שאלה קצת פיזיולוגית אבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת פיזיולוגית אבל
    חגי
    30/01/2017

אודה לך אם תוכלי לעזור לי:
    אני מבין במה דוגלת שיטת הנון דיאט-אבל אם דיאטנים רגילים אומרים שאם אני רעב ובוחר לאכול מאכלים דחוסי קלוריות מכאן שהכמות הקלורית שלי תעלה פר ארוחה עד שארגיש שובע. מדוע שיטת הנון דיאט אומרת שמפעם ב של אכילה כזו לא משמינים?
    כלומר-מה פיזית עושה הגוף אם נגיד והחלטתי שאני רעב ובחרתי לאכול בורקס:נתתי לגוף אקסטרה קלוריות ממה שהוא צריך לאותו היום בוודאות,מכאן הוא יתחיל להמיר את הקלוריות העודפות לשומן נכון?
    אז למה פעם ב זה לא משמין ועל דרך קבע כן?
    תוד רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת פיזיולוגית אבל

הוספת תגובה

• תשובה פיזיולוגית

ד״ר חדוה בן משה
    01/02/2017

דיאטנים רגילים לא אומרים לבחור מאכלים דחוסי קלוריות. מה הם מעודדים השמנה? הכוונה לאכול נפח גדול של מזון במעט קלוריות למשל ירקות. שיטת הנון דיאט מאפשרת לאכול מדי פעם אוכל עשיר קלוריות ורוב הדיאטנים עובדים לפי גישה זו. פעם ב....לאכול בורקס לא משמין כי תלוי בסך הכל בהוצאת והכנסת האנרגיה. אם ביום שאכלת יותר עלית 100 גרם ואחכ מספר ימים אכלת פחות אז סהכ אתה לא עולה. גם אנשים במשקל תקין אם תשקול אותם כל יום ובשעות מסוימות משקלם משתנה עד קילו. יש להם איזון. אבל כל הזמן אם מכניסים יותר קלוריות משצריך בסוף משמינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר אכן כאשר אוכלים

חגי
    01/02/2017

מדי במהלך היום,אפשר להגיד שעוד באותו היום הגוף מזהה שאין גירעון קלורי ומשמין ובמהלך הימים האחרים הוא מאזן זאת לבד?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו