מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרדם רק על בטן מלאהאייל22/01/2012
שלום לכם
אני במשקל בריא אבל שואף להוריד קצת את הבטן (בן 30)
הבעיה שלי היא שאני לא נרדם בלילה אם הבטן שלי לא מפוצצת! באוכל כבד כמו שניצלים חומוס ולחם.
אני יכול לאכול 10 מלפופונים עם הרבה מים או לא יודע מה בנסיון להרדם על בטן מלאה כביכול..
אבל היא לא באמת מלאה אם אין בה 4 פרוסות לחם עם חומוס ובשר. רק במקרה זה אני מרגיש כבד מאוד ויכול להרדם. אין לי בעיות שינה.
יש לכם רעיון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרדם רק על בטן מלאה - תגובה
ד״ר חדוה בן משה22/01/2012שלום אייל
כדי להבין את הצורך שלך באוכל כבד בלילה צריך לדעת מה אתה אוכל במשך כל היום.
לדוגמה, אם אתה מסתובב ללא אוכל במשך שעות היום תגיע לערב מורעב מאד וכמובן שלא תוכל להרדם כיון שרמות הסרוטונין במוח נמוכות וסרוטונין עולה מאכילת פחמימות ואז הוא משרה שינה.זהו הרגל מאד לא בריא לישון מפוצץ מאוכל. בד"כ צריך לפחות שעתיים מהארוחה האחרונה לשנת הלילה.יתכן ואתה נמצא בסטרס והאוכל הכבד הוא הדרך שמצאת להרגיע את עצמך.יש לנתח את תזונתך ואורח חייך ולהבין ממה נובעת ההתנהגות הזו. בלווי מקצועי של דיאטנית תוכל לאכול נכון ולישון טוב.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חדווה!
אייל23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)