האם דרכי היא נכונה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם דרכי היא נכונה?
    בילי
    16/07/2008

שלום, אני כבר חודשיים אוכלת אוכל קבוע, בבוקר יוגורט 1.5.% צהריים 2 כוסות אורז מלא שניצל תירס, או שניצל או חזה עוף פרי, חטיף גרנולה בביניים, ערב או סלט, או 4 פרוסות לחם קל, או קלח תירס, או סושי בנוסף אני אוכלת לפעמים בערב פירות נוספים, אני מתאמנת פעמיים בשבוע כשעה בחדר כושר, הירידה שלי במשקל מאוד איטית ואני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר לדעתכם, כמו כן שותה לפחות 8 כוסות מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם דרכי היא נכונה?

הוספת תגובה

• תפריט לירידה?

ד״ר חדוה בן משה
    16/07/2008

בילי שלום
    התפריט שלך נראה די מאוזן. יתכן ואינך אוכלת מספיק ירקות כיון שציינת רק סלט בערב וגם לא תמיד. כאשר את אוכלת לחם בערב אז כמובן עם תוספת גבינה, ביצה , טונה וכו'.
    התפריט הוא סביב 1500 קלוריות. בקלוריות אלו מתאפשרת ירידה איטית במשקל של כחצי ק"ג בשבוע. זוהי ירידה מצוינת והעיקר להתמיד לאורך זמן. אם תרצי לרדת יותר מהר, אבל לא יותר מ1 ק"ג לשבוע, הגבירי פעילות גופנית ל-4-5 פעמים בשבוע או הפחיתי בצהריים את הפחמימות לכוס בלבד ואכלי איתם ירקות מבושלים וטריים.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו