אוכל לא מסודר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לא מסודר
    ל. נוני
    08/08/2008

שלום אני צריך להוריד בדחיפות 20 ק"ג, אבל כל חיי הייתי שמן ואני לא מצליח להיכנס למשטר של דיאטה+אימו גופני. חלק מזה גם בגלל שאני אוןכל לא מסודר ולא קבוע. אפר אולי לקבל איזה מיני תפריט של דברים שקל להכין ולחאכול בדרך קבע - דברים שהם גם טעימים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לא מסודר

הוספת תגובה

• תגובה

עינבר
    10/08/2008

תראה... מה זה בדחיפות?? אל תסתכל שאתה צריך לרדת את כל ה-20 ק"ג עכשיו ומיד - גישה לא נכונה! גם אני כל חיי הייתי שמנה (היום אני פחות 28 ק"ג ויש עוד לרדת) וגם לי היה קשה להכנס למשטר של תזונה ופעילות גופניות-אבל אין ברירה זו הדרך!! וברגע שתתרגל לזה תעלם לך האכילה הלא מסודרת והלא קבועה הגוף שלך יאותת לך מתי לאכול ומה. אני מציעה לך לפנות לדיאטנית (אני במקרה אצל מיה -אבל נתון לשיקולך) ולגבי הדברים הטעימים-יש דברים יותר טעימים ופחות טעימים אבל אם המטרה שלך זה להיות בריא מעבר להורדה של ה-20 ק"ג תטצרך להתרגל לאכול דברים שברגיל לא היית אוכל. שיהיה בהצלחה עינבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוקה שלי... אין כמוך!!

מיה בן אפרים
    12/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משטר דיאטה

מיה בן אפרים
    12/08/2008

קשה לי בכלל לתאר מה הוא משטר דיאטה. אני פשוט משוכנעת שזה לא יעבוד בדרך הזו. אני ממליצה לפנות למסגרת של מפגשים קבועים על מנת לשמור על סדר יום נכון, על פירגונים ועל תמיכה לאורך הירידה. קשה מאוד לבד, שיש מישהו שאומר מה, כמה ולמה, מתי ואיפה, יהיה שינוי משמעותי בחייך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו