בטן נצחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נצחית
    מירי
    02/04/2012

אני בת 18 רזה מהממוצע אבל תמיד יש לי בטן קטנה, אף פעם לא שטוחה. אוכלת בריא הכל בסדר, מתאמנת פעם פעמיים בשבוע. לא עוזר. הייתה תקופה שכל יום עשיתי אימוני בטן חצי שעה כל יום במשך חודש ואכלתי את כל הארוחות עם ירקות רזיתי בכל הגוף אבל הבטן נשארה. מה עושים.. אם זה גנטי זה לא ניתן לשינוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נצחית

הוספת תגובה

• בטן נצחית - תגובה

אסנת בירנבאום
    02/04/2012

מירי שלום
    אני רואה שהשקעת מאמצים רבים, אך הבטן נשארה, יש לי עוד רעיון אחד- המשיכי לחזק את שרירי הבטן ולימדי להחזיק אותה בפנים, כמו שעושות נשים רבות...הליכה זקופה יכולה לעזור.
    אני ממליצה לך להשלים עם עובדה זו ולקבל את עצמך כמו שאת ! תתמקדי בחלקים שאת כן אוהבת בעצמך, תשמחי עם מה ש"יש" ואל תתני יותר מדי מקום למה ש"אין". תמיד נמצא משהו שאיננו משלימים איתו, החוכמה בחיים היא "לאהוב את מה שיש".
    בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המחזקת! חג שמח!

מירי
    02/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו