מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאילנהסיגל17/12/2007
היי אילנה,קודם כל יש לך פורום ממש מדהים , ואני ממש נהנת לקרוא את התשובות שלך,את ממש עוזרת ומשקיעה בכולם,כל הכבוד!!!
רציתי לשאול אותך שאלה,יש לי יד וציפורניים (טיבעיות) מאוד יפות,כולם אומרים לי זאת ,וממליצים לי אפילו ללכת ולדגמן אותם ,האם יש מקום כזה שאפשר לדגמן את הידיים?תודה על התשובה ,והמון הצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לפנות
אילנה כסיף18/12/2007ערב טוב סיגלי, קודם כל תודה רבה על הפירגון, זה תמיד נעים לקריאה...לשאלתך, יתכן מאד שמחפשים דוגמניות ידים למוצרים כמו תכשיטים ומוצרי טיפוח או פרסומים שונים כדאי לך לפנות לסוכנויות דוגמנות בשאלה זו.
בהצלחה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, אילנה!
סיגל19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סילר אינטנס דורש מנורה? תודהdandi16/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן, 3 דקות
אילנה כסיף16/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים נשריותמירי עמר15/12/2007
אני בונת ציפורניים בתחילת דרכה,ומנסה להגיע במילוי להגבהה נשרית של הציפורן,ולא מצליחה לתמרן עם החומר ולהגיע לתוצאה יפה עם גימורים מושלמים צריכה הסבר או שיטה טובה שתעזור לי תודה מירי עמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי את הציפורנים החדשות של OPI
אילנה כסיף16/12/2007יש בשוק טיפסים חדשים שנקראים STRUCTURE הם חסרי מגרעת וגמשישים ביותר אבל צריך פעם אחת לראות איך עובדים איתם. קל מאד אבל דורש מעט תרגול.
אם את רוצה למשיך בשיטה הסטנדרטית פשוט השתמשי בטיפסים נשריים.
רק עכשיו הבנתי שהבעיה היא במילוי...
אם את עובדת בשיטת הטבילה עליך ליצור הגבהה מלאכותית באיזור נקודת הלחץ על ידי מריחת דבק רק על אזור זה. אחר כך שייפי לאיחוד גבהים.
בשיטת האקריל והג'ל לא צריכה להיות בעיה כי את יכולה לשחק עם החומר כרצונך.
בהצלחה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים נשברות :/מאיה ..14/12/2007
לפני כשבועיים וחצי עשיתי בנייה והציפורניים לא מפסיקות להישבר לי !
מה את ממליצה לי לעשות ?
תודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים נשברות
אילנה כסיף16/12/2007הי מאיה, מה זאת אומרת נשברות? מהאמצע? מהצד ? הן מתרוממות מהאזור של העור? האם את כוססת ציפורנים ? האם הבניה באורך הנכון או שהציפורנים ארוכות מדי.
מלבד זאת שבועים וחצי זה זמן לגשת למילוי ולתיקונים.
אם את רוצה תשובה יותר מדויקת אנא עני לי על השאות ששאלתי ואשתדל לעזור כמיטב יכולתי.
ליל מנוחה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה.. מסיון =)סיון14/12/2007
שאלתי אותך מספר שלאות לפי כמה ימים.. וענית לי עליהם!
רציתי להגיד לך.. המון המון המון תודה על העזרה שלך.. ולא רק לי.. מגיעות לך תשבוחות רבות המון תודה לך...
על היחס,
על החיבה,
הסבלנות, הסובלנות
ועל האהבה
על כל מילה
מגיע לך המון
אושר ושמחה
פשוט..? תודה ! :] מאחלת לך עוד הרבה שנים של אהבה בתחום שאת עוסקת =] סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה חמודה את!
אילנה כסיף14/12/2007לסיוון ,
תודה רבה רבה על המילים החמות והפירגון וכן... גם על אמירת התודה.
שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה קשההלן13/12/2007
ערב טוב, אילנה,מה שלומך?
אני שוב בהתלבטות רבה ונראה לי שרק את יכולה לעזור(כמו תמיד!)
אני לא יודעת ממה להתחיל...מצד אחד,יש לי המון מקום בבית ואני כבר ארגנתי לי חדר עבודה יפה.בגלל שלא מכירים אותי בטבריה חשבתי לטלות מודעות,אבל אני לא יודעת האם אני צריכה לפני זה לפתוח את התיק במס הכנסה(או איפה שצריך ) או שיש תקופה מסוימת שאפשר לעבוד בבית ללא תיק..
מצד שני אולי כדאי ללכת לעבוד במקום ידוע עם זרם לקוחות...אז השאלה איך אני "מוכרת" את עצמי,כחדשה והאם יש סיכוי לצאת משם עם לקוחות שילכו אחרי?
בקיצור,אילנה,את בטח מבינה את הבעיה...אני ממש רוצה כבר להתחיל לעבוד,ודעה שלך ,מקבה תהיה הפוש!
תודה רבה-רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה לא חייבת להיות קשה
אילנה כסיף14/12/2007הי הלן, תודה על השאלה . קודם כל את בחברה טובה. כל מי שסיים ללמוד מקצוע מתלבט בשאלה האם להיות עצמאי או שכיר. זה תלוי באישות שלך! בדרך כלל, אני ממליצה לתלמידות על בסיס הכרות אישית. מכיוון שזה לא המקרה כאן... אני היתי ממליצה ללכת על בטוח. מה זה אומר? התחילי כשכירה במספרה או במכון שעובד עם נשים. התחילי אפילו בתור סייעת/עוזרת למקצועית - רק בשביל לתפוס מקום עבודה טוב.לראות איך המכון עובד איך מנהלים יומן רישום איך מתנהלים עם לקוחות וכיוצ"ב. אני בדעה שאם רק עכשיו סיימת ללמוד ואת בחורה צעירה ללא ניסיון חיים כדאי להתגלח על זקן של מישהו אחר ולא לצאת מייד לעצמאות. עבודה כעצמאית דורשת ממך פתיחת עוסק מורשה/פטור מיד עם התחלת העבודה ודיווח למס הכנסה עד חצי שנה מיום פתיחת התיק במע"מ (למיטב ידיעתי. אני, כמובן, לא יועצת מס. אם את רוצה תשובה מפורטת בנושא זה אני מוכנה לבדוק עם יועץ מס את הסוגיה.)
בהצלחה ושבת שלום ,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות!!
הלן16/12/2007אילנה,קודם כל אני מאושרת שמצאתי אותך ברשת!על כל שאלה שלי יש לך תשובה ברורה מפורטת ומספקת..כל פעם את מורידה לי מהלב איזה שהיא דאגה ומבהירה את הדרך...
תודה לך על עבודה הנהדרת שאת עושה..
כל הכבוד ושיהו לך רק עליות בקריירה ו חיים אישיים ורק מחשבות חיוביות...
תודה,הלן
מתנצלת על טאויות,מה לעשות,עולה חדשה... :0)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק בשביל זה אני כאן
אילנה כסיף16/12/2007תודה על המילים החמות.
תמיד שמחה לעזור.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהסוזי12/12/2007
אילנה שלום!
אולי את יכולה לתת לי קצת פרטים לגבי מכונת שיוף HP3000 אני רק מתחילה ולא רוצה להשקיע הרבה כסף מכיוון שאני לא יודעת מה יהיה גודל חוג הלקוחות שלי ועד שאני לא אדע שאני רוצה לעסוק בתחום כעיסוק מרכזי אני לא רואה צורך בהשקעה גדולה במכונה. (תקני אותי אם אני טועה)
אולי יש מכונה אחרת שאת מכירה וממליצה עליה להתחלה (לא יקרה).
אשמח לקבל ממך תשובה סוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוזי יקרה,
אילנה כסיף14/12/2007אני מבינה שאת רק בהתחלה ואת חושבת מחשבות אבל תני לי לספר לך שאני בצעירותי למדתי באונירסיטה שלוש שנים, עלות הלימודים עלתה פי כמה וכמה מקורס בניה (כולל ציוד מעולה) וגם רכשתי ספרים לפי דרישת הקורסים השונים שעלו לא מעט כסף. אני לא עבדתי יום אחד במה שלמדתי אבל התיחסתי ללימודים ברצינות.
זו גם הגישה נדרשת ממי שלומד מקצוע - התיחסות רצינית.
מכונת שיוף HP3000 היא מכונה לתלמידות ועלותה לא יקרה. בהמשך תוכלי לרכוש מכונה טובה יותר ולשמור את הHP כמכונה חליפית.
כל הנאום שלי נועד להגיד, שמי שמתיחס ברצינות למה שהוא עושה יודע לומר אם זה מתאים לו או לא.
בהצלחה.
שבת שלום ,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע ירוקדנה12/12/2007
שלום,
אני עושה בניה קבוע ופתאום שמתי לב שהמתחת לציפורן באגודל שלי יש מין ירוקת כזו, הוצאתי את הציפורן וזה פשוט הצבע של הציפורן הטבעית שלי, למה זה קורה ומה עלי לעשות? זה ממש מכוער...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירקת
אילנה כסיף14/12/2007דנה שלום,
הירקת בציפורן נגרמה בגלל רווח בין הציפורן המלאכותי לציפורן הבנויה ונכסו מים פנימה. לא לדאוג! הכתם הירוק יעלם כשהציפורן תצמח. חשוב בינתים לשים שמן עץ התה או טיפות אנטיפנג כדי שלא יתפתח לפרטת. אם הכתם ממש קטן חשוב לעקוב שלא יגדל.
שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורןדיאן10/12/2007
היי אילנה,
רציתי לשאול כיצד נראית פטריה בציפורן.
הבנתי שזו בעצם התרוממות הציפורן הטבעית.
יש לי לקוחה שמספרת שפעם היו לה פטריות שמירקת הפכו לחומות והיו לה כאבים.
אבל הבנתי שפטריה היא בעצם שונה כמו שתארתי שהציפורן מתרוממת.
יש לי לקוחה שהייתה לה ירקת קלה, ובפעם השניה שהגיעה למילוי- חלה התרוממות (כמו חור קטן) בקצה הציפורן.
מה אני עושה במקרה זה?
הבאתי לה חומר טיפולי נגד פטריות, מכיוון שזה בא עם מכחול- הנחתי אותה להשתמש במקלות אוזניים או בצמר גפן כמה פעמים ביום. כדי להחדיר את החומר הטיפולי.
אמרתי לה שאין מה לדאוג, שזו התחלה של פטריה.
האם נדמה לך שזוהי פטריה? כי חלה ירקת לפני כן?
כמה זמן אני צריכה לתת לה לטפל בזה? (בניתי מחדש על הציפורן).
שיהיה המשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מספרת חמור!
אילנה כסיף11/12/2007כיצד מגיעה לקוחה למצב שמירקת היא הופכת לפטרת?האם אינך משתמשת בחומרים אנטיספטיים (חומרי חיטוי)? ירקת שמגיעה למצב של פטרת היא פשוט מצב של הזנחה.
פיטריה ניזונה מקרטין היא חייבת סביבה חמה ( 37 מעלות) ולחה ואת כל אלה היא מוצאת בציפורן לכן היא חיה שם -בין מיטת הציפורן ללוחית - זו הסיבה של ההפרדות שתארת. במקרה של ירקת בציפורן יש לשייף את החומר שהתרומם לחטא לשים אנטיפנג ואחר כך לבנות מעל ולסגור היטב. אם הירקת הפכה כבר לפטרת עליך להסיר את הבניה עד לריפוי מוחלט!!!!
המלצתי היא שאם את מאבחנת פטרת פשוט אל תבני מעליה כי רוב הסיכויים שהפטרת תתפתח יותר יפה עם הבניה מאשר בלעדיה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפטריה
דיאן18/12/2007זהו, העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שאיבחנתי היא פטריה...
ממש בקצה הציפורן הייתה התרוממות נקודתית (בצורה עגולה קטנה כמו חור ).
אולי זה היה לפני כן, ולא שמתי לב?
מכיוון שאין לי מושג כיצד פטריה בציפורן נראית.
אני תמיד שמה אני פונג לפני המילוי.
תמיד מחטאה את המשייפים בתוך תמיסת חיטוי חזקה מיוחדת.
אין לי מושג למה זה קרה?
נדמה לי שעל אותה ציפורן שהדבקתי הייתה בועה ממש ממש קטנה, זה יכול להיות בגלל זה??
שמשם זה התפתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי ועיקור
אילנה כסיף18/12/2007שמחתי לקרוא שאת משתמשת בתכשירי חיטוי - זה מאד חשוב בעבודה שלנו!!!! אני אני להעלות תמונות של פטרת באתר אבל אני לא מבטיחה להצליח כי יש בעיה עקורנית באתר הזה להעות תמונות (הזיכרון קטן מדי בשביל שטח התמונות שיש לי אז זה קצת בעיה.) בכל אופן יש המון אתרים ברשת שאת יכולה לראות בהם איך נראית פטריה בציפורנים וכשמובן שאת תמיד יכולה לחזור לבית הספר כדי לעשות השלמות על חומר שפיספסת. בכל אופן, אין לבנות על פטרת משום שזה שרק יעודד את צמיחתה ופריחתה. יש להסיר את הבניה לטפל בפטרת ורק אז לשוב ולבנות. זה תהליך די ממושך.
בהצלחה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז נראה לך שמה שתארתי-
דיאן19/12/2007נקודה לבנה מתרוממת קצת בקצה הציפורן זה התחלה של פטרייה?
וחיפשתי תמונות של פטריה בציפורן ולא מצאתי באף אתר... מוזר...
זה יכול להתחיל גם לא מירקת? (ההתרוממות של הטבעית?)
אילנה המון המון תודה על העזרה
את באמת מקסימה
רואים שאת עושה את עבודתך מהלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייב
אילנה כסיף19/12/2007יתכן שזו רק הפרדות של הלוחית מהמיטה אבל כדאי להשתמש בשמן עץ התה או טיפות אנטיפנג כדי שלא תתפתח פטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עבר
דיאן23/12/2007הנקודה הלבנה נעלמה...
אני נלחצת מכל דבר...
בזמן האחרון מייבש לק שקניתי מצהיב...
הוא עלה לי יקר...:)
שאלה- מדוע פריימר לא חומצי גורם אצלי להתרוממויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ממה להלחץ
אילנה כסיף23/12/2007הי דיאן, מה שלומך? אין צורך להלחץ. חשוב ללמוד מהניסיון ומהטעויות. כולנו עושים טעויות- זה חלק מהניסיון הפרקטי...
קודם כל אני שמחה לקרוא שה"בעיה" נעלמה זו כנראה היתה רק הפרדות בין הלוחית למצע.
לגבי מייבש הלק - האם הלק איכותי? האם המייבש איכותי? זה ששילמת הרבה כסף זה לא מראה על איכות...לצערי.
פריימר לא חומצי אינו מתאים לשימוש באנשים עם עור מאד שמן ו/או הזעת יתר בידים.
בברכת ליל מנוחה
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.. בבקשה עני לי אילנה כסיף!סיון10/12/2007
שלום.. שמי סיון ואני בת 16!
אני רוצה בבקשה שתעני לי על מספר שאלות!!
1. אם אני לא אוהבת את הבנייה... איך אני יכלה להוריד אותה.. ושהיא תירד טוב ולא סתם ככה ותהרוס הכל.
2. אני ממש ממש רוצה לעשות בנייה אך אני מפחדת שאם אני אעשה לא יתאים לי... מכיוון שיש לי אצבעות סבירות בוא נגיד והן לא ממש ממש ממש מסודרות וכל זה.. אז ככה שאני מפחדת שמי שתעשה לי לא תדע להסתדר איתן... זה ממש ממש מטריד אותי.. תוכלי לעזור לי או לתת לי עצה?!
3. את תוכלי בבקשה לספר לי ולהסביר לי מה זה בנייה בג'ל ומה זה אקריל ומה כדאי ומה לא?
4. אם באמת אני מחליטה לעשות בסופו של דבר ואני ממששששש מממששששששש רוצה!! אז אני פשוט הולכת אליה ואיך אני מסבירה לה איך לעשות לי את הצורה שאני רוצה?! כי יש המון המון צורות וכמו שאני מכירה את עצמי אני אתחיל להסביר לה שתעשה לי ככה וככה.... אבל שהיא תגיד לי ככה זה בסדר? (או משהו כזה) ואני לא כל כך אהב את זה אז פשוט אני אגיד כן.. כדי שלא תתעצבן או משהו כזה..(אני לא יודעת כ"כ איך להסביר)אז אני פשוט מסכימה איתה למרות שלפעמים אני לא כל כך אוהבת את זה באמת!! תודהה
5. עוד משהו קטן... אם היא עושה לי ואני לא אהבתי נגיד אצבע אחת או איזה שהו קו או כל דבר אחר.. אני יכולה להגיד לה שתסדר את זה איך שאני רוצה?! או משהו כזה?!
זהו שיהיה לי בהצלחה... ולך(ואולי גם לכן) תודה רבהההההההההה רבבהההההההההה אם תעני/ו לי על זה... המון תודהההה כי אם ענית לי הורדת ממני המון המון חששות!!! תמשיכי איך שאת ושוב המון המון תודה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עונה ...
אילנה כסיף11/12/2007הי סיוון ,
1. כדי להוריד בניה צריך ללכת לבונת ציפורנים כי היא יודעת לעשות את זה הכי טוב. לא מומלץ לעשות את זה לבד בבית כי את עשויה להזיק לציפורן הטבעית.
2. לאור שאלה מספר אחת לא ברורה לי השאלה אבל - אם את הולכת למקום מסודר, אסטטי , עם שם טוב ובונת ציפורנים שסיימה לימודים מקצועים איני רואה/ מבינה איפה ההתלבטות....זה המקצוע שלה... זה כמו להגיד שאת לא אוכלת במסעדה כי את לא בטוחה שהאוכל טעים - אם לא תנסי לא תדעי!
3.אין הבדל בין בניה בג'ל לבניה באקריל - הכל פלסטיק. אלה פשוט שיטות עבודה שונות.ושתיהן טובות באותה מידה כמובן שיש רמות שונות של חומרים אבל זה מסובך להכנס לזה אם את לא מקצועית- ההבדלים הם ברמה הכימית של החומרים בין החברות השונות.
4.בעל המאה הוא בעל הדעה! אני מציעה לך לקבוע תור ולבק ממנה תור ארוך יותר- פשוט תסבירי לה שזו פעם ראשונה ואת צריכה יעוץ ארוך יותר. לחילופין את יכולה לקבוע פגישת יעוץ ולתאם עמדות לפני שאת מחליטה על בניה- אבל עצתי לך היא להקשיב למה שהיא תאמר לך היא בכל זאת אשת מקצוע. כך תוכלי להגיע לבנית ציפורנים מרוצה ובטוחה בעצמך ובבונת הציפורנים שבחרת. אל תתבישי - התיעצי!
5. כל זמן שאת אדיבה ולא פוגעת ברגשותיה מותר לך לבקש כל מה שאת רוצה.
לילה טוב .
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסול באקרילdandi10/12/2007
צהריים מצוינים,
האם פיסול באבקות אקריל זהות מבחינת יחס נוזל-אבקה (כלומר-האם הכדור צריך להיות קשיח אך לא יבש)? ואיך הפסל נשאר יציב על הציפורן אם אין פריימר (שהרי את הפיסול עושים על ציפורן מוגמרת עם לאק). בנוסף, האם ניתן לפסל באקריל על ציפורן טבעית? ושוב-איך הפיסול נשאר יציב על הציפורן ללא פריימר?
תודה מראש!
וחג שמח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קישוטים
אילנה כסיף11/12/2007דנדי ערב/לילה טוב (פתאום הסתכלתי על השעון וכבר לילה...)
יחס נוזל אבק באבקות צעוניות תלוי במה את רוצה לעשות- אם את רוצה ליצור רקע כמובן שתשתמשי ביותר נוזל מאבקה כדי ליצור מקרם אורירי ודק. אם את רוצה ליצור פסל כמו פרח או חיפושית את כמובן תשתמשי בפחות נוזל לפי המדד של כדור שאינו נוזלי- הוא לא "נמרח" אלא עומד במקום שהנחת אותו מבלי להתפזר. (אני מקוה שזה ברור?!)
לגבי קישוט על ציפורן טבעית- כדאי למרוח לק מתחת לקישוטים תלת מימדים משום שהאקריל יתפס טוב יותר על לק מאשר על ציפורן. הלק כידוע לך הוא גם סוג של פלסטיק ולכן האקריל יתפס עליו ללא בעיות כך שאין צורך בפרימר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
dandi12/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להוריד ציפורנייםרימה10/12/2007
שלום אני כבר שנה וחצי עם בנית ציפורניים , מרוצה אך כבר מתעייפת מכל העניין כל כמה שבועות וגם נראה לי שזה לא די בריא , רוצה לחזור לטבעי , אך הבעיה שמקודם כבר היו חלשים , אז איך אפשר לחזור לטבעי ולטפח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח ציפורנים לאחר המסת בניה.
אילנה כסיף11/12/2007רימה ערב טוב, אם מאסת בציפורנים המלאכותיות חשוב להמיס אותן אצל בונת ציפורנים כדי שההמסה לא תיגרום נזק לציפורן הטבעית. חשוב לחזור לטיפולי מניקור אחת לשבוע ועוד יותר חשוב שתדעי שהציפורנים שלך יחזרו למצבן ההתחלתי - כמו שהיו לפני הבניה- רק כעבור כארבעה חודשים. במהלך השבועות הרשאונים לאחר ההמסה הציפורנים יהיו חלשות ביותר לכן חשוב להזן אותן בטיפות של נייל ריקוברי- טיפות לשיקום הציפורן על בסיס טבעי - זה המוצר היחיד שבאמת, לדעתי בכל אופן, עובד תוך זמן ממש קצר- שלושה שבועות הציפורנים יחזרו להיות חזקות יותר ולא כואבות.
חוץ מהציפורנים חשוב לטפח את עור הידים - אל תשכחי שאת הגיל שלנו רואים בידים ...ואם הציפורנים במצב של שיקום זה הזמן לשקם גם את העור של היד.
חג שמח ולילה טוב
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה המקסימהמעיין ארז10/12/2007
היי אילנה,
תודה,תודה,ועוד המון על הקורס המהנה ועל היחס הנפלא.
אילנה היה לי כיף ללמוד ללמוד איתך,את מקסימה.
המון,המון תודה על הכל,ומאחלת לך הצלחה בכל מעשי ידיך.
אוהבת,ומעריכה מאוד.
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מעיין על המילים החמות והפרגון
אילנה כסיף11/12/2007שמחתי להכיר אותך וללמד אותך.אני מאחלת לך הצלחה בדרך החדשה ואני כאן לרשותך בכל נושא .
אוהבת
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לבנייה..אילתית09/12/2007
הייתה לי בניה לפני כשנה בערךך..ולאחר שנה הורדתי אותה, המסתי את הציפורניים עם אציטון ואת החלקים שלא ירדו שברתי בעזרת השיניים.
הציפורניים שלי היו על הפנים נראו לא טוב והרוסות ואחרי כמה חודשים התרפאו .. ועכשיו שעברה שנה אני רוצה לעשות שוב בנייה אבל אני מפחדת שהציפורניים שלי יהרסו כשאני ירצה להוריד את בנייה ..
מה את מציעה לי לעשות?
ויכול ליהיות שבפעם הראשונה הם נהרסו לי כי שברתי את הבנייה עם השיניים? הייתי צריכה פשוט לחכות שהן יפלו לבד?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חופית
אילנה כסיף11/12/2007עשית נזק בכך שאכלת את הבניה - זה פשוט מזיק לציפורן הטבעית - כשאת תולשת את הציפורן המלאכותית את מורידה יחד איתה שכבה של ציפורן טבעית ובכך מחלישה את הציפורן שלך ואף גורמת לה נזק. בפעם הבאה כדאי שמישהו מקצועי יעשה את זה אחרי הכל זה מה שהיא למדה לעשות ....
כך שאת יכולה להנות מציפורנים יפות וכאשר תרצי להוריד פשוט תבקשי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה רבה רבה אז...
אילתית12/12/2007לא צריך לפחד לעשות שוב נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך לפחד ממש לא
ליטל13/12/2007אגב אני מכירה את הבחורה שעושה שם ציפורניים ואין לך ממש ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחופית החמודה
לוליטה12/12/2007לחופית היי
נורא חשוב לעשות בניה אצל מישהי מקצועית
אני יכולה להמליץ לך על מקום שתקבלי מענה
הוא נמצא בפתח תקווה
ושמו "ניילי קוסמטיקס"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר לבניית ציפרנייםאורית06/12/2007
שלום
האם 190 ש"ם לבניית ציפורניים הוא מחיר סביר?
אשמח לתגובתכן
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמחור שרותים
אילנה כסיף07/12/2007זה לא הרבה בככר המדינה בת"א זה בהחלט מחיר סביר בתל אביב וזה מחיר יקר מאד יחסית ליהוד. תלוי איפה את עובדת. את חייבת להתאים את עצמך למחירים באיזור שלך. אם השרות שלך זהה לשרות של בונת הציפורנים לידך ואת תהי יקרה יותר הלקוחות ישאלו למה - אבל אם יש לך שרותים ייחודיים ואתם את מתמחרת גבוה יותר מהמתחרות שלך ... אז זה סיפור אחר לגמרי ... כי אין למה להשוות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)