מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרותי21/01/2008
ואני חייבת עזרה.
אני מנסה להכנס להריון ולכן רמת ההמוגלובין שלי חייבת לעלות ומייד, מה עושים :
יש לי מחזור כבד ביותר ואני מאבדת המון דם.
מצג שני אני אוכלת המון בשר ולוקחת תוסף ברזל נוזלי פלורידקס.
רמת הברזל שלי איומה.
מה לעשות 1. כדי למנוע כל כך הרבה איבוד של דם.
2. כדי להחזיר ברזל ומהר.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ברזל לפני הריון
ד״ר חדוה בן משה21/01/2008רותי שלום
אין אפשרות על ידי תזונה מסוימת להפחית את כמות הדם במחזור. זה גנטי ואישי.(אולי רפואה סינית או איורוודה יציעו לך פתרון).
לאחר הריון רופא נשים בוודאי יציע לך פתרונות כמו גלולות או התקן מיוחד.
כדי להעלות את הברזל בגוף במקרה של אנמיה, הכי טוב לקחת כדורי ברזל. בלתי אפשרי להגיע בתזונה לכמות הברזל שמכיל כדור ברזל.
אם פלורידקס לא מעלה את הברזל קחי ברזל עדין שנספג טוב ואין לו תופעות לוואי. אל תשלבי ברזל עם מוצרי חלב ולא עם קפה או תה המפריעים לספיגה. מומלץ עם ויטמין C.
בהצלחה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)