מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות...אודל19/01/2008
היי,אני מתאמנת במכון כושר כ5 פעמים בשבוע כשעה בכל יום,והתחלתי לקיים תפריט דיאטה שקיבלתי{אחרי כמה דיאטות כושלות} וזה התפריט:
אני 1.63 ושוקלת 62 קילו....
בוקר - כוס ברנפלקס
כוס חלב 1%
ביניים- מעדן או פרי
צהריים - מנת בשר
5 כף אורז\אטריות
סלט ירקות\מרק ירקות
ביניים- 2 פרוסות לחם קל
ביצה קשה\ טונה במים \כף חומוס
ערב - 2 פרוסות לחם קל
סלט ירקות
גבינה\קוטג'\חומוס- 1 כף
פרי \מעדן
ביניים- פרי \מעדן
השאלות שלי הן:
1.כמה קלוריות יש בתפריט
2.האם באמת כל כמות הארוחות האלה יעזרו לי להשיל במשקל{ברצוני להוריד כ 10 קילו}
3.אם כן,תוך בערך כמה זמן אני אתחיל לראות תוצאות?...
4.יש לי שאלה קצת מוזרה אבל תהיתי,במידה ואני מצליחה להוריד את ה10 קילו,איך הגוף"יודע"להפסיק?...אני צריכה לשנות את התפריט?....איך זה הולך?...
אני אשמח לתשובות,תודה מראש,!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט יומי
מיה בן אפרים19/01/2008היי שירן
התפריט נראה טוב מאוד, אמנם הוא לא מאוד מגוון. גיוון בהתאם לנסיבות, ארועים, פגישות או שינויים ביומיום.
אני מתארת לעצמי שלא תוכלי להתמיד בו עד סיום התהליך ובאיזה שלב תחפשי שינוי, מכאן, אני ממליצה לך להבין את תפריט, אכלי כ6-7 מנות פחמימה ביום, חלבונים מהחי או ממוצרי החלב בכל ארוחה והפחיתי שומנים וטיגונים, הקפידי על שומנים מהצומח במידה מספקת אך לא מוגזמת
זה לא הגוף או הירידה שתעצר, זו את שצריכה להגיע ליעד ולשנות את כמות הקלוריות הנוכחית שהינה 1200 בערך, ולהגדילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)