ממש עצובה ואוכלת המון מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש עצובה ואוכלת המון מתוק
    ריבה
    26/06/2013

שלום,
    אני בשבוע של עצב, נפרדתי מבן זוגי ואני מוצאת אתץ עצמי אוכלת המון מאפים מתוקים השבוע. אני חוששת מהמצב הזה כי לאחרונה ירדתי 12 קילו ממשקלי, בצורה מתונה ויפה ואני ממש ל ארוצה לעלות במשקל. כלום לא גורם לי להפסיק לחשוב על המאפה המתוק הבא, איך להתמודד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממש עצובה ואוכלת המון מתוק - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    26/06/2013

אוכל מנחם וסוכר הוא מרגיע נפלא. משברים בחיים מביאים לעליה מהירה במשקל אצל אנשים שאוכל מרגיע אותם רגשית. את במקום קשה וההתמודדות לא קלה אבל האם הפתרון הוא לאכול? הרשי לעצמך להרגיש את העצב וכאב הפרידה אבל לא לפצות את עצמך במתוקים. זוהי החלטה שתעשי ואם תבחרי בה את מסוגלת לבצע אותה. הכיני לך ארוחות מסודרות, שפע של ירקות, שתי הרבה מים וצאי להליכות לקבל מצב רוח טוב. העזרי בחברים טובים, במשפחה, במוזיקה, בטכניקות רגיעה הכל....רק לא אוכל. סלקי מהבית את המאפים כדי שלא יפתו אותך והכניסי שפע ירקות בכל הצבעים. הכיני אותם שטופים במקרר וחתוכים שיהיה לך מה לנשנש כשמתחשק לך. הכיני לך גם מעט חטיפים מתוקים כמו חטיפי אנרגיה או חטיפי חלבה במקום מאפים. תחסכי קלוריות וגם תמתיקי לך מעט את החיים.
    בהצלחה ויש חיים חדשים גם אחרי פרידות וכדאי שתשמרי את המשקל היפה שירדת כדי לפגוש את האהבה החדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו