מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ונשירת שיערלי12/01/2008
מיה,
יש לי בעיה ממש מטרידה. יש לי נשירת שיער מטורפת, פתאום שמתי לב אליה. כלומר, לא ראיתי שזה חמור כ"כ עד שממש ראיתי שנעלם לי חצי שיער, ככה אני מדחיקה בעיות עד הרגע האחרון.
זה ממש הרגע האחרון מפני שאני טסה לחול בשבוע הבא לחופש ובמקום לשמוח אני בוכה כבר יומיים, כי אין לי זמן לטפל בזה עכשיו, ומצד שני אני מפחדת לחזור עם שליש שיער. השיער שלי כ"כ יפה, כל הבטחון העצמי שלי טמון בשיער הזה. אני רוצה למות...
יש לי בעיה של תת פעילות בלוטת התריס ואני לוקחת אלטרוקסין 4 פעמים בשבוע, לפני חצי שנה עשיתי בדיקות דם והן היו בסדר...
אני חושבת שאולי חלה הרעה בבלוטה מפני שגם הזכרון שלי השתבש ואני עולה במשקל בי לאכול יותר..
אני אוכלת מעט. זוכרת? כתבתי לך. בעיקר ירקות, אבל אני מוכנה לשינוי, למרות שבפעם הקודמת שניסיתי לשנות בעצתך עליתי במשקל וזה ממש היה קשה לי. אני עכשיו במשקל הכי גבוה שהייתי בו אי פעם.
אנא ייעצי לי... אני אשמח לחזור לארץ ולהיפגש איתך. כי אני חייבת שינוי והדרכה צמודה.... לבד אני הולכת לאיבוד. אבל בינתיים , מהאני יכולה לעשות, לשפר בתזונה כדי להפסיק את הנשירה הזו?
לפני שבוע הייתי חופפת פעמיים ביום- מקלחת לפני העבודה ומקלחת בסוף היום... ומשבוע שעבר הפסקתי עם זה (למרות שכל הזמן אני רגילה לחפוף פעמיים ביום זה לא חדש), יכול להיות שזה יעזור?
אני אודה לך על תשובתך,
במקום לשמוח מהטיול שחיכיתי לו אני בוכה כבר יומיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוקה, הגיע הזמן להתמודד
מיה בן אפרים13/01/2008יש בעיה ואת מודעת אליה. אני ממש מבקשת ממך לחשוב על טיפול ברצינות
נשירת שיער נובעת חד משמעית מתזונה לקויה וחסכים תזונתיים.
המלצה חמה לעת עתה, קני מולטי ויטמין או ברזל וB12, קחי את הברזל בבוקר ללא מוצרי חלב ואת בB12 למציצה בכל יום ... במשך חודש ימים ואח"כ פעם בשבוע.
אין באפשרותי לתת לך רשימת מזונות לחו"ל אבל ליתר בטחון אני אוסיף ואומר, נסי להכניס מנת בשר ( סינטה או פילה) פעם בשבוע, אכלי פרי בסיום ארוחת בשר ותהני לך בטיול...
מחכה לשמוע ממך,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)