מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקראת חג הפסח הקרבנעמה13/04/2008
הי, זו פעם ראשונה שלי פה בפורום ורציתי לציין שהספקתי להתרשם לטובה ;)
בתור חובבת דגני בוקר מושבעת - רציתי לדעת מה יש לך להגיד על הקורנפלקס הכשר לפסח?
האם הוא יכול לשמש כתחליף טוב במהלך חוה"מ?
אם לא- מה יכול להיות תחליף טוב?
ואני לא אוכלת אורז בפסח... ככה שפרכיות לא יכולות לפתוח לי את הבוקר ;)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנפלקס כשר לפסח
ד״ר חדוה בן משה13/04/2008שלום נעמה
תודה על הפרגון ונשמח לשמוע ממך כאן בפורום.
יש קורנפלקס של תלמה כשר לפסח העשוי מתירס ויש גם קורנפלקס כריות כשר לפסח. שניהם אינם מלאים ולכן לא בריאים.
אם תגלי עוד סוגים כתבי לי.
אם אינך אוכלת פריכיות, אז האופציה הבריאה יותר היא מצה מקמח מלא. אפשר לקשקש אותה עם ביצה לארוחת בוקר או להרטיב אותה ולגלגל עם מילויים שונים או פשוט להנות ממנה בצורה היבשה.
יש גם לחמניות כשרות לפסח ואפשר גם להכין פשטידת ירקות עם ביצים, גבינה וקמח מצה.
אם אינך אוהבת מצות ואין לך מה לאכול, תהני מהקורנפלקס אם הוא טעים לך. שבוע פסח לא קובע אורח חיים.
חג שמח!!
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)