מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לכולם..!! קצת מפחדת!!מאיה06/03/2008
היי אני חדשה..
שמי מירי אני מאיזור הדרום
היום אני יעשה בפעם הראשונה בנייה
יש לי ציפורניים יפות ובריאות.. אפילו קצת ארוכות .. אבל משום מה בא לי בנייה ...
אני קצת לחוצה מזה
כי אמרו לי שאני מקלקלת את הציפורניים האמתיות שלי ושם יהפכו להיות כמו נייר
גם מודאגת כי אצל מי שאני הולכת לעשות היא עושה בנייה ב100 שקל
ואני חושבת לעצמי אם היא לוקחת כל כך זול.. אז אולי היא לא מוצלחת .. כי שמעתי שיש עוד מקצועיות והם לוקחות יותר יקר..
וזה אני לא ירשה לעצמי למילוי 80 שקל.. זאת שאני הולכת אלייה עושה בנייה 100 ומילוי 50
מה אתן חושבות שלא ניקבע לפי המחיר שלה.. יכול להיות שהיא אחלה מקצועית.. אני לא יודעת מה לעשות כברר
תודה לכל העוזרות:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יצאה הבניה?
אילנה כסיף08/03/2008מצטערת שעניתי רק עכשיו אבל ספרי לנו איך יצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא יפה!!!
מאיה09/03/2008אני מיצטערת שהלכתי אלייה
כמו שאומרים"הזול הוא היקר" הלכתי אלייה עשתה לי בנייה ב100 שקל.. פרנ'ץ עקום.. אמרתי לה גם שאני קצת מניפה ממש טיפה.. כל ציפורן היא עשתה צורה שונה כאילו רואים שזה לא מיקצועי..
ועוד כשהגענו לקטע של האבנים .. ביקשתי ממנה לראות דוגמאות .. לא היה לה תמונות.. אמרה שתעשה לי פקח ומסביב שרשרת
ולא רציתי .. כי יש כל כך הרבה דוגמאות היום.. מזה פרח..!? גם אני יודעת לעשות פרח..
בקיצור היא ראתה שאני לא כל כך התלהבתי .. אמרה לי שבגלל שהציפורניים שלי עורכות מהר אז יכול להיות שתעשה לי כל שבועיים מילוי.. וב20 שקל
מאוד התאכזבתי..:((( מה אני יעשה אני יעשה אצל מישהי אחרת ב70 שקל מילוי.. אבל הצורה של הציפורניים תישאר כמו שההיא עשתה לי?
יום טוב לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנאית ציפורניים של נייל סטודיו
אורלי11/03/2008יקירתי,
בנוגע למה שרשמת, קרה שנפלת על מישהי כמו שרשמת לא כל כך טובה..., אך אל דאגה במילוי חדש ניתן יהיה לשפר את מראה הציפורניים, מבנם וחוזקם- למרות שזה גם דיי תלוי בהדבקת הציפורן עצמה..
אל תתאכזבי פשוט תלכי לתקן (זה קורה לעוד בנות הרי..), בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון צודקת..
מאיה11/03/2008כן אני אלך בחודש הבא.. רציתי לשאול..
הציפורניים שלי באמת עורכות מהר.. היום זה היום ה5 מאז שעשיתי בנייה..
ורואים כבר שגלו לי בציפורניים
יש כאלה שנישאר להם שלושה שבועות .. ואפילו כמעט חודש..
אצלי לא עבר שבוע וכבר גודל.. מה אפשר לעשות? :(( גם המצב הכלכלי שלי לא משהו.. אני לא עובדת..אפשר פשוט לדבר אם הקוסמטיקאית בקשר לזה.. :( יש לזה פתרון בכלל לגדילה שלי?
תודה רבה :)
יופ טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה שלום
נעמי13/03/2008רציתי להזמין אותך אליי על מנת לתקן לך את הבנייה וגם את ההרגשה.
קראתי את מה שכתבת וזה מאוד נגע לליבי ואני מרגישה שאני רוצה לעזור ללקוחה לא מרוצה
חבל שיש בנות שיוצאות לשוק העבודה כשהן לא מתורגלות מספיק .
אני אשמח לעזור לך ,דברי איתי במייל ותאמרי לי מאיזה איזור את בארץ:
[email protected]
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות-הפניה לאנה מיועדת למירי
נעמי13/03/2008מתנצלת מירי, התבלבלתי עם ההודעה הקודמת שקראתי,של אחת בשם אנה.
ראי זאת כפניה אלייך
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי
מאיה17/03/2008אני מקרית מלאכי ..
ניסיתי לכתוב לך בדואר האלקטרוני אבל זה לא שולח לי לכתובת שנתת לי ..
תודה על תגובה שלך.. ועל העזרה..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי קצת באיחור
לימור נייל30/03/2008אני טכנאית מקרית מלאכי במקצוע כמעט 10 שנים אשמח לעזור לך אם עדיין לא מצאת פה מישהי צרי איתי קשר בנייד 0507393141
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בונה ציפורניים מהדרום
ellen19/06/2008שלום לך, אני מבינה שאת מאוד לא מרוצה מהפעם הראשונה שלך, אשמח לעזור לך בתיקון הציפורניים, בנייה או מילוי.
אני נמצאת בקרית גת, טל:054-5422208
ואני לוקחת 120 לבנייה ו 70 למילוי.
יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבילה עם OPI אבסולוטח05/03/2008
שלום לכן
עשיתי טבילה עם OPI וכנראה משהו הישתבש כי לא יצא לי טוב
האם אחרי דבק טבילה, דבק טבילה אני משייפת ולאחר מכן מעבירה עם מכחול את נוזל האקריל
או עושה דבק טבילה, דבק טבילה וישר מעבירה מכחול עם נוזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבילה
אילנה כסיף06/03/2008שלום ח' את צריכה לסגור עם מכחול ונוזל כדי לפלמר את החומר ואז לשייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפרוניים לגבריםשחורי עופר05/03/2008
היי רציתי לברר האם ישנו טיפול מונע או מתקן עבור גברים שכוססים ציפורנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שכן
נסיכת הצבעים05/03/2008יש דבר כזה ציפוי של הציפורן בג'ל וזה נראה טבעי כזה ואומרים שזה עוזר לכאלו שכוססים ציפורנים
אתה צריך לברר מי עובדת עם זה
ואגב מרה כבר ניסת או משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיילה עובד בהוקרהתלמידה04/03/2008
איילה עובד היקרה. רק כמה משפטים מכל הלב:
ראשית - את אשה נפלאה, מתוקה ומעוררת כבוד, הערכה ולפעמים גם מעט קנאה. אני מקווה לשאוף להגיע להישגים היפים שלך.
בנוסף - את מורה נפלאה ולדעתי לא רק בתחום הציפורניים, אלא גם מורת דרך לחיים. יש הרבה מה ללמוד ממך ואני מקווה שיהיו לי עוד הרבה הזדמנויות להפגש איתך וללמוד מידיעותייך ודרכייך.
עוד - תודה על תשומת הלב והחיוכים הנפלאים שלך. את נוסחת בטחון בכל מי שסביבך וכיף כשאת נמצאת בסביבה.
צוות העובדות שלך, המורות - ענבר ומורן נפלאות ומקצועיות. כל הכבוד להן שהן לא מוותרות ומתעקשות על דיוקים. ולשמרית ומורן - תמיד כיף לראות את זיו פניהן, רוב הזמן מחייכות וחביבות לכולן ונותנות תשובות מקצועיות ולעניין.
אז - תודה תודה תודה.
ולסיום. מזל טוב לכבוד האירוע הקרב ובא - גם מזה יש מה ללמוד...... ובון וויאג'.
מתלמידה שיודעת להעריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלמידתנו היקרה
איילה עובד05/03/2008תודה רבה רבה על המילים החמות... מאוד התרגשנו לקרוא את מה שכתבת וחבל שאנחנו לא יכולות להודות לך באופן אישי מאחר ולא הזדהת בשמך ..וחבל..!! אני בטוחה שתצליחי בדרכך החדשה בה בחרת.. כי מי שיודעת לפרגן ולתת תמיד תמיד תקבל בחזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להודעות שנכתבו כאן מבנותחני02/03/2008
שלום לכן מנהלות הפורום
יש כאן שאלות ותגובות שלכן על דברים שעניתן כן לבנות ששאלו שאלות.
כיצד אוכל להתכתב איתם ולברר איתם פרטים בנוגע לשאלות שהן שאלו.
חלקן רכשו את הסרונג 609 שיש ברשותי ורציתי לקבל מהן חוות דעת האם הן מרוצות.
והאם יש להן מושג ופרטים יותר מדוייקים לגבי מכונה זו.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק דרך הפורום
אילנה כסיף03/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה חשובה ליאלונה02/03/2008
זאת שוב אני שכחתי לשאול עד כמה פוגעת הבנייה בציפורן הטבעית שלי? ואם אוריד את הבנייה כמה זמן יקח עד שהציפורן תחזור לקדמותה? אני נורא מתלבטת עם לעשות את הבנייה או לא אני רוצה שהידיים שלי יראו עדינות ובו זמן בריאות
תודה רבה מראש ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אלונה- שוב...
אילנה כסיף03/03/2008ברמת העיקרון בניה לא אמורה לפגוע בציפורן הטבעית. מה שבדרך כלל פוגע זה השיופים אם כי לא רק.. יש היום שיטה שנקראת SOAK OFF ג'ל הניתן להמסה כך שאין שיופים גסים על הציפורן הטבעית והוא מאד ידידותי ולא מזיק כלל לציפורן הטבעית. אם את מאזור המרכז אני מזמינה אותך אלי להתנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים ראשונהאלונה02/03/2008
יש לי ציפורניים דקות ונשברות כל שנייה כבר ניסיתי את כל המחזקים והם לא עוזרים לי ...הציפורן גדלה אבל נשברת לאחר זמן קצר... חשבתי על בניית ציפורניים כי כבר אין לי כוח לכל המחזקים שלא עוזרים ובזבוז זמן.אני רוצה שהיו לי ידיים עדינות ..על איזו בניית ציפורניים את ממליצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בפעם הראשונה
אילנה כסיף03/03/2008הי אלונה , ערב טוב. בשביל להתאים לך סוג בניה אני צריכה לדעת עליך כמה דברים כמו תחום עיסוק תחביבים אלרגיות וכיוצ"ב. כשתגיעי לסלון הטיפולים יוכלו להתאים לך שיטה תתאים לאורח החיים שלך כדי שתוכלי להנות ממנה. בעיקון, הישטות המקובלות הן אקריל ג'ל אקריל וג'ל יחד טבילה וכמובן השיטה החדשה של ציפוי הציפורן הטבעית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאיילת01/03/2008
שלום לכולן,
יש לי בנייה חדשה בפעם הראשונה ויש לי כמה שאלות :
1. הבונה שלי מייבשת את הציפורניים במכונת UV - קרינת UV זה לא דבר מסרטן ??
2. הבנתי שזה שבצדדי הציפורניים לפעמים נוצרים רווחים זה נקרא שהציפורן מתרוממת. ככה זה יהיה כל הזמן ?? או שיש חומר מיוחד שהיא צריכה להשתמש בו כדי שזה לא יקרה לי ?
3. שאלה אחרונה חביבה, והכי מטרידה אותי : יש לי הרגשה שהיא לא הדביקה לי את הציפורניים כמו שצריך כי יש לי מין רווח בין הציפורן שלי לבנייה. זה נראה למעלה, לא בצידי הציפורן אלא כאילו יש "כיס" מתחת לקו של הפרנץ'. מקווה שהצלחתי להסביר.. נראה כאילו הפלסטיק שהיא השתמשה בו בפעם הראשונה לא מודבר אטום כמו שצריך. אני מאוד חוששת מפטריות, מה עושים ?? איך אני מזהה אם ההדבקה טובה או לא ? ואיך אני יכולה לדעת אם מתפתחת פטרת - רואים שינוי צבע ? ירוק ? איך להיות "עם היד על הדופק" ? (כמובן שהיא אומרת לי שאין שום בעיה וזה כלום).
תודה רבה,
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילת, קודם כל תתחדשי
אילנה כסיף02/03/2008איילת יקרה, קודם כל תתחדשי על הבניה בג'ל. בניה בג'ל מצריכה שימוש במנורת UV -אכן, חשיפה לרמות גבוהות מאד של אור אולטרא סגול אינה בריאה אך נורת הUV שמשתמשת בה בונת ציפורניים היא ממש חלשה - 9 ואט ככה שאין מה לדאוג. לגבי ההתרוממות של החומר מהציפורן הטבעית- אין סיבה שהבניה תתרומם אם אין נגיעות בעור שלך. עבודה מדויקת תתן תוצאה שתחזיק לאורך זמן. את כמובן צריכה לשמור על הציפורנים. לשאלתך השלישית - אם יש רווח בין הטיפס לציפורן הטבעית זה מאד לא טוב- תגשי אליה שתבדוק. את יכולה לבדוק בקלות- קחי מקל אוזנים עם אלכוהול והכנסי ברווח - אם נכנסת רטיבות הרי שיש פתח וזה לא טוב ושי להוריד את הציפורנים ולהתחיל מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה המלצהנירית29/02/2008
היי אילנה, יש לי ציפוניים טבעיות יפות ומעולם לא עשיתי בנייה.
תוכלי להמליץ לי על מישהי מקצועית וטובה, שעבודתה נראית טבעית ומחזיקה מעמד היטב ?
בתודה מראש,
נירית.
אני גרה בקרית אונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אילנה כסיף02/03/2008נירית יקורה, אמנם אין החתום העיד על עיסתו , אבל את מוזמנת לבוא אלינו. 03-6787949 תקבעי פגישת יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפהטטיאנה28/02/2008
שלום אילנה. מתנצלת על שגיות כתיב . ב4.02.08 קניתי מכונת שיוף סטרונג 207"ב". ב 21.02.08 המכונה נעצרה באמצה מילוי. כשפניתי לחנות שמחרה לי אותה אמרו שאי אפשר להחליף אותה. רק לשלוח לתיקון. אחרי שבוע החזירו אותה מהתיקון ואמרו שלא היה שום תקלה. איה עובדת בסדר. אני חוששת לקחת אותה כי בכל זאת המכונה לא לגמרי בסדר ויכולה לעשות לי עוד פעם בעיה. מה עלי לעשות? איך אני יכולה להלחם שיחליפו לי אותה? אחרי שבועיים של עבודה מכונה נעצרת וזה נקרה שהיא בסדר? איך אני יכולה ליסמוך עליה ולעבוד איתה בלב שקט.? מה היית עושה במקומי אילנה? בבקשה תציאי לי מה לעשות.............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרונג
אילנה כסיף02/03/2008הי טטיאנה, אם בדקו את המכונה והכל תקין פשוט תעבדי איתה! אם שלחו אותה למעבדה והבהירו לך מה עשית לא נכון שהיא לא עבדה אז הכל צריך להיות בסדר. תנסי לעבוד איתה ואם הבעיה חוזרת על עצמה תתעקשי שיחליפו אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטטיאנה שלום
איילה עובד02/03/2008אשמח אם תיצרי עימנו קשר טלפוני על מנת שנוכל לעזור לך .. 04-8422599
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכל ביחדהלן27/02/2008
הי,אילנה!סוף סוף יש לי אינטרנט!עכשיו אני אשגע אותך עם השאלות שלי!ויש לי המון!!!!!!!
1.ציפוי טבעי-מה הוא התהליך המילוי?
2.מה הוא התהליך המילוי בטבילה?עשיתי כבר פעמיים וכל הזמן יש תחושה שאני עושה משהו לא נכון..למה כל כך הרבה שיופים?ולמה זה לא יוצא לי שקוףתכאלו אפשר לראות את האבקה בפנים..
3.לוקח לפחות שעתיים למילוי..זה ניראה לי המון זמן.מה אפשר לעשות?
תודה,לבנתיים אלה השאלות..בהמשך יהיה עוד..
שוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועכשיו ... לחוד
אילנה כסיף28/02/2008הי הלן,
תתחדשי על המחשב והחיבור לאינטרנט. ואת יודעת מה אומרים על איומים..... נראה אותך! ; )
לשאלותייך:
בציפוי לציפורן הטבעית אין מילוי - ממסים ועושים חדש.
לגבי הטבילה- השיטה קלה מאד בבניה וקשה ומפרכת במילוי. השיטה אינה מניבה תוצאה שקופה שכן הגרגרים של האבקה נצמדים לדבק ללא ריאקציה כימית שמשנה את החומר לכן נשאשרים תמיד גרגרים. בשיטת הטבילה יש צורך בהמון שיופים כדי לדקק את המבנה משום שהשיטה עצמה במילוי גורמת לעובי רב ואם לא מקפידים על דיקוק מספק של הציפורן את עשויה להוציא לקוחות עם "דלתות" במקום ציפורנים.
ולגבי הזמן שמילוי לוקח... עם הזמן והניסיון זה יתקצר.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- strong 609 lfחני27/02/2008
היי בנות ושלום לך אילנה
ברצוני להחמיא לך על התשובות המלאות שלך ועל התמיכה בהכול. את נהדרת.
עונה על הכול ללא סלקציה.
ולשאלתי רכשתי מכונת סטרונג 609LF. בחנות נאמר לי שהיא הדגם האחרוןבשוק.
וסוכן שדרך אגב משווק לנייל סטודיו אמר לי גם שהיא דגם אחרון בשוק. ויש שני סוגים בצבעים שונים, את ההבדל ביניהם הוא לא יכול לומר לי כי הוא לא יודע.
בבית הספר בו אני לומדת נאמר לי ע"י המורה שהדגם שברשותי הוא דגם מלפני 5 שנים?
אני מאוד מבולבלת ולא יודעת למי להאמין?
למכונה שרכשתי אין דוושה.
מה זה אומר?
אולי תוכלי לתת לי מענה ולהפנות לי ליבואן מורשה של סטרונג לעזרה?
תודה מקרב לב חני
רציתי להעלות תמונה שלה אך אני לא מצליחה אולי תוכלי לתת לי מענה גם על זה אם הדבר בכלל אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרונג 609
אילנה כסיף27/02/2008הי חני, אני מבינה שרכשת כבר את המכונה. אז קודם כל תתחדשי. לא ברורה לי ההטלבטות בדיעבד. קנית - אז תהני ממנה כמה זמן שתחזיק ואז תשדרגי ותקני חדשה.
לגבי סוכן של נייל סטודיו שמכר לך את המכונה - בנייל סטודיו לא קיימת מכונה מדגם זה כך שסביר להניח שהסוכן רק התחזה לסוכן של נייל סטודיו (כן, יש כאלה).
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב אילנה
חני28/02/2008
לצערי לא כול כך התמקדת בשאלות שלי לא אמרתי שקניתי דרך סוכן של נייל סטודיו הוא אמר לי שהוא גם מוכר לנייל סטודיו. קניתי אותה במקום אחר לגמרי.
וגם שאלתי אותך אם הגיוני שלא תהיה לה דוושה וגם לא ענית לי אולי לא שמת לב.
בכול אופן
אשמח לדעת האם שמעת על המכונה הזו ובמידה ולא האם ישנה דרך כולשהיא מבחינתך לברר לי עליה פרטים.
ודבר נוסף לא עומד על הפרק הנושא של לשדרג ולהנות ממנה כרגע ההתלבטות היא האם רימו אותי או לא כי לקנות מכונה מלפני 5 שנים במחיר של דגם מכונה עכשוי יותר קצת מפריע את לא חושבת?
ממתינה לתשובה בשמחה,
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חבל ?
אילנה כסיף03/03/2008חני חמודה, כבר קנית. אני משערת שהחלטת לקנות לאחר שבדקת וזו ההחלטה שהגעת אליה. עכשיו קצת מאוחר לבכות ולהגיד שרימו אותך. האם יש אפשרות להחזיר את המכונה לסוכן ולקבל כסף? אני מאמינה שניסית כבר את האופציה הזו וענו לך בשלילה. לכן, בואי, תנסי להוציא את הכי טוב מהמצב שנקלעת אליו. : ) השתמשי במכונה ולפחות תכסי הוצאות ואחר כך תשדרגי. זו דעתי בכל אופן.
ערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- strong 609אורה י.26/02/2008
שלום :)
התחלתי ללמוד בניית ציפורניים ורציתי להתייעץ עמך בקשר להצעת מחיר שקיבלתי,
האמת שהכי חשוב בין הכל זה המכונת שיוף אז אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית .
בהצעת המחיר מוצע הסטרונג 609, מנורה, שולחן וכמובן כל החומרים הדרושים לי להתחלת עבודה .
המחיר המוצע הוא 3000 ש"ח .
מה דעתך על מכונת השיוף ?!
תודה ,אורה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורה שלום
אילנה כסיף26/02/2008איני מכירה את המכונה שהזכרת כך שאיני יכולה להביע דעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה - חדר עבודה שלםמרים26/02/2008
שלום בנות,
עקב פרישה, למכירה חדר עבודה שלם לטכנאית צופורניים/פדיקוריסטית כולל ציוד מקצועי, ריהוט מעוצב במיוחד לעבודה, הרבה חומרים לבנית ציפורניים, מככשיר שעווה, הכל חדש לגמרי.
מתאים מעוד למקצועית מתחילה אפשרות לרכוש הכל בחצי מחיר.
למעוניינים- 4592430 054
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוכרת גם מיטת שעווה?
יונית28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוףח25/02/2008
רציתי לשאול אותך מה דעתך על מכונת שיוף סטרונג 207 עם ידית בצבע בורדו
יש הבדל בין ידית בורדו כסוף או אפור
מה זה אומר שיש צבעים שונים בידיות בין מכונה למכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונות שיוף
אילנה כסיף26/02/2008הי חן,
מכונות השיוף מדגם סטרונג 207 הן בעלות ידית בורדו דגם זה הוא החלש ביותר מכל המכונות סטרונג אחריה יש סטרונג 207B שהיא מכונה נחמדה ואחריה יש סטרונג פלטיניום 307 שהידית שלה קלה ויש לה 35,000 סל"ד ואחריות לשנה. מה שחשוב זה שהמכונה תהיה בעלת ידית קלה כי אנחנו כל היום מחזיקות אותה ביד ואם היא כבדה מרגישים את זה בכתף... וחשוב שהמנוע יהיה חזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)