שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינה
    22/06/2008

שלום רב,
    רציתי לדעת האם נודעת חשיבות לדיקור סיני במהלך דיאטה? האם הוא יכול להאיץ את ההרזיה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דיקור סיני

ד״ר חדוה בן משה
    23/06/2008

רינה שלום
    אני לא עוסקת בדיקור סיני . ישנם אנשים הטוענים שיש בדיקור עזרה בדיכוי התיאבון ובאיזון הגוף.
    אני חושבת שיש לרזות ע"י יצירת אורח חיים בריא שאת התאמצת, חשבת והתאמת אותו לדרישותייך.
    כדורים, דיאטות שונות ומשונות, דיקורים וכו הם קביים שעזרתם זמנית ומה הלאה??
    האם את יכולה כל חייך ללכת למדקר סיני? מה יקרה שתפסיקי?
    יצירת אורח חיים בריא ישאר איתך לתמיד.
    אין קיצורי דרך.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם חדוה

שרון
    22/07/2008

שלום, יצא לי להכיר את הנושא מקרוב. הלכתי לדיקור בשל בעיה של גרד ברגליים. שמתי לב, בתקופת הדיקור שגם חלה ירידה במשקל. מאוד שמחתי ואף ביקשתי מהמדקר שיאיץ את ההרזיה, והוא הסכים. זאת היתה התקופה ששקלתי הכי יפה-58 ונראיתי כמו דוגמנית.אלא מה, ברגע שהפסקתי את הטיפול- חזרו הקילוגרמים שירדו ועוד כמה קילוגרמים כבונוס. היום, אני משתדלת לאכול בריא ומאוזן כדרך חיים. נראה אם אצליח (עד כמה שאני רואה אצל חברותיי, אכילה מאוזנת משאירה אותן רזות) בהצלחה שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הדוגמה והחיזוק של אורח חיים

ד״ר חדוה בן משה
    23/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו