מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציפורניים בנויותנירית31/12/2007
שלום, אני עושה בניה קבוע אבל תמיד נופלות לי הציפורניים אחרי שבוע. ואז אני תריכה ללכת לתקן, ככה זה אמור להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים נופלות
אילנה כסיף31/12/2007ערב טוב נירית,
המצב שאת מתארת לא צריך להיות אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל. האם את כוססת את הציפורניים? אם אין ציפורן אורך מינמלי של ציפורן טבעית צריך סבלנות כי אין לחומר הבניה על מה להתפס. אבל ברגע שהציפורנים תופסות קצת אורך הכל מסתדר.
בהצלחה,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ודרך אגב...ח29/12/2007
מתי את עושה סדנא של OPI
תודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקרוב מאד,
אילנה כסיף30/12/2007אין עלי את רשימת ההשתלמויות הקרובות כי אני עכשיו בבית אבל הרשימה כבר בדפוס והיא תצא בקרוב ואני כמובן אעלה אותה גם כאן בפורום. אני אשמח לראות אותך.
אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהח29/12/2007
האם לאחר בניה בשיטה של OPI באבסולוט לאחר 3 שבועות לערך אני יכולה לעשות מילוי בקלריטה
בתודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי בקלריטה
אילנה כסיף30/12/2007הי חן, לילה טוב,
כמובן שניתן לעשות מילוי בקלירטה! אבל!!!!!!!! חשוב מאד שהצבעים שאיתם את בונה יהיו דומים. לאבסולוט יש 7 צבעים לקלריטה רק 3 שימי לב שלא יהיו הבדלי גוון אם הבסיס של האבסולוט הוא לא בסיס בצבע טבעי יתכנו הבדלי צבע.
להתראות בסדנאות
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה והדבקה של ציפורנייםטל29/12/2007
1. אני אשמח לדעת מה ההבדל בינהם, ומתי מומלצת כל שיטה.
2. בנוסף- יש לי בעיה קשה של התפצלות הציפורניים ולכן אני לא מצליחה לגדל אותן, אני עובדת עם אנשים ועם הידיים כל היום וזה מאוד לא נעים- מה השיטה שמומלצת עבורי? אם בכלל אפשר לעשות משהו עם ציפורניים מפוצלות....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים מפוצלות
אילנה כסיף30/12/2007ערב טוב טל,י מאד ממליצה ראשית ולפני הכל על טיפול המניקור המסורתי. בטיפול זה מטפחים אחת לשבוע את עור כפות הידים ואת הציפורנים. כמובן שיש המשך טיפול בבית המשלב קרם ידים ומחזק ציפורנים ושמן הזנה אותם עליך למרוח מדי יום. "הבעיה " בשיטה זו היא משך הזמן עד לתוצאה הרצויה. אם את רוצה ציפורנים יפות ומהר לכי על בניה.יש היום טכניקות עבודה שאינן פוגמות בציפורן הטבעית ונראות נפלא. על הדבקה אני לא ממליצה משום שזהו פתרון טוב למספר ימים והוא מאד מזיק לציפורן הטבעית ואינו נראה יפה.
במידה ואת מתלבטת עדיין ולמרות תשובתי כיבתי לי ואנסה להיות יותר מדויקת.
בהצלחה,
אילנה כסיף, מומחית לבניית צפ]ורנים- נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
טל01/01/2008אני כבר כל כך מיואשת ממצב הציפורניים שלי... לא אכפת לי שיקח זמן.
אני כבר למעלה משנה מורחת מדי לילה קרם ידיים ומחזק ציפורניים(לדעתי ניסיתי את כולם...)
אני גרה ברעננה- יש לך המלצה למישהי באזור שיכולה לעזור לי?
בנוסף- אני אשמח לשמוע קצת יוצר על בניה- אין לי מושג מה זה, ואיך זה משמר את הציפורן הטבעית?
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה קישוטים יפים וקלים ..שרה26/12/2007
אני רוצה בבקשה שתשלחי לי כמה סוגי של קישוטים כי אין לי הרבה רעיונות .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דיברנו על זה כבר?
אילנה כסיף28/12/2007הי דיאן, אני כמעט בטוחה שכבר עניתי על השאלה הזו. בכל אופן באיזה סילר את משתמשת? לא כל סילר ניתן למרוח על לק רק סילר פלטיניום ופיניש אפשר למרוח על לק יבש שאר הסלרים זקוקים לציפורן משי=וייפת כדי להתפס,
שבת שלום,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בנותפנינה ביטון26/12/2007
שלום לכ בנות אני מתרשמת ממכן וכייף שיש גם פורום פה גם אני בונה ציפורניים אני אשמח להשתתף ולקרוא את התגובות שלכן שיהיה לכולן בצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנתי שהבעיה היא בגלל הלק הורוד...
דיאן28/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלאה נוספת לגבי סילרדיאן25/12/2007
רציתי לשאול מה יכול לגרום לסילר להיתקלף מלמעלה(מהפרנץ')?
יש לציין שמרחתי לק בסיס שקוף ורוד, מעל מרחתי פרפקט פרנץ' לבן , חיכיתי מעט שהיתייבש ומעל מחרתי את הסילר וייבשתי כרגיל במנורת UV .
מודה לך מאוד דיאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דיברנו על זה כבר?
אילנה כסיף28/12/2007הי דיאן, אני כמעט בטוחה שכבר עניתי על השאלה הזו. בכל אופן, אין להשתמש באותו מכחול בפורמולות שונות פולימרים - בעיברית זה אומר שאסור להתמש באותו מכחול לעבודה בחומרים מחברות שונות - זה גורם לזיהום של החומרים וזו הסיבה להצהבה. חוץ מזה היתי בודקת האם ההצהבה היא בגלל החומרים או בגלל הלקים . באיזה חומרים את משתמשת?
שבת שלום,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחריד מה שקרהלי עזרהההההההחני24/12/2007
שלום אילנה ולכול הבנות,
התחלתי ללמוד בניית ציפורניים. אחת הבנות הלומדות עשתה לי בנייה. הכול נחמד ויפה עד פה.
היום נכנסתי לאחת החנויות אצלנו באזור הקריות וקניתי מסיר לק של ליטר, אצטון 100%, ובדים קטנים להורדת הלק מאחר וצמר גפן משאיר סיבים כך לימדו אותי בכול אופן.
מיותר לציין כי זוהי חנות די מוכרת שמתמחה במוצרים לבניית ציפורניים , קוסמטיקאיות וכו'.
על ציפורני היה פרנץ' לבן עם תוספת של קו לק נצנצים ומעליו מרחתי מייבש לק מבריק. כמובן מתחת לק בסיס.
החלטתי שבא לי להוריד אותו ואכן זה מה שעשיתי עם מסיר הלק כמובן.
ככול שהמשכתי להוריד את הפרנץ' ראיתי שאני מתקשה יותר ונאלצתי בעצם להפעיל כוח.
הציפורן נעשתה מחוספסת ומגעילה, נשארו סיבים שנדבקו לדפנות הציפורן מהבד המיוחד שרכשתי,
והכי גרוע הציפורניים פשוט נמסו ולאט לאט נסדקו. חלקן בעצם נשברו ונשאר רק הציפוי העליון (האקריל וקצת מהציפורן הפלסטיק) בקיצור נדהמתי וקיבלתי שוק טוטאלי.
שאלתי האם דבר כזה יכול לקרות ומה יכולה להיות הסיבה לכך?
חשבתי אולי האיכות של הציפורניים בבית הספר הם מאיכות גרועה שבעצם מסיר הלק בעצם ממיס אותם? האם בכלל יש דבר כזה ציפורנים באיכות ירודה?
אני ממש לא יודעת לאן לקחת את מחשבותי בקטע הזה, האם עבדו עלי ובמסיר הלק יש אצטון?
אנא אילנה אשמח אם תוכלי לענות לי בהקדם ולתת לי תשובות.
תודה ויום נעים חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורה במשפחות הכי טובות....
אילנה כסיף24/12/2007הי חני, ערב טוב!
לשאלתך, כן, יש טיפסים באיכות ירודה וכן מסיר לק הוא אציטון עם שמן יש בשוק מסיר לק שאינו על בסיס אצטון אך הוא יקר יותר ממסיר לק רגיל.
הבעיה שציינת, שהציפורניים נמסו יכולה לנבוע מכמה סיבות. לא ציינת באיזה שיטה בנו לך את הציפורנים וכמה זמן לאחר הבניה הורד את הלק.
אני אנסה לענות כמיטב יכולתי ותכווני אותי בתשובה איפה לא דייקתי ואני אנסה שוב. בסדר?
אז ככה: אם הבניה היתה באקריל והסרת את הלק לפני שחלפו לפחות 3 ימים מיום הבניה רוב הסיכויים שהבניה נמסה כי תהליך התקשחות החומר - הפילמור- לא הסתיים והחומר עדיין היה רגיש.
אם הבניה נעשתה בטבילה ושוב הבניה היתה טריה יתכן שמסיר הלק המס את הדבק ולכן הבניה נמסה.
סיבה נוספת היא שמרחו לך לק פרפקט לפרנץ' והוא כידוע קשה מאד להסרה וכך, אגב, גם לק הנצנצים, כך שאם שפשפת יותר מדי ובאגרסיביות ורו הסיכוייים שזה מה שקרה כי אפילו הפד התפרק והוריד סיבים.
אני מאחלת לך ערב נעים.
אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שחזרה אלי אז ככה:
חני24/12/2007הבנייה שעלי היא בערך שבוע וקצת, את הפראנץ' עשיתי לעצמי אתמול בערב, ותגידי לי שוב
איך קוראים ללק הפראנץ' שציינת?
הלק שאני השתמשתי איתו הוא מחברת big והלקת נצנצים הוא מאותה חברה?
האם קיימים כמה סוגים של לק פראנ'ץ השתגעתי כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהבנייה נעשתה באקריל מריחה .
חני24/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת ב
דיאן29/12/2007נוזל אקריל ואבקה מאותה חברה
רק במילוי שיניתי את החברה, אך לא עירבבתי בין הנוזל והאבקה.
מקווה שהבנת.
לא, לא הסברת לי על עניין המכחול, הזכרת את זה אך לא הסברת.
לא הבנתי מה גורם לזיהום,לנקות את המכחול עם מנקה מכחולים? זה יעזור?
לא נראה לי שזו הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהום חומרים
אילנה כסיף30/12/2007הי דיאן,
את רואה גם לי לא הכל הולך חלק... יש בעיה בפורום, אני לא מצליחה לקשר תשובה לשאלה, אני מקוה שתמצאי בכל זאת את תשובתי.
אל לנו לשכוח שאנו עובדות עם חומרים כימיים וכאשר מערבבים שני חומרים כימיים יחד נוצר חומר שלישי. לכן, כשאת משתמשמת באותו מכחול לשיטות פולימריות שונות (אבקות ונוזלים מחברות שונות) עלייך להקפיד להשתמש לכל שיטה במכחול משלה. ללא קשר למנקה מברשות שגם אותו יש לנקות היטב מהמכחול ע"י טבילה בנוזל אקריל לפחות חמש פעמים (וניגוב) כדי שלא ישאר מנקה מכחולים בתוך שיער המכחול בזמן העבודה.
לילה טוב,
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבלינים וכתמיםיעל23/12/2007
הי אילנה, בבקשה עזרתך
רק ביום שישי עשיתי מילוי וכבר עכשיו הרסתי... פעם ראשונה מזה שנים שקורה לי דבר כזה.
השתמשתי בתבלינים וחלק מהציפורניים נצבעו לי בצהוב !!! מה עושים כדי להחזירן למצבם הקודם והיפה????? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעים נפלאים
אילנה כסיף23/12/2007הי יעל, ערב טוב. אני מבינה שלא אהבת את הצבעים הטבעים שנוספו לציפורנייך... אני כמובן צוחקת. ראשית נסי לשטוף עם מים סבון ומברשת ציפורנים קרצפי היטב עם המברשת אני היתי מוסיפה מעט אקונומיקה מדוללת במים( - אבל ממש מעט מאד!!!).
אפשרות נוספת היא בעזרת מקל אוזנים טבול באקונומיקה לעבור על כל המקומות הצבועים - זאת בתנאי שאינך רגישה לאקונומיקה. אגב, זה טוב מדי פעם (אם כי לא במקרה הספיציפי הזה) לעבור עם מקל אוזנים טבול במי חמצן 3% (כזה שקונים בבית מרקחת) מתחת לציפורנים כדי לנקות מחידקים.
במידה שלא עוזר עליך לסור למכון ולבקש שישפו מעט מתחת לציפורנים על מנת להוציא את התבלינים וכן לשייף בצידי הציפורן - דבר שיצריך החלפת לק.
להבא הקפידי להשתמש בכפפות - הציפורנים הבנויות הן אביזר אופנה בדיוק כמו תכשיטים או חגורות ויש לשמור עליהם.
בהצלחה עם השטיפות.
אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל25/12/2007שלום אילנה מקסימה
א. תודה על המחמאות לגוונים שעשיתי לי
ב. תודה על ההמלצות השונות
ג. שטפתי בלי אקונומיקה... חשבתי על זה אך אני בעלת עור מאד רגיש והכל עושה עם כפפות (חוץ מהתיבול הזה לשם שינוי) והכל פשוט ירד !!!!
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ' בצבע אקרילרחל23/12/2007
לאילנה שלום רב,
ניסיתי לעשות פרנץ' עם צבע אקריל אבל זה יוצא עם חריצים, וקו הסיום מוגבה בגלל ריכוז חומר.
רציתי לדעת אין עושים קו פרנץ' חלק ויפה עם צבע אקריל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ בצבעי אקריל
אילנה כסיף23/12/2007ערב טוב רחל,
לא מומלץ לצייר פרנץ בצבעשי אקריל משום שהם לא נועדו לכך. אם בכל זאת את מתעקשת לצייר באקריל את הפרנץ, הקפידי למרוח תחילה לק בסיס אחר כך , הקפידי שלא יהיה צבע רב על המכחול וציירי את הפרנץ כשהמכחול אינו נוגע בציפורן אלא מרחף מעליה. רק כאשר הצבע יבש מרחי לק שקוף ומייבש לק או סילר פלטיניום.
בהצלחה.
אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל על ציפורניים טבעיותanne21/12/2007
איזה ג'ל קיים (לא ביו סקלפצ'ר)לבנייה על ציפורניים טבעיות ? מה הם השלבים של המריחה על הציפורן?איפה קונים או בעצם מי משווק?איזה תוצרת הג'ל ו/או איזה חברה האם יש כמה והאם קיים ג'ל צבעוני על מנת לא להשתמש בלק?האם יש צורך בשיוף כלשהו ?אשמח לקבל תשובה כי לצערי בקורס שעשיתי לא לימדו ונכון להיום יש דרישה גדולה לג'ל על ציפורן טבעית ולא לבניה עם טיפסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי ג'ל
אילנה כסיף22/12/2007ערב טוב אן ושבוע טוב .
אכן יש ג'ל שנועד לציפוי הציפורן הטבעית כתבתי עליו בעבר כאן בפורום שמו SOAK OFF מי שמייצר אותו זו חברת הענק IBD שנחשבת פורצת דרך מבחינת פיתוחי טכנולוית העבודה בג'ל ומוצרי הג'ל שלה שם המובילים היום בעולם. השיטה רשומה כפטנט בעלעדי ויתרונה הגדול לעומת ג'ל IBD הותיק הוא שהציפורנים ניתנות להסרה בקלות רבה וללא כל (!) נזק לציפורן הטבעית - מה שלא קיים בשום שטיה אחרת. IBD משווקת בארץ בלעדית ע"י רשת נייל סטודיו.
אני מתכננת בקרוב סדנה בנושא משום שיש ביקוש רב לידע ולשיטה - אני אעלה את המידע בנושא בפורום זה. פשוט תעקבי אחרי הפרסומים כאן.
הרעיון בשיטת ה SOAK OFF GEL הוא שאפשר ליצור מבנה עם ג'ל צבעוני - למשל לקוחה שהולכת כל הזמן עם לק אדום ניתן לבנות את הציפורן עם ג'ל אדום ואם נמאס לה אחרי חודש ניתן להמיס ולבנות בפרנץ- כמו לק רק יותר טוב. מלבד זאת ניתן לשפר מבנה של ציפורנים פגומות - למשל ציפורן קעורה ניתן לחזק אותה ולהקשית למבנה ישר או נישרי- מה שאי אפשר לעשות עם לק.
מקווה שעניתי לך על כל השאלות,במידה שיש שאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך - כל מה שאת צריכה לעשות זה לכתוב אלי...
בברכת שבוע טוב,
אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- O.P.I. בחו"למיכל20/12/2007
שלום, רציתי לשאול אותך האם את יודעת היכן ניתן לקנות לאקים של O.P.I. בארה"ב.
בעלי נוסע ואני רוצה שהוא יקנה לי משם לאקים.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OPI
אילנה כסיף22/12/2007ארה"ב זה מקום גדול לאן הוא נוסע? בעיקרון ניתן להשיג לקים של OPI ברשתות הגדולות כמו בלומינגדיילס ומייסי'ס ועוד. וגם במרכזי קוסמטיקה ומכוני ספא.
שבוע טוב ,
אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותיונית20/12/2007
יש לי ארוע חד פעמי ואני רוצה לעשות בניית ציפורניים או הדבקה. הדבקה זולה יותר, ובניה דורשת עבודה לאורך זמן רב. מה מומלץ לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ממש קשה...
אילנה כסיף20/12/2007מצד אחד בניה יותר יקרה קשה להסיר אותה ולוקחת יותר זמן אבל.... בניה חזקה יותר, נראית טבעית יותר עמידה יותר והיא מזיקה פחות לציפורנים (מאשר הדבקה).
החלטה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה כמה זמן צריכה להחזיק הדבקה
ננה21/12/2007והאם יש הבדל בעמידות בין אמרקאית לרגילה
ולמה בניה פחות מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה
אילנה כסיף22/12/2007שבוע טוב ננה,
הדבקה יכולה להחזיק עד חודש אבל(!) הדבקה לעולם לא תהיה אטומה למים לכן לא היתי ממליצה להשאר עם הדבקה יותר ממספר ימים (נאמר עד שבוע) כדי לא יכנסו מים בין הפלסטיק לציפורן הטבעית. אין שום דרך בעולם לוודא שהדבקה היא אטומה. לעומת זאת בניה הוא תהליך של הצמדת חומר מלאכותי על גבי ציפורן טבעית תוך נקיטת אמצעים למניעת חדירת נוזלים . לכן בניה פחות מזיקה.
בהצלחה,
אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- opiח18/12/2007
היי אילנה
רציתי לדעת האם את מתכננת בקרוב סדנא של opi
להכרות המוצרים בחינם כמו שהיה בעבר ולא הספקתי להגיע
אודה לך על התשובה
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט !
אילנה כסיף19/12/2007בימים אלה אני עובדת על הסדנאות לחודשים הקרובים אני אודיע על מועד והשתלמויות חדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוף, מנורת UV וחומרים למכירהרחלי17/12/2007
מכונת שיוף LEX לבניית ציפורניים- כולל 2 ראשים מקוריים+ ראש חבית טיטאניום + ראש שפיץ טיטאניום + 2 ראשים לגלילוני שיוף + 5 גלילונים - סה"כ 400 ש"ח. מנורתUV תשע וואלט סגורה - 100 ש"ח.
ערכת חומרים לבנייה: אבקת אקריל ורודה 250 גרם- קופסה חדשה + נוזל אקריל שקוף 50CC + מנקה מברשות 50CC + מייבש דבק ספריי 75CC + סילר, פריימר, פריימר היפואלרגני, ממיס מדרגה - סה"כ 150 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
חן14/09/2009למה זה כ''כ זול ואיך אפשר לתפוס אותך
את מוזמנת לציור קשר באימייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רחלי, איך ניתן ליצור עמך קשר?
dandi18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)