מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לילדפנינה13/10/2013
נולד לי ילד ב-6.9.13 תאריך עברי ב' בתשרי בשעה 16:33 שם משפחה אמון אני לא יודעת איך לקרוא לו יש לי כמה שמות כמו : אופק ,אפק,מיכאל,איתן,פלג,נתאי,איתי.אופר.רואי.אלירן,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמי רגינה
פנינה13/10/2013אני משתמשת במחשב של בת דודה שלי (פנינה)תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמי רגינה - תגובה
חנה עטיה13/10/2013לרגינה שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 3 - הוא הגיע לעולם לשמח אותך, להיות אופטימי, ילדי, יצירתי, לאהוב חברה ואנשים, לאהוב לדבר, להיות מקסים וכו'.
עם יום לידה 6 עולמו הפנימי רך ורגיש, ולכן חשוב להעניק לו שם שיוסיף גבריות ועוצמה למפה.
השמות מיכאל, איתן ונתאי - יוצרים מפה יחסית הרמונית לילד. היעוד הילדי מוקף במספר 9 - דבר היוצר יכולות נהדרות להביא לידי ביטוי את היצירתיות, את המוחצנות, את הדינאמיות וכו'.
מצד שני היעוד הילדי מוקף במספרים יותר בוגרים ונשיים. זה אומר שסה"כ המפה קצת רכה מדי לבן, אך בהחלט אפשרית.
שאר השמות לא מתאימים מסיבות שונות.
אפק, אופק - גם היתה אפשרות טובה, אך ה"פצע הגילגולי", סך המספרים החסרים בשם המלא הוא כמספר היעוד, דבר המקשה להגיע ולהבין את היעוד.
אני לרשותכם, אם ברצונך לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקגלית08/10/2013
שלום,
נולד לי נסיך שלישי ב-2.10 ב-4:15 ואנו מתלבטים איך לקרוא לו: ראם, יהב, רז, טל, איתי
שם משפחה בן עטייה לגלית וניר. לילדים הגדולים קוראים ליאור ויובל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה08/10/2013לגלית שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 9 - יעודו להיות מנהיג ומוביל, טוב לב, נדיב, אלטרואיסט, רחב אופקים, חכם, עוצמתי וכו'.
השם האפשרי הוא איתי, אך לא בצורה מושלמת (יש עניינים).
שאר השמות לא מתאימים מסיבות שונות.
עם השם איתי בן עטייה (עם 2 "י") נוצרת מפת מנהיגות, חוכמה, אינדיבידואליות, חזון, הובלה. יחד עם זאת כן הייתי מציעה שתחפשו שמות נוספים למען יהיו לילד חיים טובים (לא הכל ניתן להסביר במסגרת זו).
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתפנינה07/10/2013
שלום ותודה מראש לעונים
מבקשת עזרה בבחירת שם לתינוקת נולדה בתאריך 1-10 בשעה 12 בצהריים ו12 דקות
השמות :אופל =בר-רויאל =חושן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעוד שמות שיכלו להתאים
פנינה07/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה -עזרא
פנינה08/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה -עזרא - תגובה
חנה עטיה08/10/2013לפנינה שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 8 - יעודה להיות חזקה והישרדותית, בעלת כושר ניהול וארגון, דינמית, מעשית ופחות רגישה.
בצרוף עם יום לידה 1 - כל עולמה הפנימי - חזק, דינמי, עם כושר מנהיגות, שליטה רגשית ופחות הבעת רגשות.
לכן: חשוב למצוא לה שם שיוסיף רכות ונשיות למפה.
אופל - נוצרת מפה מאוד גברית ועוצמתית לבת. כל המפה מספר 8 - לא מומלץ.
בר - הבעיה היא בתקשורת עם הסביבה.
רויאל - מפה אפשרית בהחלט אך - "הפצע הגלגולי" - סכום הספרות החסרות בשם המלא הוא כמספר היעוד, דבר המקשה מאוד להגיע ולהבין את היעוד.
חושן - בעיה בתקשורת עם הסביבה.
מציעה לחפש שמות במספר - 4, 3.
כנסו לאתר בשם "שם לי".
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חנה
פנינה08/10/2013האמת שכל השמות לא נמצאו מתאימים .....ראיתי שטופז מבחינת הסיפרה מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חנה - תגובה
חנה עטיה08/10/2013לפנינה שלום,
נכון טופז זה מספר 3 - לא אפסול את השם, אך לטעמי המפה עדין גברית מדי לבת.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תתני לי מס שמות
פנינה09/10/2013שיתאימו בצורה הכי טובה שאבחר ביניהם כל האופציות לא מתאימות ואני ממש חייבת להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תתני לי מס שמות - תגובה
חנה עטיה09/10/2013לפנינה שלום,
את השמות רק את תציעי - כי הבחירה היא שלך בלבד.
אני יכולה לעזור בהמלצה על מספר השם המתאים ואז אני בודקת איזו מפה נוצרת.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה מס שמות
פנינה09/10/2013ליכל licol נסיה אלין נוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה מס שמות - תגובה
חנה עטיה09/10/2013לפנינה שלום,
נסיה וליכל - לא מתאים.
נוי - יוצר סגירות רגשית בתחום החיים הזוגיים, אך כלפי העולם תראה נשית ורכה - רצוי שלא.
עם השם אלין מתקבלת מפה הרמונית לילדה - היעוד מוקף במספרים נשיים, רכים, עם יכולת נהדרת לעסוק בכל תחום בו תבחר. מומלץ בחום.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פנינה11/10/2013תודה רבה על היעוץ חנה שתיהיה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה חוות דעת נוספת לשם בבקשהילדים04/10/2013
שלום
תאריך ל 5.9.13
שעה 22:14 בלילה
שמות:
הילה, נועה,שירי, מיה, נויה
השם שהכי התחברנו הילה
מה דעתך/ן?
מחכה לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה חוות דעת נוספת לשם בבקשה - תגובה
ליאת יוגב04/10/2013מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
ילדים04/10/2013טל או בקר או שניהם יחדיו
תודה רבה על תשובתך
מודים לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם המשפחה - תגובה
ליאת יוגב04/10/2013חשוב לדעת לאיזה שם משפחה נולדה התינוקת ? טל ? בקר ? טל בקר ?
דייקי בתשובתך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעזרת השם
ילדים04/10/2013בקר טל פשוטתלא היינו במשרד הפנים עדיין
ולא סידרנו את העניין הזה
שוב תודה על התייחסותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסותך
ילדים04/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעזרת השם - תגובה
ליאת יוגב04/10/2013מספר הגורל של התינוקת הינו 2 , מספר המוכיח על הצורך בשיתוף , אינטימיות ,צדדים רגישים , תוך צורך בהרבה תמיכה ועידוד כילדה . יכולת הבנה נפלאה כמו גם אינטואיציה ועוד . מול זה , מבין השמות שהצעת , השמות שירי ומיה הם השמות היותר מומלצים ,
שירי - מפה רגשית נשית , זוגית חברותית , כאשר כלפי חוץ , יהיה חשוב לה להראות צדדים יותר מעשיים !לכן - תחושה שלא תמיד תקבל עצמה על הצדדים הרגשיים ביתר הקיימים בה . אך כל המפה , היא זוגית , מוכיח על "ילדה טובה " הליכה בתלם ,
המפה על פי השם מיה , מפה המוכיחה על צדדים רכים רגשיים נשיים וחברותיים , במרבית חלקי המפה , כלפי חוץ תראה צד יותר מוחצן , הפנים יותר שקט , במידה מסויימת . לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקרב לב על תשובתך המהירה
ילדים04/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדה מלפני שנתיים וחצינופר02/10/2013
היי, רציתי לדעת בדיעבד האם השם שבחרתי הוא טוב.
הילדה שלי נולדה ב 4.3.2011 בשעה 18:45 בערב יום שישי.
בחרנו את השם ליאן.
שמי הוא נופר
שם בעלי רביב
שם משפחה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לילדה מלפני שנתיים וחצי - תגובה
ליאת יוגב02/10/2013מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוקות ופחות מכך לניתוח תינוקות שנולדו .
ניתן לומר , שהדבר החשוב שיש לעשות בעבור התינוקת שלכם , הרבה עידוד תמיכה , והכלה , שתרגיש את תחושת השייכות שכל כך זקוקה לה .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועם, נעם, גיליתמי02/10/2013
הי
נולד לנו בן בתאריך 1/10/13
מאוד מתלבטים בין השמות גילי, נעם או נועם
נשמח לעזרה
שם משפחה חסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נועם, נעם, גילי - תגובה
ליאת יוגב02/10/2013מספר הגורל של התינוק הינו 8 , מספר המוכיח על צדדים שאפתניים הישגים , פרקטיים ,מעשיים ועוד ,
השם גילי יוצר מפה פרפקציוניסטית , מטרות שאיפות , כמו גם מידה של עצירות רגשית .. השם נעם - במידה רבה עדיף - כאשר המפה המתקבלת הינה מפה מרוככת יותר , חברותית יותר , גם אם במהות , מנהיג , עוצמתי ומוביל , קיימים צדדים יותר חברותיים דינמיים ,
השם נועם - מפה שלפיה קיימים צדדים דינמיים מול שיקול דעת רב , כמו לראות רצוי מול מצוי , הצד של הרצוי האומר חייב קצב ודינמיות בחיים מול שיקולי דעת , כמו ברקסים , דבר המוכיח על חווית תסכול , במידה מסוימת .
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שאלה לליאת ושוב תודה!!!!מתיתיה02/10/2013
ליאת רציתי לדעת מה לגבי השם ילי, נועה, אנאל ואורין.
וגם לנג'ס שוב ולשאול האם השם ליאה ממש לא טוב?
תודה ענקית,
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוב שאלה לליאת ושוב תודה!!!! - תגובה
ליאת יוגב02/10/2013אלינור ,
השם אורין ,מי שיכירה מבחוץ , לא יכיר מבפנים , הפנים רגש , החוצה תשדר - שמירת חיץ רבה . למרות זאת , קיימים הרבה דברים טובים בבחירת השם , ביחס לשמות האחרים ..
השם נועה , קיימות הרבה אותיות פיסיות (אותיות 4 5 כמו מ נ ה ת ) נחשבות לאותיות פיסיות , מראה על דאגנות יתר , גם כי , המפה על פניה בהחלט הרמונית , מפה מאד נשית , רגשית , חברותית , עם יכולת הבנה נפלאה !! אפשרי .
השם ילי - לא מומלץ !
השם אנאל , גם הוא , פחות מומלץ - פחד מאיבוד שליטה !
לשיקולך , באמת שניתן להתקשר ולשוחח , אהיה בשבילך
דברי איתי בין 18-19 , בשמחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמירב01/10/2013
שלום רב,
בשעה טובה נקבע לי תור לניתוח קיסרי
התור נקבע ל 19.11.2013
ישנה אפשרות גם ל 18.11.2013
או 20.11.13
אל עליי להודיע מהר.
השם שחשבתי עליו - הוא פשוט הגיע אליי בעלי עוד לא התחבר
הוא גפן.
האם מתאים ?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב01/10/2013מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
מירב01/10/2013לוי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם משפחה - תגובה
ליאת יוגב02/10/2013במידה רבה קיימת בעייתיות, כאשר מציגים שם אחד בלבד , נראה ש"ננעלתם" על השם והשאלה , האם חוות הדעת שלי תשנה משהו ?
השם גפן לוי , יוצר מפה בשילוב מספרים נוקשים , פרפקציוניסטים ועצורים רגשית .
האם נכון יהיה לומר , שמי מכם ההורים , דמות יותר פרפקציוניסטית ונוקשה ?
כל זאת מבלי להתייחס לתאריך הלידה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירב02/10/2013לא ננעלנו על שם אחד..
פשוט היתה לי חוויה רפואית נפשית והשם הגיע אליי אני האמא שכנראה היא הדמות הקשה .
בן זוגי לא מתחבר לשם, אם את אומרת שהשם יביא קושי לא אקרא לה בשם זה..
נתת לי שיעורי בית :)
מה לגבי התאריך ?
האם יש ספרה מומלצת לשם לפי תאריך ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
ליאת יוגב02/10/2013אם היה תאריך מדוייק , ניתן היה להתייחס לבקשתך , אך קיימות מספר אופציות ..
נסי להתחבר לשמות נוספים ולאחר הלידה חיזרי להתייעץ ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקבע תאריך
מירב02/10/2013אך נתנו לי אפשרות לשנותו לכן ביקשתי להתייעץ .. לגבי השם אחכה ..
למזלי אין לחץ של 8 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נקבע תאריך - תגובה
ליאת יוגב02/10/2013מבין התאריכים שנקבעו , שני התאריכים ה-18.11 וה-19.11 - אפשריים .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירב02/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת - דחוףענת01/10/2013
שלום, נולדה לנו תינוקת ב 30/9/13 בשעה 11:20. לי קוראים ענת כפרי נבנהויז ולבעלי קוראים שי נבנהויז. השמות שחשבנו עליהם הם: זהר/זוהר או דרור.
נשמח לדעת מה מבין השמות הכי נכון לה ? תודה.ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענת
ליאת יוגב01/10/2013מספר הגורל של התינוקת הינו 9 , מספר המוכיח על יכולת הבנה נתינה , טוב לב , כמו גם צורך במרחבים , עשייה בגדול , עניין רב ועוד . מול זה , מבין השמות שהצעת השם זוהר , בכתיב זה , הוא היותר מתאים , מפה שיש בה חלקים מאד חברותיים , רכים , במרבית חלקי המפה , קליטה טובה , סקרנות , צורך בחופש ,תוך שילוב הצד המשפחתי ביתי .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לליאת - סליחה על הניג'וסמתיתיה30/09/2013
רציתי לדעת אם אני אקרא בשם יהלי או ליאה ואוסיף עוד שם האם זה יהיה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לליאת - סליחה על הניג'וס - תגובה
ליאת יוגב30/09/2013לא נכון לעשות זאת , ההתייחסות קודם כל היא לשם שנבחר , במידה ולא מתכוון לקרוא בשם השני , אין שום משמעות להוספת השם .
דברו איתי אנסה להסביר ולעזור ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתתא30/09/2013
שלום רב ,
נולדה לי תינוקת ב 21.9.13 בשעה 1:26 בלילה
שם המשפחה הוא זיתוני .
ואנו זקוקים לעזרה לגביי בחירת השם .
השם הוא נויה האם זה שם טוב ??? השמות הנוספים הם אוריה הודיה ליאן אך נויה כמעט אנו סגורים עליו רק זקוקים לייעוץ נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוקתת - תגובה
ליאת יוגב30/09/2013מספר הגורל של התינוקת הינו 9 , מספר המוכיח על יכולת הבנה נתינה , מספר אוניברסלי , צורך לתקן העולם ... כמו גם במרחבים , מספר מנהיגותי ,אך גם רך ונשי , כאשר , השם נויה ,יוצר מפה שלפיה קיימים צדדים דינמיים קצב עניין היסחפות , אך קיים גם צד האומר , מה פתאום? חייבת להיות יותר שקולה , זהירה ומתונה .
אך אין ספק , שקיימים חלקים חברותיים , רכים , נשיים במרביתם , בהחלט אפשרי לבחור בשם זה .
אופציה נוספת מבין השמות שהצעתם , השם אוריה , היוצר מפה מאד חברותית , יכולות ביטויות , מידה של פשרנות .. לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיונית30/09/2013
הי. ב 24.9.13 נולד לנו בן חמוד בשעה 11:53. לאמא יונית ולאבא מיכאל. שם משפחה רול.
חשבנו על: כפיר, פלג, אופיר, אופק. אחות גדולה הילה.
אשמח לתשובתך
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה30/09/2013ליונית שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 3 - יעודו להיות שמח ואופטימי, מקסים ויצירתי, אוהב חברה ואנשים, רגיש וילדי.
יחד עם יום לידה 6, עולמו הפנימי הינו רך ורגיש ולכן יש ליצור לו מפה יותר עוצמתית וגברית.
אופק - הדיס הרמוניה הבולטת היא בתחום הקריירה, עבודה ולימודים.
אופיר - מפה מאוד רכה ונשית לבן, דבר העלול לגרום לקושי באינטימיות בבגרותו.
פלג - היעוד הילדי חנוק עם מספרים בוגרים, ולכן הוא עלול להרגיש שלא מבינים את הצרכים הרגשיים שלו וגם יש כאן בעיה של תקשורת.
כפיר - מפה נשית מדי ו"פחד מאיבוד שליטה" - בחשיבה יושב מספר מנטאלי, איכותי ומעמיק שלא יאהב להסתכל פנימה ולראות מי אני אמור בעצם להיות. הוא חרד בעצם מעצמו.
מציעה לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
יונית01/10/2013תודה חנה.
האם השם גלעד יכול להתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה01/10/2013ליונית שלום,
מצטערת מאוד - ממש לא טוב.
הילד נולד מאוד רגיש ועם יום לידה 6, כל עולמו הפנימי רגשי, רך, טוב לב.
חשוב להעניק לו שם שיוסיף עוצמה וגבריות.
מציעה לחפש שמות במספרי - 6, 3, 7.
כנסו לאתר בשם "שם לי".
כל שם שתציעו אצטרך לבדוק לעומק איזו מפה הוא יוצר.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני מוצאת ערך גמטריה 5?מתיתיה29/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

איך אני מוצאת ערך גמטריה 5? - תגובה
ליאת יוגב29/09/2013ניתן להכנס לאתר "שם לי" למצוא רשימת שמות אינסופית , כאשר ליד כל שם כתוב הערך הגימטרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת ותודה!מתיתיה29/09/2013
קודם רציתי לומר תודה ענקית על העזרה ועל המענה המהיר.
רציתי לדעת האם השם יהלי טוב?
אני מזכירה שהתינוקת נולדה ב14/9 בערב.
תודה,
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה נוספת ותודה! - תגובה
ליאת יוגב29/09/2013השם יהלי - פחות מומלץ , נוצרת מפת פחד מאיבוד שליטה , צדדים רכים רגשיים מופנמים קצב איטי , מול הצד האומר - מה פתאום ? חייבת להיות יותר מוחצנת , תקשורתית קלילה ודינמית , סיבה נוספת אוכל להסביר בשיחה , במידה וחשוב לדעת .
נסו להתחבר לשמות נוספים - ערך גימטרי 5 יכול להיות נפלא .
חיזרו להתייעץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לילדהתומר25/09/2013
נולדה לנו בת תאריך 23.9.2013 בשעה 20:39
בניתוח קיסרי לא מתוכנן
השם שלי תומר ( צדוק )
ושל אשתי ורד
חשבנו להעניק לה את השם נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לילדה - תגובה
חנה עטיה25/09/2013לתומר שלום,
מבינה ששם המשפחה צדוק.
הילדה נולדה עם יעוד מספר 2 - יעודה להיות זוגית, רגישה, מופנמת, נשית, מתחשבת, רכה, משתפת פעולה וכו'.
נעמי צדוק - לצערי שם זה מאוד לא מומלץ. נוצרת כאן דיס הרמוניה מאוד משמעותית בקו המרכזי יעוד - יכולות. זה אומר קושי רציני בגיבוש האישיות, משברים בחיים. היעוד שיתוף וביחד היכולות להיות עצמאי ואינדיבידואליסט. היעוד יותר מופנם ורגיש היכולות אגו ואני לעצמי וכו וכו'.
מאוד ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חייבת להיות התאמה אחד לאחד
תומר27/09/2013תודה על התשובה המהירה
האם חייבת להיות התאמה אחד לאחד בין ערך נומורולגי של שם משפחה במקרה זה 2
עם שם פרטי 2
או אפשר למשל 2 עם 4
ואם כן איזה ערכים מתאימים ל 2 חוץ מ 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חייבת להיות התאמה אחד לאחד - תגובה
חנה עטיה27/09/2013לתומר שלום,
לשאלתך בודאי שלא.
במקרה שלכם באמת היעוד של הילדה (תאריך הלידה המלא) הוא 2 וגם שם המשפחה הוא 2. זה מקרי לחלוטין.
שמחה שאתה מתעניין, אך לא כך מתנהל הענין, כי הוא הרבה יותר מורכב. נוצרת מפה התנהגותית מתאריך הלידה המלא והשם המלא ואני בודקת את כל תחומי החיים ומנסה להמליץ על שם שיצור מפה הרמונית כמה שניתן.
אנסה להמליץ לך על מספר נומרולוגי מתאים לשם לבתך - כנס לאתר בשם "שם לי" וחפש שמות במספרי - 4, 1. אך זה לא אומר שכל שם שתציעו יתאים אלא אצטרך לבדוק איזו מפה נוצרת.
אני לרשותכם בכל שאלה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה אנא בדקי לי את ההתאמה של השמות
תומר13/10/20132 השמות שתבדקי לי בבקשה
זה:
הילי
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה אנא בדקי לי את ההתאמה של השמות - תגובה
חנה עטיה13/10/2013לתומר שלום,
עם השם תמר נוצרת לילדה מפה הרמונית.
היעוד הגברי, השגי מוקף במספרים רכים, נשיים, יצירתיים, טובי לב.
בהצלחה רבה בגידולה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר יש עדיפות של תמר על הילי
תומר14/10/2013מה התוצאה שקבלת על הילי?
למרות ששני השמות בעל ערך נומורולוגי 1
את מזהה עדיפת ברורה של השם תמר על הילי
כי היינו יותר בכיוון של הילי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר יש עדיפות של תמר על הילי - תגובה
חנה עטיה14/10/2013לתומר שלום,
נכון גם השם הילי הוא מספר 1, אך יוצר לילדה מפה עם דיס הרמוניה בתחום התעסוקה, קריירה ולימודים.
השם תמר יוצר מפה הרמונית לילדה.
כאשר שם הוא עם מספר נומרולוגי מתאים, אני ממשיכה ובודקת לעומק דברים נוספים וממליצה על שם שיצור לילדה מפה הרמונית כמה שניתן.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חנה על הכל
תומר14/10/2013תודה על התגובות וההסברים הברורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)