מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב נקודות או קלוריות?מאיה31/07/2017
מה באמת נכון לחשב את מספר הקלוריות או מספר הנקודות??
הרבה זמן חשבתי שנקודות (שיטת שומרי משקל) זה יותר הגיוני כי זה משקלל הכל.. פחמימות, שומנים, סיבים וכו'.. אבל כל הזמן בכל הפורומים, מחקרים ומאמרים מתייחסים לקלוריות בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות או קלוריות
אסנת בירנבאום03/08/2017אני אישית,לא ממליצה לספור קלוריות או נקודות.
שתי הדרכים גורמות לך להשקיע אנרגיה מיותרת בנושא האכילה. אני ממליצה לך לפנות דיאטנית ולבנות יחד איתה תכנית אישית שתתמקד בהטמעת הרגלי אכילה וחשיבה נכונים.
ה"כמה" אמנם חשוב אבל הוא מאוד תלוי ב"איך"
וב"למה" ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
מאיה03/08/2017תודה. אני מבינה את זה שחשוב לדעת איך ולמה אך אם בכל זאת הייתי רוצה מעקב אחר מה שמכניסה לגופי. איך הכי נכון יש לחשב זאת לדעתך? ובאמת זה לא לוקח לי הרבה זמן לחשב.. כמה שניות. נשבעת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלוריות
אסנת בירנבאום05/08/2017אז בגדול..מאיה,
תחשבי קלוריות..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלוריות
אסנת בירנבאום05/08/2017אז בגדול..מאיה,
תחשבי קלוריות..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שחופרת.. תודה אבל עוד משהו קטן
מאיה06/08/2017סליחה שחופרת.. תודה על התשובה הכללית. אבל אפשר פליזזז שתסבירי לי מדוע עדיף לספור קלוריות. כי לי נשמע הגיוני יותר נקודות.. ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלוריות
אסנת בירנבאום06/08/2017הי מאיה
הדרך שאני מאמינה בה היא הקשבה לגוף ,הרגלי חשיבה ואכילה,הקפדה על גודל מנות ועוד..ולא ספירת קלוריות/נקודות.
אני חושבת שאת ספירת הקלוריות את צריכה רק כמסגרת כללית שתיתן לך ביטחון וזו בעיני דרך קלה ופשוטה יותר.
לגבי הרכב הקלוריות..פחמימות,חלבונים,שומנים..
תשתדלי להיות קשובה לגופך ולבחור את מה שמתאים לך...
בהצלחה ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)