מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניית ציפורניים בירושליםאיריס31/03/2008
היי
אני מחפשת לעשות בניית ציפורניים אצל מישהי מקצועית מאד באיזור ארמון הנציב בירושלים
שמעתי שיש מישהי בשם מירב
האם מישהי מכירה?
תודה רבה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בונה ארמון הנציב
לילך ביטון21/05/2008בניית ציפורניים טוטחית בארמון הנציב קרן 0547397927 אני עושה אצלה והיא מדהימה, כדאי לנסות!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי בנות אלה הציפורניים שלי היוםאילנה כסיף30/03/2008
אני מנסה להעלות תמונה לאתר נראה אם יצליח לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין ויפה !!!
קרן05/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ג'לאופירה29/03/2008
היי אילנה, אני קוסמטיקאית ומתעסקת בעיקר בטיפולי פנים, ובנוסף גם פדי+מני ושעוות. למדתי בניית ציפורניים אך לא מתעסקת בזה. לאחרונה שמעתי רבות על ג'ל לציפורניים טיבעיות ופה קראתי שאת מעבירה הדרכות בנושא. יש לי כמה שאלות: 1. האם העבודה בציפויי שכזה היא פשוטה בסגנון של מריחה לק+מכונת uv, או שמדובר בעבודה שהיא יותר לכיוון הבניה עם השיופים וכו'? 2. האם יתכנו התרוממויות בשיטה זו? 3. האם ניתן מייד לאחר ההדרכה להתחיל ולעבוד בהצלחה או שמא כמו בבניה לוקח מעט זמן ותרגול? ושאלה אחרונה...4. מתי ההדרכה הקרובה אצלך?
תודה מראש, אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אופירה
אילנה כסיף30/03/2008בעקבות שיחתנו, ההשתלמויות בדרך אליך בעוד מספר ימים . להתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אופירה30/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים פעם ראשונהחלי21/03/2008
מאז לידת בני איני מצליחה לאריך את ציפורניי כמו בעבר ניסיתי את כל המחזקים למיניהם כי אני בעד כל דבר שהוא טבעי ולא מלאכותי אך אני אני רואה שאהבה שלי לציפורניים גוברת מיום ליום יותר ויותר כאשר אני רואה אותן ואיך אומרים הציפורן עושה את היד מעודנת ויפה לכן אני ממש בהתלבטות כן לעשות/לא לעשות
הייתי מעוניינת שתייעצי לי מה עלי לעשות ע"מ שציפורניי יראו כמה שיותר טבעיות ומה עלי לומר לבונת הציפורניים כאשר אני אבוא אליה בפעם הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב זו עונה מצוינת להתחיל : )
אילנה כסיף25/03/2008ערב טוב חלי,
בניית ציפורניים זה לא כזה דבר נורא זה אפילו מאד כיף! הכנסי למכון שאת מכירה והתיעצי עם טכנאית הציפורניים. ספרי לה במנה את עוסקת מהם התחביבים שלך וכיוצ"ב (כי אם את גרופית של קיק בוקסינג כדאי שהציפורניים יהיו קצרות...) והתאימו ביחד מבנה שיתאים לאורח חייך ולטעמך האישי.
בהצלחה .
ספרי לי איך היה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עם OPIהלן18/03/2008
בוקר טוב לכולם!
משהו לא מסתגר לי עם בנייה ב OPI ...כשה אני עושה בנייה הכל יפה שבוע אחרי מילוי ראשון ציפורניים פשוט נופלות!אני כבר מפחדת לעשות לאחרות!
ואני עושה הכל כמושצריך,משתמשת ב BONDEX 2 ,דוחפת אור,לא מגיע עם החומר עד הקוטיקולה..פשוט לא מבינה...
ועוד דבר ,לגבי ג'ל...עשיתי בנייה,פרנץ' קבוע ב IBD,יצא מאוד יפה,אבל הבנתי שאין לי מוסג איך עושים מילוי בג'ל I!
תודה רבה שאתן כאן בשבילנו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבניה בopi וג'ל ibd
איילה עובד20/03/2008הלן שלום..
שתי החברות איתן את עובדת הן מהמובילות בעולם והתוצאות מדהימות..
הייתי מציעה לך לעבור השתלמות נוספת לגבי אופן השימוש בחומרים וכן ללמוד את טכניקת המילוי.
מאיפה את בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOPI
הלן21/03/2008שלום איילה!אני מטבריה,הייתי אצלך בהדרכה של OPI . שלא תביני לא נכון-אני מתה על OPI !!!!מתלהבת מהאיכות ותהליך העבודה.אבל יש ביעיה שמופיעה באופן קבוע...אולי באמת כדאי לקבוע איתך פגישה,אני מבינה ,בבה קשה להבין ..אני ב30.03 אהיה בחיפה,יש אפשרות לפגוש אותך בבית-ספר אחרי צהריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהopi
איילה עובד21/03/2008הלן הי! תתקשרי אלי ביום ראשון לסניף 04-8422599 ונקבע פגישה ביננו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן לא בריאהורד17/03/2008
שלום,
ברצוני לברר:
מזה כשנתיים יש לי ציפורן חולה ביד ימין.
בפועל זה נראה עמו פטריה, לאחר אין ספור בירורים (כולל בדיקות מעבדה) הוחלט באופן חד משמעי שזה לא ממקור פטרייתי אלא תופעה שהתאים מתחת לציפורן מתו, ולכן הקושי בריפוי.
שאלתי היא האם אני יכולה לעשות בנייה על הציפורן הזו?
ראוי לציין שזו הדרך היחידה לשפר את המראה שלה.....
מחכה לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין בעיה רפואית
אילנה כסיף20/03/2008שיכולה להחמיר את המצב הקיים ובאישור של רופא (זה מה שאני היתי עושה) ניתן לעשות בניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטה חדשהורד17/03/2008
שלום רב,
רציתי לדעת יותר פרטים על השיטה החדשה של ציפוי הציפורן הטבעית.
האם עושים זאת לבד, תדירות? שיוף?עלות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי ציפורנים בג'ל
אילנה כסיף20/03/2008הי גלית חג שמח. השיטה מאד נחמדה ונעימה אבל ניתן לקבל את הטיפול רק במכון המקצועי מכיוון שצריך חומרים ומכשור מיוחד וכן הכשרה מיוחדת. את הטיפול עושים בין שבועיים לחודש השיופים כמו במניקור והעלות משתנה בין המכונים אנחנו לוקחים 150 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למתחילהחלי15/03/2008
יש לי ציפורנייים מאד גמישות וכך הזמן נשברות ואיני מצליחה לגדל אותן כמו בעבר
החלטתי שאני רוצה יד יפה וענוגה עם ציפורניים שנראות כמה שיותר טבעיות.
הבעיה שלי היא: שאני כל הזמן מתעסקת במים כל הזמן הידיים שלי חשופות למים ואני ממש חוששת אם הבנייה שאעשה.
שאלתי היא: אך עליי לנהוג עם הציפורניים כאשר אני באה במגע עם מים? אם האם עלי בכל זאת לוותר על בנייה?
או מה עליי לדעת לפני שאני מתחילה עם כל הסיפור הזה?
בבקשה תאמרי לי שיש פתרון גם לנשים שחשופות הרבה למים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון לדעתי והוא...
סיגל15/03/2008לשים כפפות גומי כמוני למשל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהם נשמרות????
חלי15/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי אין מה לדאוג
אילנה כסיף15/03/2008קודם כל ניתן בהחלט להתדר מצוין עם ציפורניים בנויות וכמויות עצומות של מים. הבניה ככלל הינה אטומה למים. הבעיה מתחילה בהתרוממויות של החומר- הנתקות/הפרדות של החומר המציפורן. זה קורה בגלל המון סיבות אבל בונת ציפורניים מנוסה תעשה עבודה טובה ולא יהיו התרוממויות.
אני תמיד ממליצה ללקוחות שלי במכון -שיש להן נטיה להשתמש הרבה במים- ויש כאלה הרבה...- לבנות בג'ל - איכשהו הג'ל מחזיק טוב יותר עם ידים ומים.
שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות- תודה על הפירגוןאילנה כסיף14/03/2008
איילה בחו"ל ואני נותרתי לשמור על הגחלת, כרגיל, אז שתדעו שעשיתן לי את השבת!!!!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנות יקרות - אכן תודה רבה על המילים
איילה עובד16/03/2008גם מארה"ב הרחוקה אני עוקבת אחרי המתרחש כאן בפורום , והמילים החמות עושות את עבודתנו ככ נעימה. תודה רבה ונתראה בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל וציפוי וציפורןאינה12/03/2008
שמעתי שיש ג'ל חדש שנקרא "פלא ג'ל", מה זה? זה איכותי? מה ההבדל בין זה לבין ה IBD?
ומעבר לזה, מה זה ג'ל לציפוי ציפורן טבעית? בשביל מה זה טוב, למי זה מיועד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כל ההבדל
אילנה כסיף14/03/2008IBD היא חברת ענק אמריקאית בעלת שם עולמי וידוע עם מוניטין אב שנים. שיטת ג'ל ההמסה SOAK OFF הינה פטנט רשום של החברה. לגבי המוצר ששאלת עליו- אינני יודעת מי היצרן ומי עומד מאחוריו. אבל אם את יודעת מה המקור למה ללכת לחפש תחליפים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראתי לא מזמן על ביו סקלפצ'ר -אורה11/03/2008
שיטה שאינה כרוכה בשיוף הצפורן ומאפשרת בכל זאת הארכת צפרניים, מה אתן אומרות על השיטה והאם יש מישהי שאתן ממליצות עליה באזור ירושלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SOAK OFF ציפוי ציפורן טבעית
אילנה כסיף11/03/2008תנסי לפנות לגלינה הטכניקה מאד נחדה וללא שיוף גס של הציפורן - מעט שיוף יש כמו במניקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSOAK OFF זה לא שיטה זה
איילה25/03/2008בשיטת ביו-סקלפצ'ר מורידים את הג'ל כל פעם מחדש, ז"א ממיסים אותו בנוזל מיוחד רק שלהם, זה ממש נחמד ונעים ומשאיר ציפורניים בריאות וטבעיות לחלוטין, שווה לנסות.
בשביל לקבל שם של מישהי טובה באזור שלך, כדאי שתתקשרי למשרד הראשי שלהם בחיפה או בת"א ותבקשי שם של מישהי, הם יתנו לך בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורה25/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בשיטה הזו כל כך טוב, למה לא
מתעניינת20/05/2008עוברים אליה כולם ?
אני מבינה שזו בניה בשיטת הג'ל רק שבכל מילוי ממיסים במקום לשייף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות ביו סקלפצ'ר בירושלים
ליאת19/05/2008תתקשרי למשרד הראשי שלהם ותבקשי - הם מאוד מנומסים ואדיבים ובשמחה יתנו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביו סקלפצ'ר
איילה19/05/2008במשרד הראשי שלהם 04-8104554 תוכלי לקבל שם של טכנאית באזור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת במכונת שיוףאתי10/03/2008
יש לי מיני קופה האם מישהי יודעת איפה אני יכולה לעשות טרייד אין עם המכונה שלי לקופה 3000 כמובן בתוספת תשלום תודה אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרייד אין למכונת שיוף
איילה עובד20/03/2008אתי הי
לא כל כך מקובל לעשות טרייד אין במכונות שיוף , אך הייתי מציעה לך לפרסם את המכונה בפורומים שונים לבניית ציפורניים ובמקביל להתחדש לך במכונה חדשה..
דרך אגב , לא מזיק שיש לך מכונה חליפית בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאינה09/03/2008
שלום
יש לי שאלה. בעבר לפני כמה שנים הייתה לי בניה והכל היה בסדר. לפני כשנה שוב עשיתי בניה אצל בונת ציפורניים אחרת ומילוי אצל בונות ציפורניים שונות, אבל שבוע אחרי הטיפול- כל האקריל התנפח לי. חשבתי שהבעיה היא בציפורניים שלי. לאחר כשנה שוב עשיתי בניה ואחרי כמה ימים הכל התנפח והבניה נפלה.
השאלה היא -הבעיה היא בציפורניים או שהבונת ציפורניים לא כל כך מקצועית
תודה מראש על תשובתך
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל כך ברור לי
אילנה כסיף11/03/2008מה זאת אומרת האקריל התנפח? את מתכוונת שהוא ניתן באיזור העור מהציפורן ונוצר קו לבן? האם הציפורניים ארוכות מאד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציפורניים התרוממו
אינה12/03/2008אילנה שלום.
הציפורניים לא היו ארוכות בכלל,פשוט כל האקריל התרומם בצידי הציפורן ואז בקלות הציפורניים נפלו.(יכול להיות כי אני בהריון?, למרות שבהריון הראשון בדיוק עשיתי בניה והכל היה בסדר)
תודה מראש
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולות להיות המון סיבות להתרוממות
אילנה כסיף14/03/2008קודם כל יכול להיות שעבודה לא מדויקת עם המכחול גרמה לנגיעות בעור ומזה התחילו הצרות וכול בהחלט להיות שהסיבה היא ההורמונים של ההריון. כידוע אין הריון אחד דומה לשני וזה בהחלט יתכן משום שאנו מכירים תופעות של הצהבות ציפורניים והתרוממות יתר בזמן שינויים הורמונלים כמו גיל המעבר והריון. יכול להיות שלא הכינו נכון את הציפורן לפני הבניה ולכן נשארו שאריות של עור על הציפורן שגרמו לדחיית האקריל מהציפורן. בקיצור אין תשובה אחת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפהטטיאנה07/03/2008
תודה רבה לאילנה ולאיילה אל תגובתכן. כשלקחתי את המכונה מהתיקון למחרת היתה אותה בעיה (נעצרה בעמצה מילוי).פניתי לחנות שקניתי אותה יחד עם חברה שיודעת "לפתוח פה" ואאאאאאאאאאאאאז החליפו לי אותה .שוב תודה על הרצון לעזור ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שמחה שהדברים הסתדרו
אילנה כסיף08/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיווק העסק הקטןאינה06/03/2008
הי אילנה. ראשית, תודה על התשובות שלך (כבר עברנו דף..) ושנית-אני מעוניינת להתחיל לעבוד מהבית. כיצד את ממליצה לשווק את עצמי?
ובנוסף, סיימתי ללמוד לפני מס' חודשים. אני זוכרת איך בונים, אך לחלוטין אין לי ביטחון כי בפעם האחרונה שעשיתי התרוממו הציפורניים ואחת גם עפה....
קראתי מה ענית לבנות ששאלו על התרוממות ולא הבנתי למה הכוננה כשאת אומרת-שלא יהיה אוויר
ליד הקוטיקולה.
את יכולה קצת להסביר?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתחילים
אילנה כסיף08/03/2008דנדילה שבוע טוב,
איך מתחילים זו שאלה שכולם שואלים ואין תשובה אחת. אני בדרך כלל קובעת פגישת יעוץ עם התלמידות ומכוונת כל אחת לפי האישיות שלה והתנאים והחזון שלה. בכל אופן אני תמיד ממליצה להתחיל לעבוד כשיכרה או כאצמעית מחוץ לבית משום שהחשיפה בחוץ היא גדולה יותר. קשה מאד מאד להתחיל קרירה מהבית - אם כי לא בלתי אפשרי! פרסמי בשכונה בעזרת מגנטים או פליירים בתוך מעטפה את השרותים שאת מעניקה ותני הטבה. צ'פרי לקוחות שכבר מגיעות אליך.
אם את מאזור המרכז אני אשמח להזמין אותך לסנדת שיווק והעצמה עצמית.
לגבי הבניה - תעבדי על זה ותשתפרי. חשוב לא לגעת עם חומר הבניה על העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)