מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי, יש לי שאלהשרון16/04/2008
איך אני יכולה לגרום לציפורניים שלי לגדול יותר מהר? אמא כל הזמן מציעה לי לשפשף קליפת לימון על הציפורן, השאלה היא אם זה באמת מביא תועלת או שיש מצב שההפך-זה יגרום לנזק, תודה מראש. ^_^
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה מהירה של ציפורנים
אילנה כסיף17/04/2008בקר טוב שרון,
מריחה של לימון על הציפורנים תלבין אותן. זה מצוין לעשות את זה וגם יש לך אחר כך ריח טוב של לימון אבל, מה לעשות, זה לא ממש מזרז צמיחה - את חייבת לשים מחזק ציפורנים טוב.
אני יכולה להמליץ לך על הנייל אנבי שבא בצורה שלך לק או הנייל ריקברי שמגיע בצורה של טיפות. שניהם מחברת OPI והם מעולים- בדוק.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ?
אופל08/12/2011אפשר את הPOI להשיג בכל חנות ניו-פארם וכאלה ?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ? - תגובה
אילנה כסיף11/12/2011ברשת נייל סטודיו ובמכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון15/04/2008
שלום רב,
אני בחורה בת 20 ויש לי שתי שאלות.
1. מה זה מניפה בבניית ציפורניים - חברה שלי המליצה.
2. רציתי לדעת, אני רוצה לעשות בניית ציפורניים אבל איזה בחור אמר לי פעם שיש לזה סטיגמה של ערסיות. האם באמת יש סטיגמה כזו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה שאצליח לעזור.
שרון16/04/2008אז בקשר לשאלה הראשונה שלך, מניפה היא צורה שנותנים לציפורן, שבעצם מתרחבת בקצה, אם תרצי עוד חומר תוכל לפנות לגוגל, אני בטוחה שתמצאי תשובה מספקת מזו.
ובקשר לסטיגמה הזו, נכון, היא קיימת בבני נוער, אבל אני לא מאמינה שבגיל 20 זה משנה, בגילך זה יראה שאת אדם אסתטי, שמטפח את עצמו, וכמו שאומרים-היופי הוא בפרטים הקטנים.
שוב, אני לא מקצוענית, זו רק דעתי האישית. מקווה שעזרתי. ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרון
אילנה כסיף17/04/2008שלום שרון, מניפה היא צורה שבה מעוצבת הציפורן. זה נראה כמו מניפה ועל כן שמה. המבנה הוא כזה שהציפורן היא רחבה בקצה שבולט מעבר לאצבע וצרה באזור של הציפורן הטבעית.
לגבי הסטיגמות - זה כמו להגיד שלמי שיש ידים מטופחות לא עושה עבודות בית - שטויות במיץ - צורת הציפורן חשובה כחלק מהמראה המטופח של האישה האופנתית. אין קשר לערסיות זה פשוט קשור למי שאת - ואם את ערסית אז גם הציפורניים שלך יהיו של ערסית
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה בונת ציפורניים מקצועית ואמינהג'יזל12/04/2008
עצמאית על בסיס אחוזים גבוהים במיידי בגבעתיים. תודה 050-5947030 במכון מפואר בגבעתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שמי ג'יזל מאופקים
ג'זל20/04/2008אני בונה ציפורניים 15 שנה אבל מאופקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיזל המהממת
סיגל חג"ג15/11/2008כרגיל תמיד אני מוקסמת מהיצירתיות שבך היא עמוק בתוכך את מדהימה וממשיכה להדהים אותי כל פעם מחדש אלופה חולה עליך סיגל חג"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה היפוטיתחלי09/04/2008
עשיתי בניה פעם ראשונה בדיוק לפני שבועיים אחנ עומדים לפני החג בשבוע הבא יהיה בדיוק 3 שבועות לבנייה שעשיתי- השאלה שלי: האם כדאי לי לרוץ לבונה ציפורניים תעשה לי מילוי?? או למין עד לאחר החג ואז זה יצא בערך 3.5 שבועות (ברצוני לציין כי הצמיחה שלי לא ממש בולטת כך שאני ממש בדילמה) מה עליי לעשות!
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי עושים מילוי
אילנה כסיף10/04/2008שלום חלי,
מילוי עושים בדרך כלל כל שבועיים עגד שלושה שבועות כדי להמנע מנזקים לציפורן הטבעית. אם הצמיחה שלך איטית ואין התרוממויות אין בעיה עקורנית להמתין. הבעיה היא אם הצמיחה מוגברת (ואנחנו עכשיו באביב- הציפורניים צומחות מהר יותר) ויש התרוממות - הנתקות של הבניה מהציפורן הסכנה היא כניסת מים בין החומר הבנוי לחומר הטבעי ואז מתחילות בעיות. התבונני בציפורניים שלך והחליטי בעצמך. קחי בחשבון שאם את מתכוונת לעזור בהחנות לחג, הציפורניים שהן כבר ארוכות, עשויות להשבר ואז את תגיעי ללי הסדר עם ציפורנים שבורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייבש לאקאינה09/04/2008
הי אילנה,
רכשתי מייבש לאק של נייל סטודיו, ולמחרת הוא ממש התרומם מהקצוות, ויום אח"כ התחיל להתקלף. למה זה קורה?
זה קורה בשכבה אחת, וגם אם אני מורחת למחרת עוד שכבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייבש
אילנה כסיף10/04/2008הי דניאל, האם מרחת לק מתחת למייבש?מה שתארת קורה בדרך כלל על ציפורן בנויה ללא לק שעליה שמים מייבש. המייבש חייב לבוא על לק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לציפורן טבעית
אינה10/04/2008ובוודאי שיש לאק, אחרת למה למרוח מייבש?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
אילנה כסיף13/04/2008כיצד את מסיימת את הבניה? אחרי ששיפת עם פצירה מה את עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל שלום
איילה עובד14/04/2008אני מבינה ממך שיש לך ציפורניים טבעיות ומרחת עליהן לק ומיד אחכ מייבש לק.... והוא התקלף! ייתכן ומרחת את המייבש שהלק היה עדין מעט רטוב או שלא עטפת במריחת המייבש את צידי הציפורן .. נסי שנית ועדכני אותנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הרעיון של
אינה15/04/2008מייבש לאק הוא לייבש, לא? מה הרעיון של למרוח מייבש על לאק יבש?
מעבר לזה-כן, מרחתי על כל המשטח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה?...
אינה19/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייבש לך יש למרוח על לק רטוב מעט-
אילנה כסיף21/04/2008כלומר: לאחר מריחת הלק על כל הציפורנים בשתי שכבות מרחי מיבש לק. תפקידו של מיבש הלק הוא ליבש את הלק אבל בעיקר לתת שכבת הגנה -גלזורה- כדי שהלק לא ישחק מהר. מעבר למיבש לק מומלץ מדי יומים למרוח משמר לק -TOP COAT כשכבת הגנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה מה ההבדל בבקשה בין מייבש לק ל
נסיכת הצבעים21/04/2008למשמר לק
תוכלי להסביר בבקשה ואיפה קונים את זה?
והאם זה גם לציפורן טבעית וגם לבנויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל בין מיבש לק למשמר לק
אילנה כסיף21/04/2008מייבש לק נועד ליבש לק ולתת גלזורה - מעין שכבת הגנה וברק ללק. משמר לק הוא בדרך כלל פחות סמיך ותפקידו הוא לשמר את הלק ולהחזיר אליו ברק שדהה. מומלץ מאד על ציפורנים טבעיות או בנויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויש מוצר מומלץ בבקשה?
נסיכת הצבעים22/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל עדיין לא קיבלתי
אינה23/04/2008תשובה-מדוע מתקלף???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי מידי פעם להוריד לגמרי אתמיכל07/04/2008
הבניה ולעשות בניה חדשה (כדי למשל לתת לציפורן הטבעית לנשום) או שאין בזה כלום ואפשר רק למלא כל הזמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
איילה עובד07/04/2008בניית ציפורניים אין צורך להוריד באופן יזום. אפשר לעשות מילוי כל הזמן מבלי להחליף את הבניה עצמה.. אם רוצים להחליף בניה מסיבה כלשהי (שינוי חומר הבניה או מראה הבניה), רצוי לא לעשות זאת בתדירות גבוהה מדי עמ"נ לשמור על הציפורן הטבעית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורציתי גם לאמר לכן שהפורום שלכןמתעניינת06/04/2008
מקסים !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה מאד!
אילנה כסיף08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי בניה פעם ראשונה. רציתי לשאולמתעניינת06/04/2008
איך מזהים אם מתפתחת אצלי פטריה בציפורן מתחת לבניה.
איך אדע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שואלת כי אני רואה קצת ירוק כזה
מתעניינת06/04/2008כשאני הופכת את האצבעות.
בין הציפורן והאצבע אם אתן מבינות למה אני מתכוונת.
אחרי שקראתי אתכן קצת התחילו לרוץ לי בראש כל מיני מחשבות...
אולי זו פטריה או אולי אלרגיה ?
או אולי זה סתם ליכלוך שנכנס או אולי ניהיה שם עור יבש כזה...
אני חייבת לציין שזה לא בכל האצבעות אלא רק בחלקן.
מה אתן אומרות אין לי מה לדאוג ?
איך מנקים ציפורניים בנויות ?
ניסיתי קצת לשפשף בפנים...
חוץ מזה שאני חייבת לציין שאני ממש שמחה שעשיתי בנייה.
אני מקווה שאני סתם נלחצת לשווא.
כי האצבעות שלי ממש יפות עכשיו עם הבניה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נדבקים כל כך מהר בפטרת
אילנה כסיף08/04/2008הי קרן, להרגע לא נדבקים כל כך מהר. אחרת לכולנו היתה פטרת כל הזמן והעובדה היא שממש אין לנו...גם אם יש ירקת (שאפשר לזהות אותה לפי הצבע הירוק שלה ובדרך כלל היא מלווה ברווח בין הציפורן המלאכותית לציפורן הטבעית) עד שהיא הופכת לפטרת לוקח הרבה זמן. את צריכה רק לוודא שאין הנתקות של חומר הבניה מהציפורן הטבעית. זה הכל! אם אתן רוצות מאד להקפיד קחו מקל אוזנים וטבלו במי חמצן 3% ועברו מתחת לקצה החופשי של הציפורן ( החלק שבולט מעבר לאצבע) כדי לנקות לכלוך וחידקים. אקונומיקה לא טובה לבניה פעמים רבות היא מצהיבה את האקריל וגורמת לאלרגיות קשות בעור.
מי שצריך לדאוג לפטרת זו טכנאית הציפורניים שלכן שצריכה לחטא כל הזמן ובכל פעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכאן רציתי לכתוב שנרגעתי ותודה : )
מתעניינת08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה ואקונומיקהמתעניינת06/04/2008
שמעתי מחברה שפעם בכמה זמן היא מקפידה לטבול את ציפורניה הבנויות באקונומיקה מטעמי הגיינה והמנעות מפטרת.
זה באמת מומלץ ?
(ואני חשבתי שצריך להימנע מכל מגע של דטרגנטים למיניהם...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה וגם
מיכל07/04/2008הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות כדאי למנוע פטריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקונומיקה -למה?
אילנה כסיף08/04/2008בקר טוב עדי וקרן,
לא ברור לי למה בחרתן לטבול אצבעות באקונומיקה דוקא. חיטוי אפשר לעשות בכל מיני דרכים.
ואן כלקוחות שיש להן בניה צריכות רק לוודא שאין הנתקות של חומר הבניה מהציפורן הטבעית. זה הכל! אם אתן רוצות מאד להקפיד קחו מקל אוזנים וטבלו במי חמצן 3% ועברו מתחת לקצה החופשי של הציפורן ( החלק שבולט מעבר לאצבע) כדי לנקות לכלוך וחידקים. אקונומיקה לא טובה לבניה פעמים רבות היא מצהיבה את האקריל וגורמת לאלרגיות קשות בעור.
מי שצריך לדאוג לפטרת זו טכנאית הציפורניים שלכן שצריכה לחטא כל הזמן ובכל פעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר. תודה על התשובה.
מתעניינת08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גי'לסי05/04/2008
אמרת שאפשר לעשות על ציפורן טבעית ג'יל האם אותה שיטה של אקריל רק בג'יל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל
איילה עובד06/04/2008את הג'ל מורחים בעזרת מכחול מיוחד ומייבשים במנורת UV. בכל מקרה כדאי ללכת רק למקצועית שעברה הסמכה בעבודה עם ג'ל כי כיום יש סוגים רבים ושונים של ג'ל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאקרילדנה04/04/2008
אילנה שלום .
מבקשת את עזרתך בבעיה שנגרמה לי עקב הדבקה ובניית ציפורניים.
נתגלה לי כי אני אלרגית לחומר האקריל ובעקבות השימוש בחומר בהדבקה ובנייה נהיו לי דלקות בציפורניים ופריחה על הפנים . הציפורן ממש שינתה את צורתה (הפכה נישרית מחוספסת והתעקמה לגמרי - כמו בפטריה ) הייתי אצל כל רופא עור אפשרי ונאמר לי בפירוש כי זו אינה פטריה ואין שום טיפול וכך הציפורן תישאר.
הבעיה שלי היא אסטטית הגעתי למצב שאני ממש מסתירה את ידי מבושה ומצד שני גם איני יכולה לעשות בנייה כדי ל"העלים" את מצב הציפורניים .התברר לי כי ישנם חומרים חדשים שלא מכילים את חומר האקריל (ג'ל סיליקון או משהו אחר ) האם הם אכן לא מכילים אקריל ?והאם היית ממליצה לנסותם? והאם יש לך איזושהי עצה כלשהי מה לעשות משום שאני ממש אובדת עצות ומיואשת מכך
אודה לך על תשובתך וזמנך .
דנה .
נ.ב. האם שמעת אי פעם על מקרה כמו שלי ?
שוב תודה - דנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
אילנה כסיף06/04/2008שלום דנה,
מתי קרה המקרה?
באופן אישי לא שמעתי על מקרה כה חמור של אלרגיה אבל אני אבדוק עם רופאי העור שאני מכירה.
למעשה כל חומרי הבניה הם אקריל - פלסטיק בצורה כזו או אחרת. האם האלרגיה שלך היא לאבקה או לנוזל או לדבק?
אנא עני לי כדי שאנסה לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לאקריל
דנה06/04/2008שלום אילנה
תודה על תשובתך אני מעריכה זאת מאוד!
האלרגיה שלי התחילה לפני כשנה וחצי שנתיים רק שלא הייתי מודעת לה ובאיזשהו שלב כשכבר לא יכולתי לעשות בנייה או להדביק ציפורניים (כיוון שהכל היה דלקתי)הפסקתי עם זה ואז החלו השינויים בציפורן עד כדי עיוות שלה ממש במקביל יצאה לי גם פריחה בפנים רק שאז עוד לא הבנתי שזה מהבנייה .הייתי אצל כל רופא עור אפשרי ואף אחד לא ידע מה זה עד שלפני מס' חודשים עשיתי בנייה (לאחר תקופה ארוכה שלא העזתי )לפני ארוע חשוב וכל התופעות שהזכרתי חזרו שוב ואז " נפל לי האסימון" והבנתי שהאלרגיה הזו באה מהבנייה ומההדבקות כך שאני לא ממש יודעת לאיזה מהחומרים בדיוק אני אלרגית אני מניחה ורק מניחוש שזה לחומר האקריל בכללותו ולדבק האקריל בפרט.
האם אין שום שיטה של בנייה שבה לא מעורב חומר האקריל משום שנדמה לי ותקני אותי אם אני טועה שבכל שיטות הבנייה צריך לעשות הדבקה של ציפורן מלאכותית ובכך תמיד מעורב דבק האקריל ?!
תודה רבה רבה על התייחסותך זמנך והתעניינותך!!! מודה לך מאוד
דנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
אילנה כסיף08/04/2008הביטי דנה, אני במקומך לא היתי לוקחת עוד סיכונים ופונה לאלרגולוג- רופא אלרגיות - כן יש דבר כזה בכלל...:-) הוא יערוך לך טסטסים עם חומרי הבניה אותם עליך להביא איתך מטכנאית הציפורניים שלך ואז נדע לבטח למה את אלרגית ומשם נתקדם. הבדיקה היא פשוטה הרופא ישים מעט חומר על העור ויסגור עם פלסטר וכך תסתובבי מספר ימים ולפי התגובה בעור נדע למה את אלרגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל דבק ציפורנים מכיל אקריל?
נסיכת הצבעים21/04/2008או יש גם בלי
בדרכ האלרגיה זה לנוזל לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין דבק לאקריל
אילנה כסיף21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אני שאלתי על דבק כי את בתגובה של
נסיכת הצבעים24/04/2008שלך ציינת נוזל אבקה או דבק
אז חשבתי שיש קשר
אז אין שום קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לאקריל סיכונים? זה מסרטן ? איזה
אלונה10/10/2008יש לאקריל סיכונים? זה מסרטן ? איזה חומר זה בדיוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי
אסתי19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקריל וחומרי בניה אחרים והקשר לסרטן
אילנה כסיף19/10/2008המחקרים ב 25 השנים האחרונות שנעשו בטכנאיות ציפורניים בארה,ב אינם מראים על קשר ישיר בין חומרי הבניה לסרטן. אחוז מקרי הסרטן בקרב בונות הציפורניים זהה לאחוז מקרי הסרטן באוכלוסיה הכללית כך הדבר לגבי מומים בוולדות - אין הבדל סטטיסטי בכמות ההפלות או מקרי וולודות שנולדו עם פגמים . הדבר היחיד שמבדיל בונות ציפורנים משאר האוכלוסיה הוא אחוז האלרגיות. לכן יש להגן על עצמנו. לשים כפפות ומסכות ולעבוד עם חומרים שיש להם אישורים של משרד הבריאות כך שכמות המתכות הכבדות יהיה מזערי או לא קיים (במוצרי OPI למשל אין מתכות כבדות כלל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם החומרים שכן קיימים?
רונית20/10/2008בלק יש פורמלין חומר מסרטן ומאד מסוכן, וניטרוצלולוזה האצטון יכול לגרום נזק לכליות, לכבד, ולמערכת העצבים. האם האקריל הוא "אקריל אמיד" חומר מאד מאד מסוכן ? איך מתגוננים מהם? תמיד צריך ללבוש מסכות וכפפות? איך אפשר לדעת מה יש בדיוק בחומרים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
אילנה כסיף20/10/2008ראשית לא בכל הלקים יש פורמלדיהד בלקים של OPI למשל אין לא פורמלדהיד ולא טולון.
האצטין הינו חומר מסיס אשר אינו מסוכן כלל - בודאי לא בשימוש חיצוני זהו חומר מתנדף שאינו מזיק לא במגע ולא באויר בשל ההתנדפות המהירה שלו - יש על כך מחקרים רבים באינטרנט ובספרות המקצועית.
לגבי האקריל- החומר המסוכן הוא (metacric -metacrilat (MMA והוא אסור בשימוש. החומר שמשתמשים בו ויש לו אישורים לשימוש גם על ידי הFDA וגם על ידי משרד הבריאות הינו ETHIL METACRILA ACRILIC (EMA
שוב כמו שצינתי למעלה, חומרי האקריל הם איריטנטיים לכן יש לעבור הכשרה מתאימה לשימוש בהם.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי ציפורן טבעיתסי03/04/2008
טרם נעניתי על שאלתי האם אפשר לעשות מילוי בטבילה על ציפורן טבעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתכלי כמה שורות למטה
אילנה כסיף03/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת בניהורדית02/04/2008
באיזה חומר ניתן להסיר ציפורניים? משהו שאפשר לקנות באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת ציפורניים
איילה עובד02/04/2008ניתן להמיס ציפורניים בנויות ע"י אציטון 100%. תחילה הסירי לק אח"כ קצרי מעט את הציפורן הבנויה. אם יש לך סילר על הציפורן אז שייפי אותו לפני ההמסה. לאחר כל ההכנות טבלי את הציפורניים באצטון בתוך כלי זכוכית (או פלסטיק עמיד). לאחר ההמסה שמני את הציפורן בשמן הזנה והחליקי בכרית שיוף את הציפורן.
זמן ההמסה תלוי בעובי הציפורן ובסוג החומר ממנו בנויות הציפורניים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי לפני שבוע וחצי בניה ואני
קרן05/04/2008לא כל כך מרוצה.
האם אני יכולה להוריד את הבניה ומיד לעשות חדשה ?
האם זה יזיק לציפורן הטבעית שלי שממתחת ?
או שכדאי לתת לבניה לצמוח ולגזור ולהמנע מלהוריד אותה ?
אבל אז אני צריכה להמתין הרבה עד שיהיו לי הציפורניים שאני רוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
איילה עובד05/04/2008לפני שאת מחליטה להסיר את הבניה תבדקי האם אפשר לתקן אותה?? מקצועית טובה יכולה לדקק את הבניה ולתקן את המצב וכך לא תצטרכי להסיר אותה ותהני ממראה של יד מטופחת.. כל הסרת בנייה מזיקה מעט לציפורן הטבעית ולכן תמיד עדיף לתקן מאשר לבנות מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה : )
מתעניינת06/04/2008אפנה למישהי שתנסה לתקן את הקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה : ) בהחלט נרגעתי
מתעניינת08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס..כתבתי את התודה במקום הלא נכון
מתעניינת08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי על ציפורן טבעיתסי02/04/2008
האם אפשר לעשות מילוי טבילה על ציפורן טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר אבל...
אילנה כסיף02/04/2008בקר טוב סי,
אפשר לצפות את הציפורניים בטבילה אבל ברגע שציפית את צריכה לבצע מילוי ואז יש להזהר מאד לא לשייף אףת הציפורניים הטבעיות ולהזיק להן. אם את רוצה ציפוי לציפורנים טבעיות אני באופן אישי היתי מעדיפה את ג'ל ההמסה אשר ניתן להסירו בקלות רבה וללא ישוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי ציפורן טבעית בבת יםרותם31/03/2008
אני רוצה לעשות ציפוי לציפורן טבעית. רציתי לדעת אם יש לכן מישהי להמליץ לי עלייה מבת ים ?
ואם יש מצב שיהיה לך תור בשבילי למחר ? זה די דחוף !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)