השפעת איחור בהופעת מחזור על המשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת איחור בהופעת מחזור על המשקל
    פלונית
    23/02/2012

שלום רב,

לפני יותר משלוש שנים רזיתי 9 קילו באימון אישי , המחזור שלי מעולם לא היה מסודר אך לאחר שינוי הרגלי התזונה וההתמדה בהם לאורך זמן היה שינוי לטובה בנושא והמחזור שלי היה מאחר רק בשבועיים, לאחרונה שוב יש הרעה בעניין וכבר כמעט חודשיים לא היה לי מחזור
    מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי קפיצה במשקל - עלייה של 1.5 ק"ג בזמן קצר יחסית אליי שבוע עד עשרה ימים - אני בחיים לא מעלה ככה בפרק זמן קצר כ"כ ואת זה אני אומרת מתוך ניסיון של שלוש שנים פלוס בשמירה על משקל
    האם יש סיכוי שלפחות חלק מהתוספת של ה 1.5 ק"ג הם תוצאה של אי קבלת מחזור וכתוצאה מכך אגירת נוזלים?
    אני לא יכולה לחזור ולהתיעץ עם המסגרת בה רזיתי כי נוצרה לי מחלוקת עימם שאינה קשורה לדיאטה או להרזייה - שאין ממנה דרך חזרה.
    אני מרגישה דיי אבודה אשמח לעזרה / הכוונה כלשהי
    אני בת 32 גובהי 1.68 משקלי 57.5 ק"ג ( אני יודעת שמשקלי תקין אך מעדיפה ויכולה להיות במשקל קצת יותר נמוך ) תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השפעת איחור בהופעת מחזור על המשקל - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    25/02/2012

פלונית שלום
    כל הכבוד על ההרזיה ושמירת המשקל במשך 3 שנים. אם את בטוחה באכילה הנכונה שלך אין באמת סיבה לעלייה. אכן שינויים הורמונליים בעקבות מחזור שמתאחר יכולים לגרום לצבירת נוזלים. האם התייעצת לגבי האיחור במחזור? חודשיים זה הרבה זמן.
    המשיכי לעקוב אחרי המשקל. אם יעלה הרבה יותר כדאי גם לבדוק רישום מזון אצל דיאטנית וניתוח של התזונה.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו