נרדם רק על בטן מלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרדם רק על בטן מלאה
    אייל
    22/01/2012

שלום לכם
    אני במשקל בריא אבל שואף להוריד קצת את הבטן (בן 30)

הבעיה שלי היא שאני לא נרדם בלילה אם הבטן שלי לא מפוצצת! באוכל כבד כמו שניצלים חומוס ולחם.

אני יכול לאכול 10 מלפופונים עם הרבה מים או לא יודע מה בנסיון להרדם על בטן מלאה כביכול..

אבל היא לא באמת מלאה אם אין בה 4 פרוסות לחם עם חומוס ובשר. רק במקרה זה אני מרגיש כבד מאוד ויכול להרדם. אין לי בעיות שינה.

יש לכם רעיון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרדם רק על בטן מלאה

הוספת תגובה

• נרדם רק על בטן מלאה - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    22/01/2012

שלום אייל
    כדי להבין את הצורך שלך באוכל כבד בלילה צריך לדעת מה אתה אוכל במשך כל היום.
    לדוגמה, אם אתה מסתובב ללא אוכל במשך שעות היום תגיע לערב מורעב מאד וכמובן שלא תוכל להרדם כיון שרמות הסרוטונין במוח נמוכות וסרוטונין עולה מאכילת פחמימות ואז הוא משרה שינה.זהו הרגל מאד לא בריא לישון מפוצץ מאוכל. בד"כ צריך לפחות שעתיים מהארוחה האחרונה לשנת הלילה.יתכן ואתה נמצא בסטרס והאוכל הכבד הוא הדרך שמצאת להרגיע את עצמך.יש לנתח את תזונתך ואורח חייך ולהבין ממה נובעת ההתנהגות הזו. בלווי מקצועי של דיאטנית תוכל לאכול נכון ולישון טוב.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה חדווה!

אייל
    23/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו