מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה לגיל 14נוי17/11/2011
היי, אני בת 14 (13 וחצי אם לדייק) ואני שוקלת 47 והגובה שלי הוא 1.47...
אני לא רוצה (וגם לא צריכה) להוריד 10 קילו.
אני מעוניינת להוריד בסביבות ה-4 קילו ולחזור לכמה ששקלתי לפני החופש...
התפריט שלי ביום יום הוא בדרך כלל כזה:
ב-7 בבוקר אני אוכלת קורנפלקס (לא רגיל-משהו בסגנון כריות)
ב-10 אני אוכלת לחמניה עם חביתה
ב-1 וחצי עד 2 וחצי (בדרך כלל השעה הרגילה) אני אוכלת ארוחת צהריים - שניצל וציפס אלא אם כן יש שינוי קטן ואני אוכלת נודלס או קוסקוס עם בשר ותפוח אדמה...
ואז מגיע הבעיה- אני לא מפסיקה לאכול דברים-יוגורט עם תוספת שוקולד (בסביבות ה-230 קלוריות),פירות,חטיפי אנרגיה...בחטיפים אני מגבילה אחד ליום והארוחת ערב שלי ממש לא מסודרת כי אני לא אוכלת אף פעם טוסט או חביתה בערב-לפעמים אחת לחודש אני אוכלת ארוחה מסודרת...
וגם אז אני אוכלת ב-7 וב-10 אני רעבה...
בבקשה תעזרו לי כי הדבר האחרון שאני רוצה הוא להיות שמנה כשאני יגדל ויש לי מודעות לזה ואני כן מנסה לשמור ואני לא רוצה להשמין יותר ממה שאני כי יש לי חברות בכיתה שיורדים עליהן וזה ממש לא כיף (הן לא עושות כלום בקשר לזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לגיל 14 - תגובה
ד״ר חדוה בן משה27/11/2011נוי שלום
מומלץ ללכת לדיאטנית לייעוץ אישי כיון שיש לך הרבה מה לשנות. בבוקר אכלי דגני בוקר מלאים ולא כריות. לביה"ס כריך מחיטה מלאה. הרבי באכילת ירקות שלא מוזכרים בתפריט. המנעי ממטוגנים בצהריים כמו שניצל וציפס, בטח לא כל יום....
הגבילי ממתקים לצופר אחד ביום ואכלי מסודר בערב - חביתה טוסט סלט ירקות וכו.
שתי הרבה מים ועסקי בספורט.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)