בכל זאת יש לך רעיון שמות של בת במזל עקרב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה,תודה.. - תגובה
חנה עטיה29/10/2013לקרן שלום,
את השמות רק את יכולה להציע ואני אבדוק איזו מפה נוצרת.
השם הוא בחירה שלך בלבד וטוב אם האב ישתף פעולה בבחירתך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מתאים : תמרי,כנרת,
קרן30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו : אגם,יערה,י
קרן30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאבא
אסף30/10/2013חנה שלום,
תחילה, תודה רבה על העזרה.
השמות של כנרת והודיה הן שמות שאני נתתי.
הכיוון הוא לכנרת, האם מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התיחסת לתוכן ההודעה או רק לשמות
האמא30/10/2013קרן היא לא האמא- היא יכולה להציע אבל אם את מתייחסת גם לשמות של ההורים, תשימי לב שהיא שאלה בשבילנו...
השמות שהיא הזכירה- אגם ותמרי- לא רלוונטיים.
אחרי שפסלת את השמות הקודמים, אנחנו בעיקר מתעניינים לגבי השם כנרת.
תודה רבה.
איריס - האמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התיחסת לתוכן ההודעה או רק לשמות - תגובה
חנה עטיה30/10/2013לאיריס האמא שלום,
בנמרולוגיה לא מתיחסים לשמות ההורים.
אני צריכה תאריך לידה מדויק ושם מלא של הילד שיוולד.
כבר הסברתי שבלי תאריך הלידה לא ניתן להמליץ על שם מתאים אלא רק לשלול שמות שאני יודעת מראש שיוצרים סביב היעוד (תאריך הלידה המלא) דיס הרמוניה.
לגבי כנרת - זאת אפשרות, לא אפסול.
אגם - לא טוב בשלב זה.
יערה - מספרים הרמונים, אך מאוד גבריים לבת.
הודיה - לא טוב. כבר רואים דיס הרמוניה בתחום העבודה, קריירה ולימודים.
שוב מציעה להמתין ללידה ואז אעזור לכם בשמחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
האמא30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)