מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאנה27/05/2012
שלום !
אני בת 17 וחצי ובחיים לא עשיתי דיאטה וכנראה הגיע הזמן .. בכל זאת עכשיו קיץ - ביקיני ואין לי ביטחון עצמי גבוה בכלל (מבחינה גופנית )
קודם כל הגובה שלי 1.56 והמשקל 49 (האם אני אמורה לשקול כך או פחות ? )
שנית אני יחסית טובה בספורט , למשל בבצפר (אני ב- יב ) בבחינת בגרות :
כפיפות בטן עשיתי 61 מתוך 70 בדקה
כפיפות מרפקים - 30 מתוך 30
קפיצת חבל - 110 ב 40 שניות שהייתי אמורה לעשות את זה בדקה
והאחרון חביב הוא ריצת 2 ק"מ שעשיתי ב- 9:55 דק' ש - 100 זה 9:30 - עשיתי את התוצאה הכי טובה בשכבה ... *** חשוב לציין שאני בכלל לא מתאמנת ***
אז למרות התוצאות המצויינות לפי דעתי אני עדיין מלאה קצת ונגיד ואני עושה אופניים אני לא מרגישה שזה משפיע .. וגם אני לא יורדת במשקל -- מה אוכל לעשות כדי לרדת במשקל (חוץ מחדר כושר שאין לי כסף )
נוסף לכך , בחיים לא עשיתי דיאטה אז כנראה שאני לא אוכלת בסדר כלשהו ,שעות מסווימות - ואיך שזה הולך , האם תוכלו להסביר לי קצת על התפריטים או לסדר לי איזה משהו שאוכל ללכת לפיו
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
אסנת בירנבאום27/05/2012שלום אנה
לפי הנתונים שלך, את במשקל אידיאלי, מעולה. גם הכושר הטבעי שלך ממש מצויין.
אני לא חושבת שאת צריכה להטריד את עצמך ולכפות על עצמך דיאטה שתביא אותך להתעסקות מתישה ומיותרת ועלולה לגרום לך לעלייה במשקל.
לדעתי כדאי שתשקיעי בעיצוב הגוף באמצעות פעילות גופנית מתאימה, לא חייבים חדר כושר.
אני ממליצה לך לפנות לדיאטן/ דיאטנית ליעוץ אישי כדי לבדוק את הרגלי האכילה שלך ואם בכלל יש צורך לשפר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)