לשמור על עצמי באירועים משפחתייפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשמור על עצמי באירועים משפחתייפ
    מירית
    19/04/2012

אני תמיד מתפתה באירועים משחפתיים.. אני שומרת על עצמי כל הימים.. עד הרגע שבו יש אירוע.. יוצא שבקיץ אני מעלה בין 5-10 ק"ג.. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשמור על עצמי באירועים משפחתייפ - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    20/04/2012

מירית שלום
    בדקי האם בקיץ את עולה רק בגלל האירועים המשפחתיים או בגלל דברים נוספים כמו חופשות, אכילת פירות קיץ גלידות וכו'. אם עיקר הבעיה היא אירועים חשוב לפתח מודעות אכילה גם באירועים. הגיעי לאירוע כאשר אינך רעבה מאד, אכלי חטיף או פרי סמוך לאירוע. המנעי מהנשנושים בכניסה וחכי לארוחה המרכזית. אל תגזימי באלכוהול. כדאי לבחור מנה בשרית או כל מנה אחרת שאוהבים ולאכול עם ירקות. אפשר מדי פעם לאכול גם מעט קינוח. בקיצור, אפשר להנות באירוע אם תשקיעי מעט מחשבה במה שנכנס לפה ותאכלי כמויות קטנות. האירוע הוא חוויה משפחתית, פגישה עם אנשים אהובים וחברים והאוכל לא חייב להיות מרכז האירוע. לכי לרחבת הריקודים במקום להתרכז באכילה.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו