מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מורה מחיפהחסוי23/01/2008
שמעתי שיש מישהי תותחית שמלמדת שיטה חדשה של בנייה ללא טיפסים.. הייתי רוצה לדעת איך קוראים לה ואיך אני משיגה את מספר הטלפון שלה... אשמח אם תעזרו לי .. אני שמעתי שקוראים למקום או לשיטה קריאקטיב.. יכול להיות שאני טועה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בתבניות
אילנה כסיף25/01/2008יקירתי החסויה, לפני שאת רצה לחפש אבדות עלייך להבין שלפני שתעשיית הציפורניים פיתחה טיפסים כל בונות הציפורנים עבדו בתבניות כדי תיצור תוספת אורך לציפורניים. רק עם הזמן התפתחו הטיפסים שנתנו פיתרון לשיופים הרבים שיש בעבודה בתבניות. את בהחלט מוזמנת לבוא וללמוד את הטכניקה היא לא מסובכת רק צריך קצת פרקטיקה. את יכולה לבוא אלי לרמת גן או לנסות אצל איילה בצ'ק פוסט.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה...
חסוי26/01/2008אני יודעת במה מדובר ,אבל שמעתי שיש שיטה חדשנית לגמרי שהגיעה מצרפת... קוראים לה קריאייטיב ואת אותה השיטה מלמדת מישהי מחיפה . יש לציין שהבנייה הזאת מובנית כאילו עשו פרנץ בציפורניים והיא נראית ממש טבעית. אנ יישמח אם תוכלי לחזור אליי בעניין. ולגבי השיטה של התבנית זה לא כי אני יודעת מהי השיטה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך טעות...
אילנה כסיף28/01/2008קריאטיב היא חברה אמריקאית ועד כמה שידוע לי, היא לא מיובאת לארץ. בכל אופן ניתן לבנות בכל שיטות הבניה עם פרנץ בנוי, אני מזמינה אותך לסדנאות שלי בנושא אקריל או ג'ל ותראי בעצמך. סדנת הג'ל הקרובה היא ביום 25/2/08 ב 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוממויותדיאן21/01/2008
היי אילנה
עד שסוף סוף חזרתי לעבוד עם החומרים המקוריים הראשוניים שעבדתי איתם, אני שוב לא מסתדרת עם החומר.
בתחילה, עבדתי עם חומרים של אתי דוד, אחר כך, מפאת נוחיות, עברתי לחברה אחרת, שגרמה לי להצהבה, כנראה מערבוב חומרים מצידי.
חוץ מההצהבה הכל היה מצוין, הבניה הייתה חזקה ולא היו שום התרוממויות. ועבדתי עם החומר מהר!
בגלל ההצהבה, החלטתי לחזור לעבוד עם החומרים של אתי דוד.
החומר מתייבש הרבה יותר לאט... נוזל יותר... וחלו מעט התרוממויות.
אני אובדת עצות, ושוקלת לחזור לחומר הקודם אך חוששת...
הבנתי שהרבה יותר נח לי כשהאקריל מתייבש מהר. אגב, בשניהם האקריל הוא סגול, אך עדיין של אתי דוד מתייבש לאט יותר וקשה לי לעבוד איתו.
מדוע זה קורה?
והאם נדמה לי, או שבאמת הבניה עם החומרים האחרים (לא של אתי) חזקה יותר???
ואני משייפת הכי טוב שאפשר, לא נשאר אויר אפילו טיפה ובכל זאת זה קורה. ואם החומר נוזל אני ישר מנגבת עם הציפורן.
אשמח לקבל תגובה במהרה, אני אובדת עצות... אני מפחדת לעבור לנוזל אקריל מהיר משום שיהיה לי מהיר מידי...
דיאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם חומרים
אילנה כסיף21/01/2008הי דיאן כיף לשמוע ממך.
אני אומר לך מה שאני אומרת לתלמידות שלי תמיד. כל זמן שאינך בוטחת ביד שלך - כי היא לא מספיק מיומנת- חובה עלייך להשתמש בחומרים הכי טובים שאת יכולה להשיג.
זה בדיוק הסיפור גם כאן. צאי וקני לך חומרים מחברה שאת יודעת בודאות שהאבקות שלה הן אותן אבקות עם אותה פורמולה כל הזמן והנוזל הוא אותו נוזל עם אותה פורמולה.
כדי להבטיח אחידות יש "פלומבה"- סגר, על האריזות אלו אומנם המוצרים היקרים ביותר בשוק אבל לפעמים שווה להשקיע...
בהצלחה.
אילנה כסיף מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו חברות טובות את מכירה?
דיאן22/01/2008את מכירה את ביוטי נייל?
זו החברה שהסתדרתי איתה טוב. קניתי אותה מהחנות של הקוסמטיקאיות בחדרה.
את מכירה את החומרים של אתי דוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות
אילנה כסיף25/01/2008הי דיאן,
אני יכולה להמליץ על מגוון מוצרי העבודה של OPI IBD וכמובן על נייל סטודיו. עלייך לדעת שכל המוצרים שציינתי הם באישורים של משרד הבריאות וכן כל המוצרים נבדקו בשוק לאורך זמן רב והוכחו כמעולים.
בברכת שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דיאן...
איילת02/02/2008ממליצה לך מה שאני עשיתי..
קני לך בקבוק אחד מהיר ותערבבי בכוסית קמת מהיר וקצת סגול..ותאמיני לי יוצא מצויין..
אני משתמשת גם עם החור של אתי דוד
זה נהדר..יוצא מצויין,יכול להיות שהמכחול של יותר מידי רטוב לכדור שאת לוקחת ולכן זה גולש..
תנגבי את המכחול בדפנות הכוסית לפני האבקה..בהצלחה..
נ.ב
כל החומרים הם באישור משרד הבריאות..עוד לא פגשתי חברה שין לה אישור..ויש לי מלא חומרים מכל מיני חברות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העיצה איילת...
דיאן04/02/2008החומרים של אתי מעולים, צריך כנראה להתרגל.
אני אקח את העצה שלך ואני מקווה שאצליח לעבוד מהר יותר.
אני כל פעם מחדש מנסה לזרז את התהליך ובקושי מצליחה כי לא מתייבש מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישורים של משרד הבריאות
אילנה כסיף05/02/2008איילת חמודה,
אני לא רוצה להכנס לסוגיה של למי יש מה ואיזה אישורים. ניתן לבצע בדיקה פשוטה מאד - להכנס לאתר של משרד הבריאות באגף רוקחות ואישורים ושם לחפש את האישורים לפי חברות - אם תחפשי תחת "ברייסון שיווק בע"מ" תופיע לך רשימה ארוכה מאד של כל החומרים שהם אכן באישור משרד הבריאות. ולמיטב ידיעתי לא לכל מי שמוכר מוצרים יש אישורים לכן שווה בדיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שללווום ,אוהבת ציפורני20/01/2008
שלווום !
רציתי לשאול אותךך מההי בנייה ללא אקריל .
זהה דדי דחווף אשמח אם תודיעי לי בהקדם האפפשרי .
אשמח לשמור על פרטיות לכן השם בדווי . תוודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה ללא ארלי
אילנה כסיף20/01/2008ערב טוב מיכל (שם בדוי)
אני משערת שאת מדברת על בניה בג'ל ללא אבקת אקריל.
ערב נעים
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בציפורנייםשלומית19/01/2008
יש לי כתמים אדומים- סגולים בציפורניים במשך כל ימות השנה בחלק מהציפורניים בידיים כבר המון זמן- זה כבר נראה כאילו זה חלק ממבנה הציפורן וזה נשאר קבוע (אותם כתמים באותה צורה ועל אותם ציפורניים). שאלתי פעם מישהו שאמר לי שזאת בעיה בזרימת הדם (אין לי שום חוסר בויטמינים- בנוסף הציפורניים מקבלות גוון סגלגל בחשיפה לקור ובאופן כללי סובלת מכוויות קור בחשיפה לקור ובעיקר בימי חורף קרים ולכן סביר להניח שזאת אכן הבעיה). רציתי לשאול אם קיימית דרך כלשהי לגרום לכתמים האלה לעבור מהציפורניים הטבעיות ללא שימוש בשיטות שלכיסוי הציפורניים בלק או הדבקת ציפורניים וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים על הציפורניים
אילנה כסיף20/01/2008שלומית ערב טוב,
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא פשוט לגשת לרופא. מכיון שלא צירפת תמונה של הציפורנים קשה לי להתיחס רק לפי ההסבר - יכולות להיות לכך מספר סיבות. אני במקומך היתי פונה לרופא עור כדי לקבל איבחון מדויק.
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את יודעת
שלומית21/01/2008אבל בהנחה שהכתמים (פסים בצבע סגול לא בולטים במיוחד) אכן נובעים מבעיה בזרימת דם, האם ידוע לך על דבר כלשהו שיכול לעזור (אפילו תרופת סבתא או משהו אחר להועיל)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסים סגולים על הציפורניים
אילנה כסיף21/01/2008שלומית ערב טוב,
יתכן שהפסים שאת מתארת הם רק פסים של פיגמנטציה של הציפורן. אם זה המקרה - וזאת רק רופא יכול לקבוע- הרי ששאין הרבה מה לעשות מלבד למרוח לק להסוואה.
כדאי להתיעץ עם רופא.
אילנה כסיף מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אילנהלוי17/01/2008
רציתי לדעת 2 דברים ברשותך....
ברצוני לקנות מכונה ואני מאוד מתלבטת בין הקופה לבין הסטרונג 307 מכיוון שאחד הסוכנים אמר לי שהסטרונג טובה יותר ועם פחות תקלות. מה עליי לעשות?
שאלה שניה שמטרידה עוד יותר היא: אינני מצליחה לעשות פרנץ יפה הוא תמיד לא סימטרי ולא עגול וזה מתסכלת אותי... מה עליי לעשות? האם יש שבלונה לעזרה? ואם כן איפה רוכשים אותה?
אודה לך על תשובתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף ופרנץ
אילנה כסיף20/01/2008הי לוי ערב טוב,
אני מקווה שאת מבינה שאלו צרות של עשירים. הזכרת את שתי המכונות הטובות היום בשוק. קופה 3000 היא מכונה אמריקאית מעולה - הטובה ביותר שתוכלי לרכוש - אבל היא יקרה מעט. היא מיוצרת בארה"ב ויש עליה אחריות שנתיים. הסטרונג מכונה חדשה יחסית - מכונה מצוינת חזקה היא זולה יותר המקופה משום שהיא מיוצרת בקוריאה. מכונה אמינה מאד שכמעט אינה חוזרת לתיקונים ויש עליה אחריות לשנה. ככה שאיך שלא תחליטי את בידים טובות.
לשאלתך לגבי הפרנץ. אכן יש מדבקות אבל מאד קל לצייר פרנץ:
כל מה שאת צריכה לעשות הוא לעקוב עם העין אחר קצה המכחול של הלק כשהוא מצייר את החייכן הטבעי של הציפורן - תנסי זה ממש קל. אחרי שתנסי תכתבי לי ואז נלמד דברים יותר מסובכים.
: )
בהצלחה,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ' על ציפורניים בנויותרחל17/01/2008
שלום אילנה,
עד כמה שאני יודעת אין להשתמש בלק מתחת לסילר.
רציתי לדעת האם אפשר להשתמש בלק מתחת לאקריל בשלבי הבניה? האם אפשר לעשות פרנץ' ע"י לקים צבעוניים מתחת לאקריל? ואם לא, עם מה אפשר לעשות פרנץ' כאשר מדובר בצבעים כמו אדום וכו' חוץ מהלבן? בכל מקרה לא כ"כ הולך לי עם הפרנץ' כאשר אני עושה עם פרפקט פרנץ' מכיוון שתמיד יוצאים קווים חרוטים או שזה לא נמרח שווה.
עם מה את הכי ממליצה לעשות פרנץ'?
הרבה שאלות, אשמח לתשובות.
יום נעים
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה ללא אקריל
אילנה כסיף17/01/2008ערב טוב מיכל (שם בדוי)
אני משערת שאת מדברת על בניה בג'ל ללא אבקת אקריל.
ערב נעים
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה מקסימה :)
לוי21/01/2008תודה רבה על הטיפ החכם ותגובתך.
אני אנסה את זה ואספר לכן איך הצליח.
ששוב אצטרך עזרה אני אפנה אלייך תודה רבה את מקסימה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי....
לוי21/01/2008רכשתי את הסטרונג 307 ובנתיים טפו טפו היא בסדר. כשיתחילו להיות יותר לקוחות ואני ישתרש במקצוע ב"ה אני אקנה את הקופה. נשתמע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוי- כיף איתך!!!! בהצלחה.
אילנה כסיף21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ג'ל מומלץ לבניה?ללה15/01/2008
ומה כוללת הערכת ibd
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל לבניה
אילנה כסיף15/01/2008הי ללה,
כידוע ישנם שני סוגים של ג'ל ג'ל קליר ובילדר ג'ל. קליר ג'ל נועד לציפוי הציפורן הטבעית והמרקם שלו הוא מאד דק. 5 שכבות של קליר ג'ל שווים לשכבה אחת של בילדר ג'ל. לכן ההמלצה היא לבנות ציפורניים בבילדר ג'ל.
לשאלתך לגבי ערכת IBD- הערכה כוללת:
בונד
מכחול ג'ל
קליר ג'ל
בילדר ג'ל שקוף+ורד+לבן
ג'ל אדום
ספוגיות
דוחפי עור
נייל פרפ
פצירות
דיסק
יכול להיות ששכתי משהו אני כותבת מזיכרון
הערכה מושלמת לעבודה חוץ ממנורה כמובן שיש לרכוש בנפרד יש בה הכל.
יום נפלא
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליר ג'ל
שני15/01/2008שלום אילנה,
אם מצפים צפורן טבעית בקליר ג'ל, יש לשייף את הציפורן הטבעית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיוף קל כמו במניקור
אילנה כסיף16/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית14/01/2008
היי,
התחלתי ללמוד את מקצוע בניית הצפורניים.
אני צריכה לרכוש את הציוד והמכשור הנלווה,
השאלה שלי היא:
מהו ההבדל בין מכונת שיוף אמסטרונג לבין פאוור 2000?
מה עדיפה יותר ונוחה לעבודה?
תודה רבה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונות שיוף
אילנה כסיף14/01/2008ערב טוב רוית,
קודם כל בהצלחה בקורס אני מקווה שתהני ושתפיקי ממנו את המיטב.
לגבי המכונות שציינת, אני איני מכירה מכונות שיוף בשמות שציינת. אני יכולה להמליץ בחום ובבטחון על מכונת שיוף מסוג סטרונג פלטיניום שהיא מכונה מצוינת והיא אפילו במבצע החודש מכונה מעולה נוספת היא הקופה 3000 שהיא מכונה אמריקאית ונחשבת הטובה מסוגה בעולם.
בהצלחה,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםלימור10/01/2008
שלום אילנה,
אני אוכלת את ציפורני ולכן עשיתי בניה בעבר, הבעיה היא שהציפורניים של הבניה מאד גסות ועבות, גם ככה האצבעות שלי לא הכי עדינות וזה ממש עושה אותן גסות. יש אופציות אחרות לבניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה לא חייבת להיות עבה
אילנה כסיף11/01/2008הי לימור ,
בניה לא חייבת להיות עבה ישנם היום חומרים נהדרים ועדינים למראה. כמובן חשוב שהציפרוניים לא יהיו ארוכות מאד בבניה הראשונה מכיוון שאין לך בסיס של ציפורן טיבעית כי את כוססת.
בהצלחה ושבת שלום
אילנה כסיף מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאילנהח08/01/2008
יש לי בעיה
כשאני בונה או עושה מילוי, המסגרת היא לא הצד החזק שלי
אני עובדת עם ראש זהב, והמכונה שלי קצת מיושנת
מה שקורה שהבניה נראת טוב ביום יומיים הראשונים ולאחר מכן נראת רע בחלק מהציפורניים
מה את מציעה לי לעשות
תודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירות סגירות סגירות ושוב סגירות!!!
אילנה כסיף08/01/2008הי חן, ערב טוב,
זו בעיה נפוצה מאד בעיקר בין תלמידות אם כי גם בונות ציפורניים ותיקות יותר נתקלות בבעיה. מאד פשוט לפתור ואתה אם יודעים מה לחפש.
נתחיל בכך שאני מניחה שאת עובדת מדויק ולא גולשת לעור. זהו תנאי הכרחי על מנת להמנע מהתרוממות. לאחר שסיימת את הבניה יש להפריד את העור מהבניה עושים זאת בעזרת דוחף עור עץ או בעזרת הציפורן שלך או בעזרת פצירה. בעדיות הרחיקי את העור מהחומר שהנחת על הציפורן. כעת שייפי את הציפורן באיזור הקוטיקולה (קפל העור) . מטרת השיוף היא ליישר את החומר ולהסיר חומר שאינו מחובר לציפורן . הקפידי לשייף במקביל לציפורן כדי לא לעשות חריצים בציפורן הטבעית (הטבעות הורודות שאת רואה לפעמים על הציפורנים מתחת למילוי). אחרי שסידרת את הציפורן עברי כעת לשייף עם פצירה שוב באיזור הקוטיקולה וחפשי את החומר שנשאר עדיין באויר את יכולה לזהות אותו כי הוא בצבע לבן ולא שקוף כמו שאר הבניה.
אם תקפידי על שני השיופים הללו כמובן בשילוב של עבודה מדויקת לא יהיו לך התרוממויות.
בהצלחה.
כתבי לי איך הלך.
אילנה כסיף מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
ח09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהלוי03/01/2008
ברצוני ללמוד בניית ציפורנים במקום מוסמך בטבריה אמרו לי איפה יש מקום עם מורות טובות שבסיום הקורס אקבל גם תעודה מודה לכן מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה האם את מגיעה לטבריה?
לוי03/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללמוד בכיף
אילנה כסיף05/01/2008שבת שלום לוי, אני חושבת שיש סניף של נייל סטודיו בקרית שמונה וזה הסניף הקרוב אליך.
רשת נייל סטודיו השכילה להדריך את המורים שלה בטכניקות בינלאומיות כך שהתלמידות מרויחות ידע רב וניסיון בחומרים מהעולם. דברי איתם ותתרשמי בעצמך כי אין טוב ממראה עינים.
בהצלחה,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אילנה
לוי06/01/2008מודה לך על תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקישוטים
אילנה כסיף07/01/2008ליאת שלום, תודה על השאלה. אינך היחידה שמתקשה ב"המצאת" קישוטים אבל- כל הסוד הוא לדעת בסיס של שימוש במכחולים וערבובי צבעים. יש סדנאות קישוט רבות בשוק חלקן טובות יותר חלקן פחות יש סדנאות שאת רק מסתכלת ויש כאלה שהמורה עובדת איתך. יש כמובן אפשרות לקנות דיסק קישוטים בו מסבירים שלב אחרי שלב ואת יכולה לעבוד יחד עם הדיסק - ממש כמו שיעור פרטי. וכמובן יש חוברות ויש אינטרנט.
בהצלחה.
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאני03/01/2008
רציתי בבקשה לשאול, היכן אני יכולה ללמוד קורס בניית ציפורניים באזור ירושלים? והאם את מגיעה לאזור י-ם?
התרשמתי ממך ממש לטובה.
אשמח לקבל תגובה.
תודה רבה
ליאורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מלמדת רק ברמת גן.
אילנה כסיף05/01/2008לכל הבנות הנחמדות והמפרגנות ששואלות אם אני מגיעה לכל מיני מקומות אז התשובה היא שאני נמצאת באופן קבוע ברמת גן. מכיון שהקורס אינו ארוך רק 15 מפגשים - יש לנו תלמידות מכל רחבי הארץ ומי שרוצה לפגוש אותי באופן אישי מוזמנת לקבוע איתי פגישה אישית או להגיע לסדנאות ולהשתלמויות שאני מעבירה.
מספר הטלפון שלי הוא 03-6787949 וכתובתי היא שד' ירושלים 27, רמת גן.
להתראות
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדק בציפורן הטבעיתדיאן02/01/2008
היי אילנה
יש לי בחורה שיש לה סדק בציפורן הטבעית, יש לה את הסדק כבר כמה שנים טובות.
האם מותר לי לעשות על הציפורן בניה?
יכולים לחדור מים איכשהו מתחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי סדק בצד הציפורן הטיבעית!!
-12/01/2010מה אני עושה כשיש לי סדק קרוב לאצבע בציפורן ואי אפשר לשייף אותו??
אני מנזה לשים שכבה נדיבה של מחזק ציפורניים אבל זה לא עוזר.. יש עוד אופציות להציל את הציפורן חוץ מליגזור אותה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדק לאורך הציפורן?
אילנה כסיף05/01/2008הי דיאן, מה נשמע?
אם הסדק לארך זה כנראה פגם גנטי בציפורן ואין שום בעיה לבנות מעל. חשוב שלוחית . הציפורן תהיה שלמה ושמיטת הציפורן לא חשופה
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה בטיפ פרנץשני01/01/2008
אילנה שלום
רציתי לשאול לגבי בניה בטיפ פרנץ
קודם כל כשאני עושה את הבניה בשיטה משולבת טבילה ו אקריל למעלה כמה שכבות מכל שיטה אני אמורה לעשות??
ואותה השאלה כשאני אמורה לעשות מילוי??
בנוסף רציתי לדעת כשהציפורן גדלה ורוצים לשייף ולקצר את הציפורן איך נעשה הדבר??? מה קורה עם הטיפ פרנץ?? יש לעשות חדש?? משייפים את הכל??
אשמח לשמוע תשובתך, זה יעזור לי מאוד
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בורוד לבן PINK AND WHITE
אילנה כסיף01/01/2008ערב טוב שני,
בניה בטיפסים לבנים אינה משנה את טכניקת העבודה שלך.
אם הדבקת טיפס לבן כדי ליצור את החייכן של הציפורן אין לשייף לגובה אפס ויש למלא את החומרים כפי שאת רגילה. מכיוון ששאלת על טבילה ואקריל אז מה שעליך לעשות הוא :
בבניה לטבול 3 פעמים בדבק ובאבקה ולסגור עם נוזל אקריל.
במילוי, כאשר הפרנצ' זז מהמקום בשל צמיחת הציפורן, יש לשייף את הציפורן לגובה אפס ואז עומדות בפנייך שתי אופציות :1) למרוח פרפקט לבן כדי לצייר את פרנצ' ואז טיבלי פעמיים בדבק ואבקה וסגרי בנוזל אקריל. 2) מירחי דבק על כל הציפורן, כעת טיבלי את הקצה החופשי באקת טיפקס לבנה כדי ליצור את החייכן- (צריך קצת לשחק עם האצבע כדי שהפרנצ' יצא מדויק) ואז טיבלי את האצבע באבקת אקריל ורודה חיזרי שוב על פעולה זו וסגרי עם נוזל אקריל.
בהצלחה.
תכתבי לי איך הצליח לך.
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שני03/01/2008הי אילנה, תודה רבה על התשובה המדוייקת, אני אעכן אותך איך יצא לי.
חשבתי שאם רוצים לחזור אחר"כ לטיפ פרנץ, אז יש לעשות סט חדש?? לא??, כי הכל זז ומתקצר
עם הזמן
ושוב תודה , שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לבנות סט חדש רק ל"שפץ"
אילנה כסיף05/01/2008כל שאת צריכה לעשות זה לבנות או לצייר את הפרנץ מחדש בזמן המילוי. אם החלטת לבנות עליך למלא מילוי בלבן את החלק של הפרנץ' ומילוי בודור את החלק של הצמיחה ליד הקוטיקולה.ואז את יכולה לצפות את הכל בשקוף כדי לחזק מבנה.
שמחה שיכולתי לעזור.
שבת שלום
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בונה ציפורנייםסיגלי01/01/2008
קיבלתי מכה בציפורן והבונה ציפורניים הדביקה לי ציפורן על הציפורן החולה וגרמה לי נזק חמור בציפורן
כמעט איבדתי את האצבע (זהום שכמעט הגיעה לנמק)האם עלי לטבוע אותה למי לפנות?
אודה לכם אם תעזרו לי בדבר
בברכה
סיגלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה לשאלתך
אילנה כסיף01/01/2008הי סיגלי, ערב טוב.
אני מצטערת לקרוא את הדברים שאת עוברת. לדעתי את צריכה קודם כל מכתב מרופא שיאמת את חששותייך לגבי אחריותה של בונת הציפורניים בבעיה - כלומר שרופא יכתוב שמה שקרה לאצבע שלך הוא תוצאה ישירה של פעולותיה של בונת הציפורניים. לאחר מכן, גשי עם המכתב לעורך דין.
רפואה שלמה,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)