אשתי מעוניינת בקואצ'ינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי מעוניינת בקואצ'ינג
    לורנצו
    20/09/2011

שלום,
    יש לי אשה, בו נומר, קצת עגלגלה,.... מאד אטרקטיבית בעיני אבל היא בטוחה שהיא שמנה והיא נורא רוצה להרזות. אני איטלקי במוצא אז מבשל הרבה בבית, אבל דברים בריאים יחסית פסטות ברוטב עגבניות ושמן זיית ולא הרבה דברים משמינים. לפעמים גם פיצות ודברים עם מוצרלה. אנחנו מדי פעם עושים צעדות בערב והיא משתדלת לשמור אבל קשה לה. החיים די עמוסים כי אני עושה דוקטורט והיא עובדת במשרה מלאה ונותנת גם שיעורים פרטיים. איך כדיי לבצע תהליך הרזייה בריא? או איך לשכנע אותה שהיא לא כל כך שמנה ולא צריכה להרזות?? אני אוהב אותה כמו שהיא! :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי מעוניינת בקואצ'ינג

הוספת תגובה

• אשתי מעוניינת בקואצ'ינג - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    28/09/2011

שלום לורנצו
    אני בטוחה שאתה אוהב את אישתך כמו שהיא אבל אם לא נוח לה עם עצמה היא תרצה לרזות וזה עניין שלה בלבד. גם אם החיים עמוסים ניתן ליישם כללים פשוטים ולהתחיל לרזות בהדרגה. חשוב לדאוג לארוחות מסודרות ושפע של ירקות. מומלץ תמיכה של דיאטנית כיון שקשה לבד. כדי ליעץ לה כיצד לרזות אני זקוקה להכיר היטב את חייה והעדפותיה.אם אישתך מעוניינת להשתתף בראיון אישי במסגרת הדוקטורט שלי אעניק לה ייעוץ חינם. תוכלו להתקשר לטלפון שלי אם מתאים ואם אתם גרים במרכז.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו